ya gerçekten güsel bilgiler veriyosun çok sağol hugocuk bunlar çok işimize yarayacak kararlıyım azimliyim kalıcı şekilde vericem 12 kilomu
birde ne olursa olsun sevmediğiniz bişeyi sırf mecburiyetten asla yemeyin yada içmeyin. örneğin ne kadar yararlıda olsa yeşilçayı sevmem ben. içmem o yüzden. sevmediğin bişeyi yemek içmek insan psikolojisini etkiliyo. sevmediğin bişeyi yediğinde bi süre sonra sevdiğin bişeyi yiyerek aradaki farkı kapatıyosun. bu sevdiğinde malasef kalorili oluyo
verdiğiniz bilgiler işime yarıyacak inşallah zamanınızı aldım kusura bakmayın sizden yardım ve destek alırım artık olumunekankayizsmile
slm kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan ben fazla giremiyorum ya off ya ben de tık yok yine 77mafoldumben
yazdıklarımı oku kardeş verirsin
süt arttırıcı bitkiler var. internette ara bence. şimdi hangi bitki olduğunu bilmiyorum ama var eminim sütü arttırıyo. onu öğren kullan. böylece sağlıklı beslenip birazda hareketle işi halldersinokudum canım gercekten de güzel ve haklısın ama benim sorunum sut veriyorum ne yapıcam bilmiyorum bide mideyi buyutmusum offffff offffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
okudum canım gercekten de güzel ve haklısın ama benim sorunum sut veriyorum ne yapıcam bilmiyorum bide mideyi buyutmusum offffff offffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben diyetisyene gitmiştim bir zamanlar benim dayanma sürem 1ay filan sonra bitiyor.birbirimize destek olursak başarırız artık eşim bile inanmıyor zayıflıyacağıma haklı o da sıkıldı ama ben yine deniycem belki bu sefer olur ne dersinizzemuszemus
bebeğin kaç aylık birde kilosu ne kadar
3 ay 10 günlük 6.500 kilo
düğün kimin bende de aynı dert var benimde kardeşim evleniyor.ben memeleketten uzaktayım sene bir defa gidince gözler üstünde oluyor çok kötü bir durum
ya canım iyide bebiş daha küçükmüş kilosu iyi ama maşallahdikatli ol bebişin aç kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?