70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birde ne olursa olsun sevmediğiniz bişeyi sırf mecburiyetten asla yemeyin yada içmeyin. örneğin ne kadar yararlıda olsa yeşilçayı sevmem ben. içmem o yüzden. sevmediğin bişeyi yemek içmek insan psikolojisini etkiliyo. sevmediğin bişeyi yediğinde bi süre sonra sevdiğin bişeyi yiyerek aradaki farkı kapatıyosun. bu sevdiğinde malasef kalorili oluyo

ya gerçekten güsel bilgiler veriyosun çok sağol hugocuk bunlar çok işimize yarayacak kararlıyım azimliyim kalıcı şekilde vericem 12 kilomu

elbette vereceksin canım. korkma. dediklerimi unutma. sevmediğin şeyleri yeme. sevdiğin şeyleri en saf haldde ye. umutsuzlanma yeter. ve hergün 1 saat yürü yada evde dans et. 1 ayda 5 kilo verirsin. sakın şok diyete kanma. kas verirsin. tartı 60 gösterir ama yağın kalır. ve vücut en kısa zamanda tekrar kaybettiği kası yapar. tekrar başlangıç noktasına dönersin. 2 saatten fazla aç kalma. ara öğünlerin olsun. kuru meyveleri ben severim mesela ara öğünde yerim bazen

verdiğiniz bilgiler işime yarıyacak inşallah zamanınızı aldım kusura bakmayın sizden yardım ve destek alırım artık olumunekankayizsmile

verdiğiniz bilgiler işime yarıyacak inşallah zamanınızı aldım kusura bakmayın sizden yardım ve destek alırım artık olumunekankayizsmile

estafurullah. yardımcı olabildiysem ne mutlu. yardımcı olmaya çalışırım. düşün bi kere diyetisyene gidip kilo verip bu durumunu koruyan kaç kişi var. çok az. onlarda kilo almamayım diye yemeyen sağlam iradeli insanlardır. ömür boyu börek yemeden kek yemeden olmaz. ama bu börek ve keki kalorisi düşük halde yaparsak kilo almayız. sen şimdi en az 2 ayda kilo verebilirsin. şarlatan diyet yapsan 1 ayda verirsin ama kas verirsin. üstelik fiziğinde berbat olur. yüzün çöker göbeğin sarkar. kalıcı sonuç almak istiyosan mecbur sağlıklı diyet yapacaksın. peki 2 ayda hiçmi börek kek yada unlu mamüller canın çekmeyecek. mümkün değil. o zaman diyet börek yapacak, diyet kek yapacak vs.. şeyler yapıp yiyeceksin. hergün değil tabiki. zaten inan hergün canın çekmez zaten. isteyince yapacaksın. ve bu yaptığın ayran veya çayla bir ana öğün olacak. ve diyetteyim demeyeceksin asla. ve bunları yapınca 2 ayda neler olacağını göreceksin

ve arkadaşlar bu zamana kadar diyet yaptığım için zayıflayamadım ben. 2 hafta 3 hafta yaptım dayanamadım bozdum. en güzeli bu. canının istediğini en doğal halde yemek. o da diyet yemek oluyo zaten.

okudum canım gercekten de güzel ve haklısın ama benim sorunum sut veriyorum ne yapıcam bilmiyorum bide mideyi buyutmusum offffff offffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
süt arttırıcı bitkiler var. internette ara bence. şimdi hangi bitki olduğunu bilmiyorum ama var eminim sütü arttırıyo. onu öğren kullan. böylece sağlıklı beslenip birazda hareketle işi halldersin

ben diyetisyene gitmiştim bir zamanlar benim dayanma sürem 1ay filan sonra bitiyor.birbirimize destek olursak başarırız artık eşim bile inanmıyor zayıflıyacağıma haklı o da sıkıldı ama ben yine deniycem belki bu sefer olur ne dersinizzemuszemus

okudum canım gercekten de güzel ve haklısın ama benim sorunum sut veriyorum ne yapıcam bilmiyorum bide mideyi buyutmusum offffff offffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ılık su hem süt yapar hemde zayıflatır birde yanlış bilmiyorsam ısırgan otu çayı. şekersiz komposto yaparsan ikinizin de işine yarar:))

aynen kimse inanmıyor ama benim vermerm lazım yaza düğün var herkes dalga geçiyo veremezsen picamalarla gelirsin diye

Arkadaşlar merhaba bugün doktora gttim dizlerimde ağrı vardı tutuluyordu. Doktor yürüme bandından olduğunu söyledi bana dışarıda yürü dedi.Çünkü yürüme bandı ayaklarımızdaki basıncı dizlerimize geri veriyormuş ama toprak basıncın bir kısmını emiyormuş. Dikkat edin yarım saatten fazla yürüme yada dedi.Dikkatinize...

düğün kimin bende de aynı dert var benimde kardeşim evleniyor.ben memeleketten uzaktayım sene bir defa gidince gözler üstünde oluyor çok kötü bir durum

:çok üzgünüm:
düğün kimin bende de aynı dert var benimde kardeşim evleniyor.ben memeleketten uzaktayım sene bir defa gidince gözler üstünde oluyor çok kötü bir durum

bende uzaktayım
düğün göeümcemin hamileyken çok kilo aldım gittiğimde herkesin dilindeydim şimdi zayıf gitmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…