- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
bende anlamadımk yokum ama yine her şeyi biliyomhello kizlar bi bakayim dedim nörüyonuz ufak ufak geliyom geri
gelemiyom canim bende nezamandir
hello baharcim sende gelemiyon herhalde dimi
tugbis gecen basari öykülerini okuyordum ne güzel zayifladin kiz darisi bana
gelem dövimmi
bende özledim sizleri canim ya
ayni aynuriyi bari iskenceye gecmemissin
önceden daha güzeldin simdi kuru
hosgeldin
yediklerini gördüm zerram tv gösterdileryani yemediklerini
bu fazla uymadi bana ay bi sarkiciya denk geldim hicde tanimam ama güzel söylüyor yapistarayim
[video=youtube;8ZAo0DbfLxY]http://www.youtube.com/watch?v=8ZAo0DbfLxY[/video]
ay o bende de oluyordun ama benimki kilodan din herhalde suan yok sükür biraz kilo alayim yine bacagima vuruyor bel agrisi :18:
yüzmeye gitsen aynurcum cok güzel kilo verirsin gencsin evlenince cocuga karisinca vakit bulaman diyeyim sana
yinede haberler senden handecim
ya ya gelmeyince nasilda boynuzu takiverdin bana
kız ne ara tutturduım aaaoyy yerim o boynzlariniii
suzim dedim oakdar anlatamadim tutturdu öpücemde öpücem diye bende bi kere verdim
ay özlemişim böle abuk subuk resimleri bide bazen gözümün önüğbe ballının şişko örümcek adamla batmani gelio ay gülesim gelio
aramızda p0ara topliyak diş taktırak bacım adam herl sana veriyor çiğne ballı ağzıma ver yutayım dieolsun biri kel biri dissiz
ay uykusuz kalma canim yoksa bende isterm sohbet etmek
arada olur öyle canım..Gunaydinnnnnlar
Bugun ise gitmicem uyydum da uyudummmm
Bikaç gündür girmedim utancimdan, neden utaniyorum açiklayim... Anam yedim de yedim yedim de yedim......... :26:
Bunalimlardayim. hersey karma karisik hayatimda. Belirsiz ne olcak ne yapcam is, ev, bi yandan dügün ertelendi. eh sonuç hominigirtlak kübra canavari is basindane bulsa yiyo
bütün kardeşler yeğenler kalabalık ve eğlenceli olacakIyi tatiller, eglenceli olur oh
Kizini tebrik ederm Allah bahtini açik etsin 4 senecik sonra güzel bi üniversiye de gider insalllllahhh
Çalisan anne olmakta zor, annesi çalisan çocuk olmakta zor haklisin oglun da hakli napcaksin iste
hedefime az kalmıştı ama araya bayram girdramazan bi 15 güncük daha olaydı olay bitmişti benim içinherkese toptan hosbulduk kızlar kılo verdınızmı
hayırlı olsun cnm işin memnunmusun kımsecıkler yok herkes yaz tatılıne gırmıs heral
sen nıye gıremıyon kız
evet canım haklısın onlar daha iyi bir geleceğe sahip olsunlar diye çalışıyoruzCanım üzülme sonuçta biz onlar için çalışıyoruz. Kızına da çok sevindim, darısı benim kızın başına arrtık, ben de yokum 2 hafta.
İyi tatiller
döv onları döv üzmesinler beni
aynıyım tabibak o bi gelsin denizliye, başıma bela olmaya kalksın o zaman görcez işkenceleri
bu ne gııısende sende, aklım sendeee
ben yüzme bilmiyom5 yaşındayken boğuluyodum az daha sonra denizden korkmaya başladım yüzme öğrenemedim
deme öyle deme ölürsen gebertirim dicektim ballı ablam benden önce davranmış
ohaaaa bunlar çok yakışıklı amaaaaa
anlamıyo ki ablacım bana sürekli çocukmuşum gibi davranıyo, yapı olarak çok sinirliyim ben de katlanamıyorum
çok şükür almıyorum ama hala kendimi şişman hissediyorum psikolojim bozuldu galiba
oy kuzumm kıyamam ya :26: küçük çocuklar için çok zor oluyo anneden ayrı kalmak
hayırlı olsun ablacım Allah üniversiteye girdiği günü de göstersin inşallah
vet canım ya benim en küçüğüm kıyamıyorum hiç ona ama napcan iş güç beklemiyor
sağol canım inşallah kızımda siz ablaları gibi istediği yeri alır
ne düğünü kız kim evleniyo
Sagol canim benim
Iyi mi kötü mü bilmiyorum nisanlimin atanmasini bekliyoruz büyük ihtimalle yurt disina gönderilcek nasil gitcez napcaz hiç bilmiyorum
yaa kızlar hepiniz benden deneyimlisiniz bu konularda size bi danışayım dedimhani benim bi eyüp kod adlı sevdicek var ya uzatmalı platonik sevgilim neyse işte ben şimdi başka bi erkeğe bakınca, azcık küçücük böyle hoşlanınca ona ihanet etmiş gibi kötü hissediyorum sizce ben manyak mıyım takıntılı mıyım psikopat mıyım benden haberi bile yokken ben niye bu kadar kötü hissediyorum ki platonik yaşamış olanınız var mı kısçenize bi akıl verin napem de kurtulem ben bu huyumdan
yaa kızlar hepiniz benden deneyimlisiniz bu konularda size bi danışayım dedimhani benim bi eyüp kod adlı sevdicek var ya uzatmalı platonik sevgilim neyse işte ben şimdi başka bi erkeğe bakınca, azcık küçücük böyle hoşlanınca ona ihanet etmiş gibi kötü hissediyorum sizce ben manyak mıyım takıntılı mıyım psikopat mıyım benden haberi bile yokken ben niye bu kadar kötü hissediyorum ki platonik yaşamış olanınız var mı kısçenize bi akıl verin napem de kurtulem ben bu huyumdan
iyi tatiller fadimem iyi bayramlarGünaydın kızlarrr,
Herkese iyi bayramlar
Yarın ve önümüzdeki 12 gün gelemeyebilirim, yıllık izne çıkacağım, hepiciniz kendinize iyi bakın emi, Bayramda tatlıları kaçırmayın, bunun bir de dönüşü var.
Allaha emanet olun.
hayirli yolculuklar zerram iyi tatiler iyi bayramlar gecirmen dilegi ilealıntı yapamıcaktım ama ideal erkek fotosunu görünce ....gülmekten katılan smile...
offffyine smileler yok ya bi gidiyi bi geliyi...
akşam hareketlenmiş buralar iyi hadi bakim ramazan rehaveti yavaş yavaş üstümüzden kalkıyo
günaydın kızlarrr..
uykusuzum küçük oğlum dünden beri çıkarıyo bugün hayır gitme anne diye ağladı
ama maalesef o babaanneye ben işe
ben ağlamıyayım diye zor tuttum
mama alıcam oğlum diyorum hayır anne diyor
bu arada lise sonuçlarıda açıklandı
kızım iyi bi liseye yerleşti şükür
yarında memlekete gidecem samsuna anamların yanına
bütün kardeşler cümbür cemaat olcaz
2 hafta yokum
hepinize iyi bayramlar iyi ttiller
selam canimGunaydinnnnnlar
Bugun ise gitmicem uyydum da uyudummmm
Bikaç gündür girmedim utancimdan, neden utaniyorum açiklayim... Anam yedim de yedim yedim de yedim......... :26:
Bunalimlardayim. hersey karma karisik hayatimda. Belirsiz ne olcak ne yapcam is, ev, bi yandan dügün ertelendi. eh sonuç hominigirtlak kübra canavari is basindane bulsa yiyo
bunalimdayim depresyondayim birde herkes türkiyeye gitti ben kaldim buradaherkese toptan hosbulduk kızlar kılo verdınızmı
hayırlı olsun cnm işin memnunmusun kımsecıkler yok herkes yaz tatılıne gırmıs heral
sen nıye gıremıyon kız
yakarim ülen romayi üzmesinler senidöv onları döv üzmesinler beni
aynıyım tabibak o bi gelsin denizliye, başıma bela olmaya kalksın o zaman görcez işkenceleri
bu ne gııısende sende, aklım sendeee
ben yüzme bilmiyom5 yaşındayken boğuluyodum az daha sonra denizden korkmaya başladım yüzme öğrenemedim
deme öyle deme ölürsen gebertirim dicektim ballı ablam benden önce davranmış
ohaaaa bunlar çok yakışıklı amaaaaa
anlamıyo ki ablacım bana sürekli çocukmuşum gibi davranıyo, yapı olarak çok sinirliyim ben de katlanamıyorum
çok şükür almıyorum ama hala kendimi şişman hissediyorum psikolojim bozuldu galiba
oy kuzumm kıyamam ya :26: küçük çocuklar için çok zor oluyo anneden ayrı kalmak
hayırlı olsun ablacım Allah üniversiteye girdiği günü de göstersin inşallah
ne düğünü kız kim evleniyo
he ya bayadir koymuyor onlari birde sümüklü cocuk varbende anlamadımk yokum ama yine her şeyi biliyom
senide oyun oynarken yakaladım az önce
kız ne ara tutturduım aaa
senin veresin varmışş
ay özlemişim böle abuk subuk resimleri bide bazen gözümün önüğbe ballının şişko örümcek adamla batmani gelio ay gülesim gelio
aramızda p0ara topliyak diş taktırak bacım adam herl sana veriyor çiğne ballı ağzıma ver yutayım die
sen çiğnerken hop die yutuverion ondan kilo alıyon
ay benimde bi temel vardin platonikyaa kızlar hepiniz benden deneyimlisiniz bu konularda size bi danışayım dedimhani benim bi eyüp kod adlı sevdicek var ya uzatmalı platonik sevgilim neyse işte ben şimdi başka bi erkeğe bakınca, azcık küçücük böyle hoşlanınca ona ihanet etmiş gibi kötü hissediyorum sizce ben manyak mıyım takıntılı mıyım psikopat mıyım benden haberi bile yokken ben niye bu kadar kötü hissediyorum ki platonik yaşamış olanınız var mı kısçenize bi akıl verin napem de kurtulem ben bu huyumdan
günaydin zerram hayirli arefelergünaydınlar...
hayırlı arefeler.....
Bence sen bu Eyüp Pasaya açil artik. Olcaksa olur olmazsa da en azindan neden soyleyemedim demekten iyidir. Git rahatla be kizim ya aaa. senden baskasina bakamiyorum de:26:
bence boş ver canım
ben olsam beni umursamayanı ben hiç umursamam canım
senin kıymetini bilecek değer verecek birileri muhakkak karşına çıkacaktır
daha önünde çoookkk güzel günler varrrrr..
yakarim ülen romayi üzmesinler seniroma ne alakaysa tüh gecmis olsun korkuyorsan bosver ozaman kuzum
yakisikli dimi
ay benimde bi temel vardin platonikonu gözümde büyütür de büyütürdüm ay negüzel anilarim canlandi kendimi yasli hissettim bi an temel beni bilmedi hic ama ben adini bile ögrenmisdim öylede kaldi
açılamaaaammm:18: çok utangaçım ben :18: bi de bu erkeklerin hemen totosu kalkıveriyo naapcam bilmiyorum
umursamamak değil aslında o bilmiyo sevdiğimiliseden tanıyorum ya ben onu o zaman pek bi kibardı ablası muhabbetimiz yoktu ama aynı servisteydik bana bişey söylemesi gerektiği zaman çok kibar konuşuyodu kaba, burnu havada biri olsaydı ben çoktan silmiştim onu ama değil işte :106: zayıfladığımdan beri de hiç görmedi beni bu yıl karşısına çıkıp dikkatini çekmeye çalışcam, olmazsa da hayırlısı artık ama inşallah başarırım
sağol yavrumben yedi sülalesini öğrendim çocuğun ya zehir hafiye oldum başına adı, doğum tarihi, evi (servisten tanıyorum zaten evini ordan öğrendiydim ) ana adı, baba adı, ablasının adı ohooo bi anasının kızlık soyadı kalmış inşallah benimki öyle kalmaz :18: aslında gidip ya benimsin ya kara toprağın diyip kafasına silah mı dayasam? üniversitenin arkası dağ zaten, alır dağa kaldırırım onu benim olacaksın uleeenn derim her gün
cok tatlisin aynur ya eyup bilse zaten onu bu Kadar sevdigini kesin asik olurdu sana
Merhaba, bende 75 kilo 19 yaşında genç bir kızım 7 gündür ip atlıyorum fırsat buldukça incelme hareketleri yapıyorum 2 ayda 10-15 kilo vermem gerekiyor ve ilk defa bu kadar azimliyim :)
Diyet yapmıyorum ama onun dışında yediklerime dikkat ediyorum haydi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?