70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende anlamadımk yokum ama yine her şeyi biliyom
senide oyun oynarken yakaladım az önce
oyy yerim o boynzlariniii
suzim dedim oakdar anlatamadim tutturdu öpücemde öpücem diye bende bi kere verdim
kız ne ara tutturduım aaa
senin veresin varmışş
ay özlemişim böle abuk subuk resimleri bide bazen gözümün önüğbe ballının şişko örümcek adamla batmani gelio ay gülesim gelio
olsun biri kel biri dissiz
ay uykusuz kalma canim yoksa bende isterm sohbet etmek
aramızda p0ara topliyak diş taktırak bacım adam herl sana veriyor çiğne ballı ağzıma ver yutayım die
sen çiğnerken hop die yutuverion ondan kilo alıyon

arada olur öyle canım..
hedefini unutma yola devam...
bütün kardeşler yeğenler kalabalık ve eğlenceli olacak
sağol canım inşallah iyi bi lise dönemi geçirir

hasta olunca daha bi zor oluyor yaa
herkese toptan hosbulduk kızlar kılo verdınızmı

hayırlı olsun cnm işin memnunmusun kımsecıkler yok herkes yaz tatılıne gırmıs heral

sen nıye gıremıyon kız
hedefime az kalmıştı ama araya bayram girdramazan bi 15 güncük daha olaydı olay bitmişti benim için
Canım üzülme sonuçta biz onlar için çalışıyoruz. Kızına da çok sevindim, darısı benim kızın başına arrtık, ben de yokum 2 hafta.
İyi tatiller
evet canım haklısın onlar daha iyi bir geleceğe sahip olsunlar diye çalışıyoruz
kızım içinde beklediğimizin çok üstü oldu
inşallah kıymetini bilir
inişallah sizde gönlünüze göre liseye geçiş yaparsınız canım
sanada iyi tatiller
gelince görüşürüz inşallah

Sagol canim benim

Iyi mi kötü mü bilmiyorum nisanlimin atanmasini bekliyoruz büyük ihtimalle yurt disina gönderilcek nasil gitcez napcaz hiç bilmiyorum

çok düşünme canım herşey olacağına varıyor bizde boşu boşuna kaygı çekiyoruz

duygusal şarkı paylaşma zamanım geldi

eminim bi gün senle buluşup bişeyler içeceğiz, hatta belki eskileri anacağız, dertleşeceğiz :106:

inşallah, amin

[video=youtube;QZzGBqMRE1A]http://www.youtube.com/watch?v=QZzGBqMRE1A[/video]

yaa kızlar hepiniz benden deneyimlisiniz bu konularda size bi danışayım dedim hani benim bi eyüp kod adlı sevdicek var ya uzatmalı platonik sevgilim neyse işte ben şimdi başka bi erkeğe bakınca, azcık küçücük böyle hoşlanınca ona ihanet etmiş gibi kötü hissediyorum sizce ben manyak mıyım takıntılı mıyım psikopat mıyım benden haberi bile yokken ben niye bu kadar kötü hissediyorum ki platonik yaşamış olanınız var mı kısçenize bi akıl verin napem de kurtulem ben bu huyumdan

Bence sen bu Eyüp Pasaya açil artik. Olcaksa olur olmazsa da en azindan neden soyleyemedim demekten iyidir. Git rahatla be kizim ya aaa. senden baskasina bakamiyorum de:26:

bence boş ver canım
ben olsam beni umursamayanı ben hiç umursamam canım
senin kıymetini bilecek değer verecek birileri muhakkak karşına çıkacaktır
daha önünde çoookkk güzel günler varrrrr..

iyi tatiller fadimem iyi bayramlar
hayirli yolculuklar zerram iyi tatiler iyi bayramlar gecirmen dilegi ile ogullarimiza bende üzülüyorum ama napalim mecburuz iste
selam canim bu aralar pek giremedim tanisamadik ben suzan 31 yasindayim 160 boy 74 kilolardayim
herkese toptan hosbulduk kızlar kılo verdınızmı

hayırlı olsun cnm işin memnunmusun kımsecıkler yok herkes yaz tatılıne gırmıs heral

sen nıye gıremıyon kız
bunalimdayim depresyondayim birde herkes türkiyeye gitti ben kaldim burada
yakarim ülen romayi üzmesinler seni roma ne alakaysa tüh gecmis olsun korkuyorsan bosver ozaman kuzum
yakisikli dimi
he ya bayadir koymuyor onlari birde sümüklü cocuk var kiz yalan atiyor bu face kafasina göre birseyler yayinliyor ben level 395 deyim 382 oynuyor diyor
ay benimde bi temel vardin platonik onu gözümde büyütür de büyütürdüm ay negüzel anilarim canlandi kendimi yasli hissettim bi an temel beni bilmedi hic ama ben adini bile ögrenmisdim öylede kaldi
günaydınlar...

hayırlı arefeler.....
günaydin zerram hayirli arefeler

Bence sen bu Eyüp Pasaya açil artik. Olcaksa olur olmazsa da en azindan neden soyleyemedim demekten iyidir. Git rahatla be kizim ya aaa. senden baskasina bakamiyorum de:26:

açılamaaaammm :18: çok utangaçım ben :18: bi de bu erkeklerin hemen totosu kalkıveriyo naapcam bilmiyorum
bence boş ver canım
ben olsam beni umursamayanı ben hiç umursamam canım
senin kıymetini bilecek değer verecek birileri muhakkak karşına çıkacaktır
daha önünde çoookkk güzel günler varrrrr..

umursamamak değil aslında o bilmiyo sevdiğimi liseden tanıyorum ya ben onu o zaman pek bi kibardı ablası muhabbetimiz yoktu ama aynı servisteydik bana bişey söylemesi gerektiği zaman çok kibar konuşuyodu kaba, burnu havada biri olsaydı ben çoktan silmiştim onu ama değil işte :106: zayıfladığımdan beri de hiç görmedi beni bu yıl karşısına çıkıp dikkatini çekmeye çalışcam, olmazsa da hayırlısı artık ama inşallah başarırım

sağol yavrum ben yedi sülalesini öğrendim çocuğun ya zehir hafiye oldum başına adı, doğum tarihi, evi (servisten tanıyorum zaten evini ordan öğrendiydim ) ana adı, baba adı, ablasının adı ohooo bi anasının kızlık soyadı kalmış inşallah benimki öyle kalmaz :18: aslında gidip ya benimsin ya kara toprağın diyip kafasına silah mı dayasam? üniversitenin arkası dağ zaten, alır dağa kaldırırım onu benim olacaksın uleeenn derim her gün

Son düzenleme:

cok tatlisin aynur ya eyup bilse zaten onu bu Kadar sevdigini kesin asik olurdu sana

cok tatlisin aynur ya eyup bilse zaten onu bu Kadar sevdigini kesin asik olurdu sana

oyy çok sağol ablam inşallah

yalnız bi sorunumuz var :18: o 4. sınıf olcak ben 1. sınıf keşke hazırlık okumasaydım şimdi 2. sınıf olcaktım en azından pek bücürümsü bi his bırakmazdım insanların aklında

Merhaba, bende 75 kilo 19 yaşında genç bir kızım 7 gündür ip atlıyorum fırsat buldukça incelme hareketleri yapıyorum 2 ayda 10-15 kilo vermem gerekiyor ve ilk defa bu kadar azimliyim :)
Diyet yapmıyorum ama onun dışında yediklerime dikkat ediyorum haydi hayırlısı

Hosgeldin canim boyun kaç? Okuyo musun? Sorguya çeker gibi oldu dimi
Azmin sonu zaferdir ha gayrettttt:34

Arkadaslar Bayraminiz mubarek olsun... Öpüldünüz sessiz topigimizin samimi çitirlari

iyi bayramlar kızlar bende bebiş olmadan birkaç kilo vereyim yanıma kar kalır diye düşündüm ip atlama pilates, yemeğe dikkat, bayramdan sonrada fitness a başlıyorum kışa kilolarımızdan kurtulmuş girelim inşallah... subhaneke dinimiz amin

kizlar bayraminiz mubarek olsun bugun sirf yedigim cikolar 600 kalori
yedigim sutlaci borekleri saymiyorum bile pismanda degilim ama acil Kilo vermem lazim bi goremedim 5li sayilari yarin itibariyle tekrar jilliana basliyorum bugun son kacamak gunumdu bakalim yarin Sabah bu Kadar kacamaktan sonra kac cikicam bildirim yapicam yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…