70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmis olsun canim :26: aman dikkat et kendine ishal tehlikeli :26:

olsun canim sen yinede onun hakkinda böyle konusma

teşekkür ederim hayatım peki o zaman

bi daha yanına gitmeyi düşünmüyorum üni. başladığından beri bayramdan bayrama gidiyorum ama söyledim anneme kurbanda gitmicem dedim tamam ben de gitmeni istemiyorum dedi bakalım artık

hayirli bayramlar kizlar bende artik bildirim yapayim diyorum topik sessiz zaten benide alin araniza
ehe suzim gelmiş yuppi yuppi yuppi :124::119:

hay masallah senden iyi dedektiv olunur haha ama komik olur öyle dersen napar ki acaba

bence hoşuna gider denesem mi napsam

napcan canim babaannen huysuzda olsa fesatlikda yapsa atsan atamasin sonucda allah dogru yolu gösterirde hatalarini anlar insallah ne diyeyim

düzelir insallah canim herkes artidami ya

artık düzelse de farketmez benim için benden uzak olsun inşallah

ben eksideyim ben ben ben :124::124:

sayin bensuzi hanim bir dakika ben bi bakayim
üzgünüm yer yok doluyuz
eger burdaki kizlarin totolari biraz kücülürse belki size yer acilabülü
biz size döniciz efendim kusura kalmayin

ben 69lardayım artık kaptan suziye yer açıldı alabiliriz bence

dün ishalden dolayı 68.5 çıkmıştım ama tabi ki doğru değil bugün 69.3 çıktı bunu alsam mı yoksa kendimi listeye sokmasam mı bilemedim doğru mudur bu kilo :26: yine de yapayım bildirimi :119:

başlangıç: 96
geçen hafta: 70
bu hafta: 69,3
giden: 700 :124:
toplam giden: 26,7
hedef: 65

09.08.2013

[TABLE="class: grid, width: 850, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NICK[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]GEÇEN HAFTA[/TD]
[TD]BU HAFTA[/TD]
[TD]GİDEN[/TD]
[TD]TOPLAM GİDEN[/TD]
[TD]HEDEF[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]a20[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]69,3[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]26,7[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]hakuda[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]68,3[/TD]
[TD]68,6[/TD]
[TD]+300[/TD]
[TD]10,4[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]berenerva2[/TD]
[TD]75,2[/TD]
[TD]61,3[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]+600[/TD]
[TD]13,3[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]balkaymakim[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]65,6[/TD]
[TD]66,2[/TD]
[TD]+600[/TD]
[TD]12,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]ssecemm[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]60,6[/TD]
[TD]61,8[/TD]
[TD]+1200[/TD]
[TD]25,2[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi a20 olmuştur, tebrik ederiz Aramıza tekrar katılan arkadaşımız BenSuzi
hoşgeldiiinnn

bayram bana yaradı herkes artı çıkınca 1. oldum
olsun yine de çok mutluyum :124:

merhaba benim kesinlikle bi takıma ihtiyacım var lütfen bend earanıza katılmak istiyorumm adım gülsüm 24 yasındayım 74 kiloyum ve 60 kilo olmak istiyorumm yeni yıla 60 kilo girmek istiyorumm

yaaa bende katılacagim ama:2:

aynurcum eline saglik ayrica tebrik ederim

ben de aranıza katılmak istiyorum. doğumdan sonra çok kilo aldım.verme zamanı geldi.

hoşgeldin tatlım boyun, kilon kaç?

merhaba benim kesinlikle bi takıma ihtiyacım var lütfen bend earanıza katılmak istiyorumm adım gülsüm 24 yasındayım 74 kiloyum ve 60 kilo olmak istiyorumm yeni yıla 60 kilo girmek istiyorumm

hoşgeldin canım merak etme 4 aydan fazla zaman var yeni yıla boyun kaç?

yaaa bende katılacagim ama:2:

tatlım kusura bakma unutmuşum :26: katıldın aramıza merak etme haftaya normal bildirim yap sen de

aynurcum eline saglik ayrica tebrik ederim

teşekkür ederim ablacım 1 aydır 70in altına inemeyince iyi geldi tartıda 69lu bişey görmek

esimde bana diyo iddeayi kaybediceksin herhalde biraktin diyeti ne guzel gobegin gidiyordu sporu birakman hic iyi olmadi ama gorcek o bu ayin sonunda 59u gorucem spora basliycaktim dun ama cok kotuyum grip felaket yapti beni iyleseyim hemen basliyorum insaallah

pışııkk avcunu yalasın geçmiş olsun ablacım acele etme iyileş öyle başla
benim de son 1 ay kaldı 65 olabilcek miyim tırsıyorum
:18:

ben geçen hafta 1 bardak yeşil çaya yarım kabuk tarçın atıp içiyodum ama 3-4 gün yapabildim bayram girdi araya :26: her gün tatlı yedim halbuki o giden 700 gram tarçınlı yeşil çayın eseri mi diye düşünüyorum pazartesi tartılıp tekrar içmeye başlıcam cumaya kadar 4 günde ne kadar gitcek bakalım, iyi miktarda giderse devam ederim 1 ayda 5 kilo veremesem de ne kadar incelirsem kardır :106:

pışııkk avcunu yalasın geçmiş olsun ablacım acele etme iyileş öyle başla
benim de son 1 ay kaldı 65 olabilcek miyim tırsıyorum
:18:
sagol canim cocuklara zor bakiyorum zaten suan baslayabilmem mumkun degil

ben emzirdigim icin yesil cay icemiyorum bende tekrar rezeneye ve isirgana baslamam lazim boyle olmiycak

sagol canim cocuklara zor bakiyorum zaten suan baslayabilmem mumkun degil

ben emzirdigim icin yesil cay icemiyorum bende tekrar rezeneye ve isirgana baslamam lazim boyle olmiycak

bi tek yediklerine dikkat etmekle olmuyo illa bi destek lazım :106: yeşilçayı emzirenler içemiyo mu ki

HANgi gün bildirim yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…