yediğim bişey dokunmuştur desem hiç bişey de yemedim kibiliyorum babaannem olcak o kenafirin yüzünden nazar değdirdi bana öyle pis baktı ki anneme ettikleri yetmedi bana geldi sıra pis karı
yaz diye ruzgara aldirmiyoruz üsütmüssundur dikkat et canim. allah islah etsin babanneni. napiyo ki
gecmis olsun canim :26: aman dikkat et kendine ishal tehlikeli :26:kızlar ben dün çok kötü oldum karnımın ağrısından ölücem sandım :26: akşam sürekli ishal oldum çok kötüydüm :26: sabah bi tartıldım 68.5 çıktı ama dün bişey yiyemediğimden ve aşırı su kaybından eminim :26:
olsun canim sen yinede onun hakkinda böyle konusmayediğim bişey dokunmuştur desem hiç bişey de yemedim kibiliyorum babaannem olcak o kenafirin yüzünden nazar değdirdi bana öyle pis baktı ki anneme ettikleri yetmedi bana geldi sıra pis karı
Kizlar nasilsiniz benim kiz yeni leptopumu bozfu daha borcu odeniyodu ya simdi teldenyaziyorum oyuzden duzgun olamayabilr aynurcum affola
Baslangic75, 2
Gecen hafta61, 3
Bu hafta 61, 9
Gelen 600gr
Toplamda giden 13, 3
Hedef 55
Okadar cok yedimki bu hafta 600 hicbisey
evleneli 22 yıl oldu hala annemle babamı ayırmak için hocalara gider büyü yaptırır, halamın yengemin ve daha tanımadığım bilmem kaç kişinin yanında "ben aynuru sevmiyorum" demiş sırf erkek olmadığım için ve onun ismini bana koymadılar diye. kafasına göre bir sürü ağrı kesici içer sonra da koşturur buraya gelir ölüyom ben hastaneye götürün diye. yaptıklarından bıktıkları için amcam yengem falan gelmiyolar yanına, geçen yıla kadar halamla da küslerdi onlara etmediği beddua kalmadı.. daha neler neler
dün de bana çok zayıflamışsın hasta mısın, dersler çok mu ağır bir sürü saçmaladı, kendi isteğimle kilo veriyorum dedim pis pis baktı bişeyler mırıldandı sustu, sonra bakmaya devam etti. annem biliyomuş nazar değdirceğini, biz küçükken de o gelip bişeyler dermiş pis pis bakarmış sonra hep hasta olurmuşuz. hatta abim bi keresinde havale geçiriyomuş az dahaböyle işte pisliğin teki
hay masallah senden iyi dedektiv olunuraçılamaaaammm:18: çok utangaçım ben :18: bi de bu erkeklerin hemen totosu kalkıveriyo naapcam bilmiyorum
umursamamak değil aslında o bilmiyo sevdiğimiliseden tanıyorum ya ben onu o zaman pek bi kibardı ablası muhabbetimiz yoktu ama aynı servisteydik bana bişey söylemesi gerektiği zaman çok kibar konuşuyodu kaba, burnu havada biri olsaydı ben çoktan silmiştim onu ama değil işte :106: zayıfladığımdan beri de hiç görmedi beni bu yıl karşısına çıkıp dikkatini çekmeye çalışcam, olmazsa da hayırlısı artık ama inşallah başarırım
sağol yavrumben yedi sülalesini öğrendim çocuğun ya zehir hafiye oldum başına adı, doğum tarihi, evi (servisten tanıyorum zaten evini ordan öğrendiydim ) ana adı, baba adı, ablasının adı ohooo bi anasının kızlık soyadı kalmış inşallah benimki öyle kalmaz :18: aslında gidip ya benimsin ya kara toprağın diyip kafasına silah mı dayasam? üniversitenin arkası dağ zaten, alır dağa kaldırırım onu benim olacaksın uleeenn derim her gün
hosgeldin canimMerhaba, bende 75 kilo 19 yaşında genç bir kızım 7 gündür ip atlıyorum fırsat buldukça incelme hareketleri yapıyorum 2 ayda 10-15 kilo vermem gerekiyor ve ilk defa bu kadar azimliyim :)
Diyet yapmıyorum ama onun dışında yediklerime dikkat ediyorum haydi hayırlısı
bayramin mubarek olsun canim senindeHosgeldin canim boyun kaç? Okuyo musun? Sorguya çeker gibi oldu dimi
Azmin sonu zaferdir ha gayrettttt:34
Arkadaslar Bayraminiz mubarek olsun... Öpüldünüz sessiz topigimizin samimi çitirlari
handem bugün yakaladin yine beniherkeslere iyi bayramlar
sagol canim sanadaherkese mutlu bayramlar..
iyi bayramlar canimiyi bayramlar kızlar bende bebiş olmadan birkaç kilo vereyim yanıma kar kalır diye düşündüm ip atlama pilates, yemeğe dikkat, bayramdan sonrada fitness a başlıyorum kışa kilolarımızdan kurtulmuş girelim inşallah... subhaneke dinimiz amin
ececim nasilsin canim özledim senide cokkizlar bayraminiz mubarek olsun bugun sirf yedigim cikolar 600 kalori
yedigim sutlaci borekleri saymiyorum bile pismanda degilim ama acil Kilo vermem lazim bi goremedim 5li sayilari yarin itibariyle tekrar jilliana basliyorum bugun son kacamak gunumdu bakalim yarin Sabah bu Kadar kacamaktan sonra kac cikicam bildirim yapicam yinede
olsun bayram gectikden sonra verirsin canimeh ben bildirim yapim madem
baslangiç 79
gecen hafta 68.3
bu hafta 68.6
gelen 300
top giden 10.400
hedef 60
2 3 haftada 1buçuk kilo almis bulunmaktayim. Ama zaten dikkat etmedim
götürdün dimi tatlilaribayraminiz mübarek olsuunn
günaydinlar
herkes iyidir umarim
bildirim yapayim bari :18:
baslangic :79
gecen hafta :65.6
BU hafta :66.2 :26:
gelen: 600gr.
toplamda giden:12.8
artidayim kizlar ama haftaya daha iyi olur insallah
sizler ne durumdasiniz bakem
gecmis olsun canim ya bayramin kutlu olsun düzelir insallahkızlar ben dün çok kötü oldum karnımın ağrısından ölücem sandım :26: akşam sürekli ishal oldum çok kötüydüm :26: sabah bi tartıldım 68.5 çıktı ama dün bişey yiyemediğimden ve aşırı su kaybından eminim :26:
napcan canim babaannen huysuzda olsa fesatlikda yapsa atsan atamasin sonucda allah dogru yolu gösterirde hatalarini anlar insallah ne diyeyim
evleneli 22 yıl oldu hala annemle babamı ayırmak için hocalara gider büyü yaptırır, halamın yengemin ve daha tanımadığım bilmem kaç kişinin yanında "ben aynuru sevmiyorum" demiş sırf erkek olmadığım için ve onun ismini bana koymadılar diye. kafasına göre bir sürü ağrı kesici içer sonra da koşturur buraya gelir ölüyom ben hastaneye götürün diye. yaptıklarından bıktıkları için amcam yengem falan gelmiyolar yanına, geçen yıla kadar halamla da küslerdi onlara etmediği beddua kalmadı.. daha neler neler
dün de bana çok zayıflamışsın hasta mısın, dersler çok mu ağır bir sürü saçmaladı, kendi isteğimle kilo veriyorum dedim pis pis baktı bişeyler mırıldandı sustu, sonra bakmaya devam etti. annem biliyomuş nazar değdirceğini, biz küçükken de o gelip bişeyler dermiş pis pis bakarmış sonra hep hasta olurmuşuz. hatta abim bi keresinde havale geçiriyomuş az dahaböyle işte pisliğin teki
düzelir insallah canim herkes artidami yaKizlar nasilsiniz benim kiz yeni leptopumu bozfu daha borcu odeniyodu ya simdi teldenyaziyorum oyuzden duzgun olamayabilr aynurcum affola
Baslangic75, 2
Gecen hafta61, 3
Bu hafta 61, 9
Gelen 600gr
Toplamda giden 13, 3
Hedef 55
Okadar cok yedimki bu hafta 600 hicbisey
bayram gecsin toparlasin canim sIkma canini normal:2:cook pşmanım kızlar diyetimi bozdum tartıya cıkmaya korkuyorm ne yapmalıyımmmmm
ufu baya arti cikmissin ama cabuk gelen cabuk giderslm kızlar net yok bizde bugünlerde.biaçayım dedim laptopu net war..ama yarına yine gider..bugünün cuma olduğunu bile unutmuşum..bi anda aklıma geldi bildirimimi yapayım..
başlangıç:87
geçen hafta:60.600
bu hafta:61.800
gelen:1.200gr
hedef:58
canim bizim leptopu yeni aldik digerini zaten bozmustu yanlislikla nasil becerdiyse ekrani cevirdi saatlerce ugrastik duzeltmek icin bide mausu kaybettik once mausu bul sonra ekran nerden donuyor onu bul cok zor oldu ama allahdan kavustum pcmegecmis olsun canim :26: aman dikkat et kendine ishal tehlikeli :26:
olsun canim sen yinede onun hakkinda böyle konusma
ah canim bende cok yedim bu haftabenim laptopda bozuldu Allahdan esiminki var ama o da gidicek ne yapicam bakalim
hayirli bayramlar kizlarbende artik bildirim yapayim diyorum topik sessiz zaten benide alin araniza
hay masallah senden iyi dedektiv olunurhaha ama komik olur öyle dersen napar ki acaba
hosgeldin canim
bayramin mubarek olsun canim seninde
handem bugün yakaladin yine beniseninde bayramin mübarek olsun tatlim
sagol canim sanada
iyi bayramlar canim
ececim nasilsin canim özledim senide cokiyi bayramlar canim
olsun bayram gectikden sonra verirsin canim
götürdün dimi tatlilarihadi bayram gecsin düzeltelim bayramin mubarek olsun ballim kaymagim
gecmis olsun canim ya bayramin kutlu olsun düzelir insallah
napcan canim babaannen huysuzda olsa fesatlikda yapsa atsan atamasin sonucda allah dogru yolu gösterirde hatalarini anlar insallah ne diyeyim
düzelir insallah canim herkes artidami ya
bayram gecsin toparlasin canim sIkma canini normal
ufu baya arti cikmissin ama cabuk gelen cabuk gider
tekrardan hepinizin bayrami kutlu mutlu olsun sekerler
bende 77 kiloyum boy kac
önce aramiza hosgeldiin:2:cook pşmanım kızlar diyetimi bozdum tartıya cıkmaya korkuyorm ne yapmalıyımmmmm
sayin bensuzi hanim bir dakika ben bi bakayimhayirli bayramlar kizlarbende artik bildirim yapayim diyorum topik sessiz zaten benide alin araniza
hay masallah senden iyi dedektiv olunurhaha ama komik olur öyle dersen napar ki acaba
hosgeldin canim
bayramin mubarek olsun canim seninde
handem bugün yakaladin yine beniseninde bayramin mübarek olsun tatlim
sagol canim sanada
iyi bayramlar canim
ececim nasilsin canim özledim senide cokiyi bayramlar canim
olsun bayram gectikden sonra verirsin canim
götürdün dimi tatlilarihadi bayram gecsin düzeltelim bayramin mubarek olsun ballim kaymagim
gecmis olsun canim ya bayramin kutlu olsun düzelir insallah
düzelir insallah canim herkes artidami ya
bayram gecsin toparlasin canim sIkma canini normal
ufu baya arti cikmissin ama cabuk gelen cabuk gider
tekrardan hepinizin bayrami kutlu mutlu olsun sekerler
ay canim o ekran döndürme kolay ama halletmissinizcanim bizim leptopu yeni aldik digerini zaten bozmustu yanlislikla nasil becerdiyse ekrani cevirdi saatlerce ugrastik duzeltmek icin bide mausu kaybettik once mausu bul sonra ekran nerden donuyor onu bul cok zor oldu ama allahdan kavustum pcme
bizde seni ozledik suzim gel artik devamli
evet bu hafta herkes artida saniyorum
grip oldum cok fenayim ya
yaz gunu grip olurmu demeyin bizde yaz yok arada oluyor sicaklik son 1haftadir yagmurlu hep hava
önce aramiza hosgeldiinsonrada üzülme ve kaldigin yerden devam et canim
sayin bensuzi hanim bir dakika ben bi bakayim
üzgünüm yer yok doluyuz
eger burdaki kizlarin totolari biraz kücülürse belki size yer acilabülü
biz size döniciz efendim kusura kalmayin
seninde canimmmmm
ay canim o ekran döndürme kolay ama halletmissiniz
bizi ugrastiran daha cok mausun kapanmasi oldu hangi tuttan acicagimizi zor bulduk orda kapali isaretini goruyoruz ama basilmiyoki hicbi tusa duzeltilmiyor esimin kizlari bizdeydi 1haftadir aksam esim yatiyo yorgunum diye benim cadi bi anda kostu ve ekran dondu sonra benim almancam yokya esime dedik kalk duzelt oyuyorum diye kalkmadi bizde esimin kiziyla karistirdik biz oynadikca dah fazla yerleri bozduk orami burami diye hepten birbirine kattik en son dedim melek hepden yedik pcyi kapatalim yarin baban halleder oda isten gelince bakti mausu halledince ekrani yapti simdi diyo istiyosaniz bas asagi yapin
Hosgeldin canim boyun kaç? Okuyo musun? Sorguya çeker gibi oldu dimi
Azmin sonu zaferdir ha gayrettttt:34
Arkadaslar Bayraminiz mubarek olsun... Öpüldünüz sessiz topigimizin samimi çitirlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?