70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eh ben bildirim yapim madem

baslangiç 79
gecen hafta 68.3
bu hafta 68.6
gelen 300
top giden 10.400
hedef 60

2 3 haftada 1buçuk kilo almis bulunmaktayim. Ama zaten dikkat etmedim

bayraminiz mübarek olsuunn
günaydinlar
herkes iyidir umarim
bildirim yapayim bari :18:

baslangic :79
gecen hafta :65.6
BU hafta :66.2 :26:
gelen: 600gr.
toplamda giden:12.8

artidayim kizlar ama haftaya daha iyi olur insallah
sizler ne durumdasiniz bakem

kızlar ben dün çok kötü oldum karnımın ağrısından ölücem sandım :26: akşam sürekli ishal oldum çok kötüydüm :26: sabah bi tartıldım 68.5 çıktı ama dün bişey yiyemediğimden ve aşırı su kaybından eminim :26:

yediğim bişey dokunmuştur desem hiç bişey de yemedim ki biliyorum babaannem olcak o kenafirin yüzünden nazar değdirdi bana öyle pis baktı ki anneme ettikleri yetmedi bana geldi sıra pis karı

yediğim bişey dokunmuştur desem hiç bişey de yemedim ki biliyorum babaannem olcak o kenafirin yüzünden nazar değdirdi bana öyle pis baktı ki anneme ettikleri yetmedi bana geldi sıra pis karı

yaz diye ruzgara aldirmiyoruz üsütmüssundur dikkat et canim. allah islah etsin babanneni. napiyo ki

yaz diye ruzgara aldirmiyoruz üsütmüssundur dikkat et canim. allah islah etsin babanneni. napiyo ki

evleneli 22 yıl oldu hala annemle babamı ayırmak için hocalara gider büyü yaptırır, halamın yengemin ve daha tanımadığım bilmem kaç kişinin yanında "ben aynuru sevmiyorum" demiş sırf erkek olmadığım için ve onun ismini bana koymadılar diye. kafasına göre bir sürü ağrı kesici içer sonra da koşturur buraya gelir ölüyom ben hastaneye götürün diye. yaptıklarından bıktıkları için amcam yengem falan gelmiyolar yanına, geçen yıla kadar halamla da küslerdi onlara etmediği beddua kalmadı.. daha neler neler
dün de bana çok zayıflamışsın hasta mısın, dersler çok mu ağır bir sürü saçmaladı, kendi isteğimle kilo veriyorum dedim pis pis baktı bişeyler mırıldandı sustu, sonra bakmaya devam etti. annem biliyomuş nazar değdirceğini, biz küçükken de o gelip bişeyler dermiş pis pis bakarmış sonra hep hasta olurmuşuz. hatta abim bi keresinde havale geçiriyomuş az daha böyle işte pisliğin teki

Kizlar nasilsiniz benim kiz yeni leptopumu bozfu daha borcu odeniyodu ya simdi teldenyaziyorum oyuzden duzgun olamayabilr aynurcum affola
Baslangic75, 2
Gecen hafta61, 3
Bu hafta 61, 9
Gelen 600gr
Toplamda giden 13, 3
Hedef 55
Okadar cok yedimki bu hafta 600 hicbisey

Kizlar nasilsiniz benim kiz yeni leptopumu bozfu daha borcu odeniyodu ya simdi teldenyaziyorum oyuzden duzgun olamayabilr aynurcum affola
Baslangic75, 2
Gecen hafta61, 3
Bu hafta 61, 9
Gelen 600gr
Toplamda giden 13, 3
Hedef 55
Okadar cok yedimki bu hafta 600 hicbisey

gecmis olsun canim :26: aman dikkat et kendine ishal tehlikeli :26:
olsun canim sen yinede onun hakkinda böyle konusma

ah canim bende cok yedim bu hafta benim laptopda bozuldu Allahdan esiminki var ama o da gidicek ne yapicam bakalim

:2:cook pşmanım kızlar diyetimi bozdum tartıya cıkmaya korkuyorm ne yapmalıyımmmmm

Ay Allah korusun ya büyü ne demek oha. kaç yasinda kadin çocuklarinin mutlulugu için biraz koseye çekilip susmali... Islamda nazar vardir ve bazilarinin nazari hemen deger kem gozlu oluyolar. yanina giderken nas felak surelerini ihmal etme canim. Yuzune de Allahumme Ya Vedud diye içinden oku.:26:

slm kızlar net yok bizde bugünlerde.biaçayım dedim laptopu net war..ama yarına yine gider..bugünün cuma olduğunu bile unutmuşum..bi anda aklıma geldi bildirimimi yapayım..
başlangıç:87
geçen hafta:60.600
bu hafta:61.800
gelen:1.200gr
hedef:58

hayirli bayramlar kizlar bende artik bildirim yapayim diyorum topik sessiz zaten benide alin araniza

hay masallah senden iyi dedektiv olunur haha ama komik olur öyle dersen napar ki acaba

hosgeldin canim
Hosgeldin canim boyun kaç? Okuyo musun? Sorguya çeker gibi oldu dimi
Azmin sonu zaferdir ha gayrettttt:34

Arkadaslar Bayraminiz mubarek olsun... Öpüldünüz sessiz topigimizin samimi çitirlari
bayramin mubarek olsun canim seninde
herkeslere iyi bayramlar
handem bugün yakaladin yine beni seninde bayramin mübarek olsun tatlim
herkese mutlu bayramlar..
sagol canim sanada
iyi bayramlar canim
ececim nasilsin canim özledim senide cok iyi bayramlar canim
eh ben bildirim yapim madem

baslangiç 79
gecen hafta 68.3
bu hafta 68.6
gelen 300
top giden 10.400
hedef 60

2 3 haftada 1buçuk kilo almis bulunmaktayim. Ama zaten dikkat etmedim
olsun bayram gectikden sonra verirsin canim
götürdün dimi tatlilari hadi bayram gecsin düzeltelim bayramin mubarek olsun ballim kaymagim
gecmis olsun canim ya bayramin kutlu olsun düzelir insallah
napcan canim babaannen huysuzda olsa fesatlikda yapsa atsan atamasin sonucda allah dogru yolu gösterirde hatalarini anlar insallah ne diyeyim
düzelir insallah canim herkes artidami ya
:2:cook pşmanım kızlar diyetimi bozdum tartıya cıkmaya korkuyorm ne yapmalıyımmmmm
bayram gecsin toparlasin canim sIkma canini normal
ufu baya arti cikmissin ama cabuk gelen cabuk gider

tekrardan hepinizin bayrami kutlu mutlu olsun sekerler

aynurcum sana özeldenmi yapiyorduk bilemedim buraya yaziyorum benide al kuzum liste altina

baslangic:77.1
bu hafta:74.7
hedef:55
toplam giden: 2,4

ilk bildirim böyle yapiliyordun sanirsam :26:

amanen simsek cakip duruyor ya :18:
öptüm kizlar

gecmis olsun canim :26: aman dikkat et kendine ishal tehlikeli :26:

olsun canim sen yinede onun hakkinda böyle konusma

ah canim bende cok yedim bu hafta benim laptopda bozuldu Allahdan esiminki var ama o da gidicek ne yapicam bakalim
canim bizim leptopu yeni aldik digerini zaten bozmustu yanlislikla nasil becerdiyse ekrani cevirdi saatlerce ugrastik duzeltmek icin bide mausu kaybettik once mausu bul sonra ekran nerden donuyor onu bul cok zor oldu ama allahdan kavustum pcme

bizde seni ozledik suzim gel artik devamli
evet bu hafta herkes artida saniyorum
grip oldum cok fenayim ya
yaz gunu grip olurmu demeyin bizde yaz yok arada oluyor sicaklik son 1haftadir yagmurlu hep hava

önce aramiza hosgeldiin sonrada üzülme ve kaldigin yerden devam et canim
sayin bensuzi hanim bir dakika ben bi bakayim
üzgünüm yer yok doluyuz
eger burdaki kizlarin totolari biraz kücülürse belki size yer acilabülü
biz size döniciz efendim kusura kalmayin

seninde canimmmmm

ay canim o ekran döndürme kolay ama halletmissiniz

bizi ugrastiran daha cok mausun kapanmasi oldu hangi tuttan acicagimizi zor bulduk orda kapali isaretini goruyoruz ama basilmiyoki hicbi tusa duzeltilmiyor esimin kizlari bizdeydi 1haftadir aksam esim yatiyo yorgunum diye benim cadi bi anda kostu ve ekran dondu sonra benim almancam yokya esime dedik kalk duzelt oyuyorum diye kalkmadi bizde esimin kiziyla karistirdik biz oynadikca dah fazla yerleri bozduk orami burami diye hepten birbirine kattik en son dedim melek hepden yedik pcyi kapatalim yarin baban halleder oda isten gelince bakti mausu halledince ekrani yapti simdi diyo istiyosaniz bas asagi yapin

aman iyi halolmus canim

Hosgeldin canim boyun kaç? Okuyo musun? Sorguya çeker gibi oldu dimi
Azmin sonu zaferdir ha gayrettttt:34

Arkadaslar Bayraminiz mubarek olsun... Öpüldünüz sessiz topigimizin samimi çitirlari

Hoşbulduuuuum
1.60 boyum var haha evet öğrenciyim :)
Yalova üniversitesinde adalet bölümü okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…