70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşalr bene 72.5 kilo ile başlıyorum 1 ayda hedefim 67 olmak umarım başarabilirim birbirimize destek olalım çünkü kilolar anca öyle gidiyor

bende katilmak istiyorummm!!
yanliz yurt disinda yasadigim icin ve tr saatlerinden 9 saat geride oldugum icin.. bildirimim gec kalabilir..
sorun olmaz umarim?

kızlar son 2 haftadır bildirim veremiyorum sebebini bilmiyorum ama unututyorum her zaman cuma akşamaı bildirim günü olduğunu fark ediorum bu hafta yine unuttuum ö.dilerim k.bakmayın .

gecmis olsun tatlim yaz gripi daha kötü diyorlar aman dikkat et
istemiyonmu artik beni :2: tabii istemezsin habire beni aldatip duruyorsun
eyüp buraya yumruk havaya
masallah 6lilari görmüssün
oooaaaoaaaaooo canım sıkılıyoooaoaoaaaaoooo

Eki Görüntüle 776017
ayni ben
salçalı ekmek yaptım kuzularım hadi gelin yiyin

Eki Görüntüle 776024
anlamadim babaanneden niye korktu bu bukadar ciplak mi gördü
ellerine saglik bebegim birinciligin hayirli ugurlu olsun
ben de aranıza katılmak istiyorum. doğumdan sonra çok kilo aldım.verme zamanı geldi.

merhaba benim kesinlikle bi takıma ihtiyacım var lütfen bend earanıza katılmak istiyorumm adım gülsüm 24 yasındayım 74 kiloyum ve 60 kilo olmak istiyorumm yeni yıla 60 kilo girmek istiyorumm

normalde icmek iyi degil diyolar diye ben icmiyorum

merhaba arkadaşalr bene 72.5 kilo ile başlıyorum 1 ayda hedefim 67 olmak umarım başarabilirim birbirimize destek olalım çünkü kilolar anca öyle gidiyor

bende varım beni de alın
başlangıç:72.5
boy:1.68
hedef: 65 :)

bende katilmak istiyorummm!!
yanliz yurt disinda yasadigim icin ve tr saatlerinden 9 saat geride oldugum icin.. bildirimim gec kalabilir..
sorun olmaz umarim?

kızlar son 2 haftadır bildirim veremiyorum sebebini bilmiyorum ama unututyorum her zaman cuma akşamaı bildirim günü olduğunu fark ediorum bu hafta yine unuttuum ö.dilerim k.bakmayın .

Merhabalar.aranıza yenı katıldım...ne yapmam gerekiyor??

hepiniz hosgeldiniz kizlar

oooo kimleri görüyorum kimlerii

nikah masasinaaa oturdun isteee
a20 hanim hosgeldiniz dayanmak cok zormuuusss
suzi hanimda burdalarmis

a20 ellerine saglik da yavrum sen öldün o listeyi hazirlarken yaz yaz bitmemistir kiz o

birinci olmussun haftaya ben kazanacam

ishal olmak icn elimden geleni yapiyom

yeni kizlar gelmis hosgelmiiisss

suzimmmm yavrum ne geziyon gece gece öcüleri cikarayimmi

haha ben ishal oldum bile 1incilik benim haftaya listedeyim
kiz balli ya üff su camasirlardan nefret ediyorum bi el ativersen bitmiyor deli olacam yapasim da yok kafama agri giriyor onlar aklima gelince yikamasi sermesi birsey degilde ütüle katla amaaaan öff
ben bu gün ne yaptim biliyonmu sinema ya gittim sirinlere baktim ya cok güzeldin daha gece 12 olmadi öcü falan cikartma bak :18:

hadi bakalim en cok kim sey etcek

buldummm

yapraakkkk yaprak takin

arada degistirirsiniz yemis yapragi , kiraz yapragi

ohh sefan olsun

hayatimda hersey ters gidiyo bunalimdayim kilo falan umrumda degil artik bi sure daha +lari olan bildirim yapcam liste sonu olan ben olcam hep rahat olun. Isten de çiktim evde yer dururum

meruf arkadas nerelerde?

biliyo musunuz 15 yasinda ki kuzenim haftaya evleniyomus soka girdik sulalecek

siz de ne var ne yok

of canim ya :26: kuzenin neden evleniyor :26:

kiraz yapraginin tadi hosuma gitmedi ben isirganda kalayim

kizzz o yapraklari orana burana takican camasir derdi cikmasin diyee

isirganla nereni örtmeiy düsünüyon

bende salmisdim kendimi en son 75.9 gördüm tartida dedim zaten veremiyorum diye umursamamaya basladim ve git gide arti cikiyordum tartida sonra bi konu okudum http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/637524-acinasi-biriyim.html cok üzüldüm kendimi o arkadasin yerine koydum ve hem ona destek olmaya calisiyorum artik hem kendim geri toparlandim yemek bizi mutlu etmiyor daha cok mutsuz ediyor daha cok depresyona giriyorum ben kendi adima öyle yani
canim 15 yas cok kücük ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…