70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:çok üzgünüm:

bende uzaktayım
düğün göeümcemin hamileyken çok kilo aldım gittiğimde herkesin dilindeydim şimdi zayıf gitmem lazım

eşin memur galiba ben 10 yıldır gurbetteyim evlendikten sonra kilo aldım 3ayda7kilo sonra veremedim üstüne almaya devam ettim hamilelikte ben kilo almıyorum ama yinede genişliyorsun:kedi:

eşin memur galiba ben 10 yıldır gurbetteyim evlendikten sonra kilo aldım 3ayda7kilo sonra veremedim üstüne almaya devam ettim hamilelikte ben kilo almıyorum ama yinede genişliyorsun:kedi:

evet eşim memur ..ben bi ara zayıflama jeli kulanmayı düşündüm sonra bebek için iyi olurmu bilemedim vaz geçtim

doğma bi hafta vardı 95 dim doğumdan 2 ay sonra 83 olmuştum şimdi de 77 en az 60 olmak istiyorum ama asıl hedefim 55

en azından kilo almazsın emzirdiğin için bende 10ay önce emziriyordum sütüm olsun diye iştahım olmadığı halde yedim ama fayda sağlamadı ben kilo aldım yoksa zayıflardım kilo veriyodum üstelik sonra iştah açıldı gersi malüm

benim bebiş yattı o yatmışken bende yatayım herkese iyi geceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan inşallah vericez bu kiloları:Saruboceq:

ne verirsem kar diyorum 15 kilo aslında ama bakalım. 73 kiloyum

bak demin 1 saat dans ettim ben. iki 2 saate tamamladım aktivitemi. birbirimize destek olalım canım. hergün yazalım birbirimize ne yedik ne içtik. umutsuzluklarımızı canımızın çektiklerini yazalım. böylece destek olursak eğer daha başarılı oluruz. umutsuzluğa düşmeyiz. yarın en geç 16 gibi aksilik olmazsa burdayım. sena yazarım ok. sana spor konusunda bayağı faydam olur. sende bana destek olursunopuyorumnanaktan

selam arkadaşlar detoksumun bugün ikinci günü dün çok iyi geçti..bundan sonra nasıl devam edeceğimi bilmiyorum ne yapsam aceba fikriniz varmı?bilmiyorumkismile

bu sabah 400 gr daha verdiğimi gördüm arkadaşlar biliyorum diyetimin başı diye böle gidiyo belli bi süre sonra duraksamalar yaşayacağım ama vazgeçmek yok vereceğim 12 kiloyu

umarım verebilirm:) bu sabah dayanamadım. kepek ekmeğiyle yağsız menemen yedim.o biraz doyurdu.egzersize başlıcam. ama bölgesel incelme için nasıl egzersiz yapacağımı bilemiyorum.araştırıcam bakalım. bütün kıyafetlerim öylece duruyor sabır gerekli bie kızlar sabır:)):a015:

tamam olur bekliyorum seni bu sefer başarıcam sanırım. tecrübelerinden yararlanırım böylece teşekkürleropuyorumnanaktan

kızlar hayatta tek kaybetiğiniz kilolarınız olur inşallahhihoyyyt kilo verenleri tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum:lepi:

bana yardım edin kilo çizergesini yapamadım bir türlü nere kopyalanıyor bulamadımbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…