kaç kilo verince 1 beden inceliyoruz bilen varmı
:çok üzgünüm:
bende uzaktayım
düğün göeümcemin hamileyken çok kilo aldım gittiğimde herkesin dilindeydim şimdi zayıf gitmem lazım
eşin memur galiba ben 10 yıldır gurbetteyim evlendikten sonra kilo aldım 3ayda7kilo sonra veremedim üstüne almaya devam ettim hamilelikte ben kilo almıyorum ama yinede genişliyorsun:kedi:
doğma bi hafta vardı 95 dim doğumdan 2 ay sonra 83 olmuştum şimdi de 77 en az 60 olmak istiyorum ama asıl hedefim 55
evet eşim memur ..ben bi ara zayıflama jeli kulanmayı düşündüm sonra bebek için iyi olurmu bilemedim vaz geçtim
ben bu yüzden kullanmadım tabiki vardır bir zararı
Arkadaşlar merhaba bugün doktora gttim dizlerimde ağrı vardı tutuluyordu. Doktor yürüme bandından olduğunu söyledi bana dışarıda yürü dedi.Çünkü yürüme bandı ayaklarımızdaki basıncı dizlerimize geri veriyormuş ama toprak basıncın bir kısmını emiyormuş. Dikkat edin yarım saatten fazla yürüme yada dedi.Dikkatinize...[/QUOTE ısınmadan koşma sakın. önce ısın düşük derecede sonra yükselt. ben 2 saat yapıyorum. ağrım sadece kaslarımda. o da normal. olmasa tuhaf olurdu
ne verirsem kar diyorum 15 kilo aslında ama bakalım. 73 kiloyum
Hoşgeldin ayymme,bu kadar umutsuz olma.bak bir basla ilk 2 hafta gecince tartıda gördüğün değişiklikler seni nasıl motive edecek ve eski bedenine döneceksin.Boyun gayet uzunmuş biraz kilo versen kuğu gibi olursun.Sabah müsli beni de doyurmuyor o yüzden bir kaynamıs yumurta,bir dilim kepek ekmeği,bir dilim light peynir ve 1 domates yiyiyorum ve gayet tok tutuyor,kilo da aldırmıyor.
Bence eşinin yaptığı güzel pastalardan haftada bir dilim yersen abartmadan hiçbir şey olmaz.Sen yeterki iste,eski kıyafetlerine yeniden girmek gercekten zor değil olumunekankayizsmile
tamam olur bekliyorum seni bu sefer başarıcam sanırım. tecrübelerinden yararlanırım böylece teşekkürleropuyorumnanaktanbak demin 1 saat dans ettim ben. iki 2 saate tamamladım aktivitemi. birbirimize destek olalım canım. hergün yazalım birbirimize ne yedik ne içtik. umutsuzluklarımızı canımızın çektiklerini yazalım. böylece destek olursak eğer daha başarılı oluruz. umutsuzluğa düşmeyiz. yarın en geç 16 gibi aksilik olmazsa burdayım. sena yazarım ok. sana spor konusunda bayağı faydam olur. sende bana destek olursunopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?