bana yardım edin kilo çizergesini yapamadım bir türlü nere kopyalanıyor bulamadımbilmiyorumkismile
umarım verebilirm:) bu sabah dayanamadım. kepek ekmeğiyle yağsız menemen yedim.o biraz doyurdu.egzersize başlıcam. ama bölgesel incelme için nasıl egzersiz yapacağımı bilemiyorum.araştırıcam bakalım. bütün kıyafetlerim öylece duruyorsabır gerekli bie kızlar sabır:)):a015:
slm kızlar nasıl gidiyor ben bu sabahı atladım:sinifsinif: öğlen kavaltı yaptım alışkanlık işte ama düzelticem ne zaman kilo bildirimi var biliyormusunuz birde en çok kilo veren haftanın birincisi olsun olmaz kızlar beki haftaya ben olurumsositososito
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım.. Herkese iyi zayıflamalar!:lepi:
kızlar eskiden 45 dakika yürürken acayip göbeğim sarkardı. zaten göbeğimde sorun var. iyice sarkıyodu. 3 haftadır 2 saat spor yaptığımdan beri göbeğim toparlandı. resmen yukarı kalktı. hiç olmadığı kadar iyi. yanlız göğüslerimde sarkma oluyo ama onuda dumbelle egzersiz yaparak hallediyorum ama 2 gün sonra heralde yağ kaybettiğimdendir yine sarkıyo. sıkılık 2 gün oluyo sonra yine sarkıyo. göbeğimin sarkmama sebebi heralde karın kaslarımı sıkarak koştuğumda oluyo. siz ne dersiniz. niye artık göbeğim sarkmıyo
canım bende seni merak etmiştim. öğün atlama sakın. metabolizman yavaşlar kilo vermen zorlaşır. birde şu var. diyet yaparken metabolizma hızı çok düşer. vücut kilo kaybetmeyi hastalık olarak algılar ve hemen yavaşlar kilo vermemek için. o yüzden öğün atlanmamalı asla aç kalınmamalı ve metabolizmayı hareketlendirmek için spor yapılmalıdır. aç kalarak veririm zannedenler bu yüzden veremez. bi süre sonra tekrar yemek yendiğinde vücut onları yağ olarak depo eder ve tekrar diyet yapıldığında o depo yağları kullanır
bencede göbiş gitmiş olmalı baya iyisin çok azimlisin bence sen başaracaksın kaç beden giyniyordun ben 44bilmiyorumkismile
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım.. Herkese iyi zayıflamalar!:lepi:
ben 40 beden giyorum. daha doğrusu 40 ve 42 arası gidip geliyorum. kot bedenimse 32 oluyo rahat. artık sarkık göbeğim kotun belinden taşmıyo. kat olmuyo. en sevdiğim eşofmanım düşmeye başladı. bayağı bollaştı. uzun kapşonlu montum sıkardı eskiden şimdi rahat ediyorum içinde
sen benden iyisin kısa zamanda hedefine ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?