70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
şehir dışındayım hala.fırsat bulabilirsem girebiliyorum arada bir internete.yaa ben özel dönemime giriceğim için canım çok fena tatlı çekiyor.dün ve bugün çikolata yedim yaa suçluyummm (( ama napıyım bu dönemde dayanamıyorum off( bi de evime gidebilseydim artık daha güzel yapıcam rejimimi burda doğru düzgün yapamıyorum evde düzenimi oturtmuştum ne güzel neyse bikaç güne kadar dönerim heralde.burda da tartı yok kaç kilo oldum onu da göremiyorum kaç gündür.
neyse artık görüşürüz kızlar bu hafta benim kilomda bi değişiklik olmaz gibi geliyor hatta artmamıştır inşallah bi de bu döneme girmeden vücut su toplamaya başlıyo 1 kilo bile fazla gösterebiliyo tartı.bi an önce evime gidip rejimime kaldığım yerden dvm etmek istyorum artık yaaa(...
hepinize kolay gelsin görüşmek üzere...

Ben tam oklavalığım kızlar 74.8 kg. ama son günlerde diyet miyet hak getire ama inşallah pazartesinden itibaren sıkı tutacam ayrıca lanaform sipariş verdim onun gayreti ile inşallah başarırım.

sabah kahvaltısında yağsız menemen gayet iyidir. yeterki yağsız yapılmış olsun. haşlanmış 1 yumurta ve yanında domates yemekle aynıdır. fark yoktur. bölgesel incelmeye gelince malesef böyle bişeyin olması mümkün değildir. vücut zayıfladıkça yağ kaybettikçe ancak incelme olur. yağın azaldıkça ancak o zaman o bölgelerin incelebilir. ancak pilates veya egzersiz gibi aktivitelerle o bölgendeki kasları çalıştırıp daha ince görünmesini sağlayabilirsin. bu da geçici çözümdür. devamlı yapman gerek. ancak gerçekten o bölgelerinin gitmesi için yağ kaybetmen gerek. o da kardiyo ile olur.

selam kızlar nasılsınız. benden iyilik. sabah kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeğimi ikiye böldüm. yarısıyla haşlanmış yumurta ve domates yedim. diğer yarısınada fındık ezmesi sürdüm yedim. ardından 1 satte 5 km yürüdüm. öğlen yemeğimde ise yağı süzülmüş ton balığı ve 1 dilim çavdar ekmeği yiyeceğim. akşamda dünden fırınlanmış sebzelerim var. üzerine 1 kaşık zeytinyağı ile hazırlanmış domates sosu döküp yiyeceğim 1 dilim çavdar ekmeği ile. akşam 9 gibide az şekerli sütlü türk kahvemi içerim. ve 1 saat dans edicem. bugünlük yaptıklarım bunlar

benim sorunum hafta sonları oluyo. kayınvalidemlere gidiyoruz. orda yemeklerden çok kaçırıyodum ve bu yüzden bu zamana kadar kilo veremedim. ama artık hafta sonlarına dikkat edicem

kızlar eskiden 45 dakika yürürken acayip göbeğim sarkardı. zaten göbeğimde sorun var. iyice sarkıyodu. 3 haftadır 2 saat spor yaptığımdan beri göbeğim toparlandı. resmen yukarı kalktı. hiç olmadığı kadar iyi. yanlız göğüslerimde sarkma oluyo ama onuda dumbelle egzersiz yaparak hallediyorum ama 2 gün sonra heralde yağ kaybettiğimdendir yine sarkıyo. sıkılık 2 gün oluyo sonra yine sarkıyo. göbeğimin sarkmama sebebi heralde karın kaslarımı sıkarak koştuğumda oluyo. siz ne dersiniz. niye artık göbeğim sarkmıyo

kızlar ben bide günlük 1 tane multivitamin kullanıyorum. o da saçlarım dökülmesin diye. sizede tavriye ederim. yetersiz kalsiyum alındığında hem kaslar eriyor hem dişler zarar görüyor hemde demir eksikliğinden saçlar sağlıksızlaşıp dökülüyo. daha önce saçlarım dökülmüştü zor toparladım

slm kızlar nasıl gidiyor ben bu sabahı atladım:sinifsinif: öğlen kavaltı yaptım alışkanlık işte ama düzelticem ne zaman kilo bildirimi var biliyormusunuz birde en çok kilo veren haftanın birincisi olsun olmaz kızlar beki haftaya ben olurumsositososito

canım bende seni merak etmiştim. öğün atlama sakın. metabolizman yavaşlar kilo vermen zorlaşır. birde şu var. diyet yaparken metabolizma hızı çok düşer. vücut kilo kaybetmeyi hastalık olarak algılar ve hemen yavaşlar kilo vermemek için. o yüzden öğün atlanmamalı asla aç kalınmamalı ve metabolizmayı hareketlendirmek için spor yapılmalıdır. aç kalarak veririm zannedenler bu yüzden veremez. bi süre sonra tekrar yemek yendiğinde vücut onları yağ olarak depo eder ve tekrar diyet yapıldığında o depo yağları kullanır

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım.. Herkese iyi zayıflamalar!:lepi:

selam hpşgeldin canım. biz burda birbirimize destek olarak zayıflamaya uğraşıyoruz. motive ediyoruz birbirimizi. sende katıl. bildiklerimizi paylaşıyoruz ve yeni şeyler öğrenmeye çalışıyoruz. amaç kilolardan sağlıklı biçimde kurtulabilmek

bencede göbiş gitmiş olmalı baya iyisin çok azimlisin bence sen başaracaksın kaç beden giyniyordun ben 44bilmiyorumkismile

haklısın en büyük hata bu zaten

bencede göbiş gitmiş olmalı baya iyisin çok azimlisin bence sen başaracaksın kaç beden giyniyordun ben 44bilmiyorumkismile

ben 40 beden giyorum. daha doğrusu 40 ve 42 arası gidip geliyorum. kot bedenimse 32 oluyo rahat. artık sarkık göbeğim kotun belinden taşmıyo. kat olmuyo. en sevdiğim eşofmanım düşmeye başladı. bayağı bollaştı. uzun kapşonlu montum sıkardı eskiden şimdi rahat ediyorum içinde

sen benden iyisin kısa zamanda hedefine ulaşırsın

sen benden iyisin kısa zamanda hedefine ulaşırsın

inşallah canım. ben kendimi sporcu olarak adlandırıyorum. ve kilom var onu vereyim diyorum. böyle daha çok motive oluyorum. geçen bi yakınmla görüştüm. bayağı kilo vermiş 38 beden giyiyo. bütün olarak bakınca zayıf ama dikkat edince göbeği var. bacakları şekillenmemiş. ben ondan daha iyi görünüyorum bu kiloyla. kollarım daha iyi. bacaklarım kaslı ve pantolonda bile artık kaslarım belli olacak galiba. beni en çok mutlu edende bu. kaslı bacaklarım olsun. o yüzden koşuyorum. bak mesela beyonce zayıf değil. amaharika bedeni var. kim olmak istemez yerinde. ama balık etli. bende öyle olmak için uğraşıyorum. inşallah başarırım. ben 5 kilo bile versem çok farkedecek. eşim bile 5 kilo ver tamam diyo ama ben 65 olmak istiyorum. umarım başarırım. sabır gerek. birde burda yazışına moral oluyo daha çok azim geliyo insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…