70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok teşekkürler.. Ben çok istiyorum ama sevdiğim yemekleri görünce herşeyi unutuyorum özelliklede tatlıyı motivasyonunuza ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Yarın Bismillah başlıyorum. Gelişmeleri sizlerle paylaşırım

Ellerine sağlık canım tablo için triendy21 tebrik ederimm1. olmuşsun inş haftaya ben olurum senin yerinde

tesekkurler tugba herkes yasimi gostermedigimi soyluyolar oyuzden sansli oldugumu dusunuyorum 25im desem kaniyolar
kiz sen niye elin adamina bakiyosun bakayim biliyoruz heryerde eyubu goruyosunda elin adami bilmezki bu kara savdali herkesde eyubu goruyo
Gurbetciyiz desene:)))

Allah bağışlasın canim ne güzel bi kız bi oğlan
Amin canim hepimizinkini
umutsuzluk yok canim gidicek emin ol kilolar ben hic oyle 8de kahvalti yapmadim bu kilolari verirken kizlar hep oglen yok diyolardi bana ama zaten 11den once kahvalti yamamadigim icin oglen ara olarak geciyodu
ben çıkıyorum artık görüşürüz canlarım

gitmeeeee
ben daha yeni gelebildim kizim uyumak istemedi uyumus numarasi yapti cadi enson kizdimda uyudu simdide oglumu salliyorum ayagimda oda uyudu tam dalmasini bekliyorum

çocuk büyütmek zormuş ya ama bi gülüşü herseye değer

yediklerin gayet normal kendine haksızlık etme...

hayırlı geceler hanımlar yarın görüşmek üzere

Son düzenleme:
Günaydn kızlar nasılsınızz ?
Bugün çok Şükür 69.9u Gördüm cok mutluyum o yüzdenn
Sabah yediklerim:
1çay bardağı meyvesuyu
cok az peynir
1dilim çavdar ekmeği
1domates

günaydın arkadaşlar...

bende bugün Bismillah başladım. Hayırlısı artık. Sabah tartıldım 70.3 gram. Kahvaltıda yediklerim;
1 yumurta, yaklaşık 70 gr peynir (vazgeçilmezim), 2 zeytin, 1 dilim ekmek, biraz fazla ev salçası. Çok seviyorum salçayı umarım kalorisi çok değildir :18:

Hoşgeldin canım kilomuz yakın baya Boy ve yaş ve Hedef Kilon kaç?

günaaayydııııınn

kiz sen niye elin adamina bakiyosun bakayim biliyoruz heryerde eyubu goruyosunda elin adami bilmezki bu kara savdali herkesde eyubu goruyo

eyüp sandım ya napiyim mart ayından beri göremiyom zaten heyecan yaptım 3 hafta sonra denizlideyim şimdi o üst sınıflardan olduğu için geç geliyo hep 1 hafta yani 1 ay sonra gelince sorarım ben ona bunun hesabını

ev salçası kalori açısından zararlı değil ama çok tuzlu ödem yaptırır fazla yeme yine de

bugün bi daha tartıldım yine 70 çıktı yapıştı bu kilo bana az da değil fazla da değil tam 70.0 2 aydır aynıyım ya benimsedim ben 70'i canımdan bi parça oldu adeta kilo verirsem üzülürüm

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar nasılsiniz bugün

Ben sabah bir tane yumurta zeytin peynir domates yedim bir bardakta taze sıkılmis meyve suyu şimdide plates yaptim oturuyorum yoruldum

Çok Alemsin yaa bende 70den aşağı inemicem diye düşünmeye baslamıstım bayadır 70 71 72de gidip geliyordum ama sükür 69.9u gördüm

kizlar gunaydin daha kahvalti yapamadim oglum sabaha Kadar ugrastirdi halada onla ugrasiyorum cok uykum var erkeklere bazen sinir oluyorum ya sabha Kadar horul horul uyudu ahmet agliyor diyede uykudan uyandi diye sustur sunu diye bagiriyor suan hala devam ediyor uyumaya demiyoki sabaha Kadar ugrastin sen biraz dinlen ben bakayim cocuga yok

Günaydın canim
Valla erkekler hep ayni benim oğlumda gece 5 6 kere uyanıyor ama demiyorki kalkip bi ben bakim sabahta 6 da kalktı erkekler sadece çocuk yapmasını biliyorlar:

aynurcum bende 60 sinirinda 3hafta dolastim sinirlari gec geciyoruz ama geciliyor kabullenmek yok gidicek okilolar bak okula 3 hafta kaldi eyubun gormesine 4hafta verilir 4haftada o kalan 5kilo umutsuzluk yok eyup yeni seni gorcek gordugundedeolcak unutma hedefe giden yolda cekilen cileler kutsaldir yilmak yok

Günaydın canim
Valla erkekler hep ayni benim oğlumda gece 5 6 kere uyanıyor ama demiyorki kalkip bi ben bakim sabahta 6 da kalktı erkekler sadece çocuk yapmasını biliyorlar:

sorma canim sorma elinde olsa hemen bi tane daha cocuk ister cocuklari cok seviyo seviyosan bak ozaman bende cok severim ama oyle yegene bakmak gibi bisey degil bu 2tane kucuk cocukla ugrasiyorum
bisey degince kim bakiyor diyo erkek calisir kadin ev islerini yapar cocuklari buyutur ona gore

Çok Alemsin yaa bende 70den aşağı inemicem diye düşünmeye baslamıstım bayadır 70 71 72de gidip geliyordum ama sükür 69.9u gördüm

duraklamadayım heralde dediydim ama biraz uzun sürdü 2 ay kadar verilcek az kilom kaldı ya çok zor gidiyo napalım

bu erkekler hep aynı mı ya düşüncesiz hepsi senin de çocuğun değil mi ya ilgileniver azcık anca sustur diye bağırsın beyefendi

eyüp beni en son 80 küsur kiloyken gördü şu an görse de tanıcağını hiç sanmıyorum amaç onu önce hafiften etkileyip sonra ce-eeee yapmak o da böyle kalcak aklı başından uçcak o zaman ben şu an kilo vermeye uğraşmıyorum ki ablacım sadece elma sirkesi içiyorum o da bağırsaklarımı çalıştırdığı için yoksa sadece bacak ve toto için sıkılaştırıcı hareketler yapıyorum, alt tarafı sıkılaştırıp göbek için de bi süre korse giycem okuldaki spor salonuna yazılcam sonra incecik olcam belki eyüple beraber gideriz spora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…