hoşgeldiiiinnnnyaparsın tabi yapamıcak ne var ben şu an bayaa bi saldım kendimi hiç bişey yapmıyorum desem yeridir o yüzden diğer arkadaşların tavsiyelerine uy bence
Canım tablo olusturulmadı daha dimi ?
Merhaba hoşgeldin
Yapabilirsin tabiki canım inan yeterki istesiin Bende yeni basladım 5.günümdü bugn 72 ile basladım Bu sabah 70.4 cıktım
zaten insan kilo verdiğini görünce otomatikman motive Oluyoorr
23.08.2013
[TABLE="class: grid, width: 850, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NICK[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]GEÇEN HAFTA[/TD]
[TD]BU HAFTA[/TD]
[TD]GİDEN[/TD]
[TD]TOPLAM GİDEN[/TD]
[TD]HEDEF[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]triendy21[/TD]
[TD]62,7[/TD]
[TD]62,7[/TD]
[TD]61,7[/TD]
[TD]1000[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]supertaktak[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]71[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]1000[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]52[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]cadim38[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]69[/TD]
[TD]68,2[/TD]
[TD]800[/TD]
[TD]9,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]berenerva2[/TD]
[TD]75,2[/TD]
[TD]60,6[/TD]
[TD]59,9[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]15,3[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]_garfield_[/TD]
[TD]75,2[/TD]
[TD]74,3[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]a20[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]ssecemm[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]61,4[/TD]
[TD]61,4[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]25,6[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]hakuda[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]68,6[/TD]
[TD]68,6[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]10,4[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]BenSuzi[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]73,3[/TD]
[TD]73,4[/TD]
[TD]+100[/TD]
[TD]3,7[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]efsun64[/TD]
[TD]79,4[/TD]
[TD]79,4[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD]+400[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi triendy21 olmuştur, tebrik ederiz
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız seluscan, ftemiz, zerra, alykr, mavi1000, narcicegi16, sevilay80, SiTeL, hanifemutlu, natnat, BtlCngz, qizz, feraykc, yusufeymen2012, bettyboop22, boun, elf_86, mawi_yesil, christina, pempekolik, nergis123, dileekefem, zeynepim hoşgeldiniz
Unutmayalım;
"Hiç bir yiyecek bizi zayıf olmak kadar mutlu edemez."
fazla mı resmi oldum ne
tesekkurler tugba herkes yasimi gostermedigimi soyluyolar oyuzden sansli oldugumu dusunuyorum 25im desem kaniyolarcanım çok sevindim adına,kimse çirkin değildir kendine haksızlık etmişsin,,ama zayıf insan başka güzel oluyo o ayrı
daha çok görüşcez inşallah hadi şimdi kaybol burdan
ay inanmıyorum 1.cimi olmuşum ben
valla ne yalan söyliyim hiç beklemiyodumyaa,,okadar bildirim vardı 1 kilo üstü veren 1.ci olamadım diye üzülüyodum
meğersem yeni gelmiş onlar,1.cilik bana kaldı iyimi
ellerine sağlık canım
bende 25 yaşındayım akranız yani öylemi
benimde 2 çocuğum var oğlum 4,,kızım 3 yaşında
hahayt ben seni geçmişim ama özeeenn
şaka bir yana allah bağışlasın oğlunu canım,senide çıtır bir anne yapsın inşallah
aa ben seni daha küçük biliyodum
neyse maşallah diyim daha çok,,azmine hayranım bu kadar kısa sürede o kadar kilo vermek her yiğidin harcı değildir haa
kiz sen niye elin adamina bakiyosun bakayim biliyoruz heryerde eyubu goruyosunda elin adami bilmezki bu kara savdali herkesde eyubu goruyobakıştık bi de o çocukla ya kendimi dağa taşa vurcamacaba eyüp mü diye bi dikkatli baktım farketti heralde o da baktı baya bakıştık bi süre ama cidden çok benziyodu ya hala da düşünüyorum o mu diye ama o kadar bebek yüzlü çocuk nasıl bi anda serseriye dönüşebilir dimi ve boyu nasıl o kadar kısalabilir bazen her yerde karşıma çıkcak gibi oluyo ama çıkmıyo pislik 4 yıl oldu ya bazen takıntı mı yaptım diye düşünüyorum ama takıntı olsa geçerdi heralde şimdiye tamam ablacım kız uyusun sonra hemen gel
psikolojim acayip bozulmuştu bi ara resmen depresyona doğru gidiyodumaynaya bakınca obez gibi görüyodum kendimi ama dünden beri zayıf görmeye başladım çok mutlu oldum gitmiyom banane maşallah ya vercek çok az kilon kaldı ama gidiyo yine ben 1 haftadır elma sirkesi içiyorum tık yok hala 70 kiloyum ama devam etcem bağırsaklarımı çalıştırıyo şükür kilo verme gibi bi amacım yok artık ama sıkılaşsam yeter
Amin canim hepimizinkiniGurbetciyiz desene:)))
Allah bağışlasın canim ne güzel bi kız bi oğlan
umutsuzluk yok canim gidicek emin ol kilolar ben hic oyle 8de kahvalti yapmadim bu kilolari verirken kizlar hep oglen yok diyolardi bana ama zaten 11den once kahvalti yamamadigim icin oglen ara olarak geciyodubügünki yediklerim
sabah 9: 2 kuru kayısı 1 pincik ekmek öğlen 3 tane köfte biraz ketçap mayoneze bandırılmışbiraz peynir 6 tane zeytin biraz kaşar 1 domates oğluma yedirdiğim çorbanın içene kattiım ekmekten vbiraz ısırdım akşama bir biber dolması yoğurtlu yarım tabak makarna (( olmuyor olmuyor ne yapsam olmuyor boğazım durmuyorrr (
ben çıkıyorum artık görüşürüz canlarım
tesekkurler tugba herkes yasimi gostermedigimi soyluyolar oyuzden sansli oldugumu dusunuyorum 25im desem kaniyolar
kiz sen niye elin adamina bakiyosun bakayim biliyoruz heryerde eyubu goruyosunda elin adami bilmezki bu kara savdali herkesde eyubu goruyo
Amin canim hepimizinkini
umutsuzluk yok canim gidicek emin ol kilolar ben hic oyle 8de kahvalti yapmadim bu kilolari verirken kizlar hep oglen yok diyolardi bana ama zaten 11den once kahvalti yamamadigim icin oglen ara olarak geciyodu
ANLADIM CNM kiloların gitmesini canı gönülden istiyorum
gitmeeeee
ben daha yeni gelebildim kizim uyumak istemedi uyumus numarasi yapti cadi enson kizdimda uyudu simdide oglumu salliyorum ayagimda oda uyudu tam dalmasini bekliyorum
çocuk büyütmek zormuş ya ama bi gülüşü herseye değer
bügünki yediklerim
sabah 9: 2 kuru kayısı 1 pincik ekmek öğlen 3 tane köfte biraz ketçap mayoneze bandırılmışbiraz peynir 6 tane zeytin biraz kaşar 1 domates oğluma yedirdiğim çorbanın içene kattiım ekmekten vbiraz ısırdım akşama bir biber dolması yoğurtlu yarım tabak makarna (( olmuyor olmuyor ne yapsam olmuyor boğazım durmuyorrr (
yediklerin gayet normal kendine haksızlık etme...
hayırlı geceler hanımlar yarın görüşmek üzere
günaydın arkadaşlar...
bende bugün Bismillah başladım. Hayırlısı artık. Sabah tartıldım 70.3 gram. Kahvaltıda yediklerim;
1 yumurta, yaklaşık 70 gr peynir (vazgeçilmezim), 2 zeytin, 1 dilim ekmek, biraz fazla ev salçası. Çok seviyorum salçayı umarım kalorisi çok değildir :18:
kiz sen niye elin adamina bakiyosun bakayim biliyoruz heryerde eyubu goruyosunda elin adami bilmezki bu kara savdali herkesde eyubu goruyo
günaydın arkadaşlar...
bende bugün Bismillah başladım. Hayırlısı artık. Sabah tartıldım 70.3 gram. Kahvaltıda yediklerim;
1 yumurta, yaklaşık 70 gr peynir (vazgeçilmezim), 2 zeytin, 1 dilim ekmek, biraz fazla ev salçası. Çok seviyorum salçayı umarım kalorisi çok değildir :18:
bugün bi daha tartıldım yine 70 çıktıyapıştı bu kilo bana az da değil fazla da değil tam 70.0 2 aydır aynıyım ya benimsedim ben 70'i canımdan bi parça oldu adeta kilo verirsem üzülürüm
kizlar gunaydin daha kahvalti yapamadim oglum sabaha Kadar ugrastirdi halada onla ugrasiyorum cok uykum var erkeklere bazen sinir oluyorum ya sabha Kadar horul horul uyudu ahmet agliyor diyede uykudan uyandi diye sustur sunu diye bagiriyor suan hala devam ediyor uyumaya demiyoki sabaha Kadar ugrastin sen biraz dinlen ben bakayim cocuga yok
bugün bi daha tartıldım yine 70 çıktıyapıştı bu kilo bana az da değil fazla da değil tam 70.0 2 aydır aynıyım ya benimsedim ben 70'i canımdan bi parça oldu adeta kilo verirsem üzülürüm
Günaydın canim
Valla erkekler hep ayni benim oğlumda gece 5 6 kere uyanıyor ama demiyorki kalkip bi ben bakim sabahta 6 da kalktı erkekler sadece çocuk yapmasını biliyorlar:
Çok Alemsin yaabende 70den aşağı inemicem diye düşünmeye baslamıstım bayadır 70 71 72de gidip geliyordum ama sükür 69.9u gördüm
kizlar gunaydin daha kahvalti yapamadim oglum sabaha Kadar ugrastirdi halada onla ugrasiyorum cok uykum var erkeklere bazen sinir oluyorum ya sabha Kadar horul horul uyudu ahmet agliyor diyede uykudan uyandi diye sustur sunu diye bagiriyor suan hala devam ediyor uyumaya demiyoki sabaha Kadar ugrastin sen biraz dinlen ben bakayim cocuga yok
aynurcum bende 60 sinirinda 3hafta dolastim sinirlari gec geciyoruz ama geciliyor kabullenmek yok gidicek okilolar bak okula 3 hafta kaldi eyubun gormesine 4hafta verilir 4haftada o kalan 5kilo umutsuzluk yok eyup yeni seni gorcek gordugundedeolcak unutma hedefe giden yolda cekilen cileler kutsaldir yilmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?