70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen oyle canim

rabbim sana yazsin ya sen gercekten cok seviyorsun eyubu

Günaydın canım, böyle erkeklere sinir oluyorum yaa sonucta seninde cocugun insan ilgilenir karısını düşünür biraaz

duraklamadayım heralde dediydim ama biraz uzun sürdü 2 ay kadar verilcek az kilom kaldı ya çok zor gidiyo napalım

Baya uzun sürmüş canım ama olsun nerden nerelere gelmişsin sende okdrda Olsun Yeme alıskanlıgını değiştirsen 2 gün mesela cok yesen vücut dengesini bozmak gerekiyormus duraklama oldugu zaman çünkü sen sürekli kilo verdiğin için vücutta kendini korumaya geciyor

mygursoy canım bende 25 yasındayım yakınız ordanda Benm boy 1.60 oyüzden 60 olmam gerek :18:
58 cok değilmi baya zayıf olursun ozaman sen İnsallah vericez canm burda kiloları inanıyorum ben

dün önüme geleni yedim zaten bugün de öyle olcak gibi görünüyo bakalım haftaya ne olcam

mygursoy canım bende 25 yasındayım yakınız ordanda Benm boy 1.60 oyüzden 60 olmam gerek
58 cok değilmi baya zayıf olursun ozaman sen İnsallah vericez canm burda kiloları inanıyorum ben

canım yaa küçüklüğümden beri hep kilolu oldum artık zayıflamak istiyorum. birde ortopedik problemlerim var. gebelik te düşünüyorum kesin zayıflamam lazım:26:. gebelikten nerden baksan 10 kilo alıyosun benim bacaklar çok zorlanır bu kilo üzerine

Hamile kalmadan önce kilo vermek cok önemli bende öyle düsünüyorum oyüzdne simdiden vereyim diyorum kiloları
2 Ayda veririz dişimizi sıksak

aynur çok kilo vermişsin son 5 kilon sanırım nasıl nasıl verirsin o kiloyu. bence bu ara çok yemek yerine biraz daha kısmalı ve yürüyüş yapmalısın kilometrelerce ki vücut şoka uğrasın. hedefine az kalmış dayann bizde seni örnek alalım :13:

günaydın kızlar,,sabah 1 bardak suyumu içip tarçın zerdaçal tarçın karışımlı yoğurdumu yedim ,,

az sonrada eşim kalkıcak kahvaltılık bişeyler yiycem..bu gün daha bir hevesliyim tartı yine az gösterdi dünden

ay bilemiyorum sıkıldım artık dün çok yedim bugün de yicem yarından itibaren daha da kıscam yediklerimi bi de öyle deniyim beni örnek almayın bence uyuşuk tospaanın tekiyim küçüklüğümden beri de kiloluyum ya bi 10 yıllık kadar var bu yağlar ondan inat ediyo aslında terbiyesizler

hello kizlar citir adaylari nörüyonuz

tekrardan nice mutlu senelere canim
tesekkur ediyorum bu arada
esim yok diyo ben gorucem tartinin ustunde 59 lu sayiyi nerden bileyim diyo bavullari ust uste koyupda o kilolari cikarmadigini
sagol ececim ispat etmissin bile ne alacak sana esimin isarkadasi karisina demiski 55 ol sana burma bilesik alacam eside 55 olmus bana bilesik alcak diye dedim sen bana ne alacan sen bi ol bakariz dedi

benimkide dalga geciyor canim giicik ben bazen motivasyonumu kaybettince basari hikayellerini okuyorum iyi oluyor
kizlar cocuklari uyuttum 3makine camasir yikamistim onlari katladim kizimla katlamak mumkun olmuyor ben katliyorum o bozuyo
hic sevmiyorum ya camasir katlamayi utu yapmayida baska sevmeyende varmi
hic sorma ececim camasirdan nefret etmeye basladim ev isi problem degilde su camasirlardan gina geldi hepsini yaksam mi acaba
seni maratona hazirliyor herhalde esin ececim
canim ben kapaliyim etekle cekiyorum ondada belli olmuyo pek bikac tane koymustum ama anlasilmiyor pek
yeni resimler koy yinede ececim ben severim resim bakmaya
Merhaba kızlar aranıza katılmak istiyorum bana da yer var mı acaba :)
hosgeldin canim
he he böyle severler
55 ideal kilom onu istiyorum enson kizimda aldigim kilolari verirken 56yi gormustum bakalim bu sefer olucakmi
olur olur sende bu azim varken
ah suzi ah,,geçen haftanın acısınımı çıkarttın kız yoksaaa
aslinda fazlada kacirmadim kiz 2 gündür pasta yiyom 72 gördüm demek arada kacirmak lazim herhalde
arkadaslarrrr
baslangic kilom 75.2
suanda 74.3
verilen 700 gr
hedef 60

insallah fadimecim bende beklemiyordum cok güzel süpriz oldu duygulandim
Günaydın kızlarrr,
Güzel bir haftasonu diliyorum hepicinize
annem geliyor bugün ohh
öyle canim bende oglana bazen kiziyorum dün anne ben seni dünya kadar seviyorum raket gibi seviyorum dedikce eridim bittim dedim büyüyünce unutmiycan dimi oglum
ne kabugu yedin kiz tugbis
harikasin sahanesin
FONT=Arial Black][/FONT]
hosgeldin canim
şuanda aramı yapıyorum ayran yanındada yeşil elmamla mutlu mesut yaşamaya çalışıyorum
ayran ve yesil elma ikisini karistirinca acaba tuhaf bir tat olmuyormu tugbis
hosgeldin canim
Kizlar ne guzel 76 kiloya inmistim bi memlekete gjttim 79.5 olmusum nerdeyse baslangic kilom moralim bozuldu yaaaaaaa
morel bozmak yok canim cabuk gelen cabuk gider
Selamm kızlar benidee araniza alirmisiniz sizinle zayıflamak istiyorum bende
hosgeldin canim
canim ac karnina türk kahvesi ictinmi metoyu calisdiriyor haberin olsun
aynur balli hande muzu nerelerdesiniz ya
ya hic sorma gelmemisler
bende kilo vermek istiyorum ama hamile oolma ihtimalim var yani henüz test yapömadım ama olabilir diyet yapabilirmiyimkiiii?
diyet demiyoruz zaten canim saglikli besleniyoruz cisli yiyeceklerden uzak durmaya calisiyoruz o yüzden zarari olmaz nezaman testi yapacan
olur tugbis olur sen inat edince veriyon yasinda genc meton hizli calisiyor senin

gecen haftaninki daha bi güzeldin ellerine saglik kuzum saka yapiyom birincilik gidi gidi elden :84: sonuncu olmadigima sükreteyim bari tugbis senide tebrik ediyorum tatlim bu hafta keyfini cikart haftaya geri alacam 1inciligimi
sloganda güzel olmus aynurcum
girecekler gör bak
ay ne güzel ya baskalari diyince cok daha güzel oluyor insan kendini manken gibi hissediyor dimi aynurcum
cok sagol bebegim dün dondurma yemisdim senin dondurmani yemis sayayim
Aay nekadar güzel bende su ıki ayda 10 kilo versem süper olacak maglum türkiyeye gideceğim
sen avusturyanin neresindensin canim bende burdayim bagirsam duyarmissin acep
eline saglik canim

kuzu biz sana demiyomuyuz sen cok guzelsin diye eyup seni gordugunde gelip hemen ilani ask edicek diye aynen Boyle devam bozma bidaha moralini
ay yazik oglanin ismide eyüp kaldi

bende diyorum aynur eyüpü gözünde büyütmüs zayiflayinca eyüpüde beyenmiyor megerse baskasiymis
olmamis canim anam bu ne kuzum aksamlari hafif yemeye calis aksam hem pilav hem makarna bunlar sana yag yapar canin cok istiyorsa öglen ye aksam corba salata ile kapat
annaaaammmm 3 haftam kalmış ya benim 3 hafta sonra denizliye gidiyorum yihhuuuu
ohh ohh ne güzel gezeceksin desene
hosgeldin canim tekrar
Günaydn kızlar nasılsınızz ?
Bugün çok Şükür 69.9u Gördüm cok mutluyum o yüzdenn
Sabah yediklerim:
1çay bardağı meyvesuyu
cok az peynir
1dilim çavdar ekmeği
1domates
6lilari görmüssün bidaha 7lileri görmesin insallah

verirsem üzülürüm diyon ya alemsin aynur ya
odunlar ya benimki de ayni cocuk kücükken ben oturma odasinda cocugu susturma calismisdim uyuyamiyor beyefendi diye simdik diyorum onu atsaymissim ya odadan uyuyamiyorsan sen git oturma odasina diye
he he nerde yaziyorsa sanki
anam desene eyüp seni görünce taniyamiycak sok olacak kiz oglan asik olmasin sonra o senin pesini birakmiyormus

hosbulduk canim tskler 7
ben avusturya Tirol sehrindeyim sen nerdesin bagir bagir belki duyarimmm

yani benimkide 3 cocuk istiyor ama birayda bizi dusunsunle demi yaaa Motor degilizki

güya 1.liği alcaktım elinizden benim canım yağlarım gitmiyo ki valla aynaya baktım 36 beden gibi görmeye başladım kendimi ama etkisi kısa sürdü şimdi olduğum gibi görüyom o da yeter ama

ben de yanlışlıkla eyüp demesem bari çocuğa aldatıyom falan sanmasın bi de

ben de öyle sandım bi an çok kızdım kendime güzelleştin de sevdiceğini mi beğenmiyon zilli dedim ama o değilmiş çok şükür

gezcem valla ohh

o yağlar benim canımdan bi parça oldular artık

eyvah ya aşık olursa bana hehehehe hiç bırakmasa keşke peşimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…