70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

17 kilomu bir daha geri almamak üzere sağlıklı bir şekilde vermeye karar verdim bu forum bana epey destek olacak gibi görünüyor.. vereliniortak

17 kilomu bir daha geri almamak üzere sağlıklı bir şekilde vermeye karar verdim bu forum bana epey destek olacak gibi görünüyor.. vereliniortak

elbette verirsin kilolarını. burda güzel şeyler paylaşıyoruz. sende bize katıl. mesela neden kilo aldığını biliyomusun farkedebildinmi. ve diyet yaparken dayanabiliyomusun sabırla bıkmadan aylarca dayanabiliyomusun. diyetteyken neler hissediyosun. spor yapıyomusun. sanada yardım etmek isteriz. ama önce sorularıma cevap yazki eksik ve yanlışlarını bulalım. biz çekinmeden hatalarımızı söylüyoruz. en nihayetinde boğazımızı tutsaydık burda olmazdıksırnaşık şey

birde arkadaşlar kilo verdiren zayıflatan haplar vs.. kullanmayın. siz yazıflıyorum sanyosunuz ama aslında kaybettiğiniz su ve kas oluyo. beden küçülüyo ama yağlar gitmiyo. özelliklede sorunlu bölgeler değilde diğer bölgeler gidiyo. ve birsüre sonra tekrar vücut kas yapıyo ve su alıyo. zaten ilaçlardan dolayı tahrip olan sarkan beden tekrar kaybettiklerini alınca eskisinden daha kilolu ve daha kötü gözüküyo. çare spor ve dengeli beslenmede

:CüvCüv:ben yeni katıldım aranıza.73 kiloyum.bu ay spor kulübüne yazıldım haftada 3 gün gdicem inş.safran çayı aldım onu kullanıcam .birde yedigime dikkat edicem.20 kilo fazlam var inş veririm .safran kullanan varmı?

bak canım o tarz zayıflatan şeyler su ve kas verdirir. vücutun yağ yakabilmesi için kardiyo egzersizleri yapman gerek. yada tüm gün hareketli yaşam tarzın olmalı. spor kulübüne para vereceğine bence koşu bandı al. yada hergün 1 saat dışarda yürüki yağ yakabilesin. spor kulübünde koşu bandı varsa hergün 1 saat tempolu yürü. ama eve bant almak daha mantıklı bence. dışarıdan alınan hiçbirşey yağ yaktırmaz ancak metabolizma hızın artatsa yağ yakarsın ve kilo verirsin. 20 kilo az değil. sen spor salonunda kas çalışırsan mekik çekersen fazla kalorı yakamazsın. evet vücudun değişir ama kiloda az verirsin. ama kardiyo çalışırsan 20 dakikadan sonra vücut hakiki yağ yakar. mekik ve eggzersizle o bölgedeki kasları çalıştırırsın sadece. elbette kasta çalış ama kardiyo çalışmadan yağ yakmak çok zordur. hızlı bi metabolizman olması gerek. eğer öyle olsaydında zaten kilon olmazdı

boyun kaç bu arada

kaydirigubbakcemile3ya bende niyazan yok diyorum meyer yeni sayfaya geçmemiş takıldı heralde

benim dogumdan kalan kilolarım bunlar 6 ay oldu yaklaşık.ek vermeye başladım ondan diyet falan yapıyorum.evim küçük yürüme bandı koyamıyorum.her gün dışarı çıkmak bebekle zor olur benim için haftada 3 gün anneme bırakıp gidicem spor klubü derken zayıflamya yönelik hareketler yapıyolar çoğunlukla.spor aletleri var.ayrıca tahminm edersinki göbegim fazla sporsuz gitmez.kardiyo nedir?teşekkürler.:1hug:

arkadaşlar diyet ilaçlar makinalar birer rant kavgasıdır. dünyada en çok para kazanan diyet ürün ve zayıflama sektörüdür. ancak buna ragmen obezite sınırı gitgide artmaktadır. kilolu ve yağ fazlasıysa artık herkezde görülmeye başlandı. gayet zayıf bir insanda bile göbek problemi olabiliyor. herkes diyet yapıyo. kilosundan şikayetçi olmayan yok gibi bişey. sebepse doğal gıdaları bırakıp fastfood beslenme ve unlu şekerli gıdalara yönelmedir. cipsleri saymıyorum. 3 tane cips yesek kalorisi az olabilir ama yarım saat sonra kanda serbestçe dolanan yağlar sağlık için zaralıdır. kilo almanın tek sebebi ise insülin artışına bağlı olarak iştah artışıdır. insülin hormonu canımıza okuyor. pizza insülini arttırır. tatlı arttırır. beyaz unlu poğaçalar hamur işleri arttırır. o an için belki çok kalori almayız ama iştah insülin artışından açılır. dolayısıyla sonraki öğün ve günlerde daha çok yeme isteği oluşur. o yüzden doğala dönmemiz gerek. hamur işlerimizi tam buğday yada kepekli undan yapmalıyız. ömür boyu diyet yapamayız. diyet bitince tekrar eski alışkanlıklarımıza dönersek eğer yine kilo alacağız. örneğin mekik çekme aletleri var ama ne gerek varki zaten mekik aletsiz olabiliyor. paraya yazık. üstelik mekik çekince zaten çok kalori harcamıyoruz. sadece oradaki kasları çalıştırıyoruz. yağ yakmıyoruz. eski insanlarda mekik çekme aletimi vardı. yoktu ama göbekleride yoktu. sebepse daha çok hareketlilerdi yürüyolardı çünkü araba yoktu. bahçede çalışıyolardı saatlerce ve çok yemek yiyolardı ama yemekleri bizim gibi hamburger, pizza, beyaz unlu şeyler değildi. metabolik sendrom olmuyodu. insülin hormonları yükselmiyodu iştahlarıda açılmıyodu. bence zayıflamanın tek yolu doğallık. paramız cebimizde kalsın. ilaçlara boş yere para vermeyelim. zayıflayalım ve ilaçlara vereceğimiz parayla yeni elbiseler alıp bu yaza incecik girelim

çok iyi hayran kaldım azmine yediklerinde yerinde iyi gidiyorsun alkisalkisalkis

sağol canım sen bana moral veriyosun. akşam eşim dediki herşeyi biliyosunda niye zayıflamıyosun dedi. moralim bozuldu ama düşündüm herşeyi biliyodum ama uygulamıyodumki hep erteliyodum malesef. oysaki 3 haftadır canım börek kek cips pizza istemiyor. canımın çektiği hiçbişey yok. öğünlerimdeki yiyecekleri zevkle severek yiyorum. akşamda kahve keyfi yapıyorum. dolayısıyla diyet yaptığımı farketmiyorum bile. tek derdim koşarken bacak kaslarım 15 dakika acıyo. ama ısınınca geçiyo o da. birde sabahları aç oluyorum sadece. kahvaltıda tatlı arıyorum. bununda çaresini buldum. 1 dilim ekmeğin yarısıyla yumurta yiyorum. diğr yarısınada 1 çay kaşığı fındık ezmesi sürüp yiyorum o isteklerimde geçiyo. zaten kahvaltı yapar yapmaz koştuğumdan hemen normale dönüyorum. bu sefer başarıcam ve bi daha almıcam. göbeğim toparlandıkça azmim artıyo

biri bana kardiyo nedir anlatabilirmi?

elbette canım. kardiyo egzersizleri vücudun yağ yakmasını sağlar. diger egzersiz ve egzersiz aletlerinden farklıdır. mekik çekmek ağırlık kaldırmak kas çalıştırır kas oranını arttırır. kas artmasıda vücudun daha çok kaloriye ihtiyacı olması demektir. ama bunlar yağ yaktırmaz. kardiyo aletleri yağ yaktırı ve tüm vücudu çalıştırır. örneğin bisiklete binmek kardiyo rgzersizidir. koşmak, yürümek kardiyo egzersizidir. evlerimizdeki koşu bantları kardiyo aletidir. ve zayıflamak için ve yağ yakmak için en iyisidir. ayrıca bacak kaslarını acayip geliştirir. zayıflarken sarkmanı engeller. ben yapıyorum ve çok memnunum

çok sagol canım.teşekkür ederim.o zaman ben kulübün yürüme bandını ve bisikletini agırlıklı kullanırım.tavsiyelerinin devamını beliyorum.bu günlük benden bu kadar.herkese kolay gele.kaydirigubbakcemile5

göbeğinde yağ fazlan varsa eğer yine kardiyo çalışması yapman gerek yağ yakacaksınki göbeğindeki yağlardan kurtul. egzersizlede göbek kaslarını kuvvetlendirir ve sarkmayı önleyebilirsin. ama senin göbeğinde yağmı var yoksa sarkmamı. bazen sarkık göbek oldukça yağlıymış gibi görünebilir. göbeğin sıkımı yoksa gevşekmi. koşu bandında göbek eritilmez diyenler var ama uzmanlar öyle demiyo. koşu bandı yağ yaktırdığına göre göbekte yağ yokmu. koşunca yağlar gitmeyecekmi. yağlar gidince kaslar görünmeyecekmi. herkesin karın kası var. ama bazılarında yağ az olduğundan kaslar gözüküyo ama bizim gibilerin yağı olduğundan kaslar altta kalıyo gözükmüyo. yağlardan kurtulunca kaslarımız gözükecek. yağıda kardiyo çalışarak yakacağız

ama şu var arkadaşlar kilo vemişsinizdir. istediğiniz kiloya inmişsinizdir. hepinizin başına gelecek. zayıflayıp ince olacaksınız. ama göbeğiniz sarkmıştır ve sanki orada yağ varmış gibi durur. o zaman mekik çekerek orayı toprlayabilirsiniz. yada sarkan kol ve göğüslerinizi dumbelle egzersiz yapıp toparlayabilirsiniz. ama kilo ve yağ fazlamız olduğu için onlardan kurtulmak için kardiyo gerekli. ben 2 saat çalıştığım için bende sarkma olmaz. daha önceden beri kalan sarkık göbeğim bile toplandı ve sanki yarısı gitmiş gibi duruyo. oysaki yağ var ama toparlandığı için eskiye göre çok iyi duruyo. iç bacaklarımda acayip sarkık vardı. balon gibi sarkıyodu ve daha şişman gösteriyodu ama toparlandı sanki yarısı gitmiş gibi duruyo ama gitmedi sadece toplandı. popom çok sarmıştı toplandı. selülitlerim çok azaldı. hemşire kız iğne yapmakta güçlük çekti. ya çok sert iğne girmiyo dedi. ve sen sporcumusun dedi. evet sporcuyum ama 10 kilo fazlası olan bir sporcuyum. sorunum üst bedeni. göbek sırt falan. sırtım kat kattı. giydiklerimden belli oluyodu. şimdi katsız. belli olmuyo toparlandı ama hala yağ var ama belli olmuyo. sadece ben anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…