17 kilomu bir daha geri almamak üzere sağlıklı bir şekilde vermeye karar verdim bu forum bana epey destek olacak gibi görünüyor.. vereliniortak
:CüvCüv:ben yeni katıldım aranıza.73 kiloyum.bu ay spor kulübüne yazıldım haftada 3 gün gdicem inş.safran çayı aldım onu kullanıcam .birde yedigime dikkat edicem.20 kilo fazlam var inş veririm .safran kullanan varmı?
sen benden iyisin kısa zamanda hedefine ulaşırsın
:CüvCüv:ben yeni katıldım aranıza.73 kiloyum.bu ay spor kulübüne yazıldım haftada 3 gün gdicem inş.safran çayı aldım onu kullanıcam .birde yedigime dikkat edicem.20 kilo fazlam var inş veririm .safran kullanan varmı?
hayell bugün neler yedin. ben yediklerimi yazdım. sence nasıl.
bak canım o tarz zayıflatan şeyler su ve kas verdirir. vücutun yağ yakabilmesi için kardiyo egzersizleri yapman gerek. yada tüm gün hareketli yaşam tarzın olmalı. spor kulübüne para vereceğine bence koşu bandı al. yada hergün 1 saat dışarda yürüki yağ yakabilesin. spor kulübünde koşu bandı varsa hergün 1 saat tempolu yürü. ama eve bant almak daha mantıklı bence. dışarıdan alınan hiçbirşey yağ yaktırmaz ancak metabolizma hızın artatsa yağ yakarsın ve kilo verirsin. 20 kilo az değil. sen spor salonunda kas çalışırsan mekik çekersen fazla kalorı yakamazsın. evet vücudun değişir ama kiloda az verirsin. ama kardiyo çalışırsan 20 dakikadan sonra vücut hakiki yağ yakar. mekik ve eggzersizle o bölgedeki kasları çalıştırırsın sadece. elbette kasta çalış ama kardiyo çalışmadan yağ yakmak çok zordur. hızlı bi metabolizman olması gerek. eğer öyle olsaydında zaten kilon olmazdı
çok iyi hayran kaldım azmine yediklerinde yerinde iyi gidiyorsun alkisalkisalkis
biri bana kardiyo nedir anlatabilirmi?
ben saat 14 kahvaltı yaptım 4:30 da elma yedim çok kötü değilmibilmiyorumkismile
elbette canım. kardiyo egzersizleri vücudun yağ yakmasını sağlar. diger egzersiz ve egzersiz aletlerinden farklıdır. mekik çekmek ağırlık kaldırmak kas çalıştırır kas oranını arttırır. kas artmasıda vücudun daha çok kaloriye ihtiyacı olması demektir. ama bunlar yağ yaktırmaz. kardiyo aletleri yağ yaktırı ve tüm vücudu çalıştırır. örneğin bisiklete binmek kardiyo rgzersizidir. koşmak, yürümek kardiyo egzersizidir. evlerimizdeki koşu bantları kardiyo aletidir. ve zayıflamak için ve yağ yakmak için en iyisidir. ayrıca bacak kaslarını acayip geliştirir. zayıflarken sarkmanı engeller. ben yapıyorum ve çok memnunum
benim dogumdan kalan kilolarım bunlar 6 ay oldu yaklaşık.ek vermeye başladım ondan diyet falan yapıyorum.evim küçük yürüme bandı koyamıyorum.her gün dışarı çıkmak bebekle zor olur benim için haftada 3 gün anneme bırakıp gidicem spor klubü derken zayıflamya yönelik hareketler yapıyolar çoğunlukla.spor aletleri var.ayrıca tahminm edersinki göbegim fazla sporsuz gitmez.kardiyo nedir?teşekkürler.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?