70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy bide size bisey ficektim.
en martta 79 u gormustum iste 9 kilo verdim 1ay da. bi arkadasla beraber rejim ve spor yapiduk. univerdite ev arkadasim gece gunduz birlikteydik. neyse kiz hic kilo veremdi gram veremdi ya o derece! diyetisyene gitti 1 ay falan olmadi 4 kilo vermis hemen.
illa gitmek gerekiyo mu ya hepiniz gidiyo musunuz?

bu arada bende tesettürlü oldugum için foto paylasmiyorum koysam da feraceden bisey anlasilmaz. ama bi yandan yorumlarinizi merak ediyorum

canim boyun varmis okadar kilolu gozukmuyosundur ya ben 163um
olculerimi birazdan tekrar alir yazarim simdi oglumu salliyorum ama alt karin problemim var dogumlardan oturu onuda sporla eritmeye calisicam

ya ne guzel anne olmussun sen. bana ne oluyo bendede alt göbek var nasil eritiyosun sporla mi pfff hiç yapamiyorum

zumbayı da tavsiye ederim biz bir ara gitmiştik. acayip hareketli. hemide partnere de ihtiyaç yok

duymuştum bayaa kalori yaktırıyomuş o da denicem canım teşekkür ederim

tamam canim koyup silerim siz gelince korum kalmasini istemiyorum sonra hemen silerim
10 yasinda canim

10 yaşında 60 kilo kötü ya :26: inşallah daha da kilo almaz, aynı kalırsa büyüyünce sorun olmaz kilosu boyuna gider ama alırsa çok zorlanır kendimden biliyorum

ya ben spor yapmiyorum bayadir. 72 kiloyken daha zayif gorunuyodum. kilo almis gibi gorunuyorummm.
ölçülerini yazabilen yazabilir mi acaba?
benim 90 74 103 boyum 173
ölçülerim nasil incelcek ya

ben de spor yapmıyorum ya sadece bacaklarımı ve kollarımı sıkılaştırmaya çalışıyorum göğüs kaç bilmiyorum ama belim 71 toto 98 boyum 175 benim de

kizlar bes Kilo daha verince super olucak biraz gobek kaldi onun gitmesi lazim bide ayaklarim biraz daha incelse super olucak

göbek çok zor gidiyo oraya yönelik kasları zorlıcak hareketler yapmak lazım bi de benim ayak bileklerim incelmiyo ya 24 cm kalın duruyo ne yaptıysam incelmedi

mrb berenererve ben ahsen iznin olursa ben de resimleri görebilirmiyim örenek aldığım birisin de çizelgeni her gördüğümde evet oluyormuş diyorum

Son düzenleme:
gün içerisinde yediklerim : 1 pirzola ızgara tavuk,4 tane ızgara sivri biber,2 lokma ekmek,yarım mısır ızgara
1 fincan yeşil çay
1 dolu kase domates çorbası,1 dilim ekmek
birazdanda 10_15 kabuklu fındık yerim suyumuda 2.5 litreye tamamlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…