70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar cocuklari uyuttum oglum cok zor uyudu bakalim kac kere daha uyanicak
baya arastirdim zumba dansiyla zayiflayanlar varmis deneyen varmi icinizde

erkekler hep soylemek istemezler canim ailelerine yardim ettiklerini bu yalan degilde cekinme gibi bisey bende senin yerine kendimi koydugumda dusunurum ben zar zor gecinirken neden onun kardesinin cep telefonu icin paravereyimki diye erkeklerde bizim Boyle dusuncegimizi bildikleri icin bize soylemiyorlar malesef biz daha ilimli olursak belki onlarda bizden saklamazlar
ben almanyadayim kizim adina kart var Kindergeld denilen cocuk parasi geliyor esim o gelen parayida yemeyelim diye karti yegenine Verdi ve oda turkiyede cekip esimin hesabina yatiricakmis tabi bu fikir hic hosuma gitmedi ne alaka dedim esim kizdi ona cok guveniyormus neden tepki veriyomusum ben ona guvenmedigimden degil sadece kizimin kartinin onda olmasi fikrinden hoslanmadim ben biriktirim ne gerekvarki benim birikimim baskasi tarafindan yapilsin vel hasil yegeni cekti ama birikime degil esimin ablasina borcu vardi 2500tl onu odedi ve trye geldigimizde karti Aldi simdi kart bende ve ben kazandim

Akşam çok kötü olacak canım, sporunu bari ihmal etme.

Selam arkadaşlar akşamki menüm yarım porsiyon etli nohut 6 kaşık pilav ve yoğurt bugünüde bitirdik allahin izniyle gelsin kas lar gitsin yağlar
Akşamları pilav yememeye çalış canım, diyetteyken.

Allah şifa versin oğluna canım, geçer bugünler de.

Canım sabah iyi ama öğle yok, akşam olmamış, metabolizmanın çalışması için yemelisin, öğlen sebze yemeği+salata+yoğurt, akşam da aynı şekilde.

he bide yarım muz
Muz diyette önerilmiyor canım.

Canım öğünlerinş
sabah
ara
öğle
ara
akşam şeklinde yazarsan daha kolay yorumlarız. Böyle biraz karışık olmuş.

Bugün yediklerim

sabah: 2 küçük dilim italyan ekmeği, biraz peynir, salça

öğlen: çeyrekten az simit

akşam:1 tabak ali nazik ekmeksiz

arada 1-2 dilim kavun, 2-3 bardak kızılcık kompoztosu
Salça tuzlu olduğu için vücutta ödem yapabilir canım, yememeye çalış.

Canım biran önce toparlanmaya çalış, Eyüp ü düşün, kendini bırakma ama o kadar uğraştın boşa mı gitsin, Eyüp tombul Aynur mu bulsun karşısında, aaaa hadi bakayım, yaparsın sen salma kendini.

ahh hep bişileri bahane ediyoruz kızlar bugün ilk jillianımı yaptım 15 dk :)) napim bacaklarım agrıdı yavv bide şu zıplama işini hiç sevmiyorum spor yaparken bide tabi 1 saat yürüdüm
Zıplamayı hepsini olmasa da yapabildiğin kadarını yapmaya çalış, kardiyo canım o.

Canım maalesef eşler böyle, kendi taraflarına geldi mi herşeylerini veresileri gelir, sen iyi yolla anlatmaya çalış, inatlaşma sakın, buna bahane bulup da yemeye saldırma, hiçbir yiyecek zayıf olmanın mutluluğunu vermez.

geç oldu ama sporumu da yaptım (jillian) içim rahat huzurla uyuyabilirim hayırlı geceler hanımlar...

kizlar cocuklari uyuttum oglum cok zor uyudu bakalim kac kere daha uyanicak
baya arastirdim zumba dansiyla zayiflayanlar varmis deneyen varmi icinizde

günaydın canlarım..net geldi nihayet..yine gitmeden yazayım dedim.yeni gelenler hoşgeldiniz..ben kötü durumdayım.kaçamak falan yapmıyorum..ne güzel kilo weriyordum bi anda 62buçuk kilo olmuşum.nasıl oldu bu anlayamadım..3 haftadır uğraşıyorum ben böyle olmazdımama gitmiyor takıldım kaldım we durup dururken 1 kilo aldım..cumartesiye regl olcam ondan olabilir mi?

dün itibariyler annemler keldiler memleketten. tabi harika yemekler pastalar dondurmalar........ kendimi iyice sıkıyorum ama ne yalan söyliyim arada kaçamak oluyo. bide cumada il 3 e kircem diye kendime söz vermiştim.neyse yılmayıp devam edeyim dimi

ECEEEEEEEEEEEEEEEEEEE yiyorsun ama aldığın az bişey oluyor ahh ahh ben napcam desenya biiiiii...kilo wereceğim yerde durduk yere kilo alıyorum..bu nedir yaa.ama wücudum daha inceldi daha kilo wermiş durumdayım..tartı mı?bozuldu acaba..

kesinlikle olabilir bende de o dönemler en az 1.5 2 kilo farkediyo.en iyisi bu dönemlerde tartılmamak

günaydın,hoşbulduk.aynen öyle regl öncesi 2 3 kiloya kadar da alınabilir.

az önce ilk jillian ımı yaptım ama 15 dk. hem bacaklarım ağrıdı hem de kızım uyandı neyse akşam bidaha denicem

kızlar bu rada ev işimi yaparken bi radyo prokramı dinliyorum. burç fm çocuk deyip keçmeyin.psikolok adem küneş.ben öğretmenliğimde de kızımda da faydalarını körüyorum tavsiye edrim

Olsun canim zaten önce ödemler gidiyor vücudun şişginligi azaliyor inşallah daha çok verirsin
Ben sporun dibine vurdun her çeşidi deniyorum valla

Canim zaten akşam yemegimi saat 4 yiyorum ve o pilavi zatem eritiyorum leslie ve jullian yapiyorum akşamları 100 mekik
Bide ogpumu emdiriyorum banada enirji lazim yanı yemezsem sonra hep küt diye düşerim

herkese günaydın,dün yorgunluktan akşam yemeği yemeden spor yapmadan uyudum.saat 10 da..sabah uyandım kilom 72.9 du.gözlerim faltaşı gibi açıldı.kahvaltı yapınca 73.500 oldum.çok mutluyum,75 in altına asla düşemiyodum yaaaa.çok motive oldum.şuan işyerindeyim,çiroz çiroz kızların içinde.inşallah ben de incecik olucam.hazır iştahım kapanmışken. bu arada sabah 1 ince dilim köy ekmeği peynir yeşillik siyah çay içtim,

kesinlikle olabilir bende de o dönemler en az 1.5 2 kilo farkediyo.en iyisi bu dönemlerde tartılmamak
inşallah öyledir canım.hafta sonu düğün war..
günaydın,hoşbulduk.aynen öyle regl öncesi 2 3 kiloya kadar da alınabilir.
inşallah öyledir canım moralim çok bozuldu..
az önce ilk jillian ımı yaptım ama 15 dk. hem bacaklarım ağrıdı hem de kızım uyandı neyse akşam bidaha denicem
ben spor yapmayı çok sewiyorum we burada baya kilo werdim ama spora waktim olmuyor 2 çocuk war küçük..keşke yapabilsem..
Herkese hayırlı günler
hayırlı günler canım..
inşallah hedefine ulaşırsın canım.çoğumuz bu yoldan geçtik.hedefimize tam ulaşamasakta o zorlu yollardan geçtik..dönüp bakıyorumda çooookkk fark war ben nasıl kilolu durmuşum öyle diyorum..foto çekinmek istemeyen ben artık her an foto çekiniyorum..inşallah sende öyle olacaksın..

foto koydum 3 tane yeni..suzim fadime ablacım handem ececim profilimdeki kızlar bakın bakayım fark war mı?fark pek yok aslında sadece 2kilo falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…