bi haftadır yediklerime dikkat ediyorum biraz da evde spor yapıorum.bu zamanda bu şekilde gitti.ama giden şişlik yani ödem de olabilir.azdan az çoktan çok gider de olabilir
olsun canım yeterki emsin.bazen bebekler anneye yapışırlar güvensizlik hissederler.ben tam 4 ay kızım kucağımda uyuya kalarak baktım.sabah ezanına doğru susuyordu bende öle uyuyakalıyordum yatağın ortasında.sinirli ve yorgun ve hatta kızgın yapıyor bu durum anneleri.aynı yatakta yanına uzan beşiğine bırakma bi süre.dalınca kalk yanından bu şekilde belki rahat eder:44:
ateşlendiği zamn bi ara emmeyide bırakmıştı zorla tekrar alıştırdım sorma o kadar a sosyal hissediyorumki kendimi ne oldu bana bu aralar bilmiyorum herkeze çatıyorum:))
zıplama kısmı kardiyo ya beni de çok yoruyor dilim dışarda kalıyor resmenama işe yarayacağını düşünüp devam ediyorum.ilk gün bende yarısnı yapmıştım sonra o ağrı geçiyor hepsini yapmaya odaklan ve yaptıkça geçicek ara verdikçe tekrar ağricak diye düşün ben öyle kandırdım kendimi
zıpladıkça benimle birlikte herşey zıplıyo sanki:)) doru diyosun canım yaptıkça alışırım
bende ilk gün göbeğim hopladıkça sinir olmuştum bi de göğüslerkomik oluyor aslında.ama olsun sezaryen sonrası karnımı hissetmeye başladım resmen içeri çekemiyordum karnımı
erkekler hep soylemek istemezler canim ailelerine yardim ettiklerini bu yalan degilde cekinme gibi bisey bende senin yerine kendimi koydugumda dusunurum ben zar zor gecinirken neden onun kardesinin cep telefonu icin paravereyimki diye erkeklerde bizim Boyle dusuncegimizi bildikleri icin bize soylemiyorlar malesef biz daha ilimli olursak belki onlarda bizden saklamazlar
ben almanyadayim kizim adina kart var Kindergeld denilen cocuk parasi geliyor esim o gelen parayida yemeyelim diye karti yegenine Verdi ve oda turkiyede cekip esimin hesabina yatiricakmis tabi bu fikir hic hosuma gitmedi ne alaka dedim esim kizdi ona cok guveniyormus neden tepki veriyomusum ben ona guvenmedigimden degil sadece kizimin kartinin onda olmasi fikrinden hoslanmadim ben biriktirim ne gerekvarki benim birikimim baskasi tarafindan yapilsin vel hasil yegeni cekti ama birikime degil esimin ablasina borcu vardi 2500tl onu odedi ve trye geldigimizde karti Aldi simdi kart bende veben kazandim
sana söylemiyor bunu yalan olarak değerlendiriyorsan canım sende ona facede oyun oynadığını söylemiyorsun sende yalan söylemiş oluyorsun düşüncene göre ,senin tepki vereceğini bildiği için belli ki çekiniyor tatsızlık çıkmasın diye sen güzelce anlat onun anlatacaklarını da güzelce tepki vermeden dinle canım sonrada elimizde olsa tabi seve seve de durumunuzun sıkışık olduğunu gardini almadan anlatırsan için rahatlar...
canım benim böyle eksik yansıtmalarla yalancı durumuna düşersiniz birbirinize karşı.en iyisi açık ve net olmak yaptıklarının sonucuna katlanıp azarlanmayı göze alıcaksın artıken önemli unsur güven.maddiyat için çare var ama kaybolan güven için yok.kardeşine yardım etmeyi gerçekten istiyorsa destek ol ve en önemlisi yanında ol.rahat hissetsin ki ne oluyorsa söylesin sana.belki biraz sıkışırsın ama rahat edersin ilerde.kontrol edemezsin ömür boyu.sıkarsan saklar senden. açık ve net.ve şefkatli olamlaı kavgacı yüksek sesli değil.benim tavsiyem bu tabi.bu arada biz 4 yıllık evliyiz 3.5 yılda beraberliğimiz oldu ama sevgi ve aşk asla evliliği yürütmeye yetmez mutlaka başka değerlere de emek vermek gerekir.
evet canım regli döneminde olduğun için çok rahat 1 kg şişkinlik olabilir içini ferah tut...günaydın canlarım..net geldi nihayet..yine gitmeden yazayım dedim.yeni gelenler hoşgeldiniz..ben kötü durumdayım.kaçamak falan yapmıyorum..ne güzel kilo weriyordum bi anda 62buçuk kilo olmuşum.nasıl oldu bu anlayamadım..3 haftadır uğraşıyorum ben böyle olmazdımama gitmiyor takıldım kaldım we durup dururken 1 kilo aldım..cumartesiye regl olcam ondan olabilir mi?
günaydın canlarım..net geldi nihayet..yine gitmeden yazayım dedim.yeni gelenler hoşgeldiniz..ben kötü durumdayım.kaçamak falan yapmıyorum..ne güzel kilo weriyordum bi anda 62buçuk kilo olmuşum.nasıl oldu bu anlayamadım..3 haftadır uğraşıyorum ben böyle olmazdımama gitmiyor takıldım kaldım we durup dururken 1 kilo aldım..cumartesiye regl olcam ondan olabilir mi?
günaydın hanımlar
evet canım regli döneminde olduğun için çok rahat 1 kg şişkinlik olabilir içini ferah tut...
sanırım ben ekmeği çok yiyorum bir gün 200gr verdiysem diğer gün 200 gr alıyorum bir gün ver bir gün al bu durum hoşuma gitmiyor sanırım ekmekten kaynaklanıyor
Dün tesadüfmüş gibi facesini açtım yanında son mesaj yanda sekme olarak çıkıyor ya kardeşinin mesajı da duruyordu. Neden ağzından lafları cımbızla alıyorum diye sordum sana öyle geliyor dedi. Bende gecenin bir yarısı söyledim içimden gelenleri. Bak dedim elimizde para olsa senden önce ben gönderirim. Ama durumumuz ortada biz bile ay sonunu zor getirirken çocuğa ne yapıp edip bulacağız demişsin nasıl göndereceksin ne ile dedim. Göndereceğim demedim ki bakarız dedim dedi. E bu defa da çocuğa umut vermiş oluyorsun dedim. yine ses yok. Ailesi dünya tatlısı kardeşi annesi babası... Ama çocukken babamın annemden gizli babannemlere para göndermesi onların bunu alışkanlık haline getirip sürekli istemeleri. Şimdi emekli oldu babam hala halamın kiralık evinin borçlarını aidatlarını ödüyor. Annemle babamın kavgaları babannemin annemi aşağılamaları. Kızlar kesin çizgiler koydum hayatımda evleneceğim adam benden bişey saklamayacak, annesiyle beni ayrı yerlerde tutacak o annesi ne kadar kötü olursa olsun gitme konuşma para gönderme diyemem hakkım yok tam tersi durum olsa bende gönderirim çünkü. Aynı şekilde tam tersi durumda kardeşim istese elimde olsa gönderirim bende. Ama benim kardeşim abla siz yeni evlisiniz borçlarınız var diyip evime eli dolu geliyor. Ve bu çocuk üniversite öğrencisi kendi kardeşi de aynı yaşta ama bu düşünceye sahip değil. Gelince veririm demiş ama siz düşünün kardeşinize para verdiniz öğrenci gldiğinde geri alır mısınız o parayı ben aç olsam param kalmasa almam. Eşim de almaz. Bunu nasıl anlatacağım ona bilmiyorum yaşayarak öğrenirse bizi çok yıpratacak anlatsam korkuyorum iyice saklayacak ve ben sürekli didik didik arayacağım herşeyini ben bunu yapmak istemiyorum kendime olan saygımı yitirirsem bizi de yitiririm. Off anlayacağınız kaldım zor durumda....
Canım benim bence herün tartılma. İnsanı olumsuz etkiliyor. Zaten diyetisyenlerde haftada bir gün, aynı koşullarda tartılmayı tavsiye ediyor.
inşallah öyledir canım.hafta sonu düğün war..
inşallah öyledir canım moralim çok bozuldu..
ben spor yapmayı çok sewiyorum we burada baya kilo werdim ama spora waktim olmuyor 2 çocuk war küçük..keşke yapabilsem..
hayırlı günler canım..
inşallah hedefine ulaşırsın canım.çoğumuz bu yoldan geçtik.hedefimize tam ulaşamasakta o zorlu yollardan geçtik..dönüp bakıyorumda çooookkk fark war ben nasıl kilolu durmuşum öyle diyorum..foto çekinmek istemeyen ben artık her an foto çekiniyorum..inşallah sende öyle olacaksın..
haklısın canım her gün tartılmak iyi değil ama diyete yeni başladın ne kadar işe yaradığını görmek için her gün tartılıyorum ona göre ögünlerim de değişiklik yapacağım tavsiyen için teşkkürler
gitsede kurtulsak artık şu kilolardangünaydın hanımlar
evet canım regli döneminde olduğun için çok rahat 1 kg şişkinlik olabilir içini ferah tut...
sanırım ben ekmeği çok yiyorum bir gün 200gr verdiysem diğer gün 200 gr alıyorum bir gün ver bir gün al bu durum hoşuma gitmiyor sanırım ekmekten kaynaklanıyor
saol canıminşallah..canım bence kesin regldendir.çok süper kilo vermişsin hemen ümitsizliğe kapılma. birde regl bittikten sonra bak. herşey normale dönmül olucak.
saol canım ya.umarım öyle olur
herkeze tünaydın hanımlar,,
annem dün bacağından ameliyat oldu(menisküs)
bugün taburcu edildi,çıkarken çok fena bulantı kusma başladı,,tansiyonu iyiydi ölçtürdüm çıkmadan,,ama sabahtan beri
boynum tutulmuş çok ağrıyo diyip durdu,kapı cam açık heralde ondan dedik,ama dr öyle değil ,belinden uyuşturmak için iğne vurdukya
onun etkisinde oluyo normal bişey,iğne vurulcak dedi ağrı kesici bulantı kesisi,vuruldu fakat çıkarken hala bulantısı vardı boynum çok
ağrıyo diye ağlıyodu nerdeyse ,nescafe içir demişti bol bol dr,içirdim fakat bi müddet sonra onuda kustu,
napıcaz bilmem,eve zor geldik
şimdi yatıyo,uyumuş,bende çocukları almaya gidicem ablamın evindelerdi,sonra görüşürüz dua ediverin kızlar çzbuk iyileşsin annem çok üzülüyorum onu böyle gördükçe
bilemedim bende nasil okadar az aldim diyeECEEEEEEEEEEEEEEEEEEE yiyorsun ama aldığın az bişey oluyor ahh ahh ben napcam desenya biiiiii...kilo wereceğim yerde durduk yere kilo alıyorum..bu nedir yaa.ama wücudum daha inceldi daha kilo wermiş durumdayım..tartı mı?bozuldu acaba..
simdi bakicam canimfoto koydum 3 tane yeni..suzim fadime ablacım handem ececim profilimdeki kızlar bakın bakayım fark war mı?fark pek yok aslında sadece 2kilo falan
koyarim birazdanece ben görmedim fotolarını tekrar koyarmısın merak ettim walla..
bugün taburcu edildi,çıkarken çok fena bulantı kusma başladı,,tansiyonu iyiydi ölçtürdüm çıkmadan,,ama sabahtan beri
boynum tutulmuş çok ağrıyo diyip durdu,kapı cam açık heralde ondan dedik,ama dr öyle değil ,belinden uyuşturmak için iğne vurdukya
onun etkisinde oluyo normal bişey,iğne vurulcak dedi ağrı kesici bulantı kesisi,vuruldu fakat çıkarken hala bulantısı vardı boynum çok
ağrıyo diye ağlıyodu nerdeyse ,nescafe içir demişti bol bol dr,içirdim fakat bi müddet sonra onuda kustu,
şimdi yatıyo,uyumuş,bende çocukları almaya gidicem ablamın evindelerdi,sonra görüşürüz dua ediverin kızlar çzbuk iyileşsin annem çok üzülüyorum onu böyle gördükçe
canım sen iyice takılmışsın 70 e. Benimde bazen öyle oluyor.. Yiyiyorum ama kilo almıyorum gibi geliyor sonra güven geliyor insana ama bir kaç hafta sonra birkaç kilo birden almış oluyorum.. Amannn diyeyim
oyle gerekiyo bazen. boşver ye 1 2 gün ekrar toparlarsın. o kadar da abartılı değil ya en azından sınırı biliyosub durdurmuşsun kendini
kışlar 70 e takılanlar hergün tartılmayın moral bozuyo bi 15 gün falan daanın bende 70 çok kötü taılmıştım hatta 70.2 ye şimdi 68.8 gibi çıkıorum ramazanda biraz dikkat ettim 1 ay sonra bi tartıldım bende şaşırdım o yüzden moral bozmadan dayanabildiğiniz kadar dayanın sojnra tartılın bu yolda herkese başarılar...
Canım biran önce toparlanmaya çalış, Eyüp ü düşün, kendini bırakma ama o kadar uğraştın boşa mı gitsin, Eyüp tombul Aynur mu bulsun karşısında, aaaa hadi bakayım, yaparsın sen salma kendini.
geçmiş olsun canım..selam kuzularımbenim arka dişlerden biri kırılmıştı geçen yaz ama pek önemsemediydim gitmedim doktora dün akşam birden sızlamaya başladı çürüdü galiba bugün randevu alıp yarın doktora gitcem
muzu cok iyi gorunuyorsun masaallah
koydum resimleri bak kaldircam tekrar canim pcdende silcem esim gormesin
geçmiş olsun canım..
sende harikasın ecem ya..senin bacaklarda ince..benimki!kalın..ben nolcam bilmem..
geçmiş olsun canım..
benim avatarlar niye hep popo sallamalı oluyo ki? bilinç altı mı acaba popo eritmek falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?