70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu sezeryan sonrası ne kadar zor toparlanıyor vucut ya

Dün tesadüfmüş gibi facesini açtım yanında son mesaj yanda sekme olarak çıkıyor ya kardeşinin mesajı da duruyordu. Neden ağzından lafları cımbızla alıyorum diye sordum sana öyle geliyor dedi. Bende gecenin bir yarısı söyledim içimden gelenleri. Bak dedim elimizde para olsa senden önce ben gönderirim. Ama durumumuz ortada biz bile ay sonunu zor getirirken çocuğa ne yapıp edip bulacağız demişsin nasıl göndereceksin ne ile dedim. Göndereceğim demedim ki bakarız dedim dedi. E bu defa da çocuğa umut vermiş oluyorsun dedim. yine ses yok. Ailesi dünya tatlısı kardeşi annesi babası... Ama çocukken babamın annemden gizli babannemlere para göndermesi onların bunu alışkanlık haline getirip sürekli istemeleri. Şimdi emekli oldu babam hala halamın kiralık evinin borçlarını aidatlarını ödüyor. Annemle babamın kavgaları babannemin annemi aşağılamaları. Kızlar kesin çizgiler koydum hayatımda evleneceğim adam benden bişey saklamayacak, annesiyle beni ayrı yerlerde tutacak o annesi ne kadar kötü olursa olsun gitme konuşma para gönderme diyemem hakkım yok tam tersi durum olsa bende gönderirim çünkü. Aynı şekilde tam tersi durumda kardeşim istese elimde olsa gönderirim bende. Ama benim kardeşim abla siz yeni evlisiniz borçlarınız var diyip evime eli dolu geliyor. Ve bu çocuk üniversite öğrencisi kendi kardeşi de aynı yaşta ama bu düşünceye sahip değil. Gelince veririm demiş ama siz düşünün kardeşinize para verdiniz öğrenci gldiğinde geri alır mısınız o parayı ben aç olsam param kalmasa almam. Eşim de almaz. Bunu nasıl anlatacağım ona bilmiyorum yaşayarak öğrenirse bizi çok yıpratacak anlatsam korkuyorum iyice saklayacak ve ben sürekli didik didik arayacağım herşeyini ben bunu yapmak istemiyorum kendime olan saygımı yitirirsem bizi de yitiririm. Off anlayacağınız kaldım zor durumda....

günaydın hanımlar

evet canım regli döneminde olduğun için çok rahat 1 kg şişkinlik olabilir içini ferah tut...

sanırım ben ekmeği çok yiyorum bir gün 200gr verdiysem diğer gün 200 gr alıyorum bir gün ver bir gün al bu durum hoşuma gitmiyor sanırım ekmekten kaynaklanıyor

canım bence kesin regldendir.çok süper kilo vermişsin hemen ümitsizliğe kapılma. birde regl bittikten sonra bak. herşey normale dönmül olucak.

Canım benim bence herün tartılma. İnsanı olumsuz etkiliyor. Zaten diyetisyenlerde haftada bir gün, aynı koşullarda tartılmayı tavsiye ediyor.

Canım bunlar her ailede olabilen şeyler bizdede var. benim ailemin ihtiyacı olduğu için evlenmeden önce eşime aileme heray para göndermeye devam edeceğimi açık açık söylemiştim. Ama bazen bana da bu sorun olyor gibi geliyor.:44: Belki sende ailende gördüğün için korkuyorsun ama bence bunda canını sıkacak bir durum yok. Eşinin sizi maddi sıkıntıya düşüreceğini bile bile kardeşine cep telefonu için para göndereceğini sanmıyorum. Böyle şeylerden birbirinize güveninizi kaybetmeyin bence Herşeyi açık açık konuşmak en iyisi.

Canım benim bence herün tartılma. İnsanı olumsuz etkiliyor. Zaten diyetisyenlerde haftada bir gün, aynı koşullarda tartılmayı tavsiye ediyor.

haklısın canım her gün tartılmak iyi değil ama diyete yeni başladın ne kadar işe yaradığını görmek için her gün tartılıyorum ona göre ögünlerim de değişiklik yapacağım tavsiyen için teşkkürler

saol canım ya.umarım öyle olur

herkeze tünaydın hanımlar,,

annem dün bacağından ameliyat oldu(menisküs)

bugün taburcu edildi,çıkarken çok fena bulantı kusma başladı,,tansiyonu iyiydi ölçtürdüm çıkmadan,,ama sabahtan beri

boynum tutulmuş çok ağrıyo diyip durdu,kapı cam açık heralde ondan dedik,ama dr öyle değil ,belinden uyuşturmak için iğne vurdukya

onun etkisinde oluyo normal bişey,iğne vurulcak dedi ağrı kesici bulantı kesisi,vuruldu fakat çıkarken hala bulantısı vardı boynum çok

ağrıyo diye ağlıyodu nerdeyse ,nescafe içir demişti bol bol dr,içirdim fakat bi müddet sonra onuda kustu,

napıcaz bilmem,eve
zor geldik

şimdi yatıyo,uyumuş,bende çocukları almaya gidicem ablamın evindelerdi,sonra görüşürüz dua ediverin kızlar çzbuk iyileşsin annem çok üzülüyorum onu böyle gördükçe

gitsede kurtulsak artık şu kilolardan
canım bence kesin regldendir.çok süper kilo vermişsin hemen ümitsizliğe kapılma. birde regl bittikten sonra bak. herşey normale dönmül olucak.
saol canıminşallah..
saol canım ya.umarım öyle olur

benim annemde oldu aynı ameliyatı canım..belden uyuşturmadan dolayı oluyor tutulmalar.bende sezeryanı belden uyuşturma ile oldum..doktor söylemişti ameliyattan çıkarken kusma başlayabilir dedi..ameliyathaneden çıkarken istifra ettim..sonra rahatladım..mide bulantısı yapıyor.birde ameliyattan sonrada beluyuşukluğu geçmesini beklerken olur olmaz kendini kasıyorsun ondan dolayı boyunda tutulma oluyor.ben hastaneyi ayağa kaldırmıştım..çok fena oluyor.nefesim kesiliyor gibi oluyordu ölüyorum diye çığrınıyordum..hemşireler ölmezsin sadece boynun tutuluyor deselerde gelde bana sor..geçer canım..kas gewşetici hap we krem hemen fayda edecektir.kas gewşetici hapla sakinleştirebilmişlerdi beni..we hapın etkisi geçince yine başlar ama tekraratınca geçer..diğer güne atlatmış olursunuz..fazla konuştum canım..GEÇMİŞ OLSUN..

bilemedim bende nasil okadar az aldim diye
foto koydum 3 tane yeni..suzim fadime ablacım handem ececim profilimdeki kızlar bakın bakayım fark war mı?fark pek yok aslında sadece 2kilo falan
simdi bakicam canim
ece ben görmedim fotolarını tekrar koyarmısın merak ettim walla..
koyarim birazdan

cok gecmis olsun Allah acil sifa nasip etsin

selam kuzularım benim arka dişlerden biri kırılmıştı geçen yaz ama pek önemsemediydim gitmedim doktora dün akşam birden sızlamaya başladı çürüdü galiba bugün randevu alıp yarın doktora gitcem

canım sen iyice takılmışsın 70 e. Benimde bazen öyle oluyor.. Yiyiyorum ama kilo almıyorum gibi geliyor sonra güven geliyor insana ama bir kaç hafta sonra birkaç kilo birden almış oluyorum.. Amannn diyeyim

aman diyim olmasın öyle bişey

oyle gerekiyo bazen. boşver ye 1 2 gün ekrar toparlarsın. o kadar da abartılı değil ya en azından sınırı biliyosub durdurmuşsun kendini

normalde fazla yemiyorum zaten yıllardır yaşam tarzım oldu o yüzden bu çok fazla gibi geldi bugün normale dönüyorum yine

ben düne kadar bile her gün tartılıyodum artık moralimi bozmuyo bile alıştım ama zaten okula 3 hafta kaldı o kadar bi zamanda 5 kilo veremicem diye boşverdim tartılmıyorum artık

onu düşününce pişman oluyorum zaten bundan sonra veremiyo olsam da eskisi gibi az yicem yine, karşısına çıkmaya tırsıyorum :18:

geçmiş olsun

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım..
muzu cok iyi gorunuyorsun masaallah

koydum resimleri bak kaldircam tekrar canim pcdende silcem esim gormesin

sende harikasın ecem ya..senin bacaklarda ince..benimki!kalın..ben nolcam bilmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…