70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar ben kaciyorum resimleri pcden sildim simdi burdanda siliyorum daha kimseye gosteremiycem kusura bakmayin kapali oldugum icin Boyle resimler cekilmiyorum SIKINTI yasiyorum

canım belinden iğne vurulduğunda genelde karşılaşılıyor. annenin ameliyattan sonra yarı oturur pozisyonda uzun bir süre kalması gerekiyordu. sırt üstü yattıysa ondan olmuştur. geçmiş olsun çoook

Merhaba hanımlar ben 7ay önce doğum yaptım. Doğum yaptıktan sonra 74 kiloya düştüm ve şimdi 78kiloyum. Bu ara kilolarıma iyice taktım kafayı. Etrafım da kilolu bayan çok ama bana eşlik edecek arkadaş yok. Banada yardımcı olursanız sevinirim. Çocuk emzirıyorum sütümü etkilemeden nasıl zayıflayabilirim.

Regldendir canım, sıkma canını.

Olsun o kadar ama sakın bırakma, daha fazla alırsın.
Herkese hayırlı günler
Sana da hayırlı günler canım.

Canim zaten akşam yemegimi saat 4 yiyorum ve o pilavi zatem eritiyorum leslie ve jullian yapiyorum akşamları 100 mekik
Bide ogpumu emdiriyorum banada enirji lazim yanı yemezsem sonra hep küt diye düşerim
Emziriyorsan ye canım, ben farketmedim onu, aç kalmaman lazım.

foto koydum 3 tane yeni..suzim fadime ablacım handem ececim profilimdeki kızlar bakın bakayım fark war mı?fark pek yok aslında sadece 2kilo falan
Çok hoş çıkmışsın şekerim

Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin.

Geçmiş olsun canım, sen yine dikkat et yemeğine az kaldı okulun açılmasına.

Aramıza hoşgeldin, hergün gel buraya yardımcı oluruz.

1. Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay-ıhlamur-papatya -5i 1 yerde -7 otlu çay önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR

Geçmiş olsun canım, sen yine dikkat et yemeğine az kaldı okulun açılmasına.

evet ya az kaldı :18: kilo değil de sıkılaşmam lazım araştırıyorum biberiye yağı lahana yağına falan kaldı işimiz ama pek aklıma yatmadı ya korse alcam galiba

evet ya az kaldı :18: kilo değil de sıkılaşmam lazım araştırıyorum biberiye yağı lahana yağına falan kaldı işimiz ama pek aklıma yatmadı ya korse alcam galiba

Ben jillian diyorum, daha da bişey demiyorum canım, 30 günde 10 cm.inceltiyormuş canım.

yaha ben 1 haftadır diet yaptım canım çıktı mesela sabah kahvaltıda 1 tabak domatez salatalık öğle pırpıriçine yoğurt bırakıp yiyodum akşamda yarım tabak sebze yemeği bi türlü kilo veremedim ne yapcam bilmiyorum ya

keçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

Hemen öyle 1 haftada kg. gidecek bir kaide yok ki canım, belki vücudunda ödem vardır, sabırlı olmalısın.

denedim ya çok üşeniyorum yapamıyorum :18: o kadar bunaldım ki 3 yıldır her şeyi denedim ama bıktım artık ya
Sabret ve yapmaya çalış canım, bak 1 haftada sonuçlarını fark edeceksin, ölçülerini al başlarken, bir de 1 hafta sonunda ölç, gerçekten fark yapıyor.

Canım gelirimde nereden başlıycam bu topikle ilgili birşey bilmiyorum. Mesela spor ne kadar yapcam birde sezeryan oldum ne tür sporlar yapabilirim. 7ay önce doğum yaptım. Bu sayfadaki hiçbirşeyi bilmiyorum o kadar sayfayı okumam mümkün değil:-(

Canım yazmışsın yeni mesajlara bakmadan yazdım. Yarından itibaren başlıyorum allahın izniyle. Sabah tartılir yazarım kilomu ama kilo çizelgesi yapamam herhalde telefondan giriyorum çünkü.

Canım yazmışsın yeni mesajlara bakmadan yazdım. Yarından itibaren başlıyorum allahın izniyle. Sabah tartılir yazarım kilomu ama kilo çizelgesi yapamam herhalde telefondan giriyorum çünkü.

kızlar mrb bugün yediklerim
sabah 2 kaşık patates kızartması 4 çay kaşığı çikolata:) 3 bardak şekersiz çay 2 dilim ekmek 3 salam biraz peknir 1 zeytin 2 haşlanmış yumurta (
kızlar çok fena beynimin oyununa geldim 76 ile başladım diyete sabah tartıldım 75,6 okadar çok sevindimki bugün bişi olmaz deyip yemeğe saldırdım ama çok pişmanım(
öğlen yok
akşama bir salata ile kapatacağım inşallah

merhabalar nasılsınız bende daha onceden bu topıkte sureklı etkın olan bırıydım
lakın dugun telası baslayana kadar
bılmeyenler ıcın soyluyorum 3 ay once dugunum oldu bu topıkten ayrıldıgımda
65 felandım suan balayı dugun mugun derken 72 ıdım enson
3 gundurde dıyetteyız esım ve ben suan ıyı gıdıyor
sabah tarıldım 71 kusurdayım ve artık buradayımmmmmm
faceden cagrı uzerıne dayanamadım ve geldım
kısa bır sure ıcerısınde 7 kılo almak cok sasırttı benı
hızlı geldıgı gıbı hızlıda gıder ıns
sevdıcekte kılomdan memnun degıl heralde plates yapsana dıyor
sankı kendısı cook zayıf
benden boyle kızlar artıkkk bol bol gorusecegız opuyorum

off off herkez şu 70 li kilolardan dert yanıyo bende dahil benim ismim gamze ben son 3 yıldır 70 li kilolardadım ve sadece 2009 un yazında 65 olmustum sen nasıl bu kadar hızlı verip aldın kilo verirken herhangi bi diyet lissten varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…