gecmis olsun aynur
sana diyor bak ben sallaya sallaya eritiyorum sende erit diye
herkeze tünaydın hanımlar,,
annem dün bacağından ameliyat oldu(menisküs)
bugün taburcu edildi,çıkarken çok fena bulantı kusma başladı,,tansiyonu iyiydi ölçtürdüm çıkmadan,,ama sabahtan beri
boynum tutulmuş çok ağrıyo diyip durdu,kapı cam açık heralde ondan dedik,ama dr öyle değil ,belinden uyuşturmak için iğne vurdukya
onun etkisinde oluyo normal bişey,iğne vurulcak dedi ağrı kesici bulantı kesisi,vuruldu fakat çıkarken hala bulantısı vardı boynum çok
ağrıyo diye ağlıyodu nerdeyse ,nescafe içir demişti bol bol dr,içirdim fakat bi müddet sonra onuda kustu,
napıcaz bilmem,eve zor geldik
şimdi yatıyo,uyumuş,bende çocukları almaya gidicem ablamın evindelerdi,sonra görüşürüz dua ediverin kızlar çzbuk iyileşsin annem çok üzülüyorum onu böyle gördükçe
selam kuzularımbenim arka dişlerden biri kırılmıştı geçen yaz ama pek önemsemediydim gitmedim doktora dün akşam birden sızlamaya başladı çürüdü galiba bugün randevu alıp yarın doktora gitcem
geçmiş olsun aynur
Regldendir canım, sıkma canını.günaydın canlarım..net geldi nihayet..yine gitmeden yazayım dedim.yeni gelenler hoşgeldiniz..ben kötü durumdayım.kaçamak falan yapmıyorum..ne güzel kilo weriyordum bi anda 62buçuk kilo olmuşum.nasıl oldu bu anlayamadım..3 haftadır uğraşıyorum ben böyle olmazdımama gitmiyor takıldım kaldım we durup dururken 1 kilo aldım..cumartesiye regl olcam ondan olabilir mi?
Olsun o kadar ama sakın bırakma, daha fazla alırsın.dün itibariyler annemler keldiler memleketten. tabi harika yemekler pastalar dondurmalar........ kendimi iyice sıkıyorum ama ne yalan söyliyim arada kaçamak oluyo. bide cumada il 3 e kircem diye kendime söz vermiştim.neyse yılmayıp devam edeyim dimi
Sana da hayırlı günler canım.Herkese hayırlı günler
Emziriyorsan ye canım, ben farketmedim onu, aç kalmaman lazım.Canim zaten akşam yemegimi saat 4 yiyorum ve o pilavi zatem eritiyorum leslie ve jullian yapiyorum akşamları 100 mekik
Bide ogpumu emdiriyorum banada enirji lazim yanı yemezsem sonra hep küt diye düşerim
Çok hoş çıkmışsın şekerimfoto koydum 3 tane yeni..suzim fadime ablacım handem ececim profilimdeki kızlar bakın bakayım fark war mı?fark pek yok aslında sadece 2kilo falan
Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin.herkeze tünaydın hanımlar,,
bugün taburcu edildi,çıkarken çok fena bulantı kusma başladı,,tansiyonu iyiydi ölçtürdüm çıkmadan,,ama sabahtan beri
boynum tutulmuş çok ağrıyo diyip durdu,kapı cam açık heralde ondan dedik,ama dr öyle değil ,belinden uyuşturmak için iğne vurdukya
onun etkisinde oluyo normal bişey,iğne vurulcak dedi ağrı kesici bulantı kesisi,vuruldu fakat çıkarken hala bulantısı vardı boynum çok
ağrıyo diye ağlıyodu nerdeyse ,nescafe içir demişti bol bol dr,içirdim fakat bi müddet sonra onuda kustu,
şimdi yatıyo,uyumuş,bende çocukları almaya gidicem ablamın evindelerdi,sonra görüşürüz dua ediverin kızlar çzbuk iyileşsin annem çok üzülüyorum onu böyle gördükçe
Geçmiş olsun canım, sen yine dikkat et yemeğine az kaldı okulun açılmasına.selam kuzularımbenim arka dişlerden biri kırılmıştı geçen yaz ama pek önemsemediydim gitmedim doktora dün akşam birden sızlamaya başladı çürüdü galiba bugün randevu alıp yarın doktora gitcem
aman diyim olmasın öyle bişey
normalde fazla yemiyorum zaten yıllardır yaşam tarzım oldu o yüzden bu çok fazla gibi geldibugün normale dönüyorum yine
ben düne kadar bile her gün tartılıyodum artık moralimi bozmuyo bile alıştımama zaten okula 3 hafta kaldı o kadar bi zamanda 5 kilo veremicem diye boşverdim tartılmıyorum artık
onu düşününce pişman oluyorum zatenbundan sonra veremiyo olsam da eskisi gibi az yicem yine, karşısına çıkmaya tırsıyorum :18:
geçmiş olsun
Aramıza hoşgeldin, hergün gel buraya yardımcı oluruz.Merhaba hanımlar ben 7ay önce doğum yaptım. Doğum yaptıktan sonra 74 kiloya düştüm ve şimdi 78kiloyum. Bu ara kilolarıma iyice taktım kafayı. Etrafım da kilolu bayan çok ama bana eşlik edecek arkadaş yok. Banada yardımcı olursanız sevinirim. Çocuk emzirıyorum sütümü etkilemeden nasıl zayıflayabilirim.
Geçmiş olsun canım, sen yine dikkat et yemeğine az kaldı okulun açılmasına.
evet ya az kaldı :18: kilo değil de sıkılaşmam lazım araştırıyorum biberiye yağı lahana yağına falan kaldı işimiz ama pek aklıma yatmadı ya korse alcam galiba
Ben jillian diyorum, daha da bişey demiyorum canım, 30 günde 10 cm.inceltiyormuş canım.
herkeze tünaydın hanımlar,,
Hemen öyle 1 haftada kg. gidecek bir kaide yok ki canım, belki vücudunda ödem vardır, sabırlı olmalısın.yaha ben 1 haftadır diet yaptım canım çıktı mesela sabah kahvaltıda 1 tabak domatez salatalık öğle pırpıriçine yoğurt bırakıp yiyodum akşamda yarım tabak sebze yemeği bi türlü kilo veremedim ne yapcam bilmiyorum ya
Sabret ve yapmaya çalış canım, bak 1 haftada sonuçlarını fark edeceksin, ölçülerini al başlarken, bir de 1 hafta sonunda ölç, gerçekten fark yapıyor.denedim ya çok üşeniyorum yapamıyorum :18: o kadar bunaldım ki 3 yıldır her şeyi denedim ama bıktım artık ya
foto koydum 3 tane yeni..suzim fadime ablacım handem ececim profilimdeki kızlar bakın bakayım fark war mı?fark pek yok aslında sadece 2kilo falan
Canım yazmışsın yeni mesajlara bakmadan yazdım. Yarından itibaren başlıyorum allahın izniyle. Sabah tartılir yazarım kilomu ama kilo çizelgesi yapamam herhalde telefondan giriyorum çünkü.
merhabalar nasılsınız bende daha onceden bu topıkte sureklı etkın olan bırıydım
lakın dugun telası baslayana kadar
bılmeyenler ıcın soyluyorum 3 ay once dugunum oldu bu topıkten ayrıldıgımda
65 felandım suan balayı dugun mugun derken 72 ıdım enson
3 gundurde dıyetteyız esım ve ben suan ıyı gıdıyor
sabah tarıldım 71 kusurdayım ve artık buradayımmmmmm
faceden cagrı uzerıne dayanamadım ve geldım
kısa bır sure ıcerısınde 7 kılo almak cok sasırttı benı
hızlı geldıgı gıbı hızlıda gıder ıns
sevdıcekte kılomdan memnun degıl heralde plates yapsana dıyor
sankı kendısı cook zayıf
benden boyle kızlar artıkkk bol bol gorusecegız opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?