off off herkez şu 70 li kilolardan dert yanıyo bende dahil benim ismim gamze ben son 3 yıldır 70 li kilolardadım ve sadece 2009 un yazında 65 olmustum sen nasıl bu kadar hızlı verip aldın kilo verirken herhangi bi diyet lissten varmıydı
ben 87 den 65 e dustum fakat hıc bırzaman dıyet lıstem olmadı
yanı dıyetısyene gıttım lıste verdı oda zaten az oncekı paylastıgım menuye cok benzıyordu
sonra dıyetısyenden de sıkıldım bıraktım
artık dıyetısyen gıbı olduk bızde neredeyse
kendımı bıldım bılelı kıloluyum
65 de kendımı ıyı hıssedıyordum ama
buarada memnun oldum
sımdı cıkıp yemek yapmalıyım gorusmek uzere
herkeze tünaydın hanımlar,,
annem dün bacağından ameliyat oldu(menisküs)
bugün taburcu edildi,çıkarken çok fena bulantı kusma başladı,,tansiyonu iyiydi ölçtürdüm çıkmadan,,ama sabahtan beri
boynum tutulmuş çok ağrıyo diyip durdu,kapı cam açık heralde ondan dedik,ama dr öyle değil ,belinden uyuşturmak için iğne vurdukya
onun etkisinde oluyo normal bişey,iğne vurulcak dedi ağrı kesici bulantı kesisi,vuruldu fakat çıkarken hala bulantısı vardı boynum çok
ağrıyo diye ağlıyodu nerdeyse ,nescafe içir demişti bol bol dr,içirdim fakat bi müddet sonra onuda kustu,
napıcaz bilmem,eve zor geldik
şimdi yatıyo,uyumuş,bende çocukları almaya gidicem ablamın evindelerdi,sonra görüşürüz dua ediverin kızlar çzbuk iyileşsin annem çok üzülüyorum onu böyle gördükçe
selam kuzularımbenim arka dişlerden biri kırılmıştı geçen yaz ama pek önemsemediydim gitmedim doktora dün akşam birden sızlamaya başladı çürüdü galiba bugün randevu alıp yarın doktora gitcem
kizlar ben kaciyorum resimleri pcden sildim simdi burdanda siliyorum daha kimseye gosteremiycem kusura bakmayin kapali oldugum icin Boyle resimler cekilmiyorum SIKINTI yasiyorum
kızlar mrb bugün yediklerim
sabah 2 kaşık patates kızartması 4 çay kaşığı çikolata:) 3 bardak şekersiz çay 2 dilim ekmek 3 salam biraz peknir 1 zeytin 2 haşlanmış yumurta(
kızlar çok fena beynimin oyununa geldim 76 ile başladım diyete sabah tartıldım 75,6 okadar çok sevindimki bugün bişi olmaz deyip yemeğe saldırdım ama çok pişmanım(
öğlen yok
akşama bir salata ile kapatacağım inşallah
merhabalar nasılsınız bende daha onceden bu topıkte sureklı etkın olan bırıydım
lakın dugun telası baslayana kadar
bılmeyenler ıcın soyluyorum 3 ay once dugunum oldu bu topıkten ayrıldıgımda
65 felandım suan balayı dugun mugun derken 72 ıdım enson
3 gundurde dıyetteyız esım ve ben suan ıyı gıdıyor
sabah tarıldım 71 kusurdayım ve artık buradayımmmmmm
faceden cagrı uzerıne dayanamadım ve geldım
kısa bır sure ıcerısınde 7 kılo almak cok sasırttı benı
hızlı geldıgı gıbı hızlıda gıder ıns
sevdıcekte kılomdan memnun degıl heralde plates yapsana dıyor
sankı kendısı cook zayıf
benden boyle kızlar artıkkk bol bol gorusecegız opuyorum
görüşmek üzere canım
kızlar albüm yayınladım bu fotolar bayramın 4. günü çekildi yorumlarınızı bekliyorum
bende o bile yokya canım..tesekkurler canim okadarda ince degil ayaklarim ya birazdaha incelseler super olur
hoşgeldin canım..fazla sıkmadan diyet yap canım..zaten emzirirken daha hızlı kilo weriliyor..Merhaba hanımlar ben 7ay önce doğum yaptım. Doğum yaptıktan sonra 74 kiloya düştüm ve şimdi 78kiloyum. Bu ara kilolarıma iyice taktım kafayı. Etrafım da kilolu bayan çok ama bana eşlik edecek arkadaş yok. Banada yardımcı olursanız sevinirim. Çocuk emzirıyorum sütümü etkilemeden nasıl zayıflayabilirim.
inşallah canım..teşekkür ederim bu aradaRegldendir canım, sıkma canını.
Çok hoş çıkmışsın şekerim
aynı durum bendede war canım..yaha ben 1 haftadır diet yaptım canım çıktı mesela sabah kahvaltıda 1 tabak domatez salatalık öğle pırpıriçine yoğurt bırakıp yiyodum akşamda yarım tabak sebze yemeği bi türlü kilo veremedim ne yapcam bilmiyorum ya
çok iyi masallah inceciksin tebrik ederimmm
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
[/B][/FONT]
geçmiş olsun diş ağrısı kabir ağrısından beter derler ihmal etme
canım yüzün gözükmüyor sonuçta ve resimler gayet kapalı inan tabi sil için nasıl rahat ediyorsa öyle davran ama artık evde öyle dolaşmaya başla bence
akşam yemeğini salatayla kapatırsan dengelemiş olursun canım sıkma canını...
çok sağol cnm insanın motivasyona he kadar ihtiyacı oluyor
evliliğin hayırlı olsun Allah bir yastık da kocatsın...hoşgeldin...
gayet güzel görünüyorsun emziriyorsun sanırım ondan sonra daha fit gözükecene eminim
Canım bunlar her ailede olabilen şeyler bizdede var.benim ailemin ihtiyacı olduğu için evlenmeden önce eşime aileme heray para göndermeye devam edeceğimi açık açık söylemiştim. Ama bazen bana da bu sorun olyor gibi geliyor.:44: Belki sende ailende gördüğün için korkuyorsun ama bence bunda canını sıkacak bir durum yok. Eşinin sizi maddi sıkıntıya düşüreceğini bile bile kardeşine cep telefonu için para göndereceğini sanmıyorum. Böyle şeylerden birbirinize güveninizi kaybetmeyin bence Herşeyi açık açık konuşmak en iyisi.
Kesinlikle haklısın canım. Konuştuk korktuğum içimde ne varsa anlattım. Sağolsun o da dinledi beni ve söz verdi benden bişey gizlemeyeceğine bende onu dinlemeden kızmayacağıma söz verdim. Ailemde bu problemi o kadar çok yaşadım ki bu konuda güvenemiyorum. Benim ilk güvendiğim adam babamdı onu gördükten sonra... Gerçi eşim de anlayışlı babamla alakası yok sadece tepkilerimden çekiniyor sanırım. İşsizlik beni çok değiştirdi..... Teşekkürler bu arada önerilerin için...
kızlar ben jillianla zayıflayanların resmine baktım 2 hafta içinde bile çok fazla incelen var bayaa bi heveslendim yapmaya karar verdim sonra abime anlattım resimleri gösterdim ben inanmıyorum o kadar da değil falan dedi sonra hevesimi kırcak bir sürü şey söyledi söyledikleri zayıflayamazsın lafına kadar gitti çok kötü oldum ağlamaya başladım yarım saattir de ağlıyorum, o anlamda demedim yapamazsan hayal kırıklığına uğrarsın ben seni biliyorum çabuk sıkılır bırakırsın hiç bi işe yaramaz dedi ama kilomla, vücudumdaki sarkmayla dalga geçer gibiydi söyledikleri aşağılar gibi içim yandı resmen yavideo gözümün önünde olsun diye yer imi eklemiştim sinirden onu sildim yapmıcam hiç bişey dedim spor salonuna yazılcağımı söylemiştim ya ondan da vazgeçtim hiç bişey yapmıcam önüme geleni yicem döncem yine 90 kiloya dedim böyle yapınca biraz üzüldü galiba ama çok kötü hissettim bütün hevesim kırıldı ama bu akşam inat için başlıcam görcek o zaman yapabiliyo muymuşum
sabah: sütlü gevrek (special k aldım ne işe yarar bilmiyorum)
ara öğün: 1 yeşil elma
öğle: 6-7 kaşık taze fasulye 3-4 kaşık pilav cacık
ara öğün:diyet bisküvi (dayanamadım paketin hepsini yedim(((
akşam:salata
kizlar birsey soracagim sporu hergun yapmamizmi gerek yoksa birgun ara vermelimiyiz ben hergun yapiyorum da:26::26:
kızlar ben jillianla zayıflayanların resmine baktım 2 hafta içinde bile çok fazla incelen var bayaa bi heveslendim yapmaya karar verdim sonra abime anlattım resimleri gösterdim ben inanmıyorum o kadar da değil falan dedi sonra hevesimi kırcak bir sürü şey söyledi söyledikleri zayıflayamazsın lafına kadar gitti çok kötü oldum ağlamaya başladım yarım saattir de ağlıyorum, o anlamda demedim yapamazsan hayal kırıklığına uğrarsın ben seni biliyorum çabuk sıkılır bırakırsın hiç bi işe yaramaz dedi ama kilomla, vücudumdaki sarkmayla dalga geçer gibiydi söyledikleri aşağılar gibi içim yandı resmen yavideo gözümün önünde olsun diye yer imi eklemiştim sinirden onu sildim yapmıcam hiç bişey dedim spor salonuna yazılcağımı söylemiştim ya ondan da vazgeçtim hiç bişey yapmıcam önüme geleni yicem döncem yine 90 kiloya dedim böyle yapınca biraz üzüldü galiba ama çok kötü hissettim bütün hevesim kırıldı ama bu akşam inat için başlıcam görcek o zaman yapabiliyo muymuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?