70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hemen ılk menumude yazayım

sabah

2 dılım cavdar ekmegı
5 zeytın
1 kk peynır
cokazcık kasar
domates salata
cay

ara
3 ıncır ( 2 yeseydım ıyı olacaktı )

oglen

1 tabak ıspanak
yarım kase cacık
1 dılım ekmek

ara

1 seftalı

aksam

1 kase corba
6.7 yk tazefasulye
cacık
1 dılım ekmek

ara

meyve yesılcay

2 lıtreden fazla su

normalde oglenlerı et agırlıklı beslenmeye calısıyorum ama bugun canım ıstemedı ben sebzeyı daha cok sevdıgım ıcın merakla yorumlarınızı beklıyorum

ben 87 den 65 e dustum fakat hıc bırzaman dıyet lıstem olmadı
yanı dıyetısyene gıttım lıste verdı oda zaten az oncekı paylastıgım menuye cok benzıyordu
sonra dıyetısyenden de sıkıldım bıraktım
artık dıyetısyen gıbı olduk bızde neredeyse
kendımı bıldım bılelı kıloluyum
65 de kendımı ıyı hıssedıyordum ama
buarada memnun oldum
sımdı cıkıp yemek yapmalıyım gorusmek uzere

görüşmek üzere canım

kızlar albüm yayınladım bu fotolar bayramın 4. günü çekildi yorumlarınızı bekliyorum

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

geçmiş olsun diş ağrısı kabir ağrısından beter derler ihmal etme

kizlar ben kaciyorum resimleri pcden sildim simdi burdanda siliyorum daha kimseye gosteremiycem kusura bakmayin kapali oldugum icin Boyle resimler cekilmiyorum SIKINTI yasiyorum

canım yüzün gözükmüyor sonuçta ve resimler gayet kapalı inan tabi sil için nasıl rahat ediyorsa öyle davran ama artık evde öyle dolaşmaya başla bence

akşam yemeğini salatayla kapatırsan dengelemiş olursun canım sıkma canını...

evliliğin hayırlı olsun Allah bir yastık da kocatsın...hoşgeldin...

görüşmek üzere canım

kızlar albüm yayınladım bu fotolar bayramın 4. günü çekildi yorumlarınızı bekliyorum

gayet güzel görünüyorsun emziriyorsun sanırım ondan sonra daha fit gözükecene eminim

Son düzenleme:
kızlar ben jillianla zayıflayanların resmine baktım 2 hafta içinde bile çok fazla incelen var bayaa bi heveslendim yapmaya karar verdim sonra abime anlattım resimleri gösterdim ben inanmıyorum o kadar da değil falan dedi sonra hevesimi kırcak bir sürü şey söyledi söyledikleri zayıflayamazsın lafına kadar gitti çok kötü oldum ağlamaya başladım yarım saattir de ağlıyorum, o anlamda demedim yapamazsan hayal kırıklığına uğrarsın ben seni biliyorum çabuk sıkılır bırakırsın hiç bi işe yaramaz dedi ama kilomla, vücudumdaki sarkmayla dalga geçer gibiydi söyledikleri aşağılar gibi içim yandı resmen ya video gözümün önünde olsun diye yer imi eklemiştim sinirden onu sildim yapmıcam hiç bişey dedim spor salonuna yazılcağımı söylemiştim ya ondan da vazgeçtim hiç bişey yapmıcam önüme geleni yicem döncem yine 90 kiloya dedim böyle yapınca biraz üzüldü galiba ama çok kötü hissettim bütün hevesim kırıldı ama bu akşam inat için başlıcam görcek o zaman yapabiliyo muymuşum

tesekkurler canim okadarda ince degil ayaklarim ya birazdaha incelseler super olur
bende o bile yokya canım..
hoşgeldin canım..fazla sıkmadan diyet yap canım..zaten emzirirken daha hızlı kilo weriliyor..
Regldendir canım, sıkma canını.

Çok hoş çıkmışsın şekerim
inşallah canım..teşekkür ederim bu arada
aynı durum bendede war canım..
çok iyi masallah inceciksin tebrik ederimmm

saol canım..bi 7 kilofalan daha lazım işte..

evet cnm emziriyorum inş cnm inş

bugunki menum

Sabah:yarim porsion menemen 4 Zetin Beyaz peynir yarim ekmek ve taze sIKILMS MEVVE suyu

oglen:cornflakes

aralarda: yarim avuc ceviz bir elma

aksam: dunden kalma nohut yarim tabaktan az ve tarhana corbASI ve tabiki vazgecimezim yogurt pilav yemedim bugun

ve 2 bucuk litre su 3 e tamamlicm ve bir bardak papatya cayi

bugunude Boyle bitirdm:52

kizlar birsey soracagim sporu hergun yapmamizmi gerek yoksa birgun ara vermelimiyiz ben hergun yapiyorum da:26::26:

sabah: sütlü gevrek (special k aldım ne işe yarar bilmiyorum)
ara öğün: 1 yeşil elma
öğle: 6-7 kaşık taze fasulye 3-4 kaşık pilav cacık
ara öğün:diyet bisküvi (dayanamadım paketin hepsini yedim (((
akşam:salata

Kesinlikle haklısın canım. Konuştuk korktuğum içimde ne varsa anlattım. Sağolsun o da dinledi beni ve söz verdi benden bişey gizlemeyeceğine bende onu dinlemeden kızmayacağıma söz verdim. Ailemde bu problemi o kadar çok yaşadım ki bu konuda güvenemiyorum. Benim ilk güvendiğim adam babamdı onu gördükten sonra... Gerçi eşim de anlayışlı babamla alakası yok sadece tepkilerimden çekiniyor sanırım. İşsizlik beni çok değiştirdi..... Teşekkürler bu arada önerilerin için...

benim menüm de
sabah 1 sütlü kahve fincanında tek şekerli türk kahvesi (şekersiz içemiyorum hala)

öğlen yarım dilim karpuz, 6 tatlı kaşığı dondurma

Akşam 3 domates, 1 içli köfte

çok alakasız oldu biliyorum. Tatlıdan uzak duramıyorum sınavım var ona hazırlanıyorum ve oturdukça bişeyler yemek istiyor canım :-(
Bugün spor yok normalde günlük 3 km yürüyorum...

bugunku yediklerim hatirladigim kadariyla

kahvalti 2dilim cavdar ekmegi 1yumurta bide beyazi sarisini ogluma yedirdim 1ceri domates 2zeytin rezene cayi

sonra 2salata ustune diet yogurt ustune acipul biber gobek yaglarini eritiyor diye yogurtla pulbiberi hep yemege calisiyorum
3diet biskuvi 5findik

aksam 6kasik tazefasulye 3kasik pilav cok az salata

gece bisey daha yerim ama ne ona karar vermedim daha

En iyisini yapmışsınız. İnşAllah herşey ömrünüz boyunca güzel olur. Allah muhabbetinizi artırsın.

canım yaa kıyamam. bence daha çok üzerine gitmelisin. herkes görmeli senin ne kadar iradeli olduğunu. ki zaten o kadar çok kilo verdikten sonra eminim onlarda biliyordur senin ne kadar azimli olduğunu.

Bugün yediklerim :114:

Sabah biraz fazla kaçırmış olabilirim :78:
1 yumurta
4-5 adet kızatılmış mini boy sosis
Salça (ama düne göre daha az)
Az peynir
1 dilim ekmek
3-4 zeytin
Öğlen/atıştırmalık
1 adet 3'ü bir arada
100-150 gr üzüm
1 adet mücüver
Akşam
1 adet Kırmızı biber dolması
1 kase yoğurt

96 kilodan 70 kiloya inen bir hatun olarak seni tebrik ediyorum bunu başardı isen bence başaramayacağın hiçbir şey yok abin bile olsa kimsenin seni yolunda alıkoymasına izin verme dediğin gibi göster bakalım sporla nasıl sıkılaşacağını... arkandayız

Son düzenleme:
bugün yediklerim : 3 acı biber turşusu,1 lokma ekmek,3 kornişon turşu (eşimin önerisi bağırsaklarımın temizlenmesi için 1 hafta deneyeceğim) 1 dilim beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta,2 zeytin,2 sivri biber,domates ve salatalık,yarım dilim ekmek
15 tane kabuklu fındık ve 1 kupa yeşil çay
1 kase çorba,1 biber dolması,1 dilim ekmek,yarım kase yoğurt
5 kaju,5 badem ,2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…