70 de takılanlardan birisi de benim... işin kötüsü 14 eylülde kuzenimin düğünü var ve elbise almak istemiyorum 34 36 bedende elbiseler çok güzel de aynı elbisenin 40nı görünce hevesim kaçıyor.... Bir de eşim kızdırdı beni tabi kendisinin haberi yok daha dün nöbetçiydi bende onun facesine girdim ve oyun oynamaya başladım. O sırada kardeşiyle mesajlaşıyormuş. Tesadüf ya bana denk gelir. Telefon alacakmış kardeşi 300 doları eksikmiş yurt dışında öğrenci kendisi. Yanlış anlamayın elimde olsa ben ondan önce gönderirim asla gıcığım yok asla cimri de değilim ama bu ay maaşlar erken yattığı için ay sonu nasıl gelecek biriktirdiğim altınlar nasıl gidiyor ben bilirim. Eşimin cebine gizliden para koyan da benim. Bugün sordum "ee kardeşin ne yapıyor telefon alacaktı ne oldu" diye. "Evet alacakmış para eksikmiş" dedi buraya kadar iyi sorun yok. "ne kadar eksikmiş" dedim bilmiyorum dedi." Nasıl ya sormadın mı" dedim "sordum 100 mü 200 doları mı ne eksikmiş" dedi. "Senden istedi dimi" dedim. "Evet" dedi. "Keşke işten ayırılmasaydım yazık çocuğa gönderirdik alırdı" dedim. Ses yok. "Sen ne dedin dedim" ses yok kaçtı tuvalete 1 saattir orda çıkmadı düştü mü nedir? ağzından lafı cımbızla alıyorum ve bu beni deli ediyor. Ben de diyemiyorum gördüm diye neden kurcalıyorsun diyecek oyun oynadım desem kızar sevmez öyle oyun falan oynamayı adamları musallat ediyorsun bana oyun teklifi gönderip duruyorlar der. İşin aslı kızlar bana söylemiyor yalan söylemiş oluyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Dünden bu yana kocaman nutellayı bitirdim. yürüşe de çıkmadım evde kapandım kaldım. Stes yapınca böyle oluyor offff((( ne yapacağım ben akıl verin bana....
bugün yediklerim : 3 acı biber turşusu,1 lokma ekmek,3 kornişon turşu (eşimin önerisi bağırsaklarımın temizlenmesi için 1 hafta deneyeceğim) 1 dilim beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta,2 zeytin,2 sivri biber,domates ve salatalık,yarım dilim ekmek
15 tane kabuklu fındık ve 1 kupa yeşil çay
1 kase çorba,1 biber dolması,1 dilim ekmek,yarım kase yoğurt
5 kaju,5 badem ,2.5 litre su
beni güzel diliyle karşılayan diyet arkadaşım nasılsın :):):) seni unutmuyorum görünce bi sorıyım dedim nasılsın nasıl gidio diyet ?
saolasın canım iyiyim diyet güzel gidiyor bu akşam fena canım tatlı istedi çok sıkılınca tutuyor tatlı krizim zor tuttum kendimi şimdi geçti...sen nasılsın senin nasıl geçiyor diyetin...
bak senin yerine ben sinirlendim ben cok hirsliyimdir biseyi yapicam dedimmi yapicam eger istedigim olmazsa migrenim tutar oyle fenayim yapmak istediklerim konusunda ben varya o abiye yediririm o laflarini daha bi hirsla yaparim 3hafta var okullara ben ona o 3haftada 5kilo verdigimi gosteririm bidaha agzini bile acamazkızlar ben jillianla zayıflayanların resmine baktım 2 hafta içinde bile çok fazla incelen var bayaa bi heveslendim yapmaya karar verdim sonra abime anlattım resimleri gösterdim ben inanmıyorum o kadar da değil falan dedi sonra hevesimi kırcak bir sürü şey söyledi söyledikleri zayıflayamazsın lafına kadar gitti çok kötü oldum ağlamaya başladım yarım saattir de ağlıyorum, o anlamda demedim yapamazsan hayal kırıklığına uğrarsın ben seni biliyorum çabuk sıkılır bırakırsın hiç bi işe yaramaz dedi ama kilomla, vücudumdaki sarkmayla dalga geçer gibiydi söyledikleri aşağılar gibi içim yandı resmen yavideo gözümün önünde olsun diye yer imi eklemiştim sinirden onu sildim yapmıcam hiç bişey dedim spor salonuna yazılcağımı söylemiştim ya ondan da vazgeçtim hiç bişey yapmıcam önüme geleni yicem döncem yine 90 kiloya dedim böyle yapınca biraz üzüldü galiba ama çok kötü hissettim bütün hevesim kırıldı ama bu akşam inat için başlıcam görcek o zaman yapabiliyo muymuşum
Peki kızlar istediğimız zaman tartıliyormuyuz yoksa haftada bir günmü eğer bir günse hangi gün kilo bildirimi yapıyorsunuz yarından itibaren bende sizinleyim allah izin verirse 10kilo vermek istiyorum inşallah veririm daha doğrusu hep beraber veririz. Emzirdigim için tam rejim sayılmaz ama yavaş yavaş gidecek inşallah. Bi yerlerden başlamak zorundayim feci görünüyorum:-(
ne demek çok konuşmak allah razı olsun canım çok sağol rahatlattın içimigitsede kurtulsak artık şu kilolardan
saol canıminşallah..
benim annemde oldu aynı ameliyatı canım..belden uyuşturmadan dolayı oluyor tutulmalar.bende sezeryanı belden uyuşturma ile oldum..doktor söylemişti ameliyattan çıkarken kusma başlayabilir dedi..ameliyathaneden çıkarken istifra ettim..sonra rahatladım..mide bulantısı yapıyor.birde ameliyattan sonrada beluyuşukluğu geçmesini beklerken olur olmaz kendini kasıyorsun ondan dolayı boyunda tutulma oluyor.ben hastaneyi ayağa kaldırmıştım..çok fena oluyor.nefesim kesiliyor gibi oluyordu ölüyorum diye çığrınıyordum..hemşireler ölmezsin sadece boynun tutuluyor deselerde gelde bana sor..geçer canım..kas gewşetici hap we krem hemen fayda edecektir.kas gewşetici hapla sakinleştirebilmişlerdi beni..we hapın etkisi geçince yine başlar ama tekraratınca geçer..diğer güne atlatmış olursunuz..fazla konuştum canım..GEÇMİŞ OLSUN..
cok gecmis olsun Allah acil sifa nasip etsin
geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin.
keçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
sağol canım,evet öyle oldu,çıktığından beri yatıyorducanım belinden iğne vurulduğunda genelde karşılaşılıyor. annenin ameliyattan sonra yarı oturur pozisyonda uzun bir süre kalması gerekiyordu. sırt üstü yattıysa ondan olmuştur. geçmiş olsun çoook
kizlar ya eylul 25 evlilik yildonumum 4bitiyor ve ne hediye alicam karar veremiyorum ya bi el atsaniza farkli biseyler olsun istiyorum cunku araliktada dogum gunu var ama kvde gelicek yani bu son tek basimiza kutlama gunumuz olucak cok guzel bir gun olsun istiyorum kac gundur dusunuyorum bulamiyorum Boyle cok hosuna gidicek suoriz biseyler olsun istiyorum
hediye konusundada
yuzuk
Saat
herturlu kiyafet
cuzdan
parfum aldim simdi ne alcam ben ya?
Canım patatesi kızartması yerine buğulama tarzında yapabilirsin, az su ve az yağla çok da güzel oluyor. Eşler maalesef hep oyun bozuculardır, eğer kıskanıyorsa sen de onun yanındayken yiyormuş gibi yap canım, salataya yüklen, diyet yapıyorum bile deme, köstek olmasın, zayıfladın mı çıkarsın karşısına, ohhh sefam olsun diyekızlar mrb bugün yediklerim
sabah 2 kaşık patates kızartması 4 çay kaşığı çikolata:) 3 bardak şekersiz çay 2 dilim ekmek 3 salam biraz peknir 1 zeytin 2 haşlanmış yumurta(
kızlar çok fena beynimin oyununa geldim 76 ile başladım diyete sabah tartıldım 75,6 okadar çok sevindimki bugün bişi olmaz deyip yemeğe saldırdım ama çok pişmanım(
öğlen yok
akşama bir salata ile kapatacağım inşallah
Hoşgeldin canımmerhabalar nasılsınız bende daha onceden bu topıkte sureklı etkın olan bırıydım
lakın dugun telası baslayana kadar
bılmeyenler ıcın soyluyorum 3 ay once dugunum oldu bu topıkten ayrıldıgımda
65 felandım suan balayı dugun mugun derken 72 ıdım enson
3 gundurde dıyetteyız esım ve ben suan ıyı gıdıyor
sabah tarıldım 71 kusurdayım ve artık buradayımmmmmm
faceden cagrı uzerıne dayanamadım ve geldım
kısa bır sure ıcerısınde 7 kılo almak cok sasırttı benı
hızlı geldıgı gıbı hızlıda gıder ıns
sevdıcekte kılomdan memnun degıl heralde plates yapsana dıyor
sankı kendısı cook zayıf
benden boyle kızlar artıkkk bol bol gorusecegız opuyorum
hemen ılk menumude yazayım
sabah
2 dılım cavdar ekmegı
5 zeytın
1 kk peynır
cokazcık kasar
domates salata
cay
ara
3 ıncır ( 2 yeseydım ıyı olacaktı )
oglen
1 tabak ıspanak
yarım kase cacık
1 dılım ekmek
ara
1 seftalı
aksam
1 kase corba
6.7 yk tazefasulye
cacık
1 dılım ekmek
ara
meyve yesılcay
2 lıtreden fazla su
normalde oglenlerı et agırlıklı beslenmeye calısıyorum ama bugun canım ıstemedı ben sebzeyı daha cok sevdıgım ıcın merakla yorumlarınızı beklıyorum
Ah canım benim yaaa, neden abine dedin ki bir sürü moralini bozmuş, sakın bozma moralini, olacak bu iş de, hatta hep beraber yapalım, ben de akşam sana destek leslie yapayım, birlikten kuvvet yok, jillian yapmak istiyorum ama evde internet yok, leslieyi de önceden kaydetmiştim ordan yapıcam, hep beraber sıkılaşcaz inşallahkızlar ben jillianla zayıflayanların resmine baktım 2 hafta içinde bile çok fazla incelen var bayaa bi heveslendim yapmaya karar verdim sonra abime anlattım resimleri gösterdim ben inanmıyorum o kadar da değil falan dedi sonra hevesimi kırcak bir sürü şey söyledi söyledikleri zayıflayamazsın lafına kadar gitti çok kötü oldum ağlamaya başladım yarım saattir de ağlıyorum, o anlamda demedim yapamazsan hayal kırıklığına uğrarsın ben seni biliyorum çabuk sıkılır bırakırsın hiç bi işe yaramaz dedi ama kilomla, vücudumdaki sarkmayla dalga geçer gibiydi söyledikleri aşağılar gibi içim yandı resmen yavideo gözümün önünde olsun diye yer imi eklemiştim sinirden onu sildim yapmıcam hiç bişey dedim spor salonuna yazılcağımı söylemiştim ya ondan da vazgeçtim hiç bişey yapmıcam önüme geleni yicem döncem yine 90 kiloya dedim böyle yapınca biraz üzüldü galiba ama çok kötü hissettim bütün hevesim kırıldı ama bu akşam inat için başlıcam görcek o zaman yapabiliyo muymuşum
Güzel canım menün, ama öğlene güzel bir sebze yemeği veya et türü bişey+salata+yoğurt ekleyebilirsen daha da güzel olur, miden çalışır.bugunki menum
Sabah:yarim porsion menemen 4 Zetin Beyaz peynir yarim ekmek ve taze sIKILMS MEVVE suyu
oglen:cornflakes
aralarda: yarim avuc ceviz bir elma
aksam: dunden kalma nohut yarim tabaktan az ve tarhana corbASI ve tabiki vazgecimezim yogurt pilav yemedim bugun
ve 2 bucuk litre su 3 e tamamlicm ve bir bardak papatya cayi
bugunude Boyle bitirdm:52
Canım haftada 3 gün yeterli bence, çünkü ilerde de yapabileceğiniz şekilde spor yapmalısınız diyor uzmanlar, diyelim ki şimdi hergün yapıyorsun, 1 ay sonra hooop bıraktın, olmaz, az olsun devamlı olsun amacın bu olsun, yoksa kilolar da olduğu gibi geri gelir.kizlar birsey soracagim sporu hergun yapmamizmi gerek yoksa birgun ara vermelimiyiz ben hergun yapiyorum da:26::26:
Paketin hepsini yemen haricinde güzel canım.sabah: sütlü gevrek (special k aldım ne işe yarar bilmiyorum)
ara öğün: 1 yeşil elma
öğle: 6-7 kaşık taze fasulye 3-4 kaşık pilav cacık
ara öğün:diyet bisküvi (dayanamadım paketin hepsini yedim(((
akşam:salata
Evet canım, düzensiz olmuş, sabah kahvaltını mutlaka yapmaya çalışmalısın, sürekli tartılmak da kilo alımına sebep olabilir, haftada 1 gün tartılmayı alışkanlık haline getirmelesin, çünkü eğer kilo verememiş olursan ve stres olursan kilo alabilirsin, stres de en çok kilo alma sebeplerimizden birisi.benim menüm de
sabah 1 sütlü kahve fincanında tek şekerli türk kahvesi (şekersiz içemiyorum hala)
öğlen yarım dilim karpuz, 6 tatlı kaşığı dondurma
Akşam 3 domates, 1 içli köfte
çok alakasız oldu biliyorum. Tatlıdan uzak duramıyorum sınavım var ona hazırlanıyorum ve oturdukça bişeyler yemek istiyor canım :-(
Bugün spor yok normalde günlük 3 km yürüyorum...
bugunku yediklerim hatirladigim kadariyla
kahvalti 2dilim cavdar ekmegi 1yumurta bide beyazi sarisini ogluma yedirdim 1ceri domates 2zeytin rezene cayi
sonra 2salata ustune diet yogurt ustune acipul biber gobek yaglarini eritiyor diye yogurtla pulbiberi hep yemege calisiyorum
3diet biskuvi 5findik
aksam 6kasik tazefasulye 3kasik pilav cok az salata
gece bisey daha yerim ama ne ona karar vermedim daha
Sabah demişsin zaten, öğlen atıştırmalık ne oluyor, ana öğünlerini atlamamaya çalış canım.Bugün yediklerim:114:
Sabah biraz fazla kaçırmış olabilirim :78:
1 yumurta
4-5 adet kızatılmış mini boy sosis
Salça (ama düne göre daha az)
Az peynir
1 dilim ekmek
3-4 zeytin
Öğlen/atıştırmalık
1 adet 3'ü bir arada
100-150 gr üzüm
1 adet mücüver
Akşam
1 adet Kırmızı biber dolması
1 kase yoğurt
sabahbugün yediklerim : 3 acı biber turşusu,1 lokma ekmek,3 kornişon turşu (eşimin önerisi bağırsaklarımın temizlenmesi için 1 hafta deneyeceğim) 1 dilim beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta,2 zeytin,2 sivri biber,domates ve salatalık,yarım dilim ekmek
15 tane kabuklu fındık ve 1 kupa yeşil çay
1 kase çorba,1 biber dolması,1 dilim ekmek,yarım kase yoğurt
5 kaju,5 badem ,2.5 litre su
Fazla yiyince tek yaptığın kendine zarar vermek, stresteyken spor yapmayı dene canım.valla arkadaşım bende moralim bozulunca dünyaları yiyorum yarın ki gün her şey düzelince üzülüyorum ama yapıcak bişey olmuyo sadece kendine zarar verdiğini unutma kimsenin umrunda olmuyo bende sınavlara falan hazırlanıorum sınav stres derken çok yiyorum off allah yardımcımız olsun hepimizin...
Düzenli beslenirsen ve devamlı sporunu da yaparsan değişir canım merak etme.ben tatlı krizlerini dondurmayla geçirmeye karar verdim kaseye 2 top dondurma koyuyorum ii gelio yazın napıcas bilmiyorum valla tatilede 15 gün kaldı evde kendimce tepiniyorum öle ama bişeyin değiştiği yok :)
Sadece cuma günü tartılıyoz.Emziriyorken kilo vermek dah kolay canım, metabolizman daha çok çalışır çünkü.Peki kızlar istediğimız zaman tartıliyormuyuz yoksa haftada bir günmü eğer bir günse hangi gün kilo bildirimi yapıyorsunuz yarından itibaren bende sizinleyim allah izin verirse 10kilo vermek istiyorum inşallah veririm daha doğrusu hep beraber veririz. Emzirdigim için tam rejim sayılmaz ama yavaş yavaş gidecek inşallah. Bi yerlerden başlamak zorundayim feci görünüyorum:-(
İlla ki bişey alman lazım mı, güzel bir sofra hazırlasan, bir pasta yapsan yetmez mi canım?kizlar ya eylul 25 evlilik yildonumum 4bitiyor ve ne hediye alicam karar veremiyorum ya bi el atsaniza farkli biseyler olsun istiyorum cunku araliktada dogum gunu var ama kvde gelicek yani bu son tek basimiza kutlama gunumuz olucak cok guzel bir gun olsun istiyorum kac gundur dusunuyorum bulamiyorum Boyle cok hosuna gidicek suoriz biseyler olsun istiyorum
hediye konusundada
yuzuk
Saat
herturlu kiyafet
cuzdan
parfum aldim simdi ne alcam ben ya?
Stres yapma lütfen, stres kortizol hormonu salgılanmasına sebep olarak kilo alımına yol açıyor unutma lütfen.künaydın kızlar küne kötü başladım.tam 300 kr vermiştim.2 kündür tartılamıyorum.malum evde yatılı misafir var.ben kaçamak yaptım sanmıştım.demekki yemekte ölçüyü biraz kaçırmışım.tekrar 74.6 olmuşum.300 kr ı keri almışım. pozitif düşünmek istiyorum ama bazen kendimden nefret ediyorum. ben hep bu kiloda mı kalcam çok korkuyorum
annene çok çok geçmişler olsun canım..ne demek çok konuşmak allah razı olsun canım çok sağol rahatlattın içimi
sağolun kızlar geçicek inşallah,2ay öncede belinde fıtık ameliyatı olmuştu,onu çabuk atlatmıştı 2.güne ayaklanmış iş görmeye başlamıştı,fakat bu ağır geçti sanırım
sağol canım,evet öyle oldu,çıktığından beri yatıyordu
günaydın canım varmı öyle işin kolayına kaçıp pesetmekkünaydın kızlar küne kötü başladım.tam 300 kr vermiştim.2 kündür tartılamıyorum.malum evde yatılı misafir var.ben kaçamak yaptım sanmıştım.demekki yemekte ölçüyü biraz kaçırmışım.tekrar 74.6 olmuşum.300 kr ı keri almışım. pozitif düşünmek istiyorum ama bazen kendimden nefret ediyorum. ben hep bu kiloda mı kalcam çok korkuyorum
Günaydın kızlarrr
günaydın canım..Günaydın kızlarrr
günaydınnnn herkese..
TRENDY canım yardımcı olabildiysem ne mutlu..
BERENERWA canım walla ben almıyorum artık bu yıl almıcam bişey.insan şaşırıyor ne alacağını..bilemedim ki!şimdi
BÜTÜN KIZLARAAAAA
diyet menülerine baktımda fındık badem falan sadece..arkadaşlar yemekte yemeye çalışın..bunlarla diyet olmaz.wücudunuza eziyet etmeyin.ileride ciddi hastalıklarla karşılacağının farkında olun canlarım..şimdi hoş güzel kilo werirsiniz ama ileride ne demekistediğimi anlarsınız.lütfen içerisinde yemekolan menüler paylaşın..bu diyet değil aç kalmak resmen..iyiliğiniz için söylüyorum..bende 25 kilo werdim ama hiç böyle aç kalmadım hiç fındık fıstıkla diyet yapmadım..sewiyorum sizi kırılmayın olur mu?ama dikkat edin..şaşırdım kaldım yani..
paylaşımın için teşekkürler canım...Eki Görüntüle 787875
Yunanistanın en güzel kadın gazetecisi olarak bilinen Nana Karagiannis Annita korkunç bir hastalığa yakalandı manken hastalığı olarak da bilinen bu hastalık Nana Karagiannis Annita i resimlerde gördüğünüz hale getirdi. Peki Nana Karagiannis Annita bu hale getiren hastalık nedir? Bu hastalık ölümcül bir hastalık olan anoreksiya hastalığıdır. Bu hastalık insan vücudunda nasıl oluşur? Anoreksiya hastalığı tam olarak kilo almaktan aşırı kokma sonucunda yemek yeme bozukluğudur. Nana Karagiannis Annita kilo almaktan aşırı derecede korktuğu için bu hastalığa yakalandı. Bu hastalık çoğunlukla kadınlarda görülmektedir. Bu hastalık aşırı kilo kaybına ve bunun sonucunda vücudun işlevinin yitirmesine sebep olur. Hastalık ilk önce istekle başlamaktadır. Kişi kilo almamak için aşırı derecede az beslenmeye başlar bu süreçte betin besin azlığından dolayı etkilenerek kişi ne kadar zayıf olursa olsun kendisini kilolu olarak algılamaya başlar. Beyin algısı bozulmaktadır aşırı sık tartıma ayna karşısında kontrol başlar modern çağ hastalıklarından da birisi olan bu hastalık 13-17 yaşları arasındaki çocuklarda da görülebilir. Nana Karagiannis Annita yakalandığı manken hastalığı olarak da bilinen anoreksiya hastaları açlık hissederler ancak kilo almamak için yemek yemezler yada az yerler Anoreksiya hastaların ilk başlarda günlük kalori kaybı 600-800 kaloridir. Normalde 1400-1800 arasında olması gerekir. Açlığın devamlı olması durumunda ghrelin açlık hormonunun fazla bulunmasına neden olur. Ancak bu hormonun beyine yaptığı baskıya rağmen kişi yemek yemez ve bir süre sonra beyin hasar görür psikolojik sorunlar başlar
kizlar günaydinpazartesi geldim okudum okduum sonra cikma vaktim geldi alintilarimla birlikte kapatmak sorunda kaldim simdide gecmise gitmeye gözüm korkuyor :26: biri bana özet gevirse ne iyi olur :86: yine ara ara bakarim arkalara neler yaptiniz diye firsat buldukca
evet kizlar sonunda annem geldi gelmesinede bavulu kayipinsallah cikar ici gidiyor insan ister istemez üzülür esyalari kaybolunca iste
sonracima :44: ha ececim kaldirmadan ilk basda hemen albümüne baktim masallah genc kiz gibi vucutun olmusbiraz bebislerin karni gibi karnin var ama keske benimkide öyle olsa :86:
benden simdilik bukadar ara ara okumaya ve yazmaya calisirim öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?