70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynı kiloda ve boyda olan iki kadının bedenleri bile aynı değildir. kiminin yağı fazladır kas oranı azdır yağdan katları vardır. kiminin sarkıkları vardır ve kilolu gösterir. kimininse vücudu oldukça sıkıdır ve kaslıdır ve aynı boy ve kiloya sahip olmalarına rağmen daha zayıf gösterir. aynı bedende giyinseler bile biri daha zayıf diğeri daha şişman gözükür.

evet canım malesef metabolizman şuanda oldukça yavaştır senin. öğün atlama aç kalma sakın. 3 ana 3 ara öğünün olsun

doğru söylüyon ben düzenli beslenmeyi öğrenecem bu arada benim sayfalar yenilenmiyor o yüzden yazdıklarınızı göremiyorum sayfadan çıkıp tekrar gidiğimde yeniliyo o yüzden kusura bakma:kedi:

ben öyleydim kimse gelçek kiloma inanmazdı ya okadar varmısın diyorlardı şimdi ise doğumlardan dolayı bel ve göbek problemim var

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ... bende değişikilik olmamış bu hafta .... sopayı hak ettim ben ama haftaya söz vereceğim((

hugocuk güzel bilgilerin için teşekkür ederim bende şu koşu bandına başlayayım artık o bana ben ona bakıp duruyoruz.....

merhaba arkadaşlar ... bende değişikilik olmamış bu hafta .... sopayı hak ettim ben ama haftaya söz vereceğim((

üzülme tatlım. spor yapıp diyette uyguladıysan eğer mutlaka vermişsindir. ama yağ vermişsindir dolayısyla tartıda gözükmeyebilir. sen vücudundan anlarsın

hugocuk güzel bilgilerin için teşekkür ederim bende şu koşu bandına başlayayım artık o bana ben ona bakıp duruyoruz.....

ne güzel işte bandın varmış. hergün tak voltmenini kulağına 1 saat tempolu yürü bak neler olacak. ayrıca hep aynı tempoda koşma vücudun alışmasın. bazen arada yükselt bazen düşür. hep aynı olmasınki vücut alışıp daha az performans göstermesin

ben öyleydim kimse gelçek kiloma inanmazdı ya okadar varmısın diyorlardı şimdi ise doğumlardan dolayı bel ve göbek problemim var

doğumda bel göbek genişliyo malesef. bide kilo alınca direk oraya yansıyo. karnın sarkıksa mekik çek ama en güzeli koşarak yürüyerek karın kaslarınıda sıkmak. o zaman karnında çalışıyo. ben hep koşarken karın kaslarımı sıkığım için farkında olmadan dans ederkende sıkıyorum dün akşam farkettim. ve benim karnımda yağ var. ama devamlı koşarken karın kaslarımı sıktığım için yağa rağmen karın kaslarım belli olmaya başladı. özellikle üst karınm ve orta bölgede yağ yokmuş gibi oluyo. alt karnımdaki çıkıntıdan anlaşılıyo hala daha orada yağ olduğu ama eskiye oranla çok çok iyi oldu. zamanında boşuna mekik çekip yorulmuşum keşke öncede sadece kardiyo çalışsaymışım. hem sarkmıyo hem eriyo

doğru söylüyon ben düzenli beslenmeyi öğrenecem bu arada benim sayfalar yenilenmiyor o yüzden yazdıklarınızı göremiyorum sayfadan çıkıp tekrar gidiğimde yeniliyo o yüzden kusura bakma:kedi:

bana sevdiğin yiyecekleri yaz. korkma kesin bende eskiden öyle yiydum pizza börek çörek. sevdiklerini ya zben sana elimden geldiğince sağlıklısını anlatmaya çalışırım canım

benimde internet sayfam yenilenmiyo ama yenile komutuna basıyorum o zaman yenileniyo. tekrar girip çıkmana gerek yok canım. sayfayı yenile yeterli

evet bende öyle anlıyorum kilo aldığımı zayıflayıncada biraz gidiyo

bana sevdiğin yiyecekleri yaz. korkma kesin bende eskiden öyle yiydum pizza börek çörek. sevdiklerini ya zben sana elimden geldiğince sağlıklısını anlatmaya çalışırım canım

ben yemek seçmem ama sorun kendimi tutamayıp diyeti bozarım yani herşeyi severimcokacimcoook

ben yemek seçmem ama sorun kendimi tutamayıp diyeti bozarım yani herşeyi severimcokacimcoook

bu iyi işte. o zaman kendi diyet yemeklerini yapacaksın. ben yapıyorum 2 gün yiyorum. 2 gün önce 1 kaşık zeytinyağlı barbunya yapmıştım. dün sebzeleri fırınlayıp dpmates sosu döktüm. yarında ıspanak haşlayıp yoğurtlu yerim. sabah peynir yerim. yumurtayı akşam ıspanağa koyarım. yanınada ekmek yoğurt. eşime ne yemek yapıyosam aynısının diyet halini kendime yapıyorum. o patates kızartma ve köfte yiyosa ben köfteyi yağsız tavada pişirip yiyorum.

birde akşamları yemekten sonra az şekerli sütlü kahve iç tatlı kez ihtiyacını bastırır

arkadaşlar şuanda akşam yemeği yiyorum. fırınlanmış yağsız patlıcan ve bibere yağsız sarımsak ve baharatlı domates sosu döktüm. üzerine tatlı kaşıği zeyinyağı gezdirdim. yanında 1 dilim çavdar ekmeği var. ve sarımsakladığım yoğurda haşlanmış karnıbahar döktüm onu yiyeceğim. ardından 15 dakika dansla ısınma ve 45 dakika kol ve göğüs çalışacağım aradada bu sayfaya bakacağım. burdayım yani

yapabildiğim kadar yaparım artık yapmadığım zamanda yemeğin suyunu bırakırım çünkü yemeğin yağı suyunda daha fazla

ben komşuda poğça yedim ve ahve içtim o yüzden akşam yemek yemiycem

ama yinede sıvı şeyler iç bence en azından sütün olur korkma kilo almazsın sen bizden daha fazla kalori ihtiyacın var untma okadar problem etme bebişi aç bırakma yazıkemir_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…