evet canım malesef metabolizman şuanda oldukça yavaştır senin. öğün atlama aç kalma sakın. 3 ana 3 ara öğünün olsun
aynı kiloda ve boyda olan iki kadının bedenleri bile aynı değildir. kiminin yağı fazladır kas oranı azdır yağdan katları vardır. kiminin sarkıkları vardır ve kilolu gösterir. kimininse vücudu oldukça sıkıdır ve kaslıdır ve aynı boy ve kiloya sahip olmalarına rağmen daha zayıf gösterir. aynı bedende giyinseler bile biri daha zayıf diğeri daha şişman gözükür.
merhaba arkadaşlar ... bende değişikilik olmamış bu hafta .... sopayı hak ettim ben ama haftaya söz vereceğim((
hugocuk güzel bilgilerin için teşekkür ederim bende şu koşu bandına başlayayım artık o bana ben ona bakıp duruyoruz.....
ben öyleydim kimse gelçek kiloma inanmazdı ya okadar varmısın diyorlardı şimdi ise doğumlardan dolayı bel ve göbek problemim var
doğru söylüyon ben düzenli beslenmeyi öğrenecem bu arada benim sayfalar yenilenmiyor o yüzden yazdıklarınızı göremiyorum sayfadan çıkıp tekrar gidiğimde yeniliyo o yüzden kusura bakma:kedi:
doğumda bel göbek genişliyo malesef. bide kilo alınca direk oraya yansıyo. karnın sarkıksa mekik çek ama en güzeli koşarak yürüyerek karın kaslarınıda sıkmak. o zaman karnında çalışıyo. ben hep koşarken karın kaslarımı sıkığım için farkında olmadan dans ederkende sıkıyorum dün akşam farkettim. ve benim karnımda yağ var. ama devamlı koşarken karın kaslarımı sıktığım için yağa rağmen karın kaslarım belli olmaya başladı. özellikle üst karınm ve orta bölgede yağ yokmuş gibi oluyo. alt karnımdaki çıkıntıdan anlaşılıyo hala daha orada yağ olduğu ama eskiye oranla çok çok iyi oldu. zamanında boşuna mekik çekip yorulmuşum keşke öncede sadece kardiyo çalışsaymışım. hem sarkmıyo hem eriyo
bana sevdiğin yiyecekleri yaz. korkma kesin bende eskiden öyle yiydum pizza börek çörek. sevdiklerini ya zben sana elimden geldiğince sağlıklısını anlatmaya çalışırım canım
ben yemek seçmem ama sorun kendimi tutamayıp diyeti bozarım yani herşeyi severimcokacimcoook
bu iyi işte. o zaman kendi diyet yemeklerini yapacaksın. ben yapıyorum 2 gün yiyorum. 2 gün önce 1 kaşık zeytinyağlı barbunya yapmıştım. dün sebzeleri fırınlayıp dpmates sosu döktüm. yarında ıspanak haşlayıp yoğurtlu yerim. sabah peynir yerim. yumurtayı akşam ıspanağa koyarım. yanınada ekmek yoğurt. eşime ne yemek yapıyosam aynısının diyet halini kendime yapıyorum. o patates kızartma ve köfte yiyosa ben köfteyi yağsız tavada pişirip yiyorum.
bu iyi işte. o zaman kendi diyet yemeklerini yapacaksın. ben yapıyorum 2 gün yiyorum. 2 gün önce 1 kaşık zeytinyağlı barbunya yapmıştım. dün sebzeleri fırınlayıp dpmates sosu döktüm. yarında ıspanak haşlayıp yoğurtlu yerim. sabah peynir yerim. yumurtayı akşam ıspanağa koyarım. yanınada ekmek yoğurt. eşime ne yemek yapıyosam aynısının diyet halini kendime yapıyorum. o patates kızartma ve köfte yiyosa ben köfteyi yağsız tavada pişirip yiyorum.
ben komşuda poğça yedim ve ahve içtim o yüzden akşam yemek yemiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?