müzzücüm bana bi özet gecsen kiz :18:TRENDY canım yardımcı olabildiysem ne mutlu..
BERENERWA canım walla ben almıyorum artık bu yıl almıcam bişey.insan şaşırıyor ne alacağını..bilemedim ki!şimdi
BÜTÜN KIZLARAAAAA
diyet menülerine baktımda fındık badem falan sadece..arkadaşlar yemekte yemeye çalışın..bunlarla diyet olmaz.wücudunuza eziyet etmeyin.ileride ciddi hastalıklarla karşılacağının farkında olun canlarım..şimdi hoş güzel kilo werirsiniz ama ileride ne demekistediğimi anlarsınız.lütfen içerisinde yemekolan menüler paylaşın..bu diyet değil aç kalmak resmen..iyiliğiniz için söylüyorum..bende 25 kilo werdim ama hiç böyle aç kalmadım hiç fındık fıstıkla diyet yapmadım..sewiyorum sizi kırılmayın olur mu?ama dikkat edin..şaşırdım kaldım yani..
ay yazik ya ne güzelde bi kadinmis aslindaEki Görüntüle 787875
Yunanistanın en güzel kadın gazetecisi olarak bilinen Nana Karagiannis Annita korkunç bir hastalığa yakalandı manken hastalığı olarak da bilinen bu hastalık Nana Karagiannis Annita i resimlerde gördüğünüz hale getirdi. Peki Nana Karagiannis Annita bu hale getiren hastalık nedir? Bu hastalık ölümcül bir hastalık olan anoreksiya hastalığıdır. Bu hastalık insan vücudunda nasıl oluşur? Anoreksiya hastalığı tam olarak kilo almaktan aşırı kokma sonucunda yemek yeme bozukluğudur. Nana Karagiannis Annita kilo almaktan aşırı derecede korktuğu için bu hastalığa yakalandı. Bu hastalık çoğunlukla kadınlarda görülmektedir. Bu hastalık aşırı kilo kaybına ve bunun sonucunda vücudun işlevinin yitirmesine sebep olur. Hastalık ilk önce istekle başlamaktadır. Kişi kilo almamak için aşırı derecede az beslenmeye başlar bu süreçte betin besin azlığından dolayı etkilenerek kişi ne kadar zayıf olursa olsun kendisini kilolu olarak algılamaya başlar. Beyin algısı bozulmaktadır aşırı sık tartıma ayna karşısında kontrol başlar modern çağ hastalıklarından da birisi olan bu hastalık 13-17 yaşları arasındaki çocuklarda da görülebilir. Nana Karagiannis Annita yakalandığı manken hastalığı olarak da bilinen anoreksiya hastaları açlık hissederler ancak kilo almamak için yemek yemezler yada az yerler Anoreksiya hastaların ilk başlarda günlük kalori kaybı 600-800 kaloridir. Normalde 1400-1800 arasında olması gerekir. Açlığın devamlı olması durumunda ghrelin açlık hormonunun fazla bulunmasına neden olur. Ancak bu hormonun beyine yaptığı baskıya rağmen kişi yemek yemez ve bir süre sonra beyin hasar görür psikolojik sorunlar başlar
kizlar günaydinpazartesi geldim okudum okduum sonra cikma vaktim geldi alintilarimla birlikte kapatmak sorunda kaldim simdide gecmise gitmeye gözüm korkuyor :26: biri bana özet gevirse ne iyi olur :86: yine ara ara bakarim arkalara neler yaptiniz diye firsat buldukca
evet kizlar sonunda annem geldi gelmesinede bavulu kayipinsallah cikar ici gidiyor insan ister istemez üzülür esyalari kaybolunca iste
sonracima :44: ha ececim kaldirmadan ilk basda hemen albümüne baktim masallah genc kiz gibi vucutun olmusbiraz bebislerin karni gibi karnin var ama keske benimkide öyle olsa :86:
benden simdilik bukadar ara ara okumaya ve yazmaya calisirim öptüm
günaydin canim insallah düzelir zamanla kaynasirsiniz isarkadaslarinlagünaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn,herkese.İki gündür okadar yorgunum ki anlatamam.dün önce işten pazara sonra eve...........sonra evi süpür sil temizle.yemek ye,bulaşık yıka. bir bardak çay iç ve en son saat 9 buçukta türlü konservelerini yapmaya başladım.saat 11.30 da bitti ama bende bitmiş durumdayım.evli çocuklular anlar.bugünde tandırda ateş yakıcak komşucuklarım akşam iş çıkışı 20 kilo patlıcan közlüycem.buzluk için.neyseeee başınızı ağrıttım,ne yediğimi akşam toplu yazıcm artık,çünki düzensiz oluyo.ama diyetimle ilgili herşey yolunda.sadece spor yapamıyorum zaman kalmıyo,ama geçici bi süreç.bu arada listeyi yapan arkadaş beni de eklerse sevinirim.başlangıç kilom 74...cuma günü bildirim yaparım.....bu arada moralim çok bozuk.işyerinde psikolojim iyi değil.izine çıkarken mesai arkadaşlarımdan 4 ünün zorunlu bakşa bölgeye atadılar ve izin dönüşü yeni 4 arkadaş gelmiş.ben eski personel,yeni memur gibi kaldım tek başıma,bide her lafın başında eskiler şöyleymiş böyleymiş diyince gıcık oldum,onlara belli etmiyorum.onlarda yeniler, hayalleri umutları var ama ben anılarla beraber yalnız kaldım,iiki netim var da sıkılmıyorum.neyseeeee....öptümm
paylaşımın için teşekkürler canım...
bencede çoğu menü çok yetersiz dengesiz
az kaloriyle verilen kilo sağlıklı değildir
günaydın suzim bulunur inşallah bavulunuz
geçmiş özeti konusunda çok yeteneksizim maalesef
günaydın suzim..ben özet geçeyimdicem ama suzim bendede net olmuyor dün girdim anca bide bugün..bawul nerede kayboldu..
olsun kuzumsuzim kızlarmenü paylaşmış yeni gelenler war ben 1 haftadır falan giremediğimden tanıyamadımçoğunlukolarak.eceeşinin doğum gününe hediye ne alayım diye soruyor..trenynin annesi menüsküs ameliyatı olmuş boynu tutuluyormuşş..bu kadar bildiğim walla
kizlar ya eylul 25 evlilik yildonumum 4bitiyor ve ne hediye alicam karar veremiyorum ya bi el atsaniza farkli biseyler olsun istiyorum cunku araliktada dogum gunu var ama kvde gelicek yani bu son tek basimiza kutlama gunumuz olucak cok guzel bir gun olsun istiyorum kac gundur dusunuyorum bulamiyorum Boyle cok hosuna gidicek suoriz biseyler olsun istiyorum
hediye konusundada
yuzuk
Saat
herturlu kiyafet
cuzdan
parfum aldim simdi ne alcam ben ya?
künaydın kızlar küne kötü başladım.tam 300 kr vermiştim.2 kündür tartılamıyorum.malum evde yatılı misafir var.ben kaçamak yaptım sanmıştım.demekki yemekte ölçüyü biraz kaçırmışım.tekrar 74.6 olmuşum.300 kr ı keri almışım. pozitif düşünmek istiyorum ama bazen kendimden nefret ediyorum. ben hep bu kiloda mı kalcam çok korkuyorum
Eki Görüntüle 787875
Yunanistanın en güzel kadın gazetecisi olarak bilinen Nana Karagiannis Annita korkunç bir hastalığa yakalandı manken hastalığı olarak da bilinen bu hastalık Nana Karagiannis Annita i resimlerde gördüğünüz hale getirdi. Peki Nana Karagiannis Annita bu hale getiren hastalık nedir? Bu hastalık ölümcül bir hastalık olan anoreksiya hastalığıdır. Bu hastalık insan vücudunda nasıl oluşur? Anoreksiya hastalığı tam olarak kilo almaktan aşırı kokma sonucunda yemek yeme bozukluğudur. Nana Karagiannis Annita kilo almaktan aşırı derecede korktuğu için bu hastalığa yakalandı. Bu hastalık çoğunlukla kadınlarda görülmektedir. Bu hastalık aşırı kilo kaybına ve bunun sonucunda vücudun işlevinin yitirmesine sebep olur. Hastalık ilk önce istekle başlamaktadır. Kişi kilo almamak için aşırı derecede az beslenmeye başlar bu süreçte betin besin azlığından dolayı etkilenerek kişi ne kadar zayıf olursa olsun kendisini kilolu olarak algılamaya başlar. Beyin algısı bozulmaktadır aşırı sık tartıma ayna karşısında kontrol başlar modern çağ hastalıklarından da birisi olan bu hastalık 13-17 yaşları arasındaki çocuklarda da görülebilir. Nana Karagiannis Annita yakalandığı manken hastalığı olarak da bilinen anoreksiya hastaları açlık hissederler ancak kilo almamak için yemek yemezler yada az yerler Anoreksiya hastaların ilk başlarda günlük kalori kaybı 600-800 kaloridir. Normalde 1400-1800 arasında olması gerekir. Açlığın devamlı olması durumunda ghrelin açlık hormonunun fazla bulunmasına neden olur. Ancak bu hormonun beyine yaptığı baskıya rağmen kişi yemek yemez ve bir süre sonra beyin hasar görür psikolojik sorunlar başlar
canim bende bilmiyorum :44:zerra bi ara bana anlatmisdi o gelsin ona sorariz bidahakızlar ben kadınlar kulübünü kullanmayı fazla bilmiyorum da.buraya yazılanları direk görmek istiyorum,başka forumdan atlamak zor oluyo.nasıl abone olabilirim ,bu konuya,,,
Slm kızlar bende 2 gündür annemler vardı.Misafir ağırladım pek giremedim. Tabi rejimde azıcık kaçamaklar oldu.İlki poğaça annem gelirken 1 tepsi poğaçayla gelmiş.hergün 1er tane yedim .Sütlaç yaptı yine onu yedim.Bide kavurma yaptık onu daha yemedim ama yicem. Çokmu kötü sizce. Yağ koyulmadan kendi yağıyla kavruluyor ama bilmiyorum yinede. Korkumdan tartılmadım henüz . Bide adet oldum.Cuma tartılcam bakalım ak gt kara gt çıkacak..
canim gomlek olmaz gecen aldim draje fikti guzel tesekkurlercanım ya benim de 23 eylül de nişanlımın doğum günü ben de 6 yıldır kafam karışıyo ne alcam diyeee. geçen sene gömlek almıştım yanına da kutu aldım içine bi sürü draje doldurdumm 1 2 ay da anca bitirmiş öyle bi hediye alıp yanında böyle bişey verebilirsin ama rejimdesin zor olur diyosan yapma
Canım patatesi kızartması yerine buğulama tarzında yapabilirsin, az su ve az yağla çok da güzel oluyor. Eşler maalesef hep oyun bozuculardır, eğer kıskanıyorsa sen de onun yanındayken yiyormuş gibi yap canım, salataya yüklen, diyet yapıyorum bile deme, köstek olmasın, zayıfladın mı çıkarsın karşısına, ohhh sefam olsun diye
Hoşgeldin canım
Biz de aldık bayramda kilo bozma moralini tekrar vericez bu yağları ve sen 65 ben 59 u görceğiz inşallah. Nasıl gidiyor evlilik?
Sahalara dönüş böyle olur.
Ah canım benim yaaa, neden abine dedin ki bir sürü moralini bozmuş, sakın bozma moralini, olacak bu iş de, hatta hep beraber yapalım, ben de akşam sana destek leslie yapayım, birlikten kuvvet yok, jillian yapmak istiyorum ama evde internet yok, leslieyi de önceden kaydetmiştim ordan yapıcam, hep beraber sıkılaşcaz inşallah
Güzel canım menün, ama öğlene güzel bir sebze yemeği veya et türü bişey+salata+yoğurt ekleyebilirsen daha da güzel olur, miden çalışır.
Canım haftada 3 gün yeterli bence, çünkü ilerde de yapabileceğiniz şekilde spor yapmalısınız diyor uzmanlar, diyelim ki şimdi hergün yapıyorsun, 1 ay sonra hooop bıraktın, olmaz, az olsun devamlı olsun amacın bu olsun, yoksa kilolar da olduğu gibi geri gelir.
Paketin hepsini yemen haricinde güzel canım.
Evet canım, düzensiz olmuş, sabah kahvaltını mutlaka yapmaya çalışmalısın, sürekli tartılmak da kilo alımına sebep olabilir, haftada 1 gün tartılmayı alışkanlık haline getirmelesin, çünkü eğer kilo verememiş olursan ve stres olursan kilo alabilirsin, stres de en çok kilo alma sebeplerimizden birisi.
Sabah demişsin zaten, öğlen atıştırmalık ne oluyor, ana öğünlerini atlamamaya çalış canım.
sabah
ara
öğle
ara
akşam
şeklinde yazarsan daha kolay yorumlarız canım.
Fazla yiyince tek yaptığın kendine zarar vermek, stresteyken spor yapmayı dene canım.
Düzenli beslenirsen ve devamlı sporunu da yaparsan değişir canım merak etme.
Sadece cuma günü tartılıyoz.Emziriyorken kilo vermek dah kolay canım, metabolizman daha çok çalışır çünkü.
İlla ki bişey alman lazım mı, güzel bir sofra hazırlasan, bir pasta yapsan yetmez mi canım?
Stres yapma lütfen, stres kortizol hormonu salgılanmasına sebep olarak kilo alımına yol açıyor unutma lütfen.
ben sadece Saat almam daha onu begenmedi aldiklarimdan sadeceannene çok çok geçmişler olsun canım..
günaydın canım varmı öyle işin kolayına kaçıp pesetmek
sanırım g tuşun basmıyor:)
günaydın canım..
ece gayet güzel olmuşsun canım.spor etkisini göstermiş
müzü sende dertlenme can sıkacak bi kilon yok canım
hasret hoş geldin canım..evlilik nasıl gidiyor çalışmaya başladınmı tekrar
menünde çok güzel..
ece ben hediye konusunda çok kötüyümdür
geçmişte eşime bikaç hediye aldım beğendiremeyince almaktan vazgeçtim..
artık o bana alıyor.
tesekkurler suzimkizlar günaydinpazartesi geldim okudum okduum sonra cikma vaktim geldi alintilarimla birlikte kapatmak sorunda kaldim simdide gecmise gitmeye gözüm korkuyor :26: biri bana özet gevirse ne iyi olur :86: yine ara ara bakarim arkalara neler yaptiniz diye firsat buldukca
evet kizlar sonunda annem geldi gelmesinede bavulu kayipinsallah cikar ici gidiyor insan ister istemez üzülür esyalari kaybolunca iste
sonracima :44: ha ececim kaldirmadan ilk basda hemen albümüne baktim masallah genc kiz gibi vucutun olmusbiraz bebislerin karni gibi karnin var ama keske benimkide öyle olsa :86:
benden simdilik bukadar ara ara okumaya ve yazmaya calisirim öptüm
TRENDY canım yardımcı olabildiysem ne mutlu..
BERENERWA canım walla ben almıyorum artık bu yıl almıcam bişey.insan şaşırıyor ne alacağını..bilemedim ki!şimdi
BÜTÜN KIZLARAAAAA
diyet menülerine baktımda fındık badem falan sadece..arkadaşlar yemekte yemeye çalışın..bunlarla diyet olmaz.wücudunuza eziyet etmeyin.ileride ciddi hastalıklarla karşılacağının farkında olun canlarım..şimdi hoş güzel kilo werirsiniz ama ileride ne demekistediğimi anlarsınız.lütfen içerisinde yemekolan menüler paylaşın..bu diyet değil aç kalmak resmen..iyiliğiniz için söylüyorum..bende 25 kilo werdim ama hiç böyle aç kalmadım hiç fındık fıstıkla diyet yapmadım..sewiyorum sizi kırılmayın olur mu?ama dikkat edin..şaşırdım kaldım yani..
canim gomlek olmaz gecen aldim draje fikti guzel tesekkurler
ben sadece Saat almam daha onu begenmedi aldiklarimdan sadece
tesekkurler suzim
ya bavul nasil kaybolurki Hemde viyanaya hic gelmemis turk hava yollarinda kalmis budurumda ay ben cok uzulurdum bi heves trden neler alip geliyoruz insaallah bulunur
canim zaten ailesinde Boyle seyler hicc olmamis hic bilmiyor yani hediye felan alinmasini ben alincada mutlu oluyor bende oyuzden aliyorum okadarki benim ailem her gittigimde kizima hediye alirlardi simdi oglumla gittik onada almislar esimde mahcup oluyor bzde Boyle seyler yokki diyor ogluma mevlut yaptik trde benim ailem annem ablam kardesim gelinimiz felan hep altin taktilar ki esimin ailesinin durumu benim aileminkinden cok daha iyidir onlar kiyafet almislar inanamazsiniz bitanesininkini 4yasinda anca giyer bitanesininkini 7 yasinda 2gun felan once esime dedim bayram icin bizimkiler cocuklara hediye almayi dusunuyolarmis ablam sordu ne ihtiyaci var diye bende sakin mont ayakkabi felan alma dedim ben burdan daha uyguna aliyorum diye esim basladi kendi ailesiyle dalga geciyo bizimkilerde buyuyunce giyerdiye almislarya diye dedim ben bilmem esimede diyorum sen hediye almasini pek bilmiyosun cocuklara bisey alicakken beraber alalim Adam bayramda bana hediye almak yerine deichmanndan hediye karti almis ben gittim onla istedigim ayakkabilar aldim kendime
hediyelikler gitti diye üzülüyor canim o da zaten gül kremi gül kolanyasi gül suyu gül receli bana saat almis o ay bulunsa keske
annem bilet satan yere telefon acmisda biz birsey yapamayiz demislerinsaallah bulunur canim normalde Boyle bisey olmasi imkansiz degilmiya hava sirketi sorumlu degilmi sonucda onlar aliyolar bagaj icin
hosgeldin canim aramiza insallah birlikde kilolarimizdan kurtulacagizbende 70 kg üstündeyim. siz arkadaşlarımla tanışıp kilo vermenin doğru olacağına inanıyorum yalnız yeniyim bu konuda desteğınız olacağına inancın yüksek
sagol canimtrendy geçmiş olsun canım bol su ve necafe tüketmeye devam edin ben bunları etkili diye biliyorum
bensuzi canım inşallah bulunur bavulunuz
berenerva inan o kadar çok hediye aldık ki aklımıza bişe gelmiyo anlıyorum seni canım :44: eşinin ilgi alanına göre bi çözüm bulman lazım.yada bi alışverişe götür bakalım vitrinlere nelere takılıyor.sen konu belirlensen ben iyi bi seçenek bulurum sana
buarada ben de her gün giremiyorum dün almıştım kiloyu bugün vermişim tartı bozul mu diye kez tartıldım
amaa bu sabah 71.5 çıktım
kahvaltım klasikleşti benim
bir haşlamşı yumurta domates salatalık biraz peynir yarım dilim ekmek yarım çatal helva minicik bir lokma bal
bazen bal olmuyo bazen de helva ama kendimi kandırmak ve mahrumiyet psikolojisi yaşamamak için lazım bana bunlar::18:
dünki menüm
sabah
yukarıdaki gibi
ara elma
öğlen
fasülye yemeği yoğurt ve biraz makarna
ara dondurma
akşam fasülye yemeği ve yoğurt
akşam çay içtik ve still tea içiyorum
bu sabah da aynı kahvaltıyı yaptım
suyu içmeye çalışıyourm ama tamamlanmıyordur fırsatım olmuyor bazenn.bol iradeli günlerr herkeseee
mesajları okuduğumuz sayfanın sağ üst kısmında seçenekler kısmı var.. orayı tıklarsan abone olabilirsin canım..kızlar ben kadınlar kulübünü kullanmayı fazla bilmiyorum da.buraya yazılanları direk görmek istiyorum,başka forumdan atlamak zor oluyo.nasıl abone olabilirim ,bu konuya,,,
kavurma da yenir yani...Slm kızlar bende 2 gündür annemler vardı.Misafir ağırladım pek giremedim. Tabi rejimde azıcık kaçamaklar oldu.İlki poğaça annem gelirken 1 tepsi poğaçayla gelmiş.hergün 1er tane yedim .Sütlaç yaptı yine onu yedim.Bide kavurma yaptık onu daha yemedim ama yicem. Çokmu kötü sizce. Yağ koyulmadan kendi yağıyla kavruluyor ama bilmiyorum yinede. Korkumdan tartılmadım henüz . Bide adet oldum.Cuma tartılcam bakalım ak gt kara gt çıkacak..
hoş geldin canım..kolay gelsinbende 70 kg üstündeyim. siz arkadaşlarımla tanışıp kilo vermenin doğru olacağına inanıyorum yalnız yeniyim bu konuda desteğınız olacağına inancın yüksek
trendy geçmiş olsun canım bol su ve necafe tüketmeye devam edin ben bunları etkili diye biliyorum
bensuzi canım inşallah bulunur bavulunuz
berenerva inan o kadar çok hediye aldık ki aklımıza bişe gelmiyo anlıyorum seni canım :44: eşinin ilgi alanına göre bi çözüm bulman lazım.yada bi alışverişe götür bakalım vitrinlere nelere takılıyor.sen konu belirlensen ben iyi bi seçenek bulurum sana
buarada ben de her gün giremiyorum dün almıştım kiloyu bugün vermişim tartı bozul mu diye kez tartıldım
amaa bu sabah 71.5 çıktım
kahvaltım klasikleşti benim
bir haşlamşı yumurta domates salatalık biraz peynir yarım dilim ekmek yarım çatal helva minicik bir lokma bal
bazen bal olmuyo bazen de helva ama kendimi kandırmak ve mahrumiyet psikolojisi yaşamamak için lazım bana bunlar::18:
dünki menüm
sabah
yukarıdaki gibi
ara elma
öğlen
fasülye yemeği yoğurt ve biraz makarna
ara dondurma
akşam fasülye yemeği ve yoğurt
akşam çay içtik ve still tea içiyorum
bu sabah da aynı kahvaltıyı yaptım
suyu içmeye çalışıyourm ama tamamlanmıyordur fırsatım olmuyor bazenn.bol iradeli günlerr herkeseee
Allah korusun çok güzel bir hatunmuş yazık olmuş öyle olmaktansa böyle kalmayı tercih ederim söylediğin gibi daha sağlıklı beslenmeliyiz...fıstık badem fındık cevizle olmaz demişsin canım haklı olabilirsin ama ben meyve sevmiyorum bunlardan çekiyor hiç olmazda aralarda az az yeyip nefsimi köreltmek istiyorum, bilgilendirmen için sağolasın canım
banada doğum yaptım 2 defa annemler ailem hep altın taktı..ama eşimin ailesi altını geç bişey almadılar..ewime geldiğimde doğumdan sonra kışın buz gibiydi ew..ne ilgilendiler ne ewi hazırlamışlar ne ısıtmışlar..zar zor ayarladı annem sağolsun..daha eşimin ailesi çocuklarıma 1 tane çorap almış değillerdir.şükür ihtiyacım yok ama insan bekliyor yani..aman anlamıyorlar işte..4buçuk yıldır ewliyim eşim daha bit kadar bi hediye almadı..ama ben ona milyarlar harcadım..almıcam karar werdim..belki biyerde rezerwasyon yaptırırım sadececanim zaten ailesinde Boyle seyler hicc olmamis hic bilmiyor yani hediye felan alinmasini ben alincada mutlu oluyor bende oyuzden aliyorum okadarki benim ailem her gittigimde kizima hediye alirlardi simdi oglumla gittik onada almislar esimde mahcup oluyor bzde Boyle seyler yokki diyor ogluma mevlut yaptik trde benim ailem annem ablam kardesim gelinimiz felan hep altin taktilar ki esimin ailesinin durumu benim aileminkinden cok daha iyidir onlar kiyafet almislar inanamazsiniz bitanesininkini 4yasinda anca giyer bitanesininkini 7 yasinda 2gun felan once esime dedim bayram icin bizimkiler cocuklara hediye almayi dusunuyolarmis ablam sordu ne ihtiyaci var diye bende sakin mont ayakkabi felan alma dedim ben burdan daha uyguna aliyorum diye esim basladi kendi ailesiyle dalga geciyo bizimkilerde buyuyunce giyerdiye almislarya diye dedim ben bilmem esimede diyorum sen hediye almasini pek bilmiyosun cocuklara bisey alicakken beraber alalim Adam bayramda bana hediye almak yerine deichmanndan hediye karti almis ben gittim onla istedigim ayakkabilar aldim kendime
hoşgeldin canım..bende 70 kg üstündeyim. siz arkadaşlarımla tanışıp kilo vermenin doğru olacağına inanıyorum yalnız yeniyim bu konuda desteğınız olacağına inancın yüksek
ben molaya cikiyorum öptüm sonra görüsürüz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?