ama yinede sıvı şeyler iç bence en azından sütün olur korkma kilo almazsın sen bizden daha fazla kalori ihtiyacın var untma okadar problem etme bebişi aç bırakma yazıkemir_bebek:
yapabildiğim kadar yaparım artık yapmadığım zamanda yemeğin suyunu bırakırım çünkü yemeğin yağı suyunda daha fazla
sabah yemedin. öğlen yedin. sonra elma yedin. akşam ne yedin yemekya şekersiz ayva hoşafı vardı onu içtim genede bişiler yesem mibilmiyorumkismile
sabah yemedin. öğlen yedin. sonra elma yedin. akşam ne yedin yemek
sadece hoşafla olmazki. doğal meyve suyu içmissin. kepek ekmeğiyle varsa protein yani yağsız et ye. yada sebze yemeği ye. yada peynirli tost yap kepek ekmeğiyle onu ye. yada peynirli salata yap 1 kaşık yağlı onu ye kepek ekmeğinle yada ekmek olarak ne yiyosan
sadece hoşafla olmazki. doğal meyve suyu içmissin. kepek ekmeğiyle varsa protein yani yağsız et ye. yada sebze yemeği ye. yada peynirli tost yap kepek ekmeğiyle onu ye. yada peynirli salata yap 1 kaşık yağlı onu ye kepek ekmeğinle yada ekmek olarak ne yiyosan
meyve yesem olmaz mı
olur ama önce birazda olsa limon suyu iç insülin dengelensin. sonra meyve ye ama meyveyi 1 tane cevizle yada fındık fıstıkla ye kana karışıp şeker oluyomuş yoksa. ünlü bi diyetisyenden duymuştum
ne güzel işte bandın varmış. hergün tak voltmenini kulağına 1 saat tempolu yürü bak neler olacak. ayrıca hep aynı tempoda koşma vücudun alışmasın. bazen arada yükselt bazen düşür. hep aynı olmasınki vücut alışıp daha az performans göstermesin
aslında bizim hepimizi bi eve kapatsalar acayip zayıflarız kızlar. etrafta poğaça börek yiyolar canımız çekiyo ondan veremiyoruz. ama ben kökten çözdüm işi. canım çok hamur işi çekerse yağsız kepek undan krep yapıp arasına lor peyniri yada tavuk eti koyup yiyorum. yada bazen sabak 1 simit yiyorum sadece. bunlar zararsız. napalım bunları kesersek eğer diyeti 1 aydan fazla sürdüremeyiz zaten
merhaba kızlar ben bu hafta yarım kilo verdim yürüyüşümü azalttım ağrılarımdan dolayı yarım saatten fazla yapamıyorum diyette asla taviz vermedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?