70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yapabildiğim kadar yaparım artık yapmadığım zamanda yemeğin suyunu bırakırım çünkü yemeğin yağı suyunda daha fazla

ama yemek pişerken yağı emiyomuş bende bilmiyodum yeni öğrendim canım. şimdi dumbelle göğüs çalıştım dans ettim yeni geldim. yağı azaltsan daha iyi olur. eskisine göre daha az yağ koy. seninde başında benim eşim gibi dır dır eden bir kocan varmı. kiloda kilo. beğenmez hiç. ömrümü yedi vallaha yaşlandım dırdırından.

sabah yemedin. öğlen yedin. sonra elma yedin. akşam ne yedin yemek

sadece hoşafla olmazki. doğal meyve suyu içmissin. kepek ekmeğiyle varsa protein yani yağsız et ye. yada sebze yemeği ye. yada peynirli tost yap kepek ekmeğiyle onu ye. yada peynirli salata yap 1 kaşık yağlı onu ye kepek ekmeğinle yada ekmek olarak ne yiyosan

pardon ya karıştırdım ben. sabah yemeyen hayalldi. neyse poğaça umarım bi tane yemişindir. şimdi iştahın açılacak. canın bişeyler çekecek. şimdi 1 çay bardağı limonsuyu iç. yanlış anlama aldığın kaloriyi değiştirmez ama insülini dengeler. dolayısıyla iştahın açılmaz. şimdi poğaça yedinya beyaz un insülini çıkarmıştır.

meyve yesem olmaz mı

ay canım ya beni çok rahatlattın yapacağım dediklerini çok sağolllllllopuyorumnanaktan

ya ne güzel bilgiler edindim sayenizde sağolun arkadşlar iyiki varsınız hafataya 2 kilo verecek kadar çalışacağım artık kaç veririm bilemiyorum tabi ama ben elimden geleni yapacağım:)))

aslında bizim hepimizi bi eve kapatsalar acayip zayıflarız kızlar. etrafta poğaça börek yiyolar canımız çekiyo ondan veremiyoruz. ama ben kökten çözdüm işi. canım çok hamur işi çekerse yağsız kepek undan krep yapıp arasına lor peyniri yada tavuk eti koyup yiyorum. yada bazen sabak 1 simit yiyorum sadece. bunlar zararsız. napalım bunları kesersek eğer diyeti 1 aydan fazla sürdüremeyiz zaten

hugocuk çok haklısın ve süpersin 2gündür senin yazdıklarını dikkatle okuyorum.çok mantıklı şeyler söylüyor çok güzel noktaları vurguluyorsun.senden öğrenceğim çok şey var...VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER

birde kızlar benden size gayt leziz bir yemek tarifi: kebep tarifi: kasaptan yağsız kıyma alın istediğiniz kadar. o kıymaya 2 soğan rendeleyin, sarımsak ekleyin. baharat koyun sevdiklerinizden. azıcık salça yada domateste koyabilirsiniz zevkinize kalmış. bunu iyice yoğurun. dolapta dinlendirin. sonra ister kebep şeklinde ister köfte şeklinde yapın ve teflon tavada yağsız pişirin. 1 dilim ekmek ve salatayla alın size diyet akşam yemeği. afiyet olsun

merhaba kızlar ben bu hafta yarım kilo verdim yürüyüşümü azalttım ağrılarımdan dolayı yarım saatten fazla yapamıyorum diyette asla taviz vermedim ama

hugocuk çok popüllersin ya kıskandım herkese yetişiyorsun valla iyisinn bilgelendirmeye devam hatalarımızı söylede düzeltelimopuyorumnanaktan

kim demiş diyette kebap olmaz diye. yağsız olunca ister köfte olur ister kebap. adını vermek bize kalmış. şimdide kuzu şiş tarifi: istenilen ölçüde kuzu eti mümkünse yağsız olsun. kasap ayarlar onu. ardından etinize 1 çay bardağı süt ekleyin. soğan ekleyin. sarımsak. baharatlar. birazda salça. harmanlayın. 1 gün dolapta bekletin. sonra ızgarada pişirin afiyet olsun. evde ızgara pişirilip herkes yerken biz bakacakmıyız. hayır hem diyet hem ızgara ve lezzetli ve sağlıklı yiyecekler. sağlıksız olanını başkaları yiyecek. yani yağla terbiye edilmiş eti başkaları yiyecek. aynı yöntemle tavuk etlerinizi terbiye edebilir onlarıda yiyebilirsiniz

merhaba kızlar ben bu hafta yarım kilo verdim yürüyüşümü azalttım ağrılarımdan dolayı yarım saatten fazla yapamıyorum diyette asla taviz vermedim ama

ağrılarının olması normal. çalıştığı için metabolizman ondan agrıyo kaslar. ama sen önce 15 dakika falan yavaş yürü. yada daha fazla. ısınmana bağlı. sonra ısınınca ağrın geçecek. bendede öyle oluyo çünkü. ağrın geçince hızını arttıracaksın.

ya ne yaptın hugocuk şimdi bozacağız diyeti yapta yiyelim baricokacimcoookkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…