kizlarya oglum hergun bu saatlerde uyanirdi bugun uyanmadi nednki acaba diyorum uyandirayimmi bilemedim of ya
kizlar bu mesaji yolladim ve oglum uyandi ilk defa uyanmasina bu Kadar sevindim allaha sukur iyi gozukuyo hic fark yok kusma felanda olmadı
çok şükür cnm allah koruyo merak etme
Canım çok geçmiş olsun, Allah korumuş.kafada gitti yarim santim demisim yarim metrelik Alan bos
Neyse canım, misafire can feda, bugün devam edersin.bu arada hanımlar gece yatılı misafir geldi bir kahve yapayım dedim hiç olmazsa bugün yediklerime 1 orta şekerli türk kahvesi ve 1 lokumda eklendi yarında tartı günü bunları da menüye katmasaydım iyiydi ama misafire eşlik etmek yakışır bir türk ailesi olarak
Çok şükür canım.kizlar bu mesaji yolladim ve oglum uyandi ilk defa uyanmasina bu Kadar sevindim allaha sukur iyi gozukuyo hic fark yok kusma felanda olmadi
Hadi bakalım sporsuz kesinlikle olmuyor, ben de akşamları parka gidip yürümeye çalışıyorum ama yeterli değil.Kilo Bildirim!
başlangıç: 79
geçen hafta: 68.6
bu hafta: 69.2
gelen: 600 gr
toplam giden: 9.800
hedef: 63 biliyodum aldğımı
hedefimi 63e çektim şimdilik. spora başlıcam bu hafta inşallah düzene sokcam artık
Çok geçmiş olsun canim rabbim korumuş çok korkmusun sanırımkizlarya oglum hergun bu saatlerde uyanirdi bugun uyanmadi nednki acaba diyorum uyandirayimmi bilemedim of ya
kafada gitti yarim santim demisim yarim metrelik Alan bos
günaydın kızlar üzülerek kilo bildirimimi yapıyorum hepsi annemim güzel yamekleri yüzünden neyse yarın gidiyolar
başlangıç 82
geçen hafta 74.6
bugün 74.8
tabi gelen var 200 gr
hedef 60
haftaya daha güzel gidenlerle dolu bildirimimle görüşmek üzere
Günaydın kızlar..geçmiş e bakamicam akşam net yine gitti. Bildirimimi yapayim hemen.telden yaziyorum
Baslangic:87
Gecen hafta:61.400
Bu hafta:61.300
Giden:100gr
Toplam giden:25.700
Hedef:58
Ama korumaya aldim hedef 1ay sonrasina ertelemede...
Kilo werenleri tebrik ediyorum. Weremeyenlerde moral bozmak yok. Haftaya inşallah
günaydın canlarım :)
başlangıç:78
geçen hafta:68,200
bu hafta:67
giden:1,200
toplam giden : 11
:) umarım hepimiz vermişiz dir :)
canım sende çok güzel vermişsin senin sırrın ne
valla bir sırrım yok ama her sabah şekersiz bir türk kahvesi içiyorum aç karınla :)
Günaydın herkese
Geçen cumartesi araniza katılmıştım
Ilk başlangıç: 71
Bugün:69.500
Çok şükür 6 li rakamlari gördum
Ve reglde olmadim tam olarak belki 1 kilo fazlaligim olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?