70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maasallahcanim nekadar Kilo vermissin hayran kaldim ya bu kdar Kilo verdiysen hedefinede ulasirsin ins kisa zamand

kilo bildirimi :
başlangıç :80.7
geçen hafta :79.2
bugün :78.0
giden :1.20
toplam giden:2.70
hedef :70 (şimdilik )

Son düzenleme:
herkese günaydın,başlangıç kilom 74.5 şu anki kilom 73.8... kızlar menülrimi yoğunluktan yazamıyorum .bugün tatil diye harika kahvaltı yaptım.ama ekmek v.s.zararlıları ağzıma koymadım.neyse birazdan havuza gitcem benim ikizlerle..sözverdimde onlara.herkese iyi zayıflamalar...

uzulme haftaya gider canim bende hedefi geri cektim daha Motive oluyosun oyle
Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :64,4 kg
bu hafta kilo :63,6 kg
giden:800 gr.
toplamda gelen :800
hedef kilo : 55 kg

sagol canim cok korktum
Günaydın herkese

Geçen cumartesi araniza katılmıştım

Ilk başlangıç: 71

Bugün:69.500

Çok şükür 6 li rakamlari gördum

Ve reglde olmadim tam olarak belki 1 kilo fazlaligim olabilir

Çok geçmiş olsun canim rabbim korumuş çok korkmusun sanırım
Ayni duyguyu bende yaşamistim rabbim evlatlarımizi korusun
sagol canim Amin
geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm.umarım şuan iyidir ufaklık
allaha sukur iyi ama cok korktum
haftaya gider canim
muzu gidicek merak etme
kızlar kilo bildirimi yapıyorum

başlangıç 76
geçen hafta 76
bugün 75,8
giden 200
hedef 55
ama artık yeni hedefim 65 kısa tutuyorum artık hedefimi bu hafta daha iradeli olcam
evet canim hedef az tutulunca daha iyi Kilo veriliyor
günaydın canlarım :)
başlangıç:78
geçen hafta:68,200
bu hafta:67
giden:1,200
toplam giden : 11
:) umarım hepimiz vermişiz dir :)
tebrikler canim
Günaydın kızlar..

Başlangıç: 70.3 kg
Bu hafta: 69.5 kg
Giden: 800 gr
Hedef:58 kg
tebrikler
kilo bildirimi :

tebrikler

birazdan benim Kilo bildirimm

kilo bildirimim

başlangıç 74
bu hafta 71.4 düne göre 100 gr almışım yani
giden 2600
hedef 52

zaten yeniyim önceki hafta yok bende

kızlarr buarada benim kıızm emmemek için ağlıyor bırakmasını istemiyorum premature yaa alışmıştı biberona napıcam bilemiyorum artık

Kilo bildirimim

baslangic 75.2
gecen hafta 59.9
buhafta 58.6
giden 1.300gr
toplamda giden 16.6
hedef 55
Eki Görüntüle 789702

süpersin yaa darısı başıma inşallah

bende dün katıldım aranıza başlangıç : 69.700
ilk hedefim: 67-65-63-61-59-57-56 inşallah çok değil 7 hafta sonra istediğim kiloda olcam inşallah

Kilo bildirimim

baslangic 75.2
gecen hafta 59.9
buhafta 58.6
giden 1.300gr
toplamda giden 16.6
hedef 55
Eki Görüntüle 789702

Tebrikler valla kızlar çok güzel kilo vermişsiniz hepiniz. Bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin canım ben kilo bildirimi yapmadım çünkü 2gün önce katıldım aranıza hala 78.5im. Bi arkadaş daha vardı 78den 68e düşmüş onuda merak ediyorum ne kadar sürede verdi alıntı yapamiyorum telefondan giriyorum bazen takılıyo ilerlemiyo. Benim hedefim ilk etap 75 sonra 70 sonra 65 2006dan beri 6li rakamları görmedim şükür 8li rakamlarıda görmedim hamileliklerim hariç hepinize kocaman masaallah;-)

süpersin yaa darısı başıma inşallah

bende dün katıldım aranıza başlangıç : 69.700
ilk hedefim: 67-65-63-61-59-57-56 inşallah çok değil 7 hafta sonra istediğim kiloda olcam inşallah
tesekkurler canim hosgeldin sende eger Burda kalici olursan gider kilolarda
tessekkurler 3bucuk ay odu diyete baslayali insaallah sende istedigin kiloya inersin
canim sen baslangic ve bu hafta diye bildirim yap yoksa haftaya listede olamazsin bu hafta bildirim yaparsan listenin sonunda ismin olur haftaya listeye girersin
Süpersin tebriklerrrrrrrrrrr:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::92::92::92::92::92::92::92::92::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118:

tesekkurler canim

Canım yeni katıldıysan da,
başlangıç kilo
hedef kilo
olarak bildirm yap ki, haftaya listede olasın, yoksa liste altı olursun haftaya, öbür haftaya kalır. Ayda ortalama 3-4 kg. normal canım, haftalık da 500 gr.-1000 gr. normal, buna göre hesap yaparsın, kişinin yaşına, metabolizmasına göre de değişiyor bu durum, mesela ben ayda 2 kg. civarı veriyodum hep, ilk başladığımda, uzun zamandır bu kg. dayım, çok da dikkat ettiğim söylenemez, almamaya çalışıyorum ama, 59 kg. a kadar düşmüştüm 70 kg. dan bunu da 5 ayda başardım canım, kalıcı kilo vermek istiyorsan yavaş olmasına üzülmemen gerekir, şok diyet falan yaparak kg. verenler kısa sürede geri aldılar.

İnşallah kalıcı olur kiloların canım çok sevindim senin adına geçen sene ben de 59 a kadar düşmüştüm, sonrasında aldım maalesef

Biberonu mu emmiyor canım, biberona alışan bebekler, memeden emmek istemiyor, ama biberonu da istemiyorsa bilemiyorum, burnu tıkanık olmasın??

günaydin kizlar

tamam yavrum görüşürüz sıkma canını gelir

hosgeldin canim
seninde varsa ekle beni canim face ine kaybetmiyelim birbirimizi mervede vardin mesela oda kayboldu dün aklima birsürü kiz geldi özlyorum giden gelmeyince
muzu demissinya mekik cek diye dun esimde dedi anca oyle gider diye bende dun basladim 150 tane cekiyorum sabh ogle aksam 50ser kere bakalim ise yariycakmi surda 1ayim kaldi
sen spordaki azminin birazcigi bende olsa keske
irade olsa canim hic yemezdim nerde
merhabalar.. 69.700 ile bende sizin gruptan sayılırım giderek 70leri geçecem galiba benimde kasıma kadar 60 olmam lazım önerilerinize ihtiyacım var kızlar..
hosgeldin canim

kuru fasulyemi taze fasulyemi canim

:94:
demin gaza geldim 500 kere zıpladım, ip atlıyo gibi kollarımı salladım, bacak değiştirerek tek bacak zıpladım, sonuç: huzurluyum hareket ettim, spor yaptım düşüncesi çok çok parlaaakk
afferim kuzuma

eşimin önerisi canım bağırsak parazitlerini kökten temizliyormuş 1 hafta uygulayacağıma söz verdim midem iyi durumda maşallah bağırsaklarımı açıyor turşular
yine yeni birsey ögrendik
cok sükür birsey olmamis canim gecen sene benim oglaninda kas i acilmisdin aman düsmesin dikkat diye diye kasla göz arasinda oluyor canim nekadar dikkat edersen et yani allahim korusun onlari hertürlü kaza ve beladan
bende genc kizken cok oynardim nerde calgi orda kalgi ne göbek vardin ne fazlalik
affiyet olsun canim 1 lokumdan birseycik olmaz
haftaya artik canim
Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :64,4 kg
bu hafta kilo :63,6 kg
giden:800 gr.
toplamda gelen :800
hedef kilo : 55 kg
tebrikler fadimem
Günaydın herkese

Geçen cumartesi araniza katılmıştım

Ilk başlangıç: 71

Bugün:69.500

Çok şükür 6 li rakamlari gördum

Ve reglde olmadim tam olarak belki 1 kilo fazlaligim olabilir
tebrikler canim 6li rakamlarin hayirli ugurlu olsun bidaha görme 7lileri darisi bana
yarin gidiyorlarmis haftaya eksi cikarsin insallah
yinede vermissin tatlim
kızlar kilo bildirimi yapıyorum

başlangıç 76
geçen hafta 76
bugün 75,8
giden 200
hedef 55
ama artık yeni hedefim 65 kısa tutuyorum artık hedefimi bu hafta daha iradeli olcam
tebrikler canim
günaydın canlarım :)
başlangıç:78
geçen hafta:68,200
bu hafta:67
giden:1,200
toplam giden : 11
:) umarım hepimiz vermişiz dir :)
tebrikler canim
sagol insallah verecegiz kilolarimizi kendi adima malesef yarismalara katilabilmek icin zamanim yok burasi bana fazlasiyla yetiyor yinede tesekkürler
üzülerek bildirimimi yapiyim.adet oldum bitmek uzere ama daha odem olayi bitmedi gal
iba. baslangc 75,1
gecen hafta 73,8
bu hafta 74,7

gelen 0,9 kg
hedef 65
bende regliyken genelde fazla cikiyorum canim haftaya güzel gitmis olur ama
Günaydın kızlar..

Başlangıç: 70.3 kg
Bu hafta: 69.5 kg
Giden: 800 gr
Hedef:58 kg
tebrikler canim
kilo bildirimi :
tebrikler canim lokumlu birde
tebrkler canim iyi eglenceler

kızlar ben diyete pazartesi başladım daha hafta olmadı ama yinede durumu yazayım
başlangıç : 78.8
bu gün :77.8
hedef .60

ya kızlar ben bebek emzirdiğim için gece çok acıkıyorum ne yapayım...birde bağırsaklarım bir türlü düzene girmedi...

Başlangıç 78.5 Bu hafta 78.5 Hedef 65 telefondan giriyorum ya alt alta olmuyo inşallah bu olmuştur

Merhaba arkadaşlar beni de aranıza girsem kabul eder misinizçok canım sıkılıyor geçen sene evlendiğimde 63 kiloydum boyum 1.75 ne göbek vardı ne başka bişey kışın 79 oldum o kadar kiloyu 5 ay gibi bir sürede aldım çok ağladım diyetisyene gittim beni gören herkes 4 aylık hamile misin diyorlardı aşırı derecede göbekten kilo aldım ve 2 ayda 9 kilo verdim birkaç aydır ne güzel 70 kiloydum şimdi yine 74 oldum ama 65 olmam gerekiyor yine fena halde göbek çıktı mekik çekemem doktorum yasakladı belimde kayma var o yüzden kesinlikle mekik yasak dedi şimdi ben bu göbeği nasıl eriteceğim delirmek üzereyim eski halime dönmek istiyorum yaa kendimi beğenmiyorum artık ve bu gerçekten kötü bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…