- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
bravo canim. hedef kilonu da belirtmelisin
Günaydın kızlar..geçmiş e bakamicam akşam net yine gitti. Bildirimimi yapayim hemen.telden yaziyorum
Baslangic:87
Gecen hafta:61.400
Bu hafta:61.300
Giden:100gr
Toplam giden:25.700
Hedef:58
Ama korumaya aldim hedef 1ay sonrasina ertelemede...
Kilo werenleri tebrik ediyorum. Weremeyenlerde moral bozmak yok. Haftaya inşallah
uzulme haftaya gider canim bende hedefi geri cektim daha Motive oluyosun oyleKilo Bildirim!
başlangıç: 79
geçen hafta: 68.6
bu hafta: 69.2
gelen: 600 gr
toplam giden: 9.800
hedef: 63 biliyodum aldğımı
hedefimi 63e çektim şimdilik. spora başlıcam bu hafta inşallah düzene sokcam artık
Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :64,4 kg
bu hafta kilo :63,6 kg
giden:800 gr.
toplamda gelen :800
hedef kilo : 55 kg
sagol canim cok korktumCanım çok geçmiş olsun, Allah korumuş.
Neyse canım, misafire can feda, bugün devam edersin.
Çok şükür canım.
Hadi bakalım sporsuz kesinlikle olmuyor, ben de akşamları parka gidip yürümeye çalışıyorum ama yeterli değil.
Günaydın herkese
Geçen cumartesi araniza katılmıştım
Ilk başlangıç: 71
Bugün:69.500
Çok şükür 6 li rakamlari gördum
Ve reglde olmadim tam olarak belki 1 kilo fazlaligim olabilir
sagol canim AminÇok geçmiş olsun canim rabbim korumuş çok korkmusun sanırım
Ayni duyguyu bende yaşamistim rabbim evlatlarımizi korusun
allaha sukur iyi ama cok korktumgeçmiş olsun canım ya çok üzüldüm.umarım şuan iyidir ufaklık
haftaya gider canimgünaydın kızlar üzülerek kilo bildirimimi yapıyorum hepsi annemim güzel yamekleri yüzünden neyse yarın gidiyolar
başlangıç 82
geçen hafta 74.6
bugün 74.8
tabi gelen var 200 gr
hedef 60
haftaya daha güzel gidenlerle dolu bildirimimle görüşmek üzere
muzu gidicek merak etmeGünaydın kızlar..geçmiş e bakamicam akşam net yine gitti. Bildirimimi yapayim hemen.telden yaziyorum
Kilo werenleri tebrik ediyorum. Weremeyenlerde moral bozmak yok. Haftaya inşallah
evet canim hedef az tutulunca daha iyi Kilo veriliyorkızlar kilo bildirimi yapıyorum
başlangıç 76
geçen hafta 76
bugün 75,8
giden 200
hedef 55
ama artık yeni hedefim 65 kısa tutuyorum artık hedefimi bu hafta daha iradeli olcam
tebrikler canimgünaydın canlarım :)
başlangıç:78
geçen hafta:68,200
bu hafta:67
giden:1,200
toplam giden : 11
:) umarım hepimiz vermişiz dir :)
tebriklerGünaydın kızlar..
Başlangıç: 70.3 kg
Bu hafta: 69.5 kg
Giden: 800 gr
Hedef:58 kg
kilo bildirimi :
başlangıç :80.7
geçen hafta :79.2
bugün :78.0
giden :1.20
toplam giden:2.70
hedef :70 (şimdilik)
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
gecen hafta 59.9
buhafta 58.6
giden 1.300gr
toplamda giden 16.6
hedef 55
Eki Görüntüle 789702
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
gecen hafta 59.9
buhafta 58.6
giden 1.300gr
toplamda giden 16.6
hedef 55
Eki Görüntüle 789702
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
gecen hafta 59.9
buhafta 58.6
giden 1.300gr
toplamda giden 16.6
hedef 55
Eki Görüntüle 789702
tesekkurler canim hosgeldin sende eger Burda kalici olursan gider kilolardasüpersin yaa darısı başıma inşallah
bende dün katıldım aranıza başlangıç : 69.700
ilk hedefim: 67-65-63-61-59-57-56 inşallah çok değil 7 hafta sonra istediğim kiloda olcam inşallah
tessekkurler 3bucuk ay odu diyete baslayali insaallah sende istedigin kiloya inersinTebrikler valla kızlar çok güzel kilo vermişsiniz hepiniz. Bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin canım ben kilo bildirimi yapmadım çünkü 2gün önce katıldım aranıza hala 78.5im. Bi arkadaş daha vardı 78den 68e düşmüş onuda merak ediyorum ne kadar sürede verdi alıntı yapamiyorum telefondan giriyorum bazen takılıyo ilerlemiyo. Benim hedefim ilk etap 75 sonra 70 sonra 65 2006dan beri 6li rakamları görmedim şükür 8li rakamlarıda görmedim hamileliklerim hariçhepinize kocaman masaallah;-)
Süpersin tebriklerrrrrrrrrrr:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::92::92::92::92::92::92::92::92::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118:
Canım yeni katıldıysan da,Tebrikler valla kızlar çok güzel kilo vermişsiniz hepiniz. Bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin canım ben kilo bildirimi yapmadım çünkü 2gün önce katıldım aranıza hala 78.5im. Bi arkadaş daha vardı 78den 68e düşmüş onuda merak ediyorum ne kadar sürede verdi alıntı yapamiyorum telefondan giriyorum bazen takılıyo ilerlemiyo. Benim hedefim ilk etap 75 sonra 70 sonra 65 2006dan beri 6li rakamları görmedim şükür 8li rakamlarıda görmedim hamileliklerim hariçhepinize kocaman masaallah;-)
İnşallah kalıcı olur kiloların canım çok sevindim senin adına geçen sene ben de 59 a kadar düşmüştüm, sonrasında aldım maaleseftesekkurler canim hosgeldin sende eger Burda kalici olursan gider kilolarda
tessekkurler 3bucuk ay odu diyete baslayali insaallah sende istedigin kiloya inersin
canim sen baslangic ve bu hafta diye bildirim yap yoksa haftaya listede olamazsin bu hafta bildirim yaparsan listenin sonunda ismin olur haftaya listeye girersin
tesekkurler canim
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
gecen hafta 59.9
buhafta 58.6
giden 1.300gr
toplamda giden 16.6
hedef 55
Eki Görüntüle 789702
kilo bildirimim
başlangıç 74
bu hafta 71.4 düne göre 100 gr almışım yani
giden 2600
hedef 52
zaten yeniyim önceki hafta yok bende
kızlarr buarada benim kıızm emmemek için ağlıyor bırakmasını istemiyorum premature yaa alışmıştı biberona napıcam bilemiyorum artık
tamam yavrum görüşürüz sıkma canını gelir
çocuk düşünüyorsan yapma canım..
ayrılmam canım..net olduğu sürece girerim..
öğrendin mi?canım sorma şansın yok mu?
ewet göbek bölgesindeki yağların erimesine yardımcı olduğu söyleniyor..ama spor destekli olur..
bende 2 gün sonra olcam regl yada 1 gün sonra..yapmıyorum ben o dönemde.spiral warbende bide o kayar diye korktuğumdan yapmıyorum..
hosgeldin canimMerhaba araniza katilmak deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum 3.5 ay once dogum yaptim 73 kilo ile hamile kaldim suan 74 kiloyum boyum 1.55 hamile kalmadan once 56 kiloydum kasima kadar 60 li kilolara dusmek istiyorum kaynimin dugunu var yardimlariniz8 bekliyorum...
seninde varsa ekle beni canim face ine kaybetmiyelim birbirimiziah ah 59 kiloyu en sonj 17 yaşında gördüm ben dahada görmemiştim..ama artık aşağıları istiyorum..buradan ayrılmam tatlım ayrılırsam ozaman kiloyu koruyamam we sizi çok özlerim..
pizza mı??????bende dün arkadaşla konuşuyordum pizza yemeye gidelim diye..az öz yicem artık herşeyden.korumaya alıyorum artık ya..
döneri az ye suzim ha..
bende özledimm..nerde bunlarr bende faceleride yok suzim..bilmiyorum göremiyorumda..
hadi o değildir inşallah..öğrenince bizede haber wer..
sen spordaki azminin birazcigi bende olsa keskemuzu demissinya mekik cek diye dun esimde dedi anca oyle gider diye bende dun basladim 150 tane cekiyorum sabh ogle aksam 50ser kere bakalim ise yariycakmi surda 1ayim kaldi
irade olsa canim hic yemezdim nerdeirade kalmadi ki ben de ya seni tebrik ederim makarnaya dayanmak zordur
evet oh oh git insallah rahatca yaparsin. istedigin gibi yemek yapiyosun kendne bide ev arkadasinda yaparsa ooohh
pizza yemeden olmaz git git az yersin
yedim ya 2dilim yedim mantarli pizzadan
hosgeldin canimmerhabalar.. 69.700 ile bende sizin gruptan sayılırım giderek 70leri geçecem galibabenimde kasıma kadar 60 olmam lazım önerilerinize ihtiyacım var kızlar..
kuru fasulyemi taze fasulyemi canimMerhabalar. Günün ilk menüsünü ben veriyorum sanırım:112:
Sabah/Öğlen (Geç kalktığım için): 1 dilim ekmek, 1 yumurta, biraz salça, az peynir, salatalık, domates, 2 zeytin ve az şekerli çay tabiikii. Çaysız olmaz
Ara: 2 şeftali
Akşam: 1 küçük k.biber dolması, 1 tabak fasulye (dolma yediğim için ekmek yemedim)
1 küçük kaçamak: Bir adet bayram çikolatası minnacıklarından :125:
:94:ben de yazayım mı yediklerimiyazınca başımda saç kalmıcak ama ben bi deniyim şansımı
sabah: 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 2 çay kaşığı nutella, 1 çay kaşığı vişne reçeli, bi parça omlet, 1 tatlı kaşığı kekikli zeytinyağ, 1 bardak tek şekerli çay(ne yemişim be)
ara: 1 muz, yarım paket benimo :101:
öğlen: yarım kase pul biberli yoğurt, 1 dilim ekmek (acı geldi tek başına yiyemedim ekmek batırarak yedim)
ara biraz çubuk kraker (miktarını tam hatırlamıyorum sanırım 10-15 arası)
akşam 3 küçük patates kekikle fırında pişirdimkoca 1 kase de yoğurt
saçımı çekcek misiniz
afferim kuzumademin gaza geldim 500 kere zıpladım, ip atlıyo gibi kollarımı salladım, bacak değiştirerek tek bacak zıpladım, sonuç: huzurluyumhareket ettim, spor yaptım düşüncesi çok çok parlaaakk
yine yeni birsey ögrendikeşimin önerisi canım bağırsak parazitlerini kökten temizliyormuş 1 hafta uygulayacağıma söz verdim midem iyi durumda maşallah bağırsaklarımı açıyor turşular
cok sükür birsey olmamis canim gecen sene benim oglaninda kas i acilmisdin aman düsmesin dikkat diye diye kasla göz arasinda oluyor canim nekadar dikkat edersen et yanikizlarya cok uzgunum biraz once benim yuzumden oglum yataktan dustu gorunurde bisy yok allaha sukur
of ya bu ilk dususu
esim yemek istedi onlara yemek hazirladim ahmette odada agliyodu yerde bende aldim odaya goturdum Mama yapayim dedim o arada kizimin yatagina koydum biberonu kirliydi yikadim mam yapmaya gectim toplasaniz 2dakika olmadi kizimin yataginin yan korkuluklari var ama yarim santimlik bir bolumde yok ben oglumu en Sona koydum nasil oraya okadar Cabuk geldide dustu off ya baya agladi korktu saniyorum sonra normal hareketlerine devam etti biraz oncede uyudu
bende genc kizken cok oynardim nerde calgi orda kalgioyna oyna oynamakta güzel kilo verdiriyor. 2006da diyetisyene gitmiştim kar yağmisti hergün yürüyüş vermişti soğukda çıkamiyorum demiştim. Doktorda müzik aç oyna dans et demişti en az 20dakika oyna çünkü yağlar o zaman erimeye başlar dedi ben 1saat oynuyordum çok zevkliydi güzel kilo vermiştim ah yine o istek gelse spor yapmak istiyorum bi türlü başlayamadim:-(
affiyet olsun canim 1 lokumdan birseycik olmazbu arada hanımlar gece yatılı misafir geldi bir kahve yapayım dedim hiç olmazsa bugün yediklerime 1 orta şekerli türk kahvesi ve 1 lokumda eklendi yarında tartı günü bunları da menüye katmasaydım iyiydi ama misafire eşlik etmek yakışır bir türk ailesi olarak
haftaya artik canimKilo Bildirim!
başlangıç: 79
geçen hafta: 68.6
bu hafta: 69.2
gelen: 600 gr
toplam giden: 9.800
hedef: 63 biliyodum aldğımı
hedefimi 63e çektim şimdilik. spora başlıcam bu hafta inşallah düzene sokcam artık
tebrikler fadimemGünaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :64,4 kg
bu hafta kilo :63,6 kg
giden:800 gr.
toplamda gelen :800
hedef kilo : 55 kg
tebrikler canimGünaydın herkese
Geçen cumartesi araniza katılmıştım
Ilk başlangıç: 71
Bugün:69.500
Çok şükür 6 li rakamlari gördum
Ve reglde olmadim tam olarak belki 1 kilo fazlaligim olabilir
yarin gidiyorlarmisgünaydın kızlar üzülerek kilo bildirimimi yapıyorum hepsi annemim güzel yamekleri yüzünden neyse yarın gidiyolar
başlangıç 82
geçen hafta 74.6
bugün 74.8
tabi gelen var 200 gr
hedef 60
haftaya daha güzel gidenlerle dolu bildirimimle görüşmek üzere
yinede vermissin tatlimGünaydın kızlar..geçmiş e bakamicam akşam net yine gitti. Bildirimimi yapayim hemen.telden yaziyorum
tebrikler canimkızlar kilo bildirimi yapıyorum
başlangıç 76
geçen hafta 76
bugün 75,8
giden 200
hedef 55
ama artık yeni hedefim 65 kısa tutuyorum artık hedefimi bu hafta daha iradeli olcam
tebrikler canimgünaydın canlarım :)
başlangıç:78
geçen hafta:68,200
bu hafta:67
giden:1,200
toplam giden : 11
:) umarım hepimiz vermişiz dir :)
sagol insallah verecegiz kilolarimiziSelam Kızlar. Öncelikle hepinizin güzel kilolar vermesini diliyorum.Size bir teklifim var. Hem eğlenip, hem yarışarak, takım ruhu içinde kilo vermeye devam etmek isterseniz eğer aşağıdaki linkten cuma zayıflama yarışmalarına bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/138629-13-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html
bende regliyken genelde fazla cikiyorum canimüzülerek bildirimimi yapiyim.adet oldum bitmek uzere ama daha odem olayi bitmedi gal
iba. baslangc 75,1
gecen hafta 73,8
bu hafta 74,7
gelen 0,9 kg
hedef 65
tebrikler canimGünaydın kızlar..
Başlangıç: 70.3 kg
Bu hafta: 69.5 kg
Giden: 800 gr
Hedef:58 kg
tebrikler canimkilo bildirimi :
başlangıç :80.7
geçen hafta :79.2
bugün :78.0
giden :1.20
toplam giden:2.70
hedef :70 (şimdilik)
tebrkler canimherkese günaydın,başlangıç kilom 74.5 şu anki kilom 73.8... kızlar menülrimi yoğunluktan yazamıyorum .bugün tatil diye harika kahvaltı yaptım.ama ekmek v.s.zararlıları ağzıma koymadım.neyse birazdan havuza gitcem benim ikizlerle..sözverdimde onlara.herkese iyi zayıflamalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?