tesekkurler canim hosgeldin sende eger Burda kalici olursan gider kilolarda
tessekkurler 3bucuk ay odu diyete baslayali insaallah sende istedigin kiloya inersin
canim sen baslangic ve bu hafta diye bildirim yap yoksa haftaya listede olamazsin bu hafta bildirim yaparsan listenin sonunda ismin olur haftaya listeye girersin
tesekkurler canim
insaallah canimİnşallah kalıcı olur kiloların canım çok sevindim senin adına geçen sene ben de 59 a kadar düşmüştüm, sonrasında aldım maalesef
tesekkurler canimmaşallah canım
ya sorma suzim cok korktum Allah korusun cocuklarimizigünaydin kizlar
hosgeldin canim
seninde varsa ekle beni canim face ine kaybetmiyelim birbirimizimervede vardin mesela oda kayboldu dün aklima birsürü kiz geldi özlyorum giden gelmeyince
sen spordaki azminin birazcigi bende olsa keske
irade olsa canim hic yemezdim nerde
hosgeldin canim
kuru fasulyemi taze fasulyemi canim
:94:
afferim kuzuma
yine yeni birsey ögrendik
cok sükür birsey olmamis canim gecen sene benim oglaninda kas i acilmisdin aman düsmesin dikkat diye diye kasla göz arasinda oluyor canim nekadar dikkat edersen et yaniallahim korusun onlari hertürlü kaza ve beladan
bende genc kizken cok oynardim nerde calgi orda kalgine göbek vardin ne fazlalik
affiyet olsun canim 1 lokumdan birseycik olmaz
haftaya artik canim
tebrikler fadimem
tebrikler canim6li rakamlarin hayirli ugurlu olsun bidaha görme 7lileri darisi bana
yarin gidiyorlarmishaftaya eksi cikarsin insallah
yinede vermissin tatlim
tebrikler canim
tebrikler canim
sagol insallah verecegiz kilolarimizikendi adima malesef yarismalara katilabilmek icin zamanim yok burasi bana fazlasiyla yetiyor yinede tesekkürler
bende regliyken genelde fazla cikiyorum canimhaftaya güzel gitmis olur ama
tebrikler canim
tebrikler canimlokumlu birde
tebrkler canimiyi eglenceler
Hayırlı cumalar herkese
Kilo bildirimi
Baş:63.2
Geç. Hf:62.5
Bu hf:61.9
Giden:600 gr
Top.giden:1200 gr
Hedef:57 kg
ben çok sevdim burayı ve sizleri terketmem tabi ama bi haftalık tatile çıkıyorum haftaya ptesi yine sizlerle olurumtabi orda internet bulursam ne ala
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Veremeyip vazgecmeyenleride
Ececim sanada geçmiş olsun
Maalesef böyle kazalar oluyor
Rabbim koruyor kuzularimizi
kızlar ben diyete pazartesi başladım daha hafta olmadı ama yinede durumu yazayım
başlangıç : 78.8
bu gün :77.8
hedef .60
ya kızlar ben bebek emzirdiğim için gece çok acıkıyorum ne yapayım...birde bağırsaklarım bir türlü düzene girmedi...
beklerz canim biz hep burdayiz
masallahKilo bildirimim
baslangic 75.2
gecen hafta 59.9
buhafta 58.6
giden 1.300gr
toplamda giden 16.6
hedef 55
Eki Görüntüle 789702
tebrikler canimkilo bildirimim
başlangıç 74
bu hafta 71.4 düne göre 100 gr almışım yani
giden 2600
hedef 52
zaten yeniyim önceki hafta yok bende
kızlarr buarada benim kıızm emmemek için ağlıyor bırakmasını istemiyorum premature yaa alışmıştı biberona napıcam bilemiyorum artık
süpersin yaa darısı başıma inşallah
bende dün katıldım aranıza başlangıç : 69.700
ilk hedefim: 67-65-63-61-59-57-56 inşallah çok değil 7 hafta sonra istediğim kiloda olcam inşallah
tebrikler canimkızlar ben diyete pazartesi başladım daha hafta olmadı ama yinede durumu yazayım
başlangıç : 78.8
bu gün :77.8
hedef .60
ya kızlar ben bebek emzirdiğim için gece çok acıkıyorum ne yapayım...birde bağırsaklarım bir türlü düzene girmedi...
kolay gelsin hepimizeBaşlangıç 78.5 Bu hafta 78.5 Hedef 65 telefondan giriyorum ya alt alta olmuyo inşallah bu olmuştur
insallah beraber verecegiz canim hosgeldinMerhaba arkadaşlar beni de aranıza girsem kabul eder misinizçok canım sıkılıyor geçen sene evlendiğimde 63 kiloydum boyum 1.75 ne göbek vardı ne başka bişey kışın 79 oldum o kadar kiloyu 5 ay gibi bir sürede aldım çok ağladım diyetisyene gittim beni gören herkes 4 aylık hamile misin diyorlardı aşırı derecede göbekten kilo aldım ve 2 ayda 9 kilo verdim birkaç aydır ne güzel 70 kiloydum şimdi yine 74 oldum ama 65 olmam gerekiyor yine fena halde göbek çıktı mekik çekemem doktorum yasakladı belimde kayma var o yüzden kesinlikle mekik yasak dedi şimdi ben bu göbeği nasıl eriteceğim delirmek üzereyim eski halime dönmek istiyorum yaa kendimi beğenmiyorum artık ve bu gerçekten kötü bir durum
tebrikler zerramHayırlı cumalar herkese
Kilo bildirimi
Baş:63.2
Geç. Hf:62.5
Bu hf:61.9
Giden:600 gr
Top.giden:1200 gr
Hedef:57 kg
amin canim amininsaallah canim
tesekkurler canim
ya sorma suzim cok korktum Allah korusun cocuklarimizi
tebrikler canim
bugün bildirim yapiyoruz canim sonra aynur (a20)sagolsun topluyor aksam gece yarinBildirim yapmazsan Listede olmazsin demiştiniz peki liste nerede
Bildirim yapmazsan Listede olmazsin demiştiniz peki liste nerede
molaya cikiyorum sekerlergelincede cizelgemi degistireyim
bende bildirim yapayim firsat bulamadimsonrada unuturum birde
baslangic:77.1
gecen hafta:73.4
bu hafta:73.1
giden:300 gramm
toplam giden: 4
hedef:55
dün 72 lerdeydim niye böyle oldu anlamadim dikkat de etmisdim halbuki :26:napalim artik haftaya
Süpersin tebriklerrrrrrrrrrr:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::92::92::92::92::92::92::92::92::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118:
ay darisi bana ececimsuzim esime dedim biraz once 58 6 oldum diye tepkisi biraz argo olmakla birlikte yuh nasilya tabi yemiyosun ondan veriyosun diyo Adam inanamiyor Kilo verdigime veremiyceksin diyodu eskiden
yok canim burda normalde 15.30 a kadar ama ben herkes gibi 7.30 da degilde 8 de geldigim icin 16 da cikiyorumgule gule suzim aafiyet olsun Burda Cuma gunu oglene Kadar calisiyor Devlet daireleri sizde hergun ayni saattemi bitiyor mesai
sagol tatlim insallahtebrikler suzim gidicek kilolar
insallah verecegiz canimAnladım canım yine alıntı yapamadim ya:-( inşallah haftaya hep beraber güzel kilolar veririz. Yarım kilo versem yine üzülmem en azından almamış olurum ay hadi kazamiz mübarek ola
yok canim gitmene gerek yok biz öyle kati kurallar uygulamiyoruz herkes hosgelmis sefa getirmis göndermiyoruz kimseyibu hafta diyet falan yapmadım kendime kızdığım için psikolojimin düzelmesini bekledim :)
kilo bildirimi: 80.6
şimdi gruptan çıkmam gerekiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?