70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı cumalar herkese
Kilo bildirimi
Baş:63.2
Geç. Hf:62.5
Bu hf:61.9
Giden:600 gr
Top.giden:1200 gr
Hedef:57 kg

ben çok sevdim burayı ve sizleri terketmem tabi ama bi haftalık tatile çıkıyorum haftaya ptesi yine sizlerle olurum tabi orda internet bulursam ne ala

İnşallah kalıcı olur kiloların canım çok sevindim senin adına geçen sene ben de 59 a kadar düşmüştüm, sonrasında aldım maalesef
insaallah canim
maşallah canım
tesekkurler canim
ya sorma suzim cok korktum Allah korusun cocuklarimizi
Hayırlı cumalar herkese
Kilo bildirimi

tebrikler canim

Kilo veren herkesi tebrik ederim
Veremeyip vazgecmeyenleride

Ececim sanada geçmiş olsun
Maalesef böyle kazalar oluyor
Rabbim koruyor kuzularimizi

bende emziriyorum canim ama gecti o acikmalar cok Nadir oluyor

Kilo bildirimim

baslangic 75.2
gecen hafta 59.9
buhafta 58.6
giden 1.300gr
toplamda giden 16.6
hedef 55
Eki Görüntüle 789702

masallah
tebrikler canim
süpersin yaa darısı başıma inşallah

bende dün katıldım aranıza başlangıç : 69.700
ilk hedefim: 67-65-63-61-59-57-56 inşallah çok değil 7 hafta sonra istediğim kiloda olcam inşallah

tebrikler canim
Başlangıç 78.5 Bu hafta 78.5 Hedef 65 telefondan giriyorum ya alt alta olmuyo inşallah bu olmuştur
kolay gelsin hepimize
insallah beraber verecegiz canim hosgeldin
Hayırlı cumalar herkese
Kilo bildirimi
tebrikler zerram
insaallah canim

tesekkurler canim

ya sorma suzim cok korktum Allah korusun cocuklarimizi

tebrikler canim
amin canim amin
Bildirim yapmazsan Listede olmazsin demiştiniz peki liste nerede
bugün bildirim yapiyoruz canim sonra aynur (a20)sagolsun topluyor aksam gece yarin nezaman zaman bulursa hazirlayip yayinliyor

bende bildirim yapayim firsat bulamadim sonrada unuturum birde

baslangic:77.1
gecen hafta:73.4
bu hafta:73.1
giden:300 gramm
toplam giden: 4
hedef:55

dün 72 lerdeydim niye böyle oldu anlamadim dikkat de etmisdim halbuki :26:napalim artik haftaya

suzim esime dedim biraz once 58 6 oldum diye tepkisi biraz argo olmakla birlikte yuh nasilya tabi yemiyosun ondan veriyosun diyo Adam inanamiyor Kilo verdigime veremiyceksin diyodu eskiden

Anladım canım yine alıntı yapamadim ya:-( inşallah haftaya hep beraber güzel kilolar veririz. Yarım kilo versem yine üzülmem en azından almamış olurum ay hadi kazamiz mübarek ola

bu hafta diyet falan yapmadım kendime kızdığım için psikolojimin düzelmesini bekledim :)

kilo bildirimi: 80.6
şimdi gruptan çıkmam gerekiyor sanırım

suzim esime dedim biraz once 58 6 oldum diye tepkisi biraz argo olmakla birlikte yuh nasilya tabi yemiyosun ondan veriyosun diyo Adam inanamiyor Kilo verdigime veremiyceksin diyodu eskiden
ay darisi bana ececim benimkininde agzi acik kalsada bidaha kapatamasa
gule gule suzim aafiyet olsun Burda Cuma gunu oglene Kadar calisiyor Devlet daireleri sizde hergun ayni saattemi bitiyor mesai
yok canim burda normalde 15.30 a kadar ama ben herkes gibi 7.30 da degilde 8 de geldigim icin 16 da cikiyorum ama mesain varsa cuma günleri fazla is olmadigindan yaptigin mesaiden alailiyorsun saatlerini ben de bugün 1 saat aldim haftaya da izin aldim benim oglan okula basliyor aman allahim :18:
tebrikler suzim gidicek kilolar
sagol tatlim insallah
Anladım canım yine alıntı yapamadim ya:-( inşallah haftaya hep beraber güzel kilolar veririz. Yarım kilo versem yine üzülmem en azından almamış olurum ay hadi kazamiz mübarek ola
insallah verecegiz canim
bu hafta diyet falan yapmadım kendime kızdığım için psikolojimin düzelmesini bekledim :)

kilo bildirimi: 80.6
şimdi gruptan çıkmam gerekiyor sanırım
yok canim gitmene gerek yok biz öyle kati kurallar uygulamiyoruz herkes hosgelmis sefa getirmis göndermiyoruz kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…