70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bildirim yapmazsan Listede olmazsin demiştiniz peki liste nerede
Liste yarın çıkar canım.

bu hafta diyet falan yapmadım kendime kızdığım için psikolojimin düzelmesini bekledim :)

kilo bildirimi: 80.6
şimdi gruptan çıkmam gerekiyor sanırım
Çıkmana gerek yok canım, haftaya verirsin sorun değil, kal burda.
Suziicim nasılsın canım, gelmişsin, annenin valizi bulundu mu?
Zerracım sana da tebrikler.
Kilo veren tüm kızçelere de tebrikler, alanlar da haftaya gidecek o kilolar

KİLO BİLDİRİMİ

başlangıç:62.7

geçen hafta:61.7

bu hafta:60.6

giden:1.100

toplam giden:2.100

hedef:59

haftalık hedefimi 100gr'la tutturamadım ama olsun bunada şükür,dün akşam fazla kaçırdım ondan büyük ihtimal,çünkü dünkü kilomda 60.6 idi,dedim yarına kadar 100gr kesin veririm heralde diyodum ama akşam ablamlardaydım fazla yedim hemde geç yedim olacağı buydu,,

haftaya hedefim :59.4 görmek hadi bakalım

Son düzenleme:

canım masallah keşke bende verebilsem

canım masallah keşke bende verebilsem

CANIM HEMEN KENDİNİ KOYVERME SABRET HEPSİ GİDİCEK İNŞALLAH BÖYLE DÜŞÜN..

notcapsclock açık kalmış pardon)

sorma ya bende çok acukıyorum bi iştah bi iştah özellikle karbonhıdratlara karşı doğum yaptığımdan beri adette olamadım onun etkisi varmı acaba diye düşünüyorum

benim bildiğim adet gördüğün anlarda vücut çok iştahlı oluyo,karbonhidratlara karşı koyamıyosun ,tatlı isteğin tavan yapıyo o yüzden bence sen emzirdiğin için çok iştahlısın,e buda normal sen yiyceksinki süt olucak,ama buda yanlış,,sen süt olsun diye bol bol su tüket hem sütün artara hemde zayıflarsın

benim oğlum 9 aylık olsu sence bu zamana kadar adet görmemem normalmi herkez süt koruyo diyo doktora gittim söktürücü ilaç verdi yinde olmadı artık olsamda şu stresten kurtulsam

VALLA NE DİYİM CANIM BAYADA OLMUŞ YANİ,,banada süt korur gelmez derlerdi hep,ama okadarda sürmedi 2 emzirme dönemimde hemen gördüm normale döndüm,,bidahamı görünsen dr'a canım garip yani 9 ay gelmemesi normalmi acaba onuda bilmiyorum:26:

Son düzenleme:
kizlar nette bisey buldum sizce saçma mi?
aksam 3ten sonra hic bisey yemeden (yaz gunu 5 olmali bence)
1 doğadan form
1yaseminli yeşilçay
1 veya 2 limon suyu limonun özü ve kabuğu
1.5 litre kaynar su
bir sure sonra form çayi haftada 2 3 kere kullanin diyo.

ya benim bildigim form çaya vücut alismamaliymis ama ne dusunuyosunuz?

bu dediğini yapsam herhalde sıvı tüketmekten tuvalatten çıkamam ayrıca kaynar su naasıl kullnılacakki anlamadım?

Geçen hafta:70
Bu hafta: 70
Verilen kilo:0

kaldım ben 70de veremiyorum. Hafta da bir kilo normal ama bu kadar spor yapıp verememek üstüne bi de aç kalmak hevesim kaçıyor kızlar benim. Bırakmayı düşünüyorum bazen amaaan vermeyeceğim sıkıldım yiyeceğim artık diyorum sonra evliliğim geliyor gözümün önüne.. Beni çok seven bir eşim var ama kilo aldıkça bana bakışı da değişecek 3 haftadır spor yapıyorum çabaladığımı görüyor ve öyle mutlu ki kendi de az yemeye başladı ben de vereceğim senin yanında şişko kalamam dedi. İstiyormuş sanırım benim kilo vermemi ama ben alınıyorum diye söyleyemiyordu. Bırakırsam bişey demez ama kiloluyum veremiyorum diye söylenemem de bu defa Doğum kontrol hapına başladım acaba ondan mı yerimde sayıyorum....

insaallah gorursun canim aynen dedigin gibi olur esin

tebrikler tugba hedefe az kalmis

merabalar çıtırlar
bugün menüm
Sabah
1 küçük dilim çörek 150 kal
1 dilim kepekli ekmek 50 kal
2 küçük dilim kaşar peyniri 200 kal
Biraz domates 15 kal

Öğlen
5 kaşık kabak yemeği 100
3 kaşık bamya 70 kal
Ayran 70
Salata 100

Akşam
Kabak yemeği 75
Çok az salata 75
Yoğurt 100

Aralar
Kurabiye 150 kal
erik 50
bitki çayı

toplam 1205 kalori
çeşitler çok ama porsiyonlarım küçüktü

süper yaa ne güzel hedef gerçekleşmiş sayılır.darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…