Liste yarın çıkar canım.Bildirim yapmazsan Listede olmazsin demiştiniz peki liste nerede
Çıkmana gerek yok canım, haftaya verirsin sorun değil, kal burda.bu hafta diyet falan yapmadım kendime kızdığım için psikolojimin düzelmesini bekledim :)
kilo bildirimi: 80.6
şimdi gruptan çıkmam gerekiyor sanırım
KİLO BİLDİRİMİ
başlangıç:62.7
geçen hafta:61.7
bu hafta:60.6
giden:1.100
toplam giden:2.100
hedef:59
Eki Görüntüle 789896
haftalık hedefimi 100gr'la tutturamadım ama olsun bunada şükür,dün akşam fazla kaçırdım ondan büyük ihtimal,çünkü dünkü kilomda 60.6 idi,dedim yarına kadar 100gr kesin veririm heralde diyodum ama akşam ablamlardaydım fazla yedim hemde geç yedim olacağı buydu,,
haftaya hedefim :59.4 görmek hadi bakalım
bende emziriyorum canim ama gecti o acikmalar cok Nadir oluyor
canım masallah keşke bende verebilsem
sorma ya bende çok acukıyorum bi iştah bi iştah özellikle karbonhıdratlara karşı doğum yaptığımdan beri adette olamadım onun etkisi varmı acaba diye düşünüyorum
CANIM HEMEN KENDİNİ KOYVERME SABRET HEPSİ GİDİCEK İNŞALLAH BÖYLE DÜŞÜN..
notcapsclock açık kalmış pardon)
benim bildiğim adet gördüğün anlarda vücut çok iştahlı oluyo,karbonhidratlara karşı koyamıyosun ,tatlı isteğin tavan yapıyo o yüzden bence sen emzirdiğin için çok iştahlısın,e buda normal sen yiyceksinki süt olucak,ama buda yanlış,,sen süt olsun diye bol bol su tüket hem sütün artara hemde zayıflarsın[/QUOT
benim oğlum 9 aylık olsu sence bu zamana kadar adet görmemem normalmi herkez süt koruyo diyo doktora gittim söktürücü ilaç verdi yinde olmadı artık olsamda şu stresten kurtulsam
benim oğlum 9 aylık olsu sence bu zamana kadar adet görmemem normalmi herkez süt koruyo diyo doktora gittim söktürücü ilaç verdi yinde olmadı artık olsamda şu stresten kurtulsam
bu hafta diyet falan yapmadım kendime kızdığım için psikolojimin düzelmesini bekledim :)
kilo bildirimi: 80.6
şimdi gruptan çıkmam gerekiyor sanırım
kizlar nette bisey buldum sizce saçma mi?
aksam 3ten sonra hic bisey yemeden (yaz gunu 5 olmali bence)
1 doğadan form
1yaseminli yeşilçay
1 veya 2 limon suyu limonun özü ve kabuğu
1.5 litre kaynar su
bir sure sonra form çayi haftada 2 3 kere kullanin diyo.
ya benim bildigim form çaya vücut alismamaliymis ama ne dusunuyosunuz?
bu dediğini yapsam herhalde sıvı tüketmekten tuvalatten çıkamamayrıca kaynar su naasıl kullnılacakki anlamadım?
insaallah gorursun canim aynen dedigin gibi olur esinay darisi bana ececimbenimkininde agzi acik kalsada bidaha kapatamasa
yok canim burda normalde 15.30 a kadar ama ben herkes gibi 7.30 da degilde 8 de geldigim icin 16 da cikiyorumama mesain varsa cuma günleri fazla is olmadigindan yaptigin mesaiden alailiyorsun saatlerini ben de bugün 1 saat aldim haftaya da izin aldim benim oglan okula basliyor aman allahim :18:
sagol tatlim insallah
insallah verecegiz canim
yok canim gitmene gerek yok biz öyle kati kurallar uygulamiyoruz herkes hosgelmis sefa getirmis göndermiyoruz kimseyi
KİLO BİLDİRİMİ
Eki Görüntüle 789896
haftalık hedefimi 100gr'la tutturamadım ama olsun bunada şükür,dün akşam fazla kaçırdım ondan büyük ihtimal,çünkü dünkü kilomda 60.6 idi,dedim yarına kadar 100gr kesin veririm heralde diyodum ama akşam ablamlardaydım fazla yedim hemde geç yedim olacağı buydu,,
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
gecen hafta 59.9
buhafta 58.6
giden 1.300gr
toplamda giden 16.6
hedef 55
Eki Görüntüle 789702
bende bildirim yapayim firsat bulamadimsonrada unuturum birde
baslangic:77.1
gecen hafta:73.4
bu hafta:73.1
giden:300 gramm
toplam giden: 4
hedef:55
dün 72 lerdeydim niye böyle oldu anlamadim dikkat de etmisdim halbuki :26:napalim artik haftaya
Hayırlı cumalar herkese
Kilo bildirimi
Baş:63.2
Geç. Hf:62.5
Bu hf:61.9
Giden:600 gr
Top.giden:1200 gr
Hedef:57 kg
kilo bildirimi :
başlangıç :80.7
geçen hafta :79.2
bugün :78.0
giden :1.20
toplam giden:2.70
hedef :70 (şimdilik)
günaydın canlarım :)
başlangıç:78
geçen hafta:68,200
bu hafta:67
giden:1,200
toplam giden : 11
:) umarım hepimiz vermişiz dir :)
KİLO BİLDİRİMİ
Eki Görüntüle 789896
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?