ya ne güzel bilgiler edindim sayenizde sağolun arkadşlar iyiki varsınız hafataya 2 kilo verecek kadar çalışacağım artık kaç veririm bilemiyorum tabi ama ben elimden geleni yapacağım:)))
ya ne yaptın hugocuk şimdi bozacağız diyeti yapta yiyelim baricokacimcoookkaydirigubbakcemile3
ebende varim kizlar bende 65den 74e kadar geldim ama kesin kararliyim zayiflayacagim buradan birbirimize neler yaptigimizi yazarak daha kolay zayiflayabiliriz ben mesela yuruyusle basladim ise
canım bu da diyet zaten doktorlarınız 3 köfte büyüklüğünde et demiyomu. yada köfte demiyomu. işte bu tarifte yağ yok. şeker yok. ekmek yok. soğan var sarımsak var. e zaten yanındada salata vermiyomu bir önünde. yani 1 dilim kepek ekmeği, 3 köfte salata yokmu diyette. işte bunu verdim size ben. fark yokki zaten[/Q şaka yaptım:)) canım tariflerin çok iyi bende yarın yaparım artık sağol tariflerin için sende daha ne tarifler vardır
Bende senin gibi bu sefer çok kararlıyım mutlaka hedefime ulaşmak istiyorum.. 77 kiloyum şu an. Diyetisyenimin verdiği 1500 kalorilik cokacimcoook diyete başladım. Besin değişimlerine dayanan bir program. Her besin grubundan belirli ölçülerde seçim yaparak öğünlerimi düzenliyorum. Haftada 3 gün spora gitmeye çalışıyorum.. Sporda yarım saat yürüyüş ve yarım saat bisiklet çeviriyorum. 1500 kalori zayıflama diyeti için çok gibi geldi ama metabolizmama bakarak bunu tavsiye ettiğini söyledi.. Bakalım bu disiplinle devam edip sonuçları görmek istiyorum. :sm_cool:
canım bu da diyet zaten doktorlarınız 3 köfte büyüklüğünde et demiyomu. yada köfte demiyomu. işte bu tarifte yağ yok. şeker yok. ekmek yok. soğan var sarımsak var. e zaten yanındada salata vermiyomu bir önünde. yani 1 dilim kepek ekmeği, 3 köfte salata yokmu diyette. işte bunu verdim size ben. fark yokki zaten[/Q şaka yaptım:)) canım tariflerin çok iyi bende yarın yaparım artık sağol tariflerin için sende daha ne tarifler vardır
elbette neler var neler. eşim kuzu şişi sever. ben evde terbiye ediyorum daha iyi oluyo. eşim yerken ben bakıyodum. ama çaresini düşününce buldum canım. içindeki tek zararlı diyet bozacak şey 1 bardak çiçekyağıydı. onu çıkardım oldu. mesela ızgara yapınca patlıcanda közlüyorum ben. patlıcanı közleyince soy. içine süt kat ve birazda kaşar peyniri koy.ama çok değil. biraz koy. acayip lezzetli oluyo. eşim bile diyet olmasına rağmen severek yiyo
slm kızlar bende 85 kıloydum sonra 3ayda 77oldum saglıklı ve sporlu bı hayatla ama bu aralar bıraz sorunlarım var mutsuzum 3 gundur catlarasına yıyorum bugun 78.200 dum.yanı kotuyum kızlar moral sıfır sabah koca paket cıps ve kola içtim bana yasak oldugu halde yaptım bunu suan karnım agrıyor koladan benıde alın kızlar bu guruba 22 yasında bu kıloda olmak igrenc ben çırkın bı gelın olmak ıstemıyorum......
hugocuk kilo bildirimi niye yapılmıyor birde en başarıkı olan haftanın birincisi olsun
kalorisi gayet iyi. daha düşüğü şok diyet olur zaten bak 168cm. boyum var. haftada 10 saat spor yapıyorum. yada 11. değişiyo ama asla 5 saatin altına düşmez. günde iki saat yapıyorum yani. bazen kayınvalidemlere gidersek eğer yapamıyorum. ama yinede aktif hareketi sayılıyorum. günlük harcayacağım kalori 2300 kalori falan. bunu kaloriyi günlük alırsam eğer ben kilo veremem. bunun altında alırsam eğer ancak o zaman verebilirim. zaten ara öğünlerle falan 1500 kaloriyi buluyoruz diyette. ancak şok diyetle daha az kalori alıyoruz ama o da 1 hafta sürer zayıflama. zaten spor yapıyosanız dayanamazsınız eliniz ayağınız titrer. mecbur sporu bırakacaksınız. zaten düşük kalorili diyette 1 hafta iyi kilo verilir sonra metabolizma hızı yarı yarıya düşer ve zayıflama çok yavaşlar
Hmm o zaman 1500'e devam :) şok diyetlerle zayıflayıp tekrar eski halime dönmek istemiyorum uzun dönemde kilolarımı verip bunu bir yaşam tarzına döndürmek önemli benim için 25 yaşındayım ileriki yaşlarda bu kilolar üzerime kalmasın gençlik güzel ama ideal kiloda hihoyyyt
olsun canım. bildirelim kilolarımızı. ama biz daha ziyade hatalarımızı düzeltmeye uğraşıyoruz. hatalarımızı düzeltip kalıcı zayıflık ve en önemliside kat kat olmuş yağlarımızdan kurtulmaya uğraşıyoruz. ama madem istiyosun öyle yapalım. ben 75 kiloyum, kilom geçen haftayla aynı ama eşofmanım geçen hafta olurken bu hafta düşüyo. tartıda değil görüntüde fark var.
canım haftanın bir gününü belirleyelim o gün tartılalım buda bizi daha çabalamaya daha azimli olmaya yarar diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile2
Hmm o zaman 1500'e devam :) şok diyetlerle zayıflayıp tekrar eski halime dönmek istemiyorum uzun dönemde kilolarımı verip bunu bir yaşam tarzına döndürmek önemli benim için 25 yaşındayım ileriki yaşlarda bu kilolar üzerime kalmasın gençlik güzel ama ideal kiloda hihoyyyt
Tabiki..doktorunun verdiği değişimli diyet listeni yazabilirmisin. bizde okuyup yeni şeyler öğrenebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?