70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ne güzel bilgiler edindim sayenizde sağolun arkadşlar iyiki varsınız hafataya 2 kilo verecek kadar çalışacağım artık kaç veririm bilemiyorum tabi ama ben elimden geleni yapacağım:)))

canım sakın şu kadar kilo verecem 1 haftada diye kendini strese sokma. sen spor yap. diyette yapıyosan zaten kilo vereceksin. ama yağ verirsin tartıda gözükmez fazla. dolayısıyla üzülür veremiyorum diye pes eder belki diyetini bile bozabilirsin. takma kafana. kiloyu haftayla değil ayla değerlendir. bedenindeki değişiklikleri kontrol et

ya ne yaptın hugocuk şimdi bozacağız diyeti yapta yiyelim baricokacimcoookkaydirigubbakcemile3

canım bu da diyet zaten doktorlarınız 3 köfte büyüklüğünde et demiyomu. yada köfte demiyomu. işte bu tarifte yağ yok. şeker yok. ekmek yok. soğan var sarımsak var. e zaten yanındada salata vermiyomu bir önünde. yani 1 dilim kepek ekmeği, 3 köfte salata yokmu diyette. işte bunu verdim size ben. fark yokki zaten

yani diyetiniz bozulmuyor asla. yine diyet yapmış oluyosunuz. lezzetli yiyosunuz. ama sütün yağı var diyosanız kuzu şişi light sütlede yapabilirsiniz. size kalmış. ben light süt ve yoğurt kullanmıyorum sevmiyorum çünkü. zaten az yağ kullanıyoruz. yoğurttaki yağ bence gereklidir. doğal zaten. ama siz isterseniz light süt ürünleri kullanabilirsiniz

ebende varim kizlar bende 65den 74e kadar geldim ama kesin kararliyim zayiflayacagim buradan birbirimize neler yaptigimizi yazarak daha kolay zayiflayabiliriz ben mesela yuruyusle basladim ise

Bende senin gibi bu sefer çok kararlıyım mutlaka hedefime ulaşmak istiyorum.. 77 kiloyum şu an. Diyetisyenimin verdiği 1500 kalorilik cokacimcoook diyete başladım. Besin değişimlerine dayanan bir program. Her besin grubundan belirli ölçülerde seçim yaparak öğünlerimi düzenliyorum. Haftada 3 gün spora gitmeye çalışıyorum.. Sporda yarım saat yürüyüş ve yarım saat bisiklet çeviriyorum. 1500 kalori zayıflama diyeti için çok gibi geldi ama metabolizmama bakarak bunu tavsiye ettiğini söyledi.. Bakalım bu disiplinle devam edip sonuçları görmek istiyorum. :sm_cool:

kalorisi gayet iyi. daha düşüğü şok diyet olur zaten bak 168cm. boyum var. haftada 10 saat spor yapıyorum. yada 11. değişiyo ama asla 5 saatin altına düşmez. günde iki saat yapıyorum yani. bazen kayınvalidemlere gidersek eğer yapamıyorum. ama yinede aktif hareketi sayılıyorum. günlük harcayacağım kalori 2300 kalori falan. bunu kaloriyi günlük alırsam eğer ben kilo veremem. bunun altında alırsam eğer ancak o zaman verebilirim. zaten ara öğünlerle falan 1500 kaloriyi buluyoruz diyette. ancak şok diyetle daha az kalori alıyoruz ama o da 1 hafta sürer zayıflama. zaten spor yapıyosanız dayanamazsınız eliniz ayağınız titrer. mecbur sporu bırakacaksınız. zaten düşük kalorili diyette 1 hafta iyi kilo verilir sonra metabolizma hızı yarı yarıya düşer ve zayıflama çok yavaşlar

ne kadar güzel 85 kilodan 77 kiloya inmişsin.. Bundan sonrasını da yapabilirsin. Moral bozukluğu olabilir hepimizin yaşadığı şeyler.. yasaklar cezbetmiş seni anlaşılan şutarafagitti kendini motive edip en güzel gelin olmak senin elinde haydi devam sporumuza sağlıklı beslenmemize zemuszemus

hugocuk kilo bildirimi niye yapılmıyor birde en başarıkı olan haftanın birincisi olsun

olsun canım. bildirelim kilolarımızı. ama biz daha ziyade hatalarımızı düzeltmeye uğraşıyoruz. hatalarımızı düzeltip kalıcı zayıflık ve en önemliside kat kat olmuş yağlarımızdan kurtulmaya uğraşıyoruz. ama madem istiyosun öyle yapalım. ben 75 kiloyum, kilom geçen haftayla aynı ama eşofmanım geçen hafta olurken bu hafta düşüyo. tartıda değil görüntüde fark var.

Hmm o zaman 1500'e devam :) şok diyetlerle zayıflayıp tekrar eski halime dönmek istemiyorum uzun dönemde kilolarımı verip bunu bir yaşam tarzına döndürmek önemli benim için 25 yaşındayım ileriki yaşlarda bu kilolar üzerime kalmasın gençlik güzel ama ideal kiloda hihoyyyt

doktorunun verdiği değişimli diyet listeni yazabilirmisin. bizde okuyup yeni şeyler öğrenebiliriz

canım haftanın bir gününü belirleyelim o gün tartılalım buda bizi daha çabalamaya daha azimli olmaya yarar diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile2

birde arkadaşlar moral bozukluğu olduğunda cipslere saldıran olursa onun yerine patlamış mısır yesin. 1 kaşık yağı tencereye koyun. mısırı ve tuzu ekleyin ama tuzu fazla kaçırmayın. patlatın yeyin. patlamış mısırda kalori yağındadır. ben öyle yapıyorum bazen. gayette lezzetli oluyo tavsiye ederim

canım haftanın bir gününü belirleyelim o gün tartılalım buda bizi daha çabalamaya daha azimli olmaya yarar diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile2

okey canım. haftaya pazar günü tartılalım uygunsa. sonrada mutluluğumuzu burada paylaşırız

tamam böylesi daha heycanlı olacak hadi bakalım kızlar ben iddalıyım dermişim haftaya pazar tatılma günümüzzemuszemus

100 gram mısırda 340 kalori var. bir kaşık yağla eder en fazla 350 kalori. zaten 100 gram mısırın hepsini yiyemeyiz. yarısını bile yesek 150 kalori alırız. 3 meyve yemekle aynı sayılır. yani arada keyifte yapabiliriz demek istiyorum

canım diyet listeni çok merak ettim. değişimli olduğundan dolayı yazarsan çok sevinirim. değişimlerinide yaz

doktorunun verdiği değişimli diyet listeni yazabilirmisin. bizde okuyup yeni şeyler öğrenebiliriz
Tabiki..

7 Ana besin grubu ve günlük seçim haklarımı veriyorum..
  • Süt yoğurt değişim gurubu. (2 seçim ) (yani 1 günde 2 bardak süt veya 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı süt içmek gibi)
  • Et (4 seçim) (1 köfte kadar et 1 değişimi ifade ediyor aynı zamanda peynirde et grubunda )
  • Ekmek (7 seçim) (günde 7 dilim ekmek yeme hakkım var harika :))
  • Ekmek Yerine Geçen (2 seçim) (makarna bulgur vs. bu grupta yer alıyor.)
  • Sebze (2 Seçim) ( 4 yemek kaşığı patlıcan, ıspanak vs..1 değişim anlamında)
  • Meyve
(3 Seçim) örneğin 15 tane üzüm 1 seçim bir günde 15x3=45 üzüm yenilebilir..
  • Yağ (4 seçim) (bu grupta 1 tatlı kaşığı yağ 1 seçime giriyor.)

Bir öğünden örnek vereyim

4-5 yemek kaşığı sebze yemeği = 1 sebze + 1 yağ
4 kaşık pilav = 2 ekmek + 1 yağ
1 bardak ayran = 1 süt seçimi

bu seçimleri o günkü haklarımdan düşerek devam ediyorum..
ilk başta epey karmaşık geliyor fakat sonra uygulamak çok kolay
Unutulmaması gereken her grubu kendi içinde değerlendirmek gerekiyor örneğin bugün süt yoğurt yemedim 1 dilim fazla ekmek yiyebilirim diyemiyoruz.. çünkü gruplar farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…