70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya zayıf insanları ne kadar kıskanıyorum bir bilsen bazen kendimden nefret ediyorum üstelik eşimde zayjf çok kötü bir durum mafoldumben

kızlar herkes ne yediğini yazsın böylece kaçamak yapamayız her pazar tartılalım buda bizi gaza getirir haftaya pazar başlıyoruz kabül edenler yazsın iyi zayıflamalar kaydirigubbakcemile2

ya zayıf insanları ne kadar kıskanıyorum bir bilsen bazen kendimden nefret ediyorum üstelik eşimde zayjf çok kötü bir durum mafoldumben

benim eşimde zayıf. kilo aldı ama kas oldu. görünüşü iyi. yağsız gibi duruyo. eski zayı hallerinden daha yakışıklı oldu. bende zayıf insan görünce üzülüyorum. ben niye böyleyim diye. üstelik eşimde bu konuda manevi destek olmuyo hiç. zayıfla diyoda başka bişey demiyo. evliliğimizdeki tek sorun bu. bu durumu çok sorun ediyo. ama ben yinede kendim için zayıflıyorum. çünkü bu konuda çok kalbimi kırdı. en azından zayıflasam bidaha o laflarla üzemez beni.

benim eşim problem etmiyo ben daha çok problem ediyorum ama zayıflayacağıma inanmıyo gıcık şey mafoldumben

iyimiş. karnıbahar kızartma değildi dimi. zaten azcık sütlü tatlı bişey yapmaz. karnıbahar haşlamaysa eger kalorisi çok azdır.

iyi o zaman önce kilolar gider sonra bebiş gelir:ecrin_bebek: bende bi ara diyetisyene gitmiştim doğum yapmayan kadın istediği kiloya daha çabuk kavuşurmuş öyle söylemişti bende onun yalancısıyım

:enbuyukkk:kızlar durmak yok kimse morelini bozmasın ara sıra kaçamak:icecream: olur zararın neresinden dönülse kardır kendinizi kaçamak yaparken bulduğunuzda hemen delilleri yok edip olay yerinden kaçın bu arada kaçamaklarınızıda yazın olurmu hadi bakalım kızlar bu yaz süperbayanssulusmile olacağız bizimle dalga geçenlere kilo vereceğimize inanmayanlara inat başaracağız onları pişman edeceğiz zemuszemusunutmayın haftaya pazar tartılıyoruz haftanın birincisi :hooraylmak istiyorsan kilolarakaydirigubbakcemile2 veda et herkese başırılar dil:lepi:erim

Son düzenleme:
bende varım.müsait oldukça yediklerimi yazarım.haftaya pazar görüşmek üzere.bol hareket.kaydirigubbakcemile2.az yemek.:gitme:.sonuç mükemmel olmalı.1. olamasak bile hırs yaparda.yememe sözünde dururuz.ve sonra :teytey:hadi kızlar pazara görüşmek üzereolumunekankayizsmile

günaydın arkadaşlar. bu hafta 71,5 çıktım malum doğumgünümdü ve ben 3 kez kutladım tamam pasta dilimlerim inceydi ama

peki bu tartı işlemini nasıl yapıyoruz yani ne akşammı sabahmı üzerimizde ne olacak?siz nasıl tartılıyorsunuz?

günaydın arkadaşlar. bu hafta 71,5 çıktım malum doğumgünümdü ve ben 3 kez kutladım tamam pasta dilimlerim inceydi ama

canım ya yeni yaşın kutlu olsun sana tüm güzellikleriyle gelsin inşallahhhhhhhhh.... olur kaçamaklar canım ya her zaman doğum günün değil ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…