70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla canım ben girdim bikiniyle aldırış etmedim 69.7 olmama rağmen verdim canım kilomu ama hedefim 66 idi olmadı haftaya bakalım inşallah 65li rakamı görürüm

CANIMCIM 69 la giyilebilir ama ben 74 le giyemedim ne bileyim..tabıkı tercıh meselesi o herkese göre değişir :))
inşallah hedifine ulaşırsın

CANIMCIM 69 la giyilebilir ama ben 74 le giyemedim ne bileyim..tabıkı tercıh meselesi o herkese göre değişir :))
inşallah hedifine ulaşırsın

milleti görünce ben inceciğim dedim ondan cesaret alıp giydim bende

ne güzel hareketliysen kolay verirsin oraara gidince bizden kopmazsın dimii??

Evet onu bende duymuştum ama günde 1 tk ideal bence bi ara gittiğim diyetisyende vermişti.
Yoğurdun içine katıp ye veya salatanın içine at demişti.

ben dee geçen yaz da burdaydım okul başlayınca koptum ama bu yaz tekrar geldim bi daha gitmem artık yani inşallah apartın interneti iyi olur inşallah :18:

gitmee gitmee bizi listeye kim yerleştircek yoksaa :26: yok yok sensiz olmaz o

neymişş o karışımm bakim söyle bende yapim

her gün yediklerimde yazıyorum canım ama senin için tekrar yazayım
2 kaşık yoğurta yarımşar çay kaşığı zerdeçal,zencefil ve tarçın karıştırıp yiyorum canım beş buçuk gün oldu 2 hafta yapıp ara vermeyi düşünüyorum

Bu gün çok mutlu oldum. tartıda 77.500 görünce çok sevindim.Çok şükür gidiyor kilolar.
Başlangış kilom 80
Gecen hafta 78.800
bu hafta 77.500
bu hafta 1.300 gr vermişim
toplamda 2.500 kg verdim.
Bu günkü menüm
sabah 1 adet haşlanmış yumurta,dometes salatalık ,maydonoz çeyrek simit tarcın çayı
öğle yoğurt-4 tane küçük kabak dolması
Ara erik yiyeceğim
akşamda bir kase çorba içerim.
Hergün 1 şişe sade soda içiyorum.1 tane kaysılı form cay içiyorum.
Bol bol su içmeye çalışıyorum.

Şimdi dışarı çıkıp kızıma hepettit aşısının 2 dozunu yaptıracğım . sorada temizlik yapacağım.

inşallah herkez güzel kilo vermiştir. inşalah 2014 yılına herkez istediği kiloda cıtır kızlar olarak gireriz.

ya sabahtan beri telden giriyodum bi yazılmadı be uff gönderdim gönderdim gitmedi. şimdi bilgisayardn yazcm napıyosunuz nasılsın güzel kilolar verilmiş tebrik ederim hepiniziii
bildirim;
baslangıc 79
gecen hafta 69.200
bu hafta 68.900
giden 300
toplam giden 10.100
hedef 63
hayalim sıfır beden

bu hafta diyet yapmadım ama spor çok yaptım 300 gramı sporla verdim

kızlaaar cildim için denediğim bişey hakkında sizin fikrinizi almak istedim maden suyunu buz kalıbına döküp dondurdum 5 gündür sabahları yüzümde birer tane gezdirip eritiyorum sivilce lekelerine ve yağlanmaya iyi gelir diye yüzüm yumuşacık oluyo denemek isteyenlere tavsiye ederim lekelerde azcık bi değişiklik var gibi ama bilemedim denediniz mi böyle bişey ya da başka bildiğiniz var mı lekeler için

Sivilcelere karşı Mucizevi çözüm: 100 gr alkol ile 6 aspirini ezin 3 gün bekletin. Bu karışımla cildinizi her gün silip ardından durulayın
sivilceler için bunu deneyeceğim

Sivilcelere karşı Mucizevi çözüm: 100 gr alkol ile 6 aspirini ezin 3 gün bekletin. Bu karışımla cildinizi her gün silip ardından durulayın
sivilceler için bunu deneyeceğim

sivilcelerim geçti ama yanaklarımda bikaç tane geçmeyen leke kaldı

oh gitti 900 gr daha ne giderse karımıza ki 1 kilo neredeyse [/QUOTE]

teşekkürler. evet her hafta 1 kilo gitse süper 2.5-3 ay sonra istediğimiz kiloya ulaşabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…