valla canım ben girdim bikiniyle aldırış etmedim 69.7 olmama rağmenverdim canım kilomu ama hedefim 66 idi olmadı haftaya bakalım inşallah 65li rakamı görürüm
CANIMCIM 69 la giyilebilir ama ben 74 le giyemedim ne bileyim..tabıkı tercıh meselesi o herkese göre değişir :))
inşallah hedifine ulaşırsın
ay benim dekapı gıcırtısına hareketlenen bi hatunum zaten ama evde tutuyorum kendimi denizliye gidince kuduruk gibi oynarım evde
şimdi yeni gelenlerin listesine baktım da bayaa bi kişi gelmiş, inşallah geçen haftalardaki gibi olmaz da hepsi devam eder
ne güzel hareketliysen kolay verirsin oraara gidince bizden kopmazsın dimii??
hayııırrrr kopar mıyım hiç hedefime ulaşsam bile burdayım
hmm iyi o zaman ben feci bağlandım buraya
günaydııınnn kuzularımm
keten tohumunu araştırmıştım bi ara kullanmak istedim ama göğüste kist yapıyomuş diyolardı tırstım vazgeçtim dikkatli olun
topiğimize bissürü bissürü kızçe geldi çok hoş oldu böyle eskisi gibi olduk :124:
ben deegeçen yaz da burdaydım okul başlayınca koptum ama bu yaz tekrar geldim bi daha gitmem artık yani inşallah apartın interneti iyi olur inşallah :18:
Evet onu bende duymuştum ama günde 1 tk ideal bence bi ara gittiğim diyetisyende vermişti.
Yoğurdun içine katıp ye veya salatanın içine at demişti.
gitmee gitmee bizi listeye kim yerleştircek yoksaa :26: yok yok sensiz olmaz o
neymişş o karışımm bakim söyle bende yapim
geçmiş olsun canım tebrik ederimm
saol hayatım :)
kızlaaar cildim için denediğim bişey hakkında sizin fikrinizi almak istedimmaden suyunu buz kalıbına döküp dondurdum 5 gündür sabahları yüzümde birer tane gezdirip eritiyorum sivilce lekelerine ve yağlanmaya iyi gelir diye yüzüm yumuşacık oluyo denemek isteyenlere tavsiye ederim lekelerde azcık bi değişiklik var gibi ama bilemedim denediniz mi böyle bişey ya da başka bildiğiniz var mı lekeler için
Sivilcelere karşı Mucizevi çözüm: 100 gr alkol ile 6 aspirini ezin 3 gün bekletin. Bu karışımla cildinizi her gün silip ardından durulayın
sivilceler için bunu deneyeceğim
Tebrik ederimm
teşekkür ederim ama bayrama kadar 10 kilo vermem lazım eşimle iddaya girdik bu Arada hoş geldin ben gamze
Evet kilo verdiğim dönem yogurdun içine 1 tk atıyordum.
Wc e çıkmanı sağlıyor netten bakarsan baya bi yararı var zaten.[/QUOT
Bende dün uzun bir aradan sonra diyete başladım tekrar:))
Başlangıç kilom 87
Şu anki kilom 75,9 bakalım haftaya kaç kilo vereceğim?? Merakla bekliyorum:)):)[
caım maşllah 12 kiloyu nasıl verdin ya benmde kurbana kadar 10 kilo vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?