70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım maşllah ne güzel kilo vermişsin

selam arkadaşlar. nedense hiç adam gibi düzenli diyet yapamıyorum. halbuki çoook ihtiyacım var

bugün yeiklerimi yazmadım unutmadan yazimm

kahvaltı;
1,5 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
7 tane zeytin
4-5 dilim salatalık
biraz da peynir ve çay doymadan kalktım bugün

öğle yemeğim;
1 dilim kepek ekmeği
1 ad. karnıyarık
1 kase cacık yine doymadım

evet ya görmüştüm ben bunu tekrar yazdığın için sağol canım

canım keşke ara öğün yapsaydın 1 tane meyve mesela:44:

sivilceleri nasıl geçirdin ya ben sanki 2.kere ergenliğe girecek gibi alnım falan pütür pütür (

benim ergenlikte nerdeyse hiç sivilce çıkmadı yüzümde ama 18 yaşına geldim karabibere alerjim var o yüzden yüzüm sivilce doldu böyle garip pütür pütürdü ergenlik sivilcesi gibi de değildi yüz temizleme jeli falan kullandım ama bilmiyorum onun etkisi var mı yok mu ama kullanmaya başladığımda azalmıştı, 6 ayda falan anca geçti sivilceler şimdi iz kaldı tırnakladığım için

ama şunu deneyebilirsin arada çıkan tek tük sivilcelere uyguluyorum iyi geliyo: parmağına bi damla limon damlat sivilcenin üstüne dokundur, ovalamadan ama sadece dokundurarak
limon suyu orda kurusun ertesi gün iltihabı kendi kendine atıyo tırnaklamadan iyice temizle geçiyo orası bi dene derim

ara öğün saati gelmiş bile :)) ne yesek acaba ne yesek, canımda bişey istemiyoooo:44::44::44:

kılar yarıdm edin kurbana kadar 10 kilo vermem lazım eşimle iddaya girdik o dediki kurbana kadar kilo verirsen yani20 kilo verirsen seni tatile götürürüm dedi bende çüş dedim 20 kilo sen beni öldürcekmisin dedim ama 10 kilo vermem lazım ne yapmalı bu zmana kadar hiç o kadar kilo veremedim yardım edinnn metebolizmayı hızlandırmada ne yapmalı neler yemeli acilll çok panik oldum

çok az kaldı kurban bayramına işin zor gibi görünüyo :)) ama ekstra yardımcılar istersen eğer , maydonoz suyunun çok faydasını gördüm ben, sade sodanın içine limon sıkarak tüketmekte güzel kilo verdiriyo diyolar ama onu denemedim ve bu akşam keten tohumu alıcam onuda bugün burda duydum

tatlım su ne kadar içiyorsun?yeşil çay içiyor musun?

39 günün var 20 kilo zor ama 10 kio verebilirsin bence ama sporsuz olmaz spor yaparsan haftada 2 kilo verebilirsin bence böylelikle 5 haftada verebilirsin 10 kilonu yediklerine dikkat et beyaz ekmek yeme yağlı kızartma abur cuburu kes 2 lt su iç sonra aralarda biberiye çayı var ben herkese tavsiye ediyorum günde 2 bardak demle ve iç bağırsakların çalışır hemde yağ yakıcı özelliği var artı ben yağını göbeğime sürüyodum akşamları sarıp terletiodum 8 günde 2cm inceldim yada sıkılaştım diyelim bıraktım her akşam yapmak sıktı beni ara öğünlerini atlamaki aç hissetme kendini bügün benim ara öğünüm yok çok açımm mesela:26:

annem bikaç dilim karpuzu blenderdan geçirip suyunu çıkarmış o kadar hoşuma gitti ki 2 koca bardak içtim karpuz yemeyi o kadar sevmem ama suyuna bayıldım arkadaş ne güzel bişeymiş bu ara öğün olmuş oldu bana hem az kalorili hem bol bol sıvı almış oldum ohh ohh yandan

37 yaşındayım 73,5 kiloyum ve zayıflayabildiğim kadar zayıflamak istiyorum :)))
pazartes, Dr. Ayşegül Çoruhlunun Alkali Diyet kitabını okudum bitirdim. o gün bugündür alkali beslenmeye çalışıyorum. tatlı yemiyorum. tam buğday ekmeği tercih ediyorum akşam saat 8 den sonra asla yemek yemiyorum. sabah 20 dk. öğlen 30 akşam da 20 dk yürüyebiliyorum hızlı tempoda.
haaaa bir de suyuma karbonat attım, (kitapta tavsiye ediliyordu)
anlatacağım olup biteni bundan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…