bizde seni tebrik ederiz canım vermişsin kaçamağa rağmen
merhaba kızlar günaydın normalde erken bildiririm ama bu sabah yataktan kalkasım yoktu azcık rahatsızım da :)
başlangıç:78
geçen hafta:67
bu hafta:66,100
giden:900
toplam giden : 11,900
siz nasılsınız çok uzun süredir giremiyyorum evde nette sorun var ondan . bu arada inş herkes kilo vermiştir :)
günaydın hanımlar
yeni gelen eski müdavimler hoşgeldiniz
tebrikler gayet güzel vermişsin bir haftada
haftaya bildirim yaparsın canım
gayet güzel daha ne olsun
canım sağol allah razı olsun ama eşim bu sabah beniyine sinir etti dedim kurbana kadar 10 kilo vermemlazım oda dediki kurbana kadar 20 kilo ver seni tatile götüreyim kızlar napıcam ben 1 ayda nasıl vericem bu 10 kiloyu yardım edin nolur metebolizmayı hızlandıran şeyler neler çok pis kafaya taktım sinir etti beni nolur çok panik yaptım ya verilebilirmi bu kadar kilo 1 ayda hiç vermedim daha önce yardım edinnnnnnn
oh gitti 900 gr daha ne giderse karımıza ki 1 kilo neredeyse[/Q
her gün yediklerimde yazıyorum canım ama senin için tekrar yazayım
2 kaşık yoğurta yarımşar çay kaşığı zerdeçal,zencefil ve tarçın karıştırıp yiyorum canım beş buçuk gün oldu 2 hafta yapıp ara vermeyi düşünüyorum
diyetisyen dediyse sorun yok şifa olsun
korkma korkma burdayım
bugün yeiklerimi yazmadım unutmadan yazimm
kahvaltı;
1,5 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
7 tane zeytin
4-5 dilim salatalık
biraz da peynir ve çay doymadan kalktım bugün
öğle yemeğim;
1 dilim kepek ekmeği
1 ad. karnıyarık
1 kase cacık yine doymadım
sivilceleri nasıl geçirdin ya ben sanki 2.kere ergenliğe girecek gibi alnım falan pütür pütür(
canım ya senin şu avatarına hastayım ne güzel sallıyo öyle bizde sallanalım baride popolar gitsin:))
ara öğün saati gelmiş bile :)) ne yesek acaba ne yesek, canımda bişey istemiyoooo:44::44::44:
kılar yarıdm edin kurbana kadar 10 kilo vermem lazım eşimle iddaya girdik o dediki kurbana kadar kilo verirsen yani20 kilo verirsen seni tatile götürürüm dedi bende çüş dedim 20 kilo sen beni öldürcekmisin dedim ama 10 kilo vermem lazım ne yapmalı bu zmana kadar hiç o kadar kilo veremedim yardım edinnn metebolizmayı hızlandırmada ne yapmalı neler yemeli acilll çok panik oldum
kılar yarıdm edin kurbana kadar 10 kilo vermem lazım eşimle iddaya girdik o dediki kurbana kadar kilo verirsen yani20 kilo verirsen seni tatile götürürüm dedi bende çüş dedim 20 kilo sen beni öldürcekmisin dedim ama 10 kilo vermem lazım ne yapmalı bu zmana kadar hiç o kadar kilo veremedim yardım edinnn metebolizmayı hızlandırmada ne yapmalı neler yemeli acilll çok panik oldum
canım keşke ara öğün yapsaydın 1 tane meyve mesela:44:
çook teşekkürler. inşallah daha da fazla vermeye devam ederiz sağlıkla inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?