70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oohh yarasınn

hoşgeldin canımm bize de tüyo verirsen kitaptan sevinirim alkali diyeti hankkında bi bigiye sahip değiim çünkü

canım bende şöyle bi durum var çikolata özellikle nutella tarzı şeyleri görünce dayanamıyorm şişenin dibini görmem lazım ahh o kadar or durumdayım ki bi de yemiyorum ya yasaklı şeyler bir hafta rejimden sonra aniden kendimi ekmek yerken yada çikolata başında buluyorum hemde öyle bi parça değil kocaman kocaman kaşıklar offf valla işim zor ama taktım kafaya peki tatlı canım isterse ne yapmalı

bide emziriyorum biberiye çayının zararı varmıdır acaba

ohhh süper olmuş canım bende denicem

canım benim çikolataya kim hayır diyebilir kii ver bana bende yerim yani ama kocanın dediklerini düşün ve hırs edin düündükçe inan yemek istemiceksin meyve ye dozunu kaçırmadan yada sabahları 1 tatlı kaşığı pekmez ye kansızlığa da iyi gelir hem nutellayı falan kaldır dolabından ekmek olarakda buğday çavdar ye beyaz yeme sakın kepekte tavsiye etmiyorum canım emin ol vereceksin ve daha dinç olacaksın duruşun yürüyüşün bile değişiyo çok havaya girmiim ben 2 kilo verim diye bu arada şuanki kilon kaç?

diyet yapanlara çok fazla karpuz önermiyolar diye biliyorum yanlışmı biliyorum ben boşunamı karpuz yemiyorum :18::18::18:

tarçın tatlı isteğine birebir 1 bardak süte 1 çay kaşığı tarçın karıştır iç veya elmanın üstüne tarçın serp çok güzel oluyo

diyet yapanlara çok fazla karpuz önermiyolar diye biliyorum yanlışmı biliyorum ben boşunamı karpuz yemiyorum :18::18::18:

100 gram karpuzda 19 kalori varmış boşuna korkuyosun bence ama her meyve şekerli olduğu için gündüz tüketmeye çalışıyorum akşam pek yemem

100 gram karpuzda 19 kalori varmış boşuna korkuyosun bence ama her meyve şekerli olduğu için gündüz tüketmeye çalışıyorum akşam pek yemem

şimdi araştırdım bi de şeker oranı da düşükmüş 100 gramda 3.7 gram şeker varmış gayet iyi bence

ben de öyle biliyorum ne kadar su oranı fazla olsada şekeri de bi o kadar fazla bence çok tatlı bişiy yani . geçen kuzenlerle bu konuda iddiaya girmiştik de kaybettim acı bir tecrübe oldu ordan biliyorum.İçeriğinde fruktoz oranı çok fazlaymış meğersem [ meyve sularını bile çok içmeyin diyorlar.

Son düzenleme:

açıkçası bende öyle biliyorum yani en fazla 2 dilim diye. a20 seni üzmek istemem güzel bi ara öğün bulmuşken :18: ama istersen fazla kaçırma derim.

Canim kurbana daha çok var bence dikkat edip spor yapsan gayet iyi verirsin ben eşimle iddiaya girsem kesinlikle veririm bence sende verirsin cikolatayi bende çok seviyorum ama iki aydir yemiyorum canimda hiç istemiyor sende yememeye özen göster

açıkçası bende öyle biliyorum yani en fazla 2 dilim diye. a20 seni üzmek istemem güzel bi ara öğün bulmuşken :18: ama istersen fazla kaçırma derim.

yok canım tabi ki her şey gibi onun da fazlası zararlı farkındayım annem zaten 3 dilimden hazırlamış 1.5 litrelik şişeyi doldurmuş ben 2 bardak içtim 1 dilim bile etmez yani

yeni başlangıç:62.7
geçen hafta:60.6
bu hafta:60.9
gelen:300
toplam giden:1.800
hedef:59

çarşamba sabah gayet iyi bir rakam görmüştümki çok heycanlıydım daha 2 gün var diyodum,akşamına annem gelmesinmi,hazır su böreğiyle pizza almış gelmişyeğenlerimide getirmiş, hadi şunları fırında ısıtta yiyelim hep beraber dedi,e yaptım yemiycektim ama anne yüreği diretti bi seferden bişey olmaz diye,,

Yedim hepsindende,sonra birtanede kol böreği verdi sabah eşinle yersin hazırcana dedi,onuda perşembe sabahı yaptım bi güzel yedik,dün akşam çorba içtim sadece fakat akşamdan geceye yolculuk esnasında tv karşısında abur cuburları götürdüm dayanamadım çok tatlı istiyodu canım ,,

birde bugün ne göreyim tartıda 60.9,,e dedim olacağı buydu fakat yinede daha aşağıda bekliyodum,meğerse regl zamanımmış bu kilo bu yüzden böyle olmuş sevindim açıkçası,geçen ayda 7sinde başlamıştı,her ay 1 gün geriliyo maşallahneyse haftaya dahada fazla vermiş olucam en azından bu haftalık böyle oldu...

yok canım tabi ki her şey gibi onun da fazlası zararlı farkındayım annem zaten 3 dilimden hazırlamış 1.5 litrelik şişeyi doldurmuş ben 2 bardak içtim 1 dilim bile etmez yani

sana bişey itiraf etmeliyim.. canım karpuz suyu istiyoooo bu arada afiyet bal şeker olup kilo verdirsin..

başlangıç:87
geçen hafta:61.300
bu hafta:62.700
gelen:1.400
hedef:58
kilo korumadaydım..61.500ü koruyacaktım.aslında koruyordumda ama 3 günlük tatil ne yaptıysa yaptı bana aşırı yedim..mahwoldum..bu hafta kilomu 61.500 e indirip korumaya dewam edicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…