annem bikaç dilim karpuzu blenderdan geçirip suyunu çıkarmış o kadar hoşuma gitti ki 2 koca bardak içtimkarpuz yemeyi o kadar sevmem ama suyuna bayıldım arkadaş ne güzel bişeymiş bu ara öğün olmuş oldu bana hem az kalorili hem bol bol sıvı almış oldum ohh ohh yandan
37 yaşındayım 73,5 kiloyum ve zayıflayabildiğim kadar zayıflamak istiyorum :)))
pazartes, Dr. Ayşegül Çoruhlunun Alkali Diyet kitabını okudum bitirdim. o gün bugündür alkali beslenmeye çalışıyorum. tatlı yemiyorum. tam buğday ekmeği tercih ediyorum akşam saat 8 den sonra asla yemek yemiyorum. sabah 20 dk. öğlen 30 akşam da 20 dk yürüyebiliyorum hızlı tempoda.
haaaa bir de suyuma karbonat attım, (kitapta tavsiye ediliyordu)
anlatacağım olup biteni bundan sonra...
39 günün var 20 kilo zor ama 10 kio verebilirsin bence ama sporsuz olmaz spor yaparsan haftada 2 kilo verebilirsin bence böylelikle 5 haftada verebilirsin 10 kilonu yediklerine dikkat et beyaz ekmek yeme yağlı kızartma abur cuburu kes 2 lt su iç sonra aralarda biberiye çayı var ben herkese tavsiye ediyorum günde 2 bardak demle ve iç bağırsakların çalışır hemde yağ yakıcı özelliği var artı ben yağını göbeğime sürüyodum akşamları sarıp terletiodum 8 günde 2cm inceldim yada sıkılaştım diyelim bıraktım her akşam yapmak sıktı beni ara öğünlerini atlamaki aç hissetme kendini bügün benim ara öğünüm yok çok açımm mesela:26:
canım bende şöyle bi durum var çikolata özellikle nutella tarzı şeyleri görünce dayanamıyorm şişenin dibini görmem lazım ahh o kadar or durumdayım ki bi de yemiyorum ya yasaklı şeyler bir hafta rejimden sonra aniden kendimi ekmek yerken yada çikolata başında buluyorum hemde öyle bi parça değil kocaman kocaman kaşıklar offf valla işim zor ama taktım kafaya peki tatlı canım isterse ne yapmalı
annem bikaç dilim karpuzu blenderdan geçirip suyunu çıkarmış o kadar hoşuma gitti ki 2 koca bardak içtimkarpuz yemeyi o kadar sevmem ama suyuna bayıldım arkadaş ne güzel bişeymiş bu ara öğün olmuş oldu bana hem az kalorili hem bol bol sıvı almış oldum ohh ohh yandan
canım bende şöyle bi durum var çikolata özellikle nutella tarzı şeyleri görünce dayanamıyorm şişenin dibini görmem lazım ahh o kadar or durumdayım ki bi de yemiyorum ya yasaklı şeyler bir hafta rejimden sonra aniden kendimi ekmek yerken yada çikolata başında buluyorum hemde öyle bi parça değil kocaman kocaman kaşıklar offf valla işim zor ama taktım kafaya peki tatlı canım isterse ne yapmalı
diyet yapanlara çok fazla karpuz önermiyolar diye biliyorum yanlışmı biliyorum ben boşunamı karpuz yemiyorum :18::18::18:
tatlım su ne kadar içiyorsun?yeşil çay içiyor musun?
100 gram karpuzda 19 kalori varmış boşuna korkuyosun benceama her meyve şekerli olduğu için gündüz tüketmeye çalışıyorum akşam pek yemem
diyet yapanlara çok fazla karpuz önermiyolar diye biliyorum yanlışmı biliyorum ben boşunamı karpuz yemiyorum :18::18::18:
bide emziriyorum biberiye çayının zararı varmıdır acaba
kılar yarıdm edin kurbana kadar 10 kilo vermem lazım eşimle iddaya girdik o dediki kurbana kadar kilo verirsen yani20 kilo verirsen seni tatile götürürüm dedi bende çüş dedim 20 kilo sen beni öldürcekmisin dedim ama 10 kilo vermem lazım ne yapmalı bu zmana kadar hiç o kadar kilo veremedim yardım edinnn metebolizmayı hızlandırmada ne yapmalı neler yemeli acilll çok panik oldum
açıkçası bende öyle biliyorum yani en fazla 2 dilim diye. a20 seni üzmek istemem güzel bi ara öğün bulmuşken :18: ama istersen fazla kaçırma derim.
su bayağı içiyorum yeşil çay içemiyorum emzirdiğim için
yok canım tabi ki her şey gibi onun da fazlası zararlı farkındayımannem zaten 3 dilimden hazırlamış 1.5 litrelik şişeyi doldurmuş ben 2 bardak içtim 1 dilim bile etmez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?