70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim yediklerine nazaran az bile aldım ben diye tartıya kızman lazımdı bence canımda kol böreği çekti ya :26:

bravo bravo bende 86 dan 66 kadar düştüm ama şimdi 74 üm :26::26::26::26:

olsun 300 gramcıktan bişey olmaz hem regl zamanı normal senin iyi yine 1 gün oynuyo benim hep 3-4 gün şaşıyo yaklaşınca tırsıyorum
sana bişey itiraf etmeliyim.. canım karpuz suyu istiyoooo bu arada afiyet bal şeker olup kilo verdirsin..

ayy pardon sağol hayatım inşallah

baya yol katetmişsin bırakta olsun ufak kaçamaklar biz onları hakedecek duruma gelmedik daha

mutluluğun daim olsun canım
duymuştum cilde iyi geldiğini ama buz yapman şart değil yıkaman da yeterli maden suyu ile,yeni çıkmaya başlayan sivilceye tuz da iyi geliyor canım

canım kendine zulüm yapma sen emziren bir annesin daha dikkatli beslenmen gerekli sütün kesilmesin Allah korusun canın tatlı çekince kuru incir ye 2 tane ya da siyah kayısı yada hurma hepsi 2 yada 3 canım eminim tatlı ihtiyacını kesecektir, günlük 1000 kalorinin altına düşmeden ve sütüne dikkat ederek beslen derim sen nekadar verirsen ver eşin zaten memnun olacaktır

tarçın tatlı isteğine birebir 1 bardak süte 1 çay kaşığı tarçın karıştır iç veya elmanın üstüne tarçın serp çok güzel oluyo

tarçın kan şekerini düşürüyor diye biliyorum canım :26:

Son düzenleme:

evet hayatım ben havalar sıcak diye şimdi buz yapıyorum kışın öyle yapcam tuzu bilmiyodum canım denerim

bilmiyorum ki öyle okudum internette şeker ihtiyacını karşılar diyodu, bi de yeşil çayın içine 1 çubuk tarçın attığım zaman şekerli gibi oluyo

canımmm cok sağol bence havaya girmelisin 2 kilo bile insanda nasıl özgüven yaratıyo tebrik ederim seni şuanki kilom sabahları aç karnına 74.4 tavsiyelerin için sağol ahhh nutella ahhh 60 kiloya inim ilk işim kaşık kaşık yemek

canım şu sade sodayı deneyemedim gitti halbuki çok merak ediyorum her dışarı çıktığımda unutuyorum cidden faydası oluyor dediler maydanoz suyunuda denicem canım tavsiyelerin için sağol

dilekun sen beni hatirla zaten. yoksa kuserim

saka tabi ama simdi siki durun cok feci bir bildirim yapicam

baslangic: 76kg
gecen hafta: 62.9 kg
bu hafta: 63.3 kg
gelen: 400 gr
toplamda giden:12.7 kg
hedef: 55

iki haftada 60 dan 62 oldum sonra bugun 63 de gorunce bir sikinti olduguna ikna oldum ve hemen bugun doktordan randevu aldim. bakalim hayirlisi insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…