yeni başlangıç:62.7
geçen hafta:60.6
bu hafta:60.9
gelen:300
toplam giden:1.800
hedef:59
çarşamba sabah gayet iyi bir rakam görmüştümki çok heycanlıydım daha 2 gün var diyodum,akşamına annem gelmesinmi,hazır su böreğiyle pizza almış gelmişyeğenlerimide getirmiş, hadi şunları fırında ısıtta yiyelim hep beraber dedi,e yaptım yemiycektim ama anne yüreği diretti bi seferden bişey olmaz diye,,
Yedim hepsindende,sonra birtanede kol böreği verdi sabah eşinle yersin hazırcana dedi,onuda perşembe sabahı yaptım bi güzel yedik,dün akşam çorba içtim sadece fakat akşamdan geceye yolculuk esnasında tv karşısında abur cuburları götürdüm dayanamadım çok tatlı istiyodu canım ,,
birde bugün ne göreyim tartıda 60.9,,e dedim olacağı buydu fakat yinede daha aşağıda bekliyodum,meğerse regl zamanımmış bu kilo bu yüzden böyle olmuş sevindim açıkçası,geçen ayda 7sinde başlamıştı,her ay 1 gün geriliyo maşallahneyse haftaya dahada fazla vermiş olucam en azından bu haftalık böyle oldu...
başlangıç:87
geçen hafta:61.300
bu hafta:62.700
gelen:1.400
hedef:58
kilo korumadaydım..61.500ü koruyacaktım.aslında koruyordumda ama 3 günlük tatil ne yaptıysa yaptı bana aşırı yedim..mahwoldum..bu hafta kilomu 61.500 e indirip korumaya dewam edicem..
yeni başlangıç:62.7
geçen hafta:60.6
bu hafta:60.9
gelen:300
toplam giden:1.800
hedef:59
çarşamba sabah gayet iyi bir rakam görmüştümki çok heycanlıydım daha 2 gün var diyodum,akşamına annem gelmesinmi,hazır su böreğiyle pizza almış gelmişyeğenlerimide getirmiş, hadi şunları fırında ısıtta yiyelim hep beraber dedi,e yaptım yemiycektim ama anne yüreği diretti bi seferden bişey olmaz diye,,
Yedim hepsindende,sonra birtanede kol böreği verdi sabah eşinle yersin hazırcana dedi,onuda perşembe sabahı yaptım bi güzel yedik,dün akşam çorba içtim sadece fakat akşamdan geceye yolculuk esnasında tv karşısında abur cuburları götürdüm dayanamadım çok tatlı istiyodu canım ,,
birde bugün ne göreyim tartıda 60.9,,e dedim olacağı buydu fakat yinede daha aşağıda bekliyodum,meğerse regl zamanımmış bu kilo bu yüzden böyle olmuş sevindim açıkçası,geçen ayda 7sinde başlamıştı,her ay 1 gün geriliyo maşallahneyse haftaya dahada fazla vermiş olucam en azından bu haftalık böyle oldu...
sana bişey itiraf etmeliyim.. canım karpuz suyu istiyoooobu arada afiyet bal şeker olup kilo verdirsin..
başlangıç:87
geçen hafta:61.300
bu hafta:62.700
gelen:1.400
hedef:58
kilo korumadaydım..61.500ü koruyacaktım.aslında koruyordumda ama 3 günlük tatil ne yaptıysa yaptı bana aşırı yedim..mahwoldum..bu hafta kilomu 61.500 e indirip korumaya dewam edicem..
bravo bravobende 86 dan 66 kadar düştüm ama şimdi 74 üm :26::26::26::26:
walla canım 60.300 ü gören ben 62lerdeyim yine brawo bana...offffffffffffffff offffffffffffffffffff
Bende dün uzun bir aradan sonra diyete başladım tekrar:))
Başlangıç kilom 87
Şu anki kilom 75,9 bakalım haftaya kaç kilo vereceğim?? Merakla bekliyorum:)):)[
caım maşllah 12 kiloyu nasıl verdin ya benmde kurbana kadar 10 kilo vermem lazım
Ekmek ve şeker hayatımdan çıkararak verdim cnm:):) Karatay diyeti ile yani:):)
Bu gün çok mutlu oldum. tartıda 77.500 görünce çok sevindim.Çok şükür gidiyor kilolar.
Başlangış kilom 80
Gecen hafta 78.800
bu hafta 77.500
bu hafta 1.300 gr vermişim
toplamda 2.500 kg verdim.
Bu günkü menüm
sabah 1 adet haşlanmış yumurta,dometes salatalık ,maydonoz çeyrek simit tarcın çayı
öğle yoğurt-4 tane küçük kabak dolması
Ara erik yiyeceğim
akşamda bir kase çorba içerim.
Hergün 1 şişe sade soda içiyorum.1 tane kaysılı form cay içiyorum.
Bol bol su içmeye çalışıyorum.
Şimdi dışarı çıkıp kızıma hepettit aşısının 2 dozunu yaptıracğım . sorada temizlik yapacağım.
inşallah herkez güzel kilo vermiştir. inşalah 2014 yılına herkez istediği kiloda cıtır kızlar olarak gireriz.
duymuştum cilde iyi geldiğini ama buz yapman şart değil yıkaman da yeterli maden suyu ile,yeni çıkmaya başlayan sivilceye tuz da iyi geliyor canımkızlaaar cildim için denediğim bişey hakkında sizin fikrinizi almak istedimmaden suyunu buz kalıbına döküp dondurdum 5 gündür sabahları yüzümde birer tane gezdirip eritiyorum sivilce lekelerine ve yağlanmaya iyi gelir diye yüzüm yumuşacık oluyo denemek isteyenlere tavsiye ederim lekelerde azcık bi değişiklik var gibi ama bilemedim denediniz mi böyle bişey ya da başka bildiğiniz var mı lekeler için
kılar yarıdm edin kurbana kadar 10 kilo vermem lazım eşimle iddaya girdik o dediki kurbana kadar kilo verirsen yani20 kilo verirsen seni tatile götürürüm dedi bende çüş dedim 20 kilo sen beni öldürcekmisin dedim ama 10 kilo vermem lazım ne yapmalı bu zmana kadar hiç o kadar kilo veremedim yardım edinnn metebolizmayı hızlandırmada ne yapmalı neler yemeli acilll çok panik oldum
tarçın tatlı isteğine birebir1 bardak süte 1 çay kaşığı tarçın karıştır iç veya elmanın üstüne tarçın serp çok güzel oluyo
2 kilonun lafımı olur aramızda :)) ben napım ben, ama yine çok büyük bir kararlılıkla buradayımbir daha hiç bırakmayacağım KK yı
duymuştum cilde iyi geldiğini ama buz yapman şart değil yıkaman da yeterli maden suyu ile,yeni çıkmaya başlayan sivilceye tuz da iyi geliyor canım
tarçın kan şekerini düşürüyor diye biliyorum canım :26:
canım benim çikolataya kim hayır diyebilir kii ver bana bende yerim yani ama kocanın dediklerini düşün ve hırs edin düündükçe inan yemek istemiceksin meyve ye dozunu kaçırmadan yada sabahları 1 tatlı kaşığı pekmez ye kansızlığa da iyi gelir hemnutellayı falan kaldır dolabından ekmek olarakda buğday çavdar ye beyaz yeme sakın kepekte tavsiye etmiyorum canım emin ol vereceksin ve daha dinç olacaksın duruşun yürüyüşün bile değişiyo çok havaya girmiim ben 2 kilo verim diye bu arada şuanki kilon kaç?
o zaman içemezsin canım ya hamilele kullanmasın demişlerdi yanlış hatırlamıyosam
mutluluğun daim olsun canım
duymuştum cilde iyi geldiğini ama buz yapman şart değil yıkaman da yeterli maden suyu ile,yeni çıkmaya başlayan sivilceye tuz da iyi geliyor canım
canım kendine zulüm yapma sen emziren bir annesin daha dikkatli beslenmen gerekli sütün kesilmesin Allah korusuncanın tatlı çekince kuru incir ye 2 tane ya da siyah kayısı yada hurma hepsi 2 yada 3 canım eminim tatlı ihtiyacını kesecektir, günlük 1000 kalorinin altına düşmeden ve sütüne dikkat ederek beslen derim sen nekadar verirsen ver eşin zaten memnun olacaktır
canım cok sağol kuru incir kayısı vs bunlarıda çok sverim ama eşime sinir oldum kurbana kadar 20 kilo diyo ya öldürcek beni ama 10 kilo vericem kafaya koydum ve bir mezura alıp kendimi santim santim ölçücem haftada bir ölçülerimide yazıcam sizlere belki böyle daha çok motive olurum
tarçın kan şekerini düşürüyor diye biliyorum canım :26:
Canim kurbana daha çok var bence dikkat edip spor yapsan gayet iyi verirsin ben eşimle iddiaya girsem kesinlikle veririm bence sende verirsin cikolatayi bende çok seviyorum ama iki aydir yemiyorum canimda hiç istemiyor sende yememeye özen göster
Yeşilcay bende icemiyorum biberiye çayıda içilmiyor emzirirken cnm
Sen papatya rezene iç bence
çok az kaldı kurban bayramına işin zor gibi görünüyo :)) ama ekstra yardımcılar istersen eğer , maydonoz suyunun çok faydasını gördüm ben, sade sodanın içine limon sıkarak tüketmekte güzel kilo verdiriyo diyolar ama onu denemedim ve bu akşam keten tohumu alıcam onuda bugün burda duydum
Günaydın kızlar
Bugün işe biraz geç geldim ondan sebep geç yazıyorum biraz.
Beni bilenler bilir kilo verdim bu topikte düzenli beslenip sonra aldım ve hala almaya devam ediyorum.
Bu gidişe bir dur demek için hem spora yazıldım hemde topiğe geri döndüm.
Eskisi gibi işe yarar inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?