70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler tatlımmm emeğine sağlık kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler korudukları için üzülmesinler alan arkadaşlar da dikkat etsinler haftaya alınan kilolar gitmelii

Kızlar nette kalori sepeti diye bir site var. oraya üye olup günlük yediklerinizi yazıyorsunuz. beni motive ediyor bir bakın derim. Ben günlük 1335 kalori almay başarırsam 1 ocak tarihinde hedef kiloma ulaşmış olacağım

eline saglik canim tesekkur ettim benide listeye aldigin icin listede olamiycam diye uzulmustum seni seviyorum
abla noldu niye ceza aldın :26:

ya hani su eczaci konusu vardiya o konu yuzunden banlandim bosver simdi bidaha banlanmak istemiyorum
allahdan 1gun verdiler ilk defa ceza aldim

canımsın ayy evet o konuya ben de bikaç yorum yapmıştım da çok ileri gitti konu :26: olsun artık geçti gitti boşver sen saçmalayanlara hiç cevap bile verme olan sana oluyo yoksa

kizlar bu Sabah 58.2yi gordum ama adil olsun diye dun sabahkini yazdim dun 58.6 cikmistim
bide dun ishal oldum saniyorum ondan bugun az ciktim

aynen canim ya hic cevap vermiyceksin sonra ben giremiyorum kkme cok ozledim bir gunde ben Burda vakit geciriyorum burada olmayinca hepten skldim

aaa ben olayı fransızım merak ettim ama ceza aldıracak bi durumsa kalsın :44: bende diyorum neden pasif bu hesap :26:

aynen canim ya hic cevap vermiyceksin sonra ben giremiyorum kkme cok ozledim bir gunde ben Burda vakit geciriyorum burada olmayinca hepten skldim

merak ettim ben de ece abla her gün girerdi niye gelmedi bugün diye senin kızı böcek ısırmıştı ya ondan bi sorun oldu sandım bi de temelli tırstım :26:

ben ishal olduğum gün 68.5 çıkmıştım sonra yine 70 oldu keşke ishalde giden kilolar geri gelmese :106:

evet sahane olurdu dun esim ban hala sisko diyo dedim esimin kizinin yaninda baban bana sisko dedi baba ablamin neresi sisko ban desen neyse dedi babasida sen siskomusun dedi evet dedi dedim sen daha cocuksun gelismen bitsin verirsin takma diye kiz daha 10 yasinda simdiden Kilo yuzunden uzuntu yasiyor

hala mı şişko diyo inanamıyorum daha ne istiyo bu adam üzüldüm o kız için de ya küçük yaşta kilolu olmak berbat bişey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…