70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bak buna çok mutlu oldum işte.Ben gece yatmadan önce eşofmanlarımla tartılıyodum.o zaman bu sabah itibari ile 69 .2 yim yaşasın.

peki bu tartı işlemini nasıl yapıyoruz yani ne akşammı sabahmı üzerimizde ne olacak?siz nasıl tartılıyorsunuz?

hergün tartılma normalde haftanını belirli gününde sabah aç olarak üzerindeki kıyafetler aynı olursa daha sağlıklı olur mesela iç çamaşırları ile olabilir birde tartın sert ve düz zeminde olsun tatın yeride hep aynı yer olsun

mafoldumbenkızlar ben yine kahvaltıyı atladım gece çok geç yattım sabahta erken kalkamadım bede kahvaltımı şimdi yapıcam siz benim gibi yapmayın

Son düzenleme:
Tartım hep aynı yerinde duruyor.Sabah kalkınca tartıldım zaten sonra yürüyüşüme çıktım.Benim en büyük sorunum bacaklarım nasıl incelecekler bilmiyorum .inşallah veririm haftaya da çünkü geçen hafta verememiştim.

veremesen devam et pesetme ne kadar verdiysen en azından eski halinden biraz daha zayıf görünürsün kıyafetlerinin içine daha rahat girersin 5kiloda 1 beden unutmakaydirigubbakcemile2

8 şubattan beri hem yediklerime dikkat ediyorum hemde haftaiçi 1 er saat hergün yürüyorum haftasonlarıda sabah ve akşam iki saat yürüyorum.Buna rağmen geçen haftaki kiloma ancak düşebildim.

Seninle hemen hemen aynıyız benim boyumda 162.Tartıda 73 ü görünce artık yeter dedim ve başladım.

8 şubattan beri hem yediklerime dikkat ediyorum hemde haftaiçi 1 er saat hergün yürüyorum haftasonlarıda sabah ve akşam iki saat yürüyorum.Buna rağmen geçen haftaki kiloma ancak düşebildim.

ya canım birden veremezsin yavaş yavaş yinede iyi gidiyorsun sen devam et gidecek bu kilolar birbirimize destek olmak için burdayızolumunekankayizsmile birde zayıflamak tabiki kaydirigubbakcemile2

Özlemcim bende bu yaz bebek düşünüyorum artık ve bu kilolarla hamile kalmak istemiyorum.Emalum 3 yıl oldu artık evleneli.

Seninle hemen hemen aynıyız benim boyumda 162.Tartıda 73 ü görünce artık yeter dedim ve başladım.

evet ama artık sen benden öndesin ben yeni başladım hadi bakalım kim yaza kadar çok kilo verecek ben 10-15 kilo vermeyi hedefledim kısmet bakalım görecez hazirandaeyvahedigeldismile

hayalcim önce küçük hedefler belirle kendine.Mesela ilk hedefin 7 li rakamların altına düşmek olsun.ınan 10 kilo 15 kilo deyince insan sıkılıyor ve offfff daha çok kilo var diyosun ben bizzat daha önceki deneyimlerimden biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…