70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa ben olayı fransızım merak ettim ama ceza aldıracak bi durumsa kalsın :44: bende diyorum neden pasif bu hesap :26:

merak ettim ben de ece abla her gün girerdi niye gelmedi bugün diye senin kızı böcek ısırmıştı ya ondan bi sorun oldu sandım bi de temelli tırstım :26:

ay cok sevindim beni merak ettiniz diye
Doktor krem Verdi 2gun surun gecer dedi suan o isirik olsn yerleriltihap gibi oldu ama allaha sukur cok iyi durumda ateste olmadi
bide ben hic oynak degilim hic oynayamam diyorum sen kime cektin suan muzik actim ve oynuyo kapi gicirtisina oynuyacak oyle oynuyo kesin teyzesine cekmis

hala mı şişko diyo inanamıyorum daha ne istiyo bu adam üzüldüm o kız için de ya küçük yaş da kilolu olmak berbat bişey

sakayapiyomus canim daha ugrasma birak dedi sadece Kilo vemekten daha onemlisi kiloyu korumak kendisi 100kilonun ustundeymis tanistigimizda 80di ve tekrar 100un ustune cikti oyuzden korumaya dikkat et diyor
evet canim ya cok zor esimin ailesi tamamen sisman Genetik yani ben daha bir tane zayif gormedim kadinlarindada erkeklerindede
aman kizim diyorum cok Kilo alma bizim tarafa cek bizim taraftada anne tarafi sisman ama baba tarafi ne yese Kilo almayanlardan bende onlara cekmistim eskiden hic Kilo almazdim simdi hamilelikler yuzunden aldim ablam kiz kardesimde oyleydi ablam 50 kilonun ustune cikamazdi sonra 3tane dogurdu simdi 70 Kilo versene kizim su kilolari artik diyorum ne ugrasicam diyor kiz kardesim 58 Kilo 2 cocuk sahibi ve benden sonra dogum yapti bide bana konusanlar hep oyuzden konustu o bukadar Cabuk verdide sen neden veremedin diye

bana mı yani sudocrem diye bi pişik kremi var yaralara çok iyi geliyo ben de kullanıyorum lekeler için falan bi doktora sor istersen yarada bakteri oluşmasını falan engelliyomuş ve çabucak iyileştiriyo

o da zor bi durum şimdi kime çekcek acaba diye düşünür insan :18: türkiyeye gelince bakıp kalcaklar sana kilo ver diyenler aman nazar duası ayetel kürsi falan eksik etme mazallah

o da zor bi durum şimdi kime çekcek acaba diye düşünür insan :18: türkiyeye gelince bakıp kalcaklar sana kilo ver diyenler aman nazar duası ayetel kürsi falan eksik etme mazallah

dusunuyorum zaten canim

diyorum sok geciriceksiniz diye simdi niyet ettim tekrar jillian yapmak yapabilirsem tabi
super olucak

Birinciliği kılpayi kaçirmisim

Tebrik ederim elf_86

Herkese selam kızlar nasilsiniz

Dün gece benim için zor bi geceydi oğlum grip oldu ateşi hiç düşmedi sabah hastanaye götürdük şimdi evdeyiz ikimizde uykususuz ama uyumuyor oğlum ağlıyor devamli

Birinciliği kılpayi kaçirmisim

Tebrik ederim elf_86

geçen hafta da ece abla 200 gramla kaçırmıştı hep burun buruna gidiyor ilk 3tekiler ben de aşşaalarda sürünüyom

Herkese selam kızlar nasilsiniz

Dün gece benim için zor bi geceydi oğlum grip oldu ateşi hiç düşmedi sabah hastanaye götürdük şimdi evdeyiz ikimizde uykususuz ama uyumuyor oğlum ağlıyor devamli

oyy kıyamam geçmiş olsun :26: kaç yaşında ya da kaç aylık? çok mu küçük :26:

Olsun canim kilo almayalimda aşağılarda surunelerim haftaya daha iyi oluruz ins

Çok küçük teyzesi daha 10 aylık
Çok huzursuz bende uykusuzum bugün birşeyde yemedim daha

Olsun canim kilo almayalimda aşağılarda surunelerim haftaya daha iyi oluruz ins

Çok küçük teyzesi daha 10 aylık
Çok huzursuz bende uykusuzum bugün birşeyde yemedim daha

yani çok şükür koruyorum 70'in üstüne çıkmıyorum

oyy kuzum benim kıyamam bebişime iyi olsun bi an önce

off kızlar ya artık çirkinim diye takıntım kalmadı çok şükür kendimi güzel bulmaya başladım ama dün gece denizliye dönmeme 1 hafta kaldığını düşününce içime bi titreme girdi aniden :18: kendi kendime konuşarak sakinleştim biraz "hiç kimseyi büyütme gözünde kimsenin senden bi üstünlüğü yok" falan dedim ama arada bi tırsıyorum ben böyle elim ayağıma karışıyo napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…