off kızlar ya artık çirkinim diye takıntım kalmadı çok şükür kendimi güzel bulmaya başladım ama dün gece denizliye dönmeme 1 hafta kaldığını düşününce içime bi titreme girdi aniden :18: kendi kendime konuşarak sakinleştim biraz "hiç kimseyi büyütme gözünde kimsenin senden bi üstünlüğü yok" falan dedim ama arada bi tırsıyorum ben böyle elim ayağıma karışıyo napsam
neden böyle bi takıntın var tatlımm Rabbimin yarattığında kusur olur mu hiç
kimse kimseden tabiki üstün değil öyle düşünen varsa bırak öyle kalsınn
ne çok ziyaretçimiz var öyle herkes bizi izliyor :18:
ya bi ara bi ş..z yüzünden psikolojim inanılmaz bozulmuştu yeni yeni düzelmeye başladım çok çirkin ve obez gibi hissediyodum kendimi aynaya bakınca berbat görüyodumşimdi iyiyim şükür hatta aynanın karşısına geçip çok güzelim ben yaa diye şımarıklık bile yapmaya başladım ama ben çok utangaç biriyim insanlar bana bakınca rahatsız olurum genelde bi de platonik bi durum olunca hafiften tırsıyorum açıkçası
ay bakmasınlar ama utanırım ben :18:
hiçte çirkin değilsin bu kadar güzel yazan insan çirkin olamaz kimse o psikolojini bozan kişi halt yemiş bence
aferin geç aynaya ve öyle demeye devam et hem zayıflıosun daa daha bi güzel olcaksın boy desen zaten var ooo başka ne istersin kiii
birden 10 ziyaretçi görünce kameralara yakalanmış hissettim kendimi
ayy teşekkür ederiimatlattım o durumu ama arada geliyolar böyle ben de hemen buraya yazıyorum
içinde tutma zaten tatlım dinleriz her daim biz seni
ben bu yüzden kopamıyorum zaten burdanherkes samimi, yargılamadan dertleşebiliyoruz çok teşekkür ederim hayatım adın neydi senin
rica ederim bebeğim bende kopamıyorum gerçekten antidepresan gibi geldi bana burası iyiki üye olmuşumm
benim adım Kader canımm seninde Ayten sanırım
aynur olmasın omemnun oldum hayatım yaş kaç okuyo musun evli misin nedir durum
keşke tahminde bulunmasaymışımm rezi oldum
bende memnun oldum tatlım nişanlıyım canım çalışıyorum 27 yaşındayım istanbuldayım
sen de bahsede misin kendinden canım?
yok cağnım19 yaşındayım ben öğrenciyim aydınlıyım denizlide okuyorum
dusunuyorum zaten canim
diyorum sok geciriceksiniz diye simdi niyet ettim tekrar jillian yapmak yapabilirsem tabi
super olucak
Herkese selam kızlar nasilsiniz
Dün gece benim için zor bi geceydi oğlum grip oldu ateşi hiç düşmedi sabah hastanaye götürdük şimdi evdeyiz ikimizde uykususuz ama uyumuyor oğlum ağlıyor devamli
valla yaşından daha olgunsun tatlım ya ne okuyosun peki?
teşekkür ederiimendüstri mühendisliği yani daha yeni okucam hazırlık okudum şimdi 1'e geçiyorum
zor döneme başlıyorsun öyleyse isteyerek mi tercih ettin bu bölümü?
evet mimarlıkla endüstri arasındaydım sonra mimarlıktan vazgeçip bunu yazdım çok şükür tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?