70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neden böyle bi takıntın var tatlımm Rabbimin yarattığında kusur olur mu hiç
kimse kimseden tabiki üstün değil öyle düşünen varsa bırak öyle kalsınn

neden böyle bi takıntın var tatlımm Rabbimin yarattığında kusur olur mu hiç
kimse kimseden tabiki üstün değil öyle düşünen varsa bırak öyle kalsınn

ya bi ara bi ş..z yüzünden psikolojim inanılmaz bozulmuştu yeni yeni düzelmeye başladım çok çirkin ve obez gibi hissediyodum kendimi aynaya bakınca berbat görüyodum şimdi iyiyim şükür hatta aynanın karşısına geçip çok güzelim ben yaa diye şımarıklık bile yapmaya başladım ama ben çok utangaç biriyim insanlar bana bakınca rahatsız olurum genelde bi de platonik bi durum olunca hafiften tırsıyorum açıkçası

hiçte çirkin değilsin bu kadar güzel yazan insan çirkin olamaz kimse o psikolojini bozan kişi halt yemiş bence

aferin geç aynaya ve öyle demeye devam et hem zayıflıosun daa daha bi güzel olcaksın boy desen zaten var ooo başka ne istersin kiii

ayy teşekkür ederiim atlattım o durumu ama arada geliyolar böyle ben de hemen buraya yazıyorum

birden 10 ziyaretçi görünce kameralara yakalanmış hissettim kendimi

ben bu yüzden kopamıyorum zaten burdan herkes samimi, yargılamadan dertleşebiliyoruz çok teşekkür ederim hayatım adın neydi senin

rica ederim bebeğim bende kopamıyorum gerçekten antidepresan gibi geldi bana burası iyiki üye olmuşumm

benim adım Kader canımm seninde Ayten sanırım

aynur olmasın o memnun oldum hayatım yaş kaç okuyo musun evli misin nedir durum

keşke tahminde bulunmasaymışımm rezi oldum

bende memnun oldum tatlım nişanlıyım canım çalışıyorum 27 yaşındayım istanbuldayım

sen de bahsede misin kendinden canım?

keşke tahminde bulunmasaymışımm rezi oldum

bende memnun oldum tatlım nişanlıyım canım çalışıyorum 27 yaşındayım istanbuldayım

sen de bahsede misin kendinden canım?

yok cağnım 19 yaşındayım ben öğrenciyim aydınlıyım denizlide okuyorum

dusunuyorum zaten canim

diyorum sok geciriceksiniz diye simdi niyet ettim tekrar jillian yapmak yapabilirsem tabi
super olucak

canım bende level 2 ye geçtim yeni ama ban o amaçla yapmıyorum.30 gün gibi bi beklentim yok.istesemde her gün yapamam fırsatım yok.bi de jillian gerçekten zor bakalım işe yarivak mı tavsiyen varsa duymak isterim.

Herkese selam kızlar nasilsiniz

Dün gece benim için zor bi geceydi oğlum grip oldu ateşi hiç düşmedi sabah hastanaye götürdük şimdi evdeyiz ikimizde uykususuz ama uyumuyor oğlum ağlıyor devamli

burun tıkanıklığı varsa uykuya dalamaz benim oğlumda bi kere öyle olmuştu çok fenaydı.deniz suyu spreyi var ya o bile 3.de açmıştı burnunu çareyi kucağıma alıp üzerimde uyutmakta bulmuştum iki yastıklı mesafe daha rahat nefes aldırıyor.hastalık huysuzluğu da olabilir tabii...

kızlar ben çok mu yiyorum acaba ne yapsam???
bugün ki menüm
sabah
haşlanmış yumurta
domates salatalıık
peynir
kaşar zeytin
hepsiden az az
bir dilim ta m buğday ekmeği
çay

ara bir armut

öğle
bir kase çorba
kabak yemeği ve makarna bir tabakta
birazda yoğurt

sonra still tea içtim niye hala içiyosam çıkan süt aynı :44:
ısırgan otu çayı o da süt için

suyu içmeye çalışıyorum günde 2- 2.5 oluyodur mutlaka ama fazlası lazım mıdır bilemiyorum :26:
zaten habire wc ye çıkıyom içtikçe
bi soru sormuştum ama cvp olmadı hiçç sütümü sağıp verdiğim için emziren annelerin kullanabildiği bitkileri kullanabilyorum sadece acaba destek amaçlı nasıl bi kür olur.kullanan yok mu hiç hem emziren hem de böyle destekleyen kilo vermesini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…