70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy ben öldüm o zaman daha şimdiden saçımda beyazlar arttı

valla hiç bi yakınıma tavsiye etmiyorum saç baş yoldurur cinsten bu sektör hele şantiyedeysen yandın demektir ben gibi korkutmak amaçlı demiyroum yanlış anlama sabırlıysa anca çekebilirsin yksa ağlar durursun sinirinden hergün

ayy yok yok almıyım ben iyi ki yazmamışım mimarlık falan endüstri iyi, endüstri cici oyy yerim ben endüstriyi

unutmadan yediklerimi yazayım bari

kahvaltım;

1 domates
yarım salatalık
3 zeytin
3 çatalık peynir
2 dilim tam buğday ekmeği ve bi kupa çay

ara yok

öğlen;

yarım kase köy çorbası
1 dilim kepek ekmeği(onu bulabildim)
marul salatası

ara;
1şeftali

akşam yemeğim ne olur bilmem

bi dee 1,5 lt su içtim

ben bunlarla doyacak biri değilim ama alıştım kızlarr midem küçülüyor sanırım

hoşgeldin ozman sahalara 1 gün rötarla canım Allah ayırmasın bir daha

ben ishal olduğum gün 68.5 çıkmıştım sonra yine 70 oldu keşke ishalde giden kilolar geri gelmese :106:
keşke

Birinciliği kılpayi kaçirmisim

Tebrik ederim elf_86

sağ olasın canım haftaya bu kadar veremem artık kilo verme hızım düşmeye başlar ve regli zamanım ben sıramı savdım yani 1.likde :13:

Herkese selam kızlar nasilsiniz

Dün gece benim için zor bi geceydi oğlum grip oldu ateşi hiç düşmedi sabah hastanaye götürdük şimdi evdeyiz ikimizde uykususuz ama uyumuyor oğlum ağlıyor devamli

geçmiş olsun

bence gayet iyi menün,diğer sorun içinde bir bilgim yok canım ama topik de annelerimiz var belki biliyorlardır

Son düzenleme:
ya anlamadığım buı net niye gidip duruyor tam muhabbet edicemtık gidiyor..zaten saldım iyice aç değilim ama sürekli yiyorum oysa 1 hafta önce istesemde çok yiyemiyordum..şuan an itibarı ile 63.800 oldum.. regl de olamadım 1 hafta geçti...

İnanın unutkanlığın en berbat hallerini yaşıyorum kent kartın içinde para olduğunu unuttum deli gibi doldurmaya yer aradım otobüsü kaçırdı«m minecim beni faceten çağırmış sağolsun vaktim yokki hepinizi çok özledim

slm kızlar nasılsını? çok uzak kaldım burdan aldım kiloları oturdum şimdi:26:

Herkese selam kızlar nasilsiniz

Dün gece benim için zor bi geceydi oğlum grip oldu ateşi hiç düşmedi sabah hastanaye götürdük şimdi evdeyiz ikimizde uykususuz ama uyumuyor oğlum ağlıyor devamli
cok gecmis olsun canim cocuklar hasta olunca cok fena oluyor rabbim cocuklarimizi korusun
kiz biz sana demiyomuyuz sen guzelsin diye takma o konusanlari Perihan savasin bi filmi vardi sezercikle ben dunyanin en guzel garisiyam gec aynanin karsisina 10 tekrar yap sahane hissediceksin kendini
canim duzenli hergun yaparsan gercekten cok ise yariyo inceliyorsun bugun esim tekrar soyledi diyeti birak senin artik diyete ihtiyacin yok spor yapman lazimki sklasasin diyor
canim ben emziriyorum ama hicbi kur icmiyorum rezene ve isirgan iciyorum sadece
hosbuldum canim Amin
bendede o durum var gecici diye dusunuyorum habire yemek geliyor icimden sanki doyma hissimi kaybetmis gibi
bizde seni cok ozledik bizi birakma gel arada ozletme kendini
slm kızlar nasılsını? çok uzak kaldım burdan aldım kiloları oturdum şimdi:26:

a s hosgeldin

eline sağlık canımmm ne güzel yapmışsın beni öyle 3. oldum oleyyy

kiz biz sana demiyomuyuz sen guzelsin diye takma o konusanlari Perihan savasin bi filmi vardi sezercikle ben dunyanin en guzel garisiyam gec aynanin karsisina 10 tekrar yap sahane hissediceksin kendini

biliyorum abla artık o takıntım kalmadı düzeldim de arada geliyolar işte :26: tam sıkıntılı bi dönemde salağın teki onu kabul etmedim başkasını sevdiğimi söyledim diye demediğini bırakmadıydı yok bana kimse bakmazmış da yok yine ona kalır ayaklarına kapanırmışım da birsürü saçmaladı bi de bi kere söyleyip bırakmadı 2-3 ay boyunca sürekli mesaj atıp rahatsız edip durduydu psikopat zaten başka sorunlar da vardı üst üste gelince bi de onun psikolojik baskısıyla yediydim kafayı o dediğini sabahları yapmaya başladım yüzümü yıkadıktan sonra aynaya bakarken çok güzelim yaa allahım ne kadar tatlıyım maşallah bana falan diyorum baya iyi hissettiriyo ama

Son düzenleme:
kizlar ben geldim 2 gun onceden adet olddum , acaba ondan mi fazla ciktim ki, neyse hayirlisi olsun, 1,5 saat yurudum geldim, basim fena agriyor boynumun arkasindan catlicak sanki ama kesilirim diye ilac icmedim, kendiliginden gecer insallah, bir tavsiye varmi? menuyude yazayim

sabah: 1 dilim kizarmis ekmek, light peynir

ara: kahve cikolata

oglen pirasa yemegi

ara; uzum

kacamak 1magnum

aksam corba salata insallah

ben dişim ağrırken regl olduğumu unutup majezik içmiştim geçenlerde hafiften azalttı ama kesmedi varsa iç bi tane menü de gayet iyi bence arada sırada 1 tane magnum yenebilir afiyet olsun :131:

ben dişim ağrırken regl olduğumu unutup majezik içmiştim geçenlerde hafiften azalttı ama kesmedi varsa iç bi tane menü de gayet iyi bence arada sırada 1 tane magnum yenebilir afiyet olsun :131:

tesekkur ederim seker ama majezik yok zaten majezik adetten kesmiyor, ogrenciyken icerdim ben,

kimsecikler yok, kizceler neredeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…