hakkında hayırlısı canımbende 3 senedir inşaat sektöründeyim valla yaşlndım diyebilirim zooor çok zoorr
ayy ben öldüm o zaman daha şimdiden saçımda beyazlar arttı
valla hiç bi yakınıma tavsiye etmiyorum saç baş yoldurur cinsten bu sektörhele şantiyedeysen yandın demektir ben gibi korkutmak amaçlı demiyroum yanlış anlama sabırlıysa anca çekebilirsin yksa ağlar durursun sinirinden hergün
ayy yok yok almıyım ben iyi ki yazmamışım mimarlık falanendüstri iyi, endüstri cici oyy yerim ben endüstriyi
eline saglik canim tesekkur ettim benide listeye aldigin icin listede olamiycam diye uzulmustum seni seviyorum
ya hani su eczaci konusu vardiya o konu yuzunden banlandim bosver simdi bidaha banlanmak istemiyorum
allahdan 1gun verdiler ilk defa ceza aldim
ben ishal olduğum gün 68.5 çıkmıştım sonra yine 70 oldukeşke ishalde giden kilolar geri gelmese :106:
Birinciliği kılpayi kaçirmisim
Tebrik ederim elf_86
Herkese selam kızlar nasilsiniz
Dün gece benim için zor bi geceydi oğlum grip oldu ateşi hiç düşmedi sabah hastanaye götürdük şimdi evdeyiz ikimizde uykususuz ama uyumuyor oğlum ağlıyor devamli
kızlar ben çok mu yiyorum acaba ne yapsam???
bugün ki menüm
sabah
haşlanmış yumurta
domates salatalıık
peynir
kaşar zeytin
hepsiden az az
bir dilim ta m buğday ekmeği
çay
ara bir armut
öğle
bir kase çorba
kabak yemeği ve makarna bir tabakta
birazda yoğurt
sonra still tea içtim niye hala içiyosam çıkan süt aynı :44:
ısırgan otu çayı o da süt için
suyu içmeye çalışıyorum günde 2- 2.5 oluyodur mutlaka ama fazlası lazım mıdır bilemiyorum :26:
zaten habire wc ye çıkıyom içtikçe
bi soru sormuştum ama cvp olmadı hiçç sütümü sağıp verdiğim için emziren annelerin kullanabildiği bitkileri kullanabilyorum sadece acaba destek amaçlı nasıl bi kür olur.kullanan yok mu hiç hem emziren hem de böyle destekleyen kilo vermesini...
cok gecmis olsun canim cocuklar hasta olunca cok fena oluyor rabbim cocuklarimizi korusunHerkese selam kızlar nasilsiniz
Dün gece benim için zor bi geceydi oğlum grip oldu ateşi hiç düşmedi sabah hastanaye götürdük şimdi evdeyiz ikimizde uykususuz ama uyumuyor oğlum ağlıyor devamli
kiz biz sana demiyomuyuz sen guzelsin diye takma o konusanlari Perihan savasin bi filmi vardi sezercikle ben dunyanin en guzel garisiyam gec aynanin karsisina 10 tekrar yap sahane hissediceksin kendinioff kızlar ya artık çirkinim diye takıntım kalmadı çok şükür kendimi güzel bulmaya başladım ama dün gece denizliye dönmeme 1 hafta kaldığını düşününce içime bi titreme girdi aniden :18: kendi kendime konuşarak sakinleştim biraz "hiç kimseyi büyütme gözünde kimsenin senden bi üstünlüğü yok" falan dedim ama arada bi tırsıyorum ben böyle elim ayağıma karışıyo napsam
canim duzenli hergun yaparsan gercekten cok ise yariyo inceliyorsun bugun esim tekrar soyledi diyeti birak senin artik diyete ihtiyacin yok spor yapman lazimki sklasasin diyorcanım bende level 2 ye geçtim yeni ama ban o amaçla yapmıyorum.30 gün gibi bi beklentim yok.istesemde her gün yapamam fırsatım yok.bi de jillian gerçekten zor bakalım işe yarivak mı tavsiyen varsa duymak isterim.
burun tıkanıklığı varsa uykuya dalamaz benim oğlumda bi kere öyle olmuştu çok fenaydı.deniz suyu spreyi var ya o bile 3.de açmıştı burnunu çareyi kucağıma alıp üzerimde uyutmakta bulmuştum iki yastıklı mesafe daha rahat nefes aldırıyor.hastalık huysuzluğu da olabilir tabii...
canim ben emziriyorum ama hicbi kur icmiyorum rezene ve isirgan iciyorum sadecekızlar ben çok mu yiyorum acaba ne yapsam???
bugün ki menüm
sabah
haşlanmış yumurta
domates salatalıık
peynir
kaşar zeytin
hepsiden az az
bir dilim ta m buğday ekmeği
çay
ara bir armut
öğle
bir kase çorba
kabak yemeği ve makarna bir tabakta
birazda yoğurt
sonra still tea içtim niye hala içiyosam çıkan süt aynı :44:
ısırgan otu çayı o da süt için
suyu içmeye çalışıyorum günde 2- 2.5 oluyodur mutlaka ama fazlası lazım mıdır bilemiyorum :26:
zaten habire wc ye çıkıyom içtikçe
bi soru sormuştum ama cvp olmadı hiçç sütümü sağıp verdiğim için emziren annelerin kullanabildiği bitkileri kullanabilyorum sadece acaba destek amaçlı nasıl bi kür olur.kullanan yok mu hiç hem emziren hem de böyle destekleyen kilo vermesini...
hosbuldum canim Aminhoşgeldin ozman sahalara 1 gün rötarla canımAllah ayırmasın bir daha
keşke
sağ olasın canım haftaya bu kadar veremem artık kilo verme hızım düşmeye başlar ve regli zamanım ben sıramı savdım yani 1.likde :13:
geçmiş olsun
bence gayet iyi menün,diğer sorun içinde bir bilgim yok canım ama topik de annelerimiz var belki biliyorlardır
bendede o durum var gecici diye dusunuyorum habire yemek geliyor icimden sanki doyma hissimi kaybetmis gibiya anlamadığım buı net niye gidip duruyor tam muhabbet edicemtık gidiyor..zaten saldım iyice aç değilim ama sürekli yiyorum oysa 1 hafta önce istesemde çok yiyemiyordum..şuan an itibarı ile 63.800 oldum..regl de olamadım 1 hafta geçti...
bizde seni cok ozledik bizi birakma gel arada ozletme kendiniİnanın unutkanlığın en berbat hallerini yaşıyorum kent kartın içinde para olduğunu unuttum deli gibi doldurmaya yer aradım otobüsü kaçırdı«m minecim beni faceten çağırmış sağolsun vaktim yokki hepinizi çok özledim
slm kızlar nasılsını? çok uzak kaldım burdan aldım kiloları oturdum şimdi:26:
06.09.2013
[TABLE="class: grid, width: 850, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NICK[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]GEÇEN HAFTA[/TD]
[TD]BU HAFTA[/TD]
[TD]GİDEN[/TD]
[TD]TOPLAM GİDEN[/TD]
[TD]HEDEF[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]elf_86[/TD]
[TD]80,7[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]76,4[/TD]
[TD]1600[/TD]
[TD]4,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]dileekefem[/TD]
[TD]71[/TD]
[TD]69,5[/TD]
[TD]68,1[/TD]
[TD]1400[/TD]
[TD]2,9[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]yusufeymen2012[/TD]
[TD]76[/TD]
[TD]75,8[/TD]
[TD]74,4[/TD]
[TD]1400[/TD]
[TD]1,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]anatkh018[/TD]
[TD]69,7[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]66,9[/TD]
[TD]1100[/TD]
[TD]2,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]yufa[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]77,8[/TD]
[TD]76,7[/TD]
[TD]1100[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]sevilay80[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]74,6[/TD]
[TD]73,6[/TD]
[TD]1000[/TD]
[TD]8,4[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]cadim38[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]66,1[/TD]
[TD]900[/TD]
[TD]11,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]mygursoy[/TD]
[TD]70,3[/TD]
[TD]69,5[/TD]
[TD]68,6[/TD]
[TD]900[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]hanifemutlu[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]71,4[/TD]
[TD]70,9[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]3,1[/TD]
[TD]52[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]hakuda[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]69,2[/TD]
[TD]68,9[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]10,1[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]mavi1000[/TD]
[TD]75,1[/TD]
[TD]74,7[/TD]
[TD]74,4[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]berenerva2[/TD]
[TD]75,2[/TD]
[TD]58,6[/TD]
[TD]58,6[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]16,6[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]a20[/TD]
[TD]71,5[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]kate03[/TD]
[TD][/TD]
[TD]78,5[/TD]
[TD]78,5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]ftemiz[/TD]
[TD]62,8[/TD]
[TD]63,6[/TD]
[TD]63,7[/TD]
[TD]+100[/TD]
[TD]+0,9[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]BenSuzi[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]73,1[/TD]
[TD]73,3[/TD]
[TD]+200[/TD]
[TD]3,8[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]triendy21[/TD]
[TD]62,7[/TD]
[TD]60,6[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]+300[/TD]
[TD]1,8[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]theolog[/TD]
[TD]76[/TD]
[TD]62,9[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]+400[/TD]
[TD]12,7[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]ssecemm[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]61,3[/TD]
[TD]62,7[/TD]
[TD]+1400[/TD]
[TD]24,3[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi elf_86 olmuştur, tebrik ederiz
Bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız ZAYIFLA, luckyincident, Humeyrasaglam, poliyana, eLA_eLA_, karatayyy, petiburi, alya88, nicita, gelintaci, brncmr, jillican, PuCCaaa, umay0110, nazlıbahar, sedalis, hasretttt, aysekzly, essinahmed
hoşgeldiniz
Unutmayalım;
"Hiç bir yiyecek bize zayıf olmanın mutluluğunu veremez."
kiz biz sana demiyomuyuz sen guzelsin diye takma o konusanlari Perihan savasin bi filmi vardi sezercikle ben dunyanin en guzel garisiyam gec aynanin karsisina 10 tekrar yap sahane hissediceksin kendini
kizlar ben geldim 2 gun onceden adet olddum , acaba ondan mi fazla ciktim ki, neyse hayirlisi olsun, 1,5 saat yurudum geldim, basim fena agriyor boynumun arkasindan catlicak sanki ama kesilirim diye ilac icmedim, kendiliginden gecer insallah, bir tavsiye varmi? menuyude yazayim
sabah: 1 dilim kizarmis ekmek, light peynir
ara: kahve cikolata
oglen pirasa yemegi
ara; uzum
kacamak1magnum
aksam corba salata insallah
günaydın hanımlar,görmüş olduğum bir kabus sonrası 6:30 da kalktım günler sonra ilk defa ne yapacağımı şaşırdım valla bu gün bitmez
evet ama benim gibi gurbette sadece eşi ile kukumav kuşu gibi kalanlar için iyi değil canım gerçi tam bir ev kuşuyum
dışarıya çok zor zor çıkıyorum tabi bu da yalnızlığın getirisi,memleketteyken böle değilim tabi ki ah ahönerinin içi sağ olasın canım
nerede ikamet ediyosun cnm
ben dişim ağrırken regl olduğumu unutup majezik içmiştim geçenlerde hafiften azalttı ama kesmedi varsa iç bi tanemenü de gayet iyi bence arada sırada 1 tane magnum yenebilir afiyet olsun :131:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?