70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen cok tatlisinya yuz yuze seni tanimak isterdim
insaallah hayatta hep mutlu olursun yuzun hep guler

canım o eczacı konusunu okudum kesinlikle laf yetiştirmeye bile değmez boşver haklı olanı rabbim görüyo

Ya kızlar ben 69 a kadar düşmüştüm şimdi 70,5 kiloyum bazı olaylar oldu sanırım depresyona giricem abur cubura fena halde kafayı taktım. Moralim çok bozuk , hiç bi şekilde kendimi durduramıyorummm (( Napıcam ben ?

ayy çok teşekkür ederim ablacım ben de seni tanımak isterdim keşke mümkün olsa
ah keske
canım o eczacı konusunu okudum kesinlikle laf yetiştirmeye bile değmez boşver haklı olanı rabbim görüyo
Dogru soyluyosun canim rabbim dogruyu goruyo
b arada geçmiş olsun canım umarım kızn şimdi ididir bende listede 3.olmuşum ilk sen bana yapmıştın çizelgemi şimdi kilomu değiştirmeye uğraşıyorum yapamıyorum:)

sen bilgilerini yaz ben yine yaparim canim sana sende yapistirsin yine

ah keske

Dogru soyluyosun canim rabbim dogruyu goruyo

sen bilgilerini yaz ben yine yaparim canim sana sende yapistirsin yine

canım çok sağol şuanki kilom 74,0 :)) nasıl sence iyimi gidiyorum yoksa yavaşmı bayrma kadar 10 kilo vermem lazım eşimle iddaya girdik hatta o bana 20 kilo ver seni tatile görürücem dedi ama bende çüş dedim 20 kilo çok zor ama 10 kilo verebiliirm sanırım ama şu jillianı yaparken çok sıkılıyorum ya

iyi canim bence verilebilir 10 Kilo bende skldim ama jillian cok ise yariyo

ben de bi ara çaya saldırdıydım yurtta 6-7 bardak içiyodum bi günde kabızlık yapar sanıyodum da aksine tuvaletten çıkamadım ben önceden 2 şekerli içiyodum azalttım şimdi 1 atıyorum bi anda bırakma şekeri alıştır kendini ben de yavaş yavaş sıfıra indircem ama tırsıyorum şekersiz çay kahve sinir yapıyo diyolar ben normalde de çok sinirliyim artık kafayı yerim şekersiz içen kızçeler bi diyiverin sinir yapıyo mu gerçekten

sanmıyorum canım yaa yapmaz heralde. yarım şeker atmaya başladım bende..:26:

ayırdır canım ne kabusu ne gördün rüyanda bu arada birinci oldun tebrik ederim

teşekkür ederim canım, rüyamda eşimi abisi alıp gidiyor beni de başkaları zorla bir odaya kapatmaya çalışıyor eşimin peşinden gitmek istiyorum öldürmekle tehdit ediyor gidemeyecek isem öldür o zaman diyorum silahı çıkartıyor alnıma dayıyor gözlerimi kapatıyorum kelime şehadet getiriyorum tekbir getiriyorum 3 kere tetiği çekiyor ama bana bir şey olmuyor derken yıllar geçmiş eşimden haber gelmiş böle devam ediyor sabah uyandığımda eşime bayağı bir sitem ettim ve şiddet uyguladım rüyada olsa habersiz nereye öyle

nerede ikamet ediyosun cnm

4 senedir bayburtdayım canım aslında çok güzel arkadaşlıklar edindim ama 2 si evlendi başka şehire gitti 2 sinde tayini çıktı derken uzun zamandır yalnızım eşim sağ olsun arkadaş gibi ama her zaman bir bayan arkadaşa ihtiyaç duyuyor insan

bende bikere tam hatirlamiyorum ama aldatiyo gibi bisey gordum Sabah sen beni nasil aldatiyosun diye hesap sordum

ah canim bende almanyadayim hic arkadasim yok sadece carsida gorursem goruyorum turkleri ozamanda nasilsin iyi sen nasilsindan oteye gitmiyoruz soyle anlasicagim gidip gelebilecegim bir arkadasim olsaydi super olurdu

kızlaar cuma günü yazamadım kilomu 2 gündür hastanedeyim yeni geldim eve gelir gelmez de yazayım dedim. Kilomda değişiklik olmadı 69la kaldım gerçi kortizondan sonra alacağım gibi çünkü öyle bir şiştim ki alyansım parmağıma olmuyor artık toparlanınca yürüyüşe devam...

öyle tabi canım ya ihtiyaç duyuyo duymazmı bende snei yurt dışında sanmıştım rüyan baya bi aksiyonluymuş cnm film gibi neyse geçti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…