tesekkur ederim seker ama majezik yok zaten majezik adetten kesmiyor, ogrenciyken icerdim ben,
kimsecikler yok, kizceler neredeki
biliyorum abla artık o takıntım kalmadı düzeldim de arada geliyolar işte :26: tam sıkıntılı bi dönemde salağın teki onu kabul etmedim başkasını sevdiğimi söyledim diye demediğini bırakmadıydı yok bana kimse bakmazmış da yok yine ona kalır ayaklarına kapanırmışım da birsürü saçmaladıbi de bi kere söyleyip bırakmadı 2-3 ay boyunca sürekli mesaj atıp rahatsız edip durduydu psikopat zaten başka sorunlar da vardı üst üste gelince bi de onun psikolojik baskısıyla yediydim kafayı o dediğini sabahları yapmaya başladım yüzümü yıkadıktan sonra aynaya bakarken çok güzelim yaa allahım ne kadar tatlıyım maşallah bana falan diyorum baya iyi hissettiriyo ama
sen cok tatlisinya yuz yuze seni tanimak isterdim
insaallah hayatta hep mutlu olursun yuzun hep guler
eline saglik canim tesekkur ettim benide listeye aldigin icin listede olamiycam diye uzulmustum seni seviyorum
ya hani su eczaci konusu vardiya o konu yuzunden banlandim bosver simdi bidaha banlanmak istemiyorum
allahdan 1gun verdiler ilk defa ceza aldim
canım o eczacı konusunu okudum kesinlikle laf yetiştirmeye bile değmez boşver haklı olanı rabbim görüyo
Herkese selam kızlar nasilsiniz
Dün gece benim için zor bi geceydi oğlum grip oldu ateşi hiç düşmedi sabah hastanaye götürdük şimdi evdeyiz ikimizde uykususuz ama uyumuyor oğlum ağlıyor devamli
ah keskeayy çok teşekkür ederim ablacım ben de seni tanımak isterdim keşke mümkün olsa
Dogru soyluyosun canim rabbim dogruyu goruyocanım o eczacı konusunu okudum kesinlikle laf yetiştirmeye bile değmez boşver haklı olanı rabbim görüyo
b arada geçmiş olsun canım umarım kızn şimdi ididir bende listede 3.olmuşum ilk sen bana yapmıştın çizelgemi şimdi kilomu değiştirmeye uğraşıyorum yapamıyorum:)
ah keske
Dogru soyluyosun canim rabbim dogruyu goruyo
sen bilgilerini yaz ben yine yaparim canim sana sende yapistirsin yine
canim listedeki bildgilerinle yaptim ama hedef kilon yazmiyodu bende 59 yazdim
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wIASbK7/weight.png
canım çok sağol şuanki kilom 74,0 :)) nasıl sence iyimi gidiyorum yoksa yavaşmı bayrma kadar 10 kilo vermem lazım eşimle iddaya girdik hatta o bana 20 kilo ver seni tatile görürücem dedi ama bende çüş dedim 20 kilo çok zor ama 10 kilo verebiliirm sanırım ama şu jillianı yaparken çok sıkılıyorum ya
iyi canim bence verilebilir 10 Kilo bende skldim ama jillian cok ise yariyo
ya başka önerdiğin bişi varmı spor olarak:))
ayırdır canım ne kabusu ne gördün rüyanda bu arada birinci oldun tebrik ederim
nerede ikamet ediyosun cnm
canim lesliede yapabilirsin o daha zevkli
ay cok uzuldum ya olimpiyatlari kaybettik cok umutluydum olmadi yine
teşekkür ederim canım, rüyamda eşimi abisi alıp gidiyor beni de başkaları zorla bir odaya kapatmaya çalışıyor eşimin peşinden gitmek istiyorum öldürmekle tehdit ediyor gidemeyecek isem öldür o zaman diyorum silahı çıkartıyor alnıma dayıyor gözlerimi kapatıyorum kelime şehadet getiriyorum tekbir getiriyorum 3 kere tetiği çekiyor ama bana bir şey olmuyor derken yıllar geçmiş eşimden haber gelmiş böle devam ediyor sabah uyandığımda eşime bayağı bir sitem ettim ve şiddet uyguladımrüyada olsa habersiz nereye öyle
4 senedir bayburtdayım canım aslında çok güzel arkadaşlıklar edindim ama 2 si evlendi başka şehire gitti 2 sinde tayini çıktı derken uzun zamandır yalnızım eşim sağ olsun arkadaş gibi ama her zaman bir bayan arkadaşa ihtiyaç duyuyor insan
teşekkür ederim canım, rüyamda eşimi abisi alıp gidiyor beni de başkaları zorla bir odaya kapatmaya çalışıyor eşimin peşinden gitmek istiyorum öldürmekle tehdit ediyor gidemeyecek isem öldür o zaman diyorum silahı çıkartıyor alnıma dayıyor gözlerimi kapatıyorum kelime şehadet getiriyorum tekbir getiriyorum 3 kere tetiği çekiyor ama bana bir şey olmuyor derken yıllar geçmiş eşimden haber gelmiş böle devam ediyor sabah uyandığımda eşime bayağı bir sitem ettim ve şiddet uyguladımrüyada olsa habersiz nereye öyle
4 senedir bayburtdayım canım aslında çok güzel arkadaşlıklar edindim ama 2 si evlendi başka şehire gitti 2 sinde tayini çıktı derken uzun zamandır yalnızım eşim sağ olsun arkadaş gibi ama her zaman bir bayan arkadaşa ihtiyaç duyuyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?