70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım geçmiş olsun hayırdır

bizde seni özledik handem..
slm kızlar nasılsını? çok uzak kaldım burdan aldım kiloları oturdum şimdi:26:
üzülme canım werirsin inşallah..
bendede o durum var gecici diye dusunuyorum habire yemek geliyor icimden sanki doyma hissimi kaybetmis gibi
ececim neredeyse 2 ay oldu iradeli olamıyorum ben..we aslında ben fazla yemiyorum da tatlı pasta ıwır zıwırda yemiyorum..baksanya sen 58e geldin ama ben 63lere çıktım..

bende aldım canım 2 kilo we 3 günde aldım..wercez inşallah üzülme..bu senin dahada hırslandırsın..

geçmiş olsun tatlım..werirsin inşallah..

günaydın kızçelerim hepinizi sevgiyle kucaklar öperim

anaaam hayır olsun inşallah

canim bi takmasan kesin gidicek kilolar bende 63de 3 hafta dolastim sonra regli olunca kilolar gitmeye tekrar basladi
bak regli zamaninmis ondanda gitmez kilolar eminol regliden sonra yine 61i gorursun insaallah

Kızlar selam buralarda yeniyim 33 yaşındaym 1.73 boy. 73 kiloyum. 15 yıllık evliyim 2 tane doğum yaptım evlendigimde de 73kiloydum. Boyuma. Göre 63 kilo olmam gerek ama ne yapsam olmuyor çok takiyoruum. Günde deli gibi 5 litre su. İçiyorum bitki çayları ekmek hiç yemem daha neler neler ne duyduy sam yaparim. Tam Zayıflama manyagiyim ama o kadar cabalamama rağmen olmuyor olmuyor olmuyor ben nerde yanlış yapıyorum bana yardimin lutfeeeen

hoşgeldin canım
bu kadar çabaya rağmen olmamamsı ilginç acaba bi doktora mı görünsen.çünkü herkesin yaptıklarını yapmak doğru değilmiş kilolu olma sebebimizin tespiti ve ona göre diyet yapmak lazımmış.istersen bi diyetisyene görün belki test filan yapar daha kolay sonuç alırsın.
buarada spor yapıyormusun hareketli misin onlarda etkili galiba

Son düzenleme:
Teşekkürler tabi ben çok enerjik bir bayanim güne çok canlı ve hareketli baslarm. Herhalde benim metabolizmamm. Bozuk.bi gorunsem iyi olacak

naptın ablacım günde 5 litre su içilir mi

canim bi takmasan kesin gidicek kilolar bende 63de 3 hafta dolastim sonra regli olunca kilolar gitmeye tekrar basladi
bak regli zamaninmis ondanda gitmez kilolar eminol regliden sonra yine 61i gorursun insaallah
inşallah canım ya..ben spor yapmadığımdan 1 kilo alsam wücudumdaki çıkıntılar acaib oluyor.doğal olarak takıyorum..regl oldum bugün..bakalım bugün kendimi tutuyorum sabretmeye çalışıyorum..farkındayım da ağzım hiç boş durmuyordu az yesemde o yüzden kilo weremiyorum..

hoşgeldin canım..5 litre çok fazla..okadarfazla sakın içme canım..fazlasıda wücuda zarar..böbreklerin zarar görür..

Diyetle su içmek arasında bir bağlantı olmadığını söyleyen uzmanlar "2 litrenin üzerinde su tüketilmesi zehirlenme, kalp yetmezliği ve tansiyonda oynamalara yol açabilir" dedi.

Bugün gazetesinde yer alan habere göre, özellikle diyet yapanların daha rahat kilo vermeleri için sürekli su içmeleri yönündeki tavsiyelere uzmanlardan "zehirlenebilirsiniz" uyarısı geldi. Kent Hastanesi İç Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı Dr. Serkan Yıldız, "Günde 3-4 litre su için" demenin doğru bir tavsiye olmadığını söyledi. Herkesin su ihtiyacının aynı olmadığını belirten Dr. Yıldız, "Su ihtiyacı kişinin yapısına, kullandığı ilaçlara, havanın sıcaklığına göre değişir. Bizim tavsiyemiz az ya da çok su içilmesi yönünde değil. Herkes ihtiyacı oranında su içmeli, yani susayınca su içilmeli. İstelik su ve diyet arasında çok da bağlantı olduğunu söylemek doğru değil" diye konuştu.

BULANTI VE KUSMA NEDENİ

Son zamanlarda fazla su içilmesine bağlı olarak halk arasında zehirlenme olarak bilinen "hiponatremi" rahatsızlığının yayıldığını belirten Dr. Yıldız, "İhtiyaçtan fazla su içmek kişide bulantı, kusma gibi yakınmalar yapıyor. Halk arasında 'su zehirlenmesi' deniyor. Biz buna 'su fazlalığı' diyoruz. Şikayetlere rağmen su içmeye devam eden kişilerde merkezi sinir sistemi ve bilinç durumu etkilenebilir" dedi.

Kişilerin su ihtiyacını sadece musluk suyundan almadığını anlatan Dr. Serkan Yıldız, "Her besin su içeriyor. Çorba, süt, çay, ayran, meyve suları, komposto gün içinde tüketiliyor. Her türlü sulu gıdalar sebzeler su barındırıyor. Biz bu gıdalardan da su ihtiyacımızı alıyoruz. Bunlara ilave olarak günde 3 litreye kadar su içmeye çalışmak hatalı bir davranış" diye konuştu.

Uzman Diyetisyen Banu Topalakçı: KİLOYA GÖRE SU İÇİLMELİ

Kişinin vücut kitlesine bağlı olarak su ihtiyacı değişir. Kilo yani hacim arttıkça vücudun suya olan ihtiyacı artar. Mesela 60 kiloluk biri günde 2 litreye kadar, 100 kilo olan 3-4 litreye kadar su içebilir ve içmeli de. Bundan fazlası zarardır. Böbrekleri yormaktan başka işe yaramaz. İçilen sıvı su olmalı. Nitekim su yerine içilen çay ve kahve vücuttan su kaybolmasına neden olur.

İç Hastalıkları ve Obezite Uzmanı Prof. Dr. Ziya Mocan: KALBİ VE TANSİYONU ETKİLER

Günde 4-5 litre su içilmesi zararlı. Fazla su tansiyon yüksekliğine, böbrek hastalıklarına, kalp yetmezliğine neden olabilir. Su ihtiyacı su ile karşılanır. Çay, kahve, gazoz, meyve suları her ne kadar sıvı olarak kabul edilse dahil hiçbir şekilde suyun yerini tutmaz. Öte yandan kişi susadığı zaman mutlaka su içmeli, susamadan da isteğe bağlı olarak su tüketilebilir.

İstanbul Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Toksikolog Prof. Dr. Salih Cengiz: SUYUN FAZLASI ZEHİRLER

Maksimum 2 litrenin üzeri su fayda vermez. Bütün maddelerde fazlası zehirdir. Bu su için de geçerlidir.

Dozunda alındığında su faydalı olur. Suyun içindeki ağır metallerin bir miktarı vücut için gerekli olduğu gibi fazlası da zararlıdır. Örneğin suda sodyum, potasyum, kalsiyum gibi metaller var. Yani ne kadar çok su o kada ağır metal ki bu da vücut için zararlı.

evet canım 1 olsun candan olsun yeterli umarım rabbim karımıza hayırlı insanlar çıkarır

geçmiş olsun

öyle tabi canım ya ihtiyaç duyuyo duymazmı bende snei yurt dışında sanmıştım rüyan baya bi aksiyonluymuş cnm film gibi neyse geçti gitti

gurbet her yerde gurbet canım gözü çıksın

günaydın kızçelerim hepinizi sevgiyle kucaklar öperim

anaaam hayır olsun inşallah
amin canım

merhaba arkadaşlar gruba katılabilmek için ne yapmak gerekiyor
hoşgeldin

Allah sesimi duydu kızlar yalnızım yalnızım dedim bugün çok sevdiğim insanlardan bir tanesi aradı ve yarın sana geleceğim müsaitsen dedi süpriz yapacakmış ama evi bulamam diye korkmuş olsun buda süpriz oldu dedim ,çok sevindim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…