canim lesliede yapabilirsin o daha zevkli
ay cok uzuldum ya olimpiyatlari kaybettik cok umutluydum olmadi yine
lessiyi denemeye başlıcam yarından itibaren sağol canım
kızlaar cuma günü yazamadım kilomu 2 gündür hastanedeyimyeni geldim eve gelir gelmez de yazayım dedim. Kilomda değişiklik olmadı 69la kaldım gerçi kortizondan sonra alacağım gibi çünkü öyle bir şiştim ki alyansım parmağıma olmuyor artık toparlanınca yürüyüşe devam...
bizde seni özledikİnanın unutkanlığın en berbat hallerini yaşıyorum kent kartın içinde para olduğunu unuttum deli gibi doldurmaya yer aradım otobüsü kaçırdı«m minecim beni faceten çağırmış sağolsun vaktim yokki hepinizi çok özledim
üzülme canım werirsin inşallah..slm kızlar nasılsını? çok uzak kaldım burdan aldım kiloları oturdum şimdi:26:
ececim neredeyse 2 ay oldu iradeli olamıyorum ben..we aslında ben fazla yemiyorum da tatlı pasta ıwır zıwırda yemiyorum..baksanya sen 58e geldin ama ben 63lere çıktım..bendede o durum var gecici diye dusunuyorum habire yemek geliyor icimden sanki doyma hissimi kaybetmis gibi
bende aldım canım 2 kilo we 3 günde aldım..wercez inşallah üzülme..bu senin dahada hırslandırsın..Ya kızlar ben 69 a kadar düşmüştüm şimdi 70,5 kiloyum bazı olaylar oldu sanırım depresyona giricem abur cubura fena halde kafayı taktım. Moralim çok bozuk , hiç bi şekilde kendimi durduramıyorummm(( Napıcam ben ?
kızlaar cuma günü yazamadım kilomu 2 gündür hastanedeyimyeni geldim eve gelir gelmez de yazayım dedim. Kilomda değişiklik olmadı 69la kaldım gerçi kortizondan sonra alacağım gibi çünkü öyle bir şiştim ki alyansım parmağıma olmuyor artık toparlanınca yürüyüşe devam...
teşekkür ederim canım, rüyamda eşimi abisi alıp gidiyor beni de başkaları zorla bir odaya kapatmaya çalışıyor eşimin peşinden gitmek istiyorum öldürmekle tehdit ediyor gidemeyecek isem öldür o zaman diyorum silahı çıkartıyor alnıma dayıyor gözlerimi kapatıyorum kelime şehadet getiriyorum tekbir getiriyorum 3 kere tetiği çekiyor ama bana bir şey olmuyor derken yıllar geçmiş eşimden haber gelmiş böle devam ediyor sabah uyandığımda eşime bayağı bir sitem ettim ve şiddet uyguladımrüyada olsa habersiz nereye öyle
bizde seni özledikhandem..
üzülme canım werirsin inşallah..
ececim neredeyse 2 ay oldu iradeli olamıyorum ben..we aslında ben fazla yemiyorum da tatlı pasta ıwır zıwırda yemiyorum..baksanya sen 58e geldin ama ben 63lere çıktım..
bende aldım canım 2 kilo we 3 günde aldım..wercez inşallah üzülme..bu senin dahada hırslandırsın..
geçmiş olsun tatlım..werirsin inşallah..
hoşgeldin canımKızlar selam buralarda yeniyim 33 yaşındaym 1.73 boy. 73 kiloyum. 15 yıllık evliyim 2 tane doğum yaptım evlendigimde de 73kiloydum. Boyuma. Göre 63 kilo olmam gerek ama ne yapsam olmuyor çok takiyoruum. Günde deli gibi 5 litre su. İçiyorum bitki çayları ekmek hiç yemem daha neler neler ne duyduy sam yaparim. Tam Zayıflama manyagiyim ama o kadar cabalamama rağmen olmuyor olmuyor olmuyor ben nerde yanlış yapıyorum bana yardimin lutfeeeen
Kızlar selam buralarda yeniyim 33 yaşındaym 1.73 boy. 73 kiloyum. 15 yıllık evliyim 2 tane doğum yaptım evlendigimde de 73kiloydum. Boyuma. Göre 63 kilo olmam gerek ama ne yapsam olmuyor çok takiyoruum. Günde deli gibi 5 litre su. İçiyorum bitki çayları ekmek hiç yemem daha neler neler ne duyduy sam yaparim. Tam Zayıflama manyagiyim ama o kadar cabalamama rağmen olmuyor olmuyor olmuyor ben nerde yanlış yapıyorum bana yardimin lutfeeeen
canım geçmiş olsun hayırdır
inşallah canım ya..ben spor yapmadığımdan 1 kilo alsam wücudumdaki çıkıntılar acaib oluyor.doğal olarak takıyorum..regl oldum bugün..bakalım bugün kendimi tutuyorum sabretmeye çalışıyorum..farkındayım da ağzım hiç boş durmuyordu az yesemde o yüzden kilo weremiyorum..canim bi takmasan kesin gidicek kilolar bende 63de 3 hafta dolastim sonra regli olunca kilolar gitmeye tekrar basladi
bak regli zamaninmis ondanda gitmez kilolar eminol regliden sonra yine 61i gorursun insaallah
Kızlar selam buralarda yeniyim 33 yaşındaym 1.73 boy. 73 kiloyum. 15 yıllık evliyim 2 tane doğum yaptım evlendigimde de 73kiloydum. Boyuma. Göre 63 kilo olmam gerek ama ne yapsam olmuyor çok takiyoruum. Günde deli gibi 5 litre su. İçiyorum bitki çayları ekmek hiç yemem daha neler neler ne duyduy sam yaparim. Tam Zayıflama manyagiyim ama o kadar cabalamama rağmen olmuyor olmuyor olmuyor ben nerde yanlış yapıyorum bana yardimin lutfeeeen
merhaba arkadaşlar gruba katılabilmek için ne yapmak gerekiyor
merhaba arkadaşlar gruba katılabilmek için ne yapmak gerekiyor
bende bikere tam hatirlamiyorum ama aldatiyo gibi bisey gordum Sabah sen beni nasil aldatiyosun diye hesap sordum
ah canim bende almanyadayim hic arkadasim yok sadece carsida gorursem goruyorum turkleri ozamanda nasilsin iyi sen nasilsindan oteye gitmiyoruz soyle anlasicagim gidip gelebilecegim bir arkadasim olsaydi super olurdu
geçmiş olsunkızlaar cuma günü yazamadım kilomu 2 gündür hastanedeyimyeni geldim eve gelir gelmez de yazayım dedim. Kilomda değişiklik olmadı 69la kaldım gerçi kortizondan sonra alacağım gibi çünkü öyle bir şiştim ki alyansım parmağıma olmuyor artık toparlanınca yürüyüşe devam...
öyle tabi canım ya ihtiyaç duyuyo duymazmı bende snei yurt dışında sanmıştım rüyan baya bi aksiyonluymuş cnm film gibi neyse geçti gitti
amin canımgünaydın kızçelerim hepinizi sevgiyle kucaklar öperim
anaaamhayır olsun inşallah
hoşgeldinmerhaba arkadaşlar gruba katılabilmek için ne yapmak gerekiyor
naptın ablacım günde 5 litre su içilir mi[/FONT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?