70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

katılmak istiyorum yazman yeterliydi ama hamilesin o nasıl olcak :26:
valla aslında değilim yani değildim yani belli değil hevesten yapmıştım takvimi ama bugün kan testi yaptırdım değer düşük henüz ama pozitif....bilemedim ki hamile miyim....birşey söylemek için daha erken çok şaşkınım

çık sevindim canım ya valla yakın olsak bende gelirdim sana oturmaya :))) yada yolun düşersen istanbula beklerim valla kanım kaynadı sana elifciğim bu arada ben gamze:))

Menüm
Sabah öğle
13:30 da kalktıgım ıcın
14:00
Special k 5 kaşık yarım şeftali yarım bardak süt 10 tane badem

Ara:1 orta turk kahvesi
1 şeftali yarım armut
1 tk keten tohumu tozu+2tk yoğurt

Akşam1 tabak yağsız makarna nanelı yoğurtlu
1 kase kaşık salata

Spor sonrası yarım paket wasa kızılcıklı

inşallah hamilesindir canım rabbim gönlüne göre versin
çık sevindim canım ya valla yakın olsak bende gelirdim sana oturmaya :))) yada yolun düşersen istanbula beklerim valla kanım kaynadı sana elifciğim bu arada ben gamze:))

sağ olasın gamzecim kapım her zaman açık istanbula arada geliyoruz akrabalar var inşallah nasip olursa neden olmasın

bugün yediklerim :
sabah çeyrek sucuk yanında lavaş ile 1 zeytin 2 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı tereyağı,1 kupa yeşil çay
ara 100 gr puding
akşam 1 kase domates çorbası, 2 lokma ekmek, 1 orta boy tadelle
2.5 litre su

böle bakınca çok yemişim gibi geldi gözüme kalorileri fazla gibi gözüküyor ama 1100 kalori çıktı toplam da üstelik tokum iyiymiş ya
tatlıların sebebi de belli malum günüm erkenden geldi maalesef yok gelmeyeyim bir 9 ay gecikeyim demiyor :85:

heepppinize hayirli aksamlaaar.
ne var ne yok?
bugun yesilköye cnr a gittim helal gida fuari vardi. kiyafet bile vardi ya. insallah helal urunler yayilir da herkes helal gida tuketir saglik için

aa kizlar bode bisey sorcaktim lutfen bilen herkes yazsin. benim yuzumde kucuk kucuk yag bezecikleri yayiliyo gittikce ya napcam cildiyeye gitmek istemiyoruuuuuum?
aynur sen loreal kayisili peeling onermistin almistim kullanyorum ama gecmiyo

bence yediklerin fazla değil hatta yemen gerekenler herşeyi kendimize yasaklarsak sonrasında saldırmaya başlarız keşke bende adet olabilsem 9 aydıt tık yok:))

günaydın KK'nin sevgili üyeleri

haftasonunu hiç kaçamaksız atlatmış olmanın verdiği bir mutlulukla,hepinize iyi haftalar diliyorum . Umarım bu haftada irademize sahip çıkabilir ve az kalorili günler geçiririz.

SABAH KAHVALTI : Beyaz peynir, domates ve zeytin (sabah kalkar kalmaz 2 bardak su)

aa kizlar bode bisey sorcaktim lutfen bilen herkes yazsin. benim yuzumde kucuk kucuk yag bezecikleri yayiliyo gittikce ya napcam cildiyeye gitmek istemiyoruuuuuum?
canım benimde gözümün önünde ufacıcık war.aslında öyle fazla bi belli falanda değil ama söyleyenler oluyor...

günaydın canım..

günaydın hanımlar

bende bazen çıkıyor kendim alıyorum,eğer çok ise cildiyeciye gidip aldırman gerekli canım her hangi bir kremin onları geçirdiğini sanmıyorum

heepppinize hayirli aksamlaaar.
ne var ne yok?
bugun yesilköye cnr a gittim helal gida fuari vardi. kiyafet bile vardi ya. insallah helal urunler yayilir da herkes helal gida tuketir saglik için

inşallah

maşallah canım

dün yediklerimi yazim diorum ama o kadar saçma olduki öğünlerim fazla mı yedim az mı yedim anlayamadım teyzeme kahvaltıya gittim sabah buğday ekmeği domates salatalık yumurta falan yedim ondan sonra ara öğün ve öğlen yemedim taa ki akşam 8e kadar sonra acıktım diye çorba içtim ekmeksiz çay su falan çok içtim diye sanırım iş yerinde daha düzenliyim ya misafirikte diyet olmuyo :26:
eve geldim tartıldım 1 kilo fazla olmuşum akşam şişkinliğidir umarım ya bi gün beni 1 hafta geriye götürdü resmen

moral bozmak yok daha haftanın başı :)) şişkinliktir o şişkinlik

Günaydın kızlarrrr,
Herkesler iyidir umarım, Ben de haftasonu Antalya'nın Elmalı ilçesine gittim konser vardı, ama çok geç başladı saat 22 de, Mustafa Bozkurt ve Kıraç vardı, yine de iyiydi, kendi memleketi olunca bir başka oluyor insanın.
Değişiklik iyi geldi sonuçta, hep iş hep iş olmuyor, eşim gelmedi, annem-babam ve kızlarımla gittim.
Aynurcum eline sağlık liste için, hakkını helal et kaç haftadır yapıyorsun.
Yeni gelen kızçeler hoşgeldiniz.
Bugün yeni bir başlangıç o yüzden kimse moralini bozmasın, Cumaya kadar gider fazlalıklarınız, akşamlara dikkat edelim, erken yemeye çalışalım, hafif yiyelim, herkes Cuma en az 1 kg. vermiş olur inşallah.

Günaydıınn ne güzel bi haftasonu olmuşş valla hareketli geçmiş cuma günü hyal kırıkığına uğramayız inşallah

Slm kızlar,kötü bir hafta sonu geçirdim ctesi oğlumun doğum gününü kutladık.Pasta poğça yedim pişmanlığı hala geçmedi.PAzar hastaydık maaile.eşim grip oğlum grip benimde migrenle başladı sonrada mide ağrısıyka devam etti.Şuan migren geçti ama midem ağrım hala devam ediyor.Çok ağrıyor ne yapmalıyım bilmiyrm.Normalde hiç midem ağrımazdı benim.Hafta sonu yemek olayı çok karıştı kolalar çiğköfteler işte ondanmı oldu üşüttüm mü bilmiyrm hala çok ağrıyor ama.

gecmis olsun canim eger bi anda karistirdiysan ondanda olabilir banada olmustu Burda turk gunune gitmistik orda yemistim kizlarada demistim kac gun aci cektim rabbim sifa versin hepinize

tunaydin kizlar bugun tekrar jilliana basladim bakalim ise yariycakmi tekrar hedefim 2haftada 55li rakamlari gormek esim hep birakmami istiyor diyeti sadece spor yap sklasmak icin diyor biraz gobegin kalmis diyorum 3kilo daha vercem diyorum nerden vericeksin ne kaldiki diyor

bu hafta hedefim 57,2 bakalim olucakmi
obur haftada 56,1 dusunmek guzelde yapmak zor
ne diyelim inanmak basarinin yarisiymis bende inaniyorum olucak bu is
evlilik yildonumumde 55 olucam
bakalim olucakmi 16 gunum var zor ama imkansiz degil
erkek karsedim hepder zor diye birsey yok imkansiz sadece biraz Zaman alir
inanin kizlar keisn veriliyor kilolar beni Burda uzun Zaman gormeyenler cok guzel tepkiler veriyorlar bende daha fazla gaza geliyorum
cok mutlu oluyorum nekadar zayiflamissin lafini duyunca Kilo vermek isteyen herkes Duyar umuyorum ozguvenim yukseliyor haa sismanken oz guvenim olmadigini sanmayin sadece Boyle Garip bakiyoya insanlar o sinirimi bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…