70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar demistimya evlilik yildonumunde ne alayim diye dun esim tras makinesinden sikayetci olup Durdu habire konustu bende ona yeni bitane almaya karar verdim
hic hatirlatmiyorum evlilik yildonumu hersene hatirlatirdim bakalim kendinden hatirliycakmi hic sanmiyorum ama
bide bizde soyle bi durum var biz almanyay gelme konulari oldugu icin 17 haziranda resmi nikahi kiydik 25 eyluldede dugun yaptik hep hangisini kutluycaz felan diye muhabbet ediyordu bu sene 17sinde hic bisey yapmadi hatirlatmadimda bi cicek bekledim ama gelmedi
oyuzden bu sefer hatirlatmiycam sonra basinin etini yemek icinnede olsa unutucak
hatirlayan erkek cok azdir herhalde
simdi bahanelerini yazayim
a bu aymisdi ben bidahaki ay diye hatirliyodum
askim cok calisiyorum aklimdan cikmis
hadi kalk gidip sana hediye alalim
yusuf hatirliyomiki[erkek kardesim kendi bisey yapmadimi hep unu misal veriyor ]
erkekler unutur Boyle gunleri akillari cok dolu kafalarindan cikiyor

ay adama bu Kadar yuklendim Burda simdi beni utandirir bide hatirlarmis boyle kalirmisim
ay cok heyecanliyim gelsede su 25i hatirlayip hatirlamayacagini gorsem

Cnm benımde temmuzda 3. Senem doldu esım şimdiye kdr hıc hatırlamadı hep ben hedıye aldım bu sene sırf gıcıklıgına almadım unuttum dedım bu senede o hatırladı ve hedıye almış cok utandım

Günaydıınn ne güzel bi haftasonu olmuşş valla hareketli geçmiş cuma günü hyal kırıkığına uğramayız inşallah
Sağol canım, inşallah öyle olur.
Üşütme ise ayaklarının altına,azıcık da karnına kekikyağı sür canım iyi gelir.

Tebrik ederim canım, gitsin kilolar gelmesin bir daha.

Hoışgeldin canımmm
hosbulduk fadimem
ne güzel eskilerden herkesi gördüm diye seviniyodum, ne ara geldiniz gittiniz kızlar anlamadım yahu, 2 diş sohbet ediverseydik
Neyse inşallah neşeli hoşsohbet günlerimize döneriz de, motive oluruz hep beraber.
gecen hafta cok yogun gecti fadimem gelemedim
73'lük Suzi Sende hoşgeldin
hosbulduk fistik
topiğimize bissürü bissürü kızçe geldi çok hoş oldu böyle eskisi gibi olduk :124:
evet baya geri dönen olmus :118:
genelde 69.9 ve 70.6 arasında değişiyo ama cumaları hep 70.0 çıkıyo tartı dalga mı geçiyo anlamadım ki

sağolsun tartım beni çok düşünür en azından çizelgeyi değiştirme zahmetim olmadı uzun zamandır buna da şükür
alemsin a

benimde genc kizken sivilcim yoktun ama simdi ara ara cikiyor sagol bilgi icin seker
hic karpuz suyu icmedim affiyet olsun
hosgeldin canim
dün benimde canim tatli istedi hemen bi bardak süt üstüne tarcin serpip ictim hem yeme istegim hem tatli istegim gitti
fazla almamissin yine tugbis ben okadar kacamak yapsam en az 2 kilo arti cikardim
olsun müzzeyencim tatil bitti geri toparlarsin sen istesen
ama bende seni hatirliyorum ki
uyy minede gelmis hani nesli nerde onunda sacindan cekip getirelim
uyyy askim bebegim ilk gözarim yirim seni ben cok özledim topikdasim masallah ben gelene kadar 66 yozgati tutturmussun cok sevindim herseyin yolunda cikmasina kocisin biran önce gelsin de onarsin ya
amanin kelle kelle haha
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
gecen hafta 58.6
bu hafta 58.6
giden 0
toplamda giden16.6
hedef 55

gecoldu ama bildirim icin
okudum canim engellenmesi gerekenler engellenmemis sen kötü birsey dememissin ki ama neyse
günaydın hanımlar,görmüş olduğum bir kabus sonrası 6:30 da kalktım günler sonra ilk defa ne yapacağımı şaşırdım valla bu gün bitmez
hayir olsun canim

ellerine saglik aynurcum

Herkese selam kızlar nasilsiniz

Dün gece benim için zor bi geceydi oğlum grip oldu ateşi hiç düşmedi sabah hastanaye götürdük şimdi evdeyiz ikimizde uykususuz ama uyumuyor oğlum ağlıyor devamli
cocuk hasta olunca kötü oluyor canim cok gecmis olsun
bazen insanlar bos konusuyorlar önce kendi önüne bakip ondan sonra ellestirsinler ama yapmiyorlar o yüzde sen kimseyi takma seker kizsin hic kimse dörtdörtlük degil bu dünyada hepimizin kusurlari var elbet bizi seven böyle sevsin
canim menün fazla degil bence aksam yemedinmi görmedim :44: özel caylar oluyor canim still tea ondan icebilirsin :26:
uyy kiyamam gel sarilayim yine toparlariz canim
handem ya sen ise basliyali görüsemez olduk
slm kızlar nasılsını? çok uzak kaldım burdan aldım kiloları oturdum şimdi:26:
baharcim da gelmis

stress sIkIntI bizim en büyük düsmanimiz canim yemek yiyerek biraz rahatlar mutlu oluruz zanediyoruz ondan sonra daha cok depresyona giriyoruz
hadi ya sekersiz olunca mi sinir yapiyor :18:
hosgeldin canim menülerini paylassan canim bi bakalim birde 5 litre cok be kuzum
sagol canim begendi yapacakdim ama kaldirilmis
merhaba arkadaşlar gruba katılabilmek için ne yapmak gerekiyor
birsey yapmana gerek yok canim takil bize yeter hosgeldin
ne güzel canim gözün aydin
:111:
sanki ne gerek varsa dimi
beğen butonu mu kalktı mı yoksa ben mi göremiyorum...
iyidin niye kaldirdilarsa yine
siskinlikdir canim
günaydin fadimem insallah ay aksam olmus nerdeyse
birden yüklenince olmusdur belki canim ama gecmezse bi doktora git canim :26:

bana neler oluyor bilmiyorum
haftasonu hiç de diyette biriymişim gibi davranmadım (alkali su içme dışında). pazar sabah saat 14 de kadar süren bir brunch çok pişmanım çook
bu sabah bunun olumsuz neticesini gördüm tabii, bakmayın 73,5 gösterdiğine çizelgenin bu sabah ben tam olarak 74.0 kilo idim
sabah iki dilimle yapılan kaşarlı tost şekersiz çay, öğle yemeğinde ekmeksiz bir kase çorba, 4 tane yaprak sarma bir kase yoğurt, ara öğün tuzsuz bir adet domates, bol bol su içtim yeşil çay içtim. umarım telafi edebilir kötü geçen haftasonunu. ha bir de sabah akşam yürüyorum bir saatten fazla.
kızlar yaaa fit olmak istiyorum fiiit :) hadi motivation :)

bende anlamadim suzim neden ban yedigimi ama neyse

bu arada hosgeldin ozledik seni
Sağol canım, inşallah öyle olur.

Üşütme ise ayaklarının altına,azıcık da karnına kekikyağı sür canım iyi gelir.

Tebrik ederim canım, gitsin kilolar gelmesin bir daha.
tesekkurler canim Amin gelmesin kilolarimiz birdaha
Cnm benımde temmuzda 3. Senem doldu esım şimdiye kdr hıc hatırlamadı hep ben hedıye aldım bu sene sırf gıcıklıgına almadım unuttum dedım bu senede o hatırladı ve hedıye almış cok utandım

fena olmus yok ben alicamda zaten alistida dogum gununde ozel gunlerimizde kesin bekliyor bisey
ama en komigi gecen ozel masa kurmustum ben neyi unuttum diye soruyor
ddim illa biseymi olmasi lazim Adam aliskin degil

Merhaba güzel bayanlar
Burda yaklaşık 2 ay yazdım haftalık kilo veriyordum nerdeyse ama sonra niye gittim bende hatırlamıyorum :26: sizden ayrı kalmak yaramadı 69 kg ile geri döndüm. Bu arada en çok merak ettiğim Handenin hamile olup olmadığı beni tekrar aranıza alır mısınız Burda olmazsam hedefe ulaşamayacağım belli oldu

Merhabalar. Pek giremiyorum yazılanları okuyamadım. hepinize kucak dolusu sevgiler.. Bugünkü menüm

Sabah: 1 kase cornflex

Ara: Az üzüm

Öğlen: 1 kase çorba, 1 kase cacık, 1 dilim karpuz, 1 kaşık et sote

Akşam: 1 tabak patates yemeği, Yarım dilim ekmek, 2-3 kaşık pilav, 1 kase yoğurt

Birde bugün 3-4 km yürüdüm.

herkese merhaba uzun zamandır kk takipçisiyim fakat yoğunluktan dolayı üye olup form konularına dahil olamadım hiç...2.doğumumdan sonra almış olduğum 25 kiloyu bu güne kadar veremedim açıkcası vermek içinde çabalamadım ama artık yeter dediğim bir noktada kendimi tutmaya başladım...1 ay oldu bu gün tartıldığımda 83 kg dan 79 a düştüğümü gördüm ve iyice motive oldum hazır olmuşkende aranıza katılmak istedim :) herkese tekrar merhaba umarım hepimiz hedefimize ulaşırız...

ayy kızlar bugün anca gelebildiiim alışverişe çıktık tabak kaşık falan aldık bana benim tepkimi bi görmeniz lazımdı ama "allaaamm evime tahta kaşık aldım rende aldııımmm" diye saf saf seviniyom

aynur sen loreal kayisili peeling onermistin almistim kullanyorum ama gecmiyo

ay ben sivilce sandıydım :26: yağ bezeleri için de bişey önereyim inşallah bu yarar demiştim ya hani buz kalıbına maden suyu döküp dondurdum onla yüzüme 1 haftadır masaj yapıyorum, gözümün altında 3 tane yağ bezesi vardı demin baktım 2 tane kalmış:124:

Mutsuz bi pazartesi gününden herkese merhaba

hayatım neden mutsuzsun :26:

Aynurcum eline sağlık liste için, hakkını helal et kaç haftadır yapıyorsun.

olur mu ablacım helal olsun

erkek karsedim hepder zor diye birsey yok imkansiz sadece biraz Zaman alir

çok hoşlaştım ben bu laftan

ay adama bu Kadar yuklendim Burda simdi beni utandirir bide hatirlarmis boyle kalirmisim
ay cok heyecanliyim gelsede su 25i hatirlayip hatirlamayacagini gorsem

inşallah utandırır

alemsin a

benimde genc kizken sivilcim yoktun ama simdi ara ara cikiyor sagol bilgi icin seker

hic karpuz suyu icmedim affiyet olsun

dene bence hayatım mikkemmel oluyo

haklısın bidenem ay benim özgüven tavan yaptı bugün totom kalktı oturamıyom çarşı dönüşü annemin arkadaşına uğradık benden 1 yaş büyük oğlu var ama pek samimi değiliz küçükken yanıma uğramazdı onların evine gidince odasından çıkmazdı, 2-3 yıldır da görmedi hiç, bugün de gelmicekti yanımıza ama annesi zorla getirdi içeri beni görünce böyle oldu çocuk bi selam verip odasına gider diyodum ama kalkana kadar yanımdan ayrılmadı bi iltifatlar bi iltifatlar çocuk resmen yazdı bana "ya yolda görsem tanımam valla ne kadar değişmişsin ne güzel olmuşsun ya" dedi kekeledi azcık da haftaya gideceğimi öğrenince üzüldü gariban ben de pek yüz vermedim eskiden o bana nasıl davranıyosa ben de öyle davrandım napalım küçükken o kadar soğuk davranmasaymış

evet benimde hosuma gidiyor o soz
bencede utandirsin yoksa cok moralim bozulucak

biz sana demiyomuyduk bak tescillendi guzel oldugun artik takma gereksiz insanlari sen cok guzelsin
simdi Hazir ol yakinda ayni iltifatlari eyupden duycaksin amaakin cocuga yuz vermemezlik yapma

takmıyomuş gibi davrandım ama çok hoşuma gitti yanımda öyle eli ayağı dolaşınca ayyy inşallah eyüpten gelirse ben de ona iltifat ederim ama çok totosunu kaldırmamaya çalışayım ne olur ne olmaz erkek bu sonuçta

bir hoşgeldin bile yokmu bana

hosgeldin canim benimde 2. dogumumdan kalan kilolari veriyorum ama ben takiyorum aksine kilolari allha sukur yine kurtuldum kilolardan son 3kilo kaldi onuda verip kurtulucam kendimi sismanken yasli gibi hissediyorum ben simdi 32lik citir oldum tekrardan

kizlar topikdeki calismayan kizlar icin diyorum
su jilliani 3 Level ya Sabah 1i
oglen 2yi
aksamda 3u yapsak nasil olur acaba 10 gunde bitirsek bu isi ise yararmiki yoksa hergun tek levelmi yapmak lazim

kizlar topikdeki calismayan kizlar icin diyorum
su jilliani 3 Level ya Sabah 1i
oglen 2yi
aksamda 3u yapsak nasil olur acaba 10 gunde bitirsek bu isi ise yararmiki yoksa hergun tek levelmi yapmak lazim

bana az ve sürekli olanı daha makbul gibi geliyor. vücut ona alıştıktan sonra hep isteyebilir. bence tek level yapın derim ben.

Aramıza hoşgeldin canım, tabiiki telafi edebilirsin, moralini bozma, akşamları hafif geçir, gün içinde de dikkat ettin mi tamamdır.

Selam canım, hatırlıyorum ben seni. Hande hamile değil canım, tabiiki aramıza alırız.

Hoşgeldin canım

Olay budur işte şekerim, artık güvenin iyice gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…