herkese merhaba uzun zamandır kk takipçisiyim fakat yoğunluktan dolayı üye olup form konularına dahil olamadım hiç...2.doğumumdan sonra almış olduğum 25 kiloyu bu güne kadar veremedim açıkcası vermek içinde çabalamadım ama artık yeter dediğim bir noktada kendimi tutmaya başladım...1 ay oldu bu gün tartıldığımda 83 kg dan 79 a düştüğümü gördüm ve iyice motive oldum hazır olmuşkende aranıza katılmak istedim :) herkese tekrar merhaba umarım hepimiz hedefimize ulaşırız...
Günaydın kızlarrr
tras makinesi iyi fikir canimgecmis olsun canim eger bi anda karistirdiysan ondanda olabilir banada olmustu Burda turk gunune gitmistik orda yemistim kizlarada demistim kac gun aci cektim rabbim sifa versin hepinize
tunaydin kizlar bugun tekrar jilliana basladim bakalim ise yariycakmi tekrar hedefim 2haftada 55li rakamlari gormek esim hep birakmami istiyor diyeti sadece spor yap sklasmak icin diyor biraz gobegin kalmis diyorum 3kilo daha vercem diyorum nerden vericeksin ne kaldiki diyor
bu hafta hedefim 57,2 bakalim olucakmi
obur haftada 56,1 dusunmek guzelde yapmak zor
ne diyelim inanmak basarinin yarisiymis bende inaniyorum olucak bu is
evlilik yildonumumde 55 olucam
bakalim olucakmi 16 gunum var zor ama imkansiz degil
erkek karsedim hepder zor diye birsey yok imkansiz sadece biraz Zaman alir
inanin kizlar keisn veriliyor kilolar beni Burda uzun Zaman gormeyenler cok guzel tepkiler veriyorlar bende daha fazla gaza geliyorum
cok mutlu oluyorum nekadar zayiflamissin lafini duyunca Kilo vermek isteyen herkes Duyar umuyorum ozguvenim yukseliyor haa sismanken oz guvenim olmadigini sanmayin sadece Boyle Garip bakiyoya insanlar o sinirimi bozuyor
he öyle olur zaten yapmaz deriz yapacaklari tutarkizlar demistimya evlilik yildonumunde ne alayim diye dun esim tras makinesinden sikayetci olup Durdu habire konustu bende ona yeni bitane almaya karar verdim
hic hatirlatmiyorum evlilik yildonumu hersene hatirlatirdim bakalim kendinden hatirliycakmi hic sanmiyorum ama
bide bizde soyle bi durum var biz almanyay gelme konulari oldugu icin 17 haziranda resmi nikahi kiydik 25 eyluldede dugun yaptik hep hangisini kutluycaz felan diye muhabbet ediyordu bu sene 17sinde hic bisey yapmadi hatirlatmadimda bi cicek bekledim amagelmedi
oyuzden bu sefer hatirlatmiycam sonra basinin etini yemek icinnede olsa unutucak
hatirlayan erkek cok azdir herhalde
simdi bahanelerini yazayim
a bu aymisdi ben bidahaki ay diye hatirliyodum
askim cok calisiyorum aklimdan cikmis
hadi kalk gidip sana hediye alalim
yusuf hatirliyomiki[erkek kardesim kendi bisey yapmadimi hep unu misal veriyor ]
erkekler unutur Boyle gunleri akillari cok dolu kafalarindan cikiyor
ay adama bu Kadar yuklendim Burda simdi beni utandirir bide hatirlarmisboyle kalirmisim
ay cok heyecanliyim gelsede su 25i hatirlayip hatirlamayacagini gorsem
haftasonu öyle oluyor canim gelen giden oluyor falan istebana neler oluyor bilmiyorum
haftasonu hiç de diyette biriymişim gibi davranmadım (alkali su içme dışında). pazar sabah saat 14 de kadar süren bir brunchçok pişmanım çook
bu sabah bunun olumsuz neticesini gördüm tabii, bakmayın 73,5 gösterdiğine çizelgenin bu sabah ben tam olarak 74.0 kilo idim
sabah iki dilimle yapılan kaşarlı tost şekersiz çay, öğle yemeğinde ekmeksiz bir kase çorba, 4 tane yaprak sarma bir kase yoğurt, ara öğün tuzsuz bir adet domates, bol bol su içtim yeşil çay içtim. umarım telafi edebilir kötü geçen haftasonunu. ha bir de sabah akşam yürüyorum bir saatten fazla.
kızlar yaaa fit olmak istiyorum fiiit :) hadi motivation :)
bosver canimbende anlamadim suzim neden ban yedigimi ama neyse
bu arada hosgeldin ozledik seni
tesekkurler canim Amin gelmesin kilolarimiz birdaha
fena olmus yok ben alicamda zaten alistida dogum gununde ozel gunlerimizde kesin bekliyor bisey
ama en komigi gecen ozel masa kurmustum ben neyi unuttum diye soruyor
ddim illa biseymi olmasi lazim Adam aliskin degil
selam canim ben seni hatirliyorumMerhaba güzel bayanlar
Burda yaklaşık 2 ay yazdım haftalık kilo veriyordum nerdeyse ama sonra niye gittim bende hatırlamıyorum :26: sizden ayrı kalmak yaramadı 69 kg ile geri döndüm. Bu arada en çok merak ettiğim Handenin hamile olup olmadığıbeni tekrar aranıza alır mısınız Burda olmazsam hedefe ulaşamayacağım belli oldu
öglenle aksam i degistirmis olsaydin cok daha güzel bi menü olurdumMerhabalar. Pek giremiyorum yazılanları okuyamadım. hepinize kucak dolusu sevgiler..Bugünkü menüm
Sabah: 1 kase cornflex
Ara: Az üzüm
Öğlen: 1 kase çorba, 1 kase cacık, 1 dilim karpuz, 1 kaşık et sote
Akşam: 1 tabak patates yemeği, Yarım dilim ekmek, 2-3 kaşık pilav, 1 kase yoğurt
Birde bugün 3-4 km yürüdüm.
hosgeldin canimherkese merhaba uzun zamandır kk takipçisiyim fakat yoğunluktan dolayı üye olup form konularına dahil olamadım hiç...2.doğumumdan sonra almış olduğum 25 kiloyu bu güne kadar veremedim açıkcası vermek içinde çabalamadım ama artık yeter dediğim bir noktada kendimi tutmaya başladım...1 ay oldu bu gün tartıldığımda 83 kg dan 79 a düştüğümü gördüm ve iyice motive oldum hazır olmuşkende aranıza katılmak istedim :) herkese tekrar merhaba umarım hepimiz hedefimize ulaşırız...
iyi yapmissinayy kızlar bugün anca gelebildiiim alışverişe çıktık tabak kaşık falan aldık banabenim tepkimi bi görmeniz lazımdı ama "allaaamm evime tahta kaşık aldım rende aldııımmm" diye saf saf seviniyom
ay ben sivilce sandıydım :26: yağ bezeleri için de bişey önereyim inşallah bu yarardemiştim ya hani buz kalıbına maden suyu döküp dondurdum onla yüzüme 1 haftadır masaj yapıyorum, gözümün altında 3 tane yağ bezesi vardı demin baktım 2 tane kalmış:124:
hayatım neden mutsuzsun :26:
olur mu ablacım helal olsun
çok hoşlaştım ben bu laftan
inşallah utandırır
dene bence hayatım mikkemmel oluyo
haklısın bidenemay benim özgüven tavan yaptı bugün totom kalktı oturamıyom çarşı dönüşü annemin arkadaşına uğradık benden 1 yaş büyük oğlu var ama pek samimi değiliz küçükken yanıma uğramazdı onların evine gidince odasından çıkmazdı, 2-3 yıldır da görmedi hiç, bugün de gelmicekti yanımıza ama annesi zorla getirdi içeri beni görünce böyle oldu çocuk bi selam verip odasına gider diyodum ama kalkana kadar yanımdan ayrılmadı bi iltifatlar bi iltifatlar çocuk resmen yazdı bana "ya yolda görsem tanımam valla ne kadar değişmişsin ne güzel olmuşsun ya" dedi kekeledi azcık da haftaya gideceğimi öğrenince üzüldü gariban ben de pek yüz vermedim eskiden o bana nasıl davranıyosa ben de öyle davrandım napalım küçükken o kadar soğuk davranmasaymış
günaydin fadimemGünaydın kızlarrr
günaydin canimgünaydın, güzel bir gün olsun hepimiz için
Günaydınnn kahvaltımı yaptım pek.2 dilim peynir,2 dilim kaşar,2 dilim de etimek :26: etimekleri yemeyedim iyidi ama yarın onu da yemeyecem yavaş yavaş diyet piskolojisine girsem iyi olacak.
günaydin fadimem
günaydin canim
begen buttonu geri gelmis
Günaydınnn kahvaltımı yaptım pek.2 dilim peynir,2 dilim kaşar,2 dilim de etimek :26: etimekleri yemeyedim iyidi ama yarın onu da yemeyecem yavaş yavaş diyet piskolojisine girsem iyi olacak.
çok az değil mi canım yaaaa, yanında domates zeytin olsa iyidi. bir de o etimeki yemek yerine ince bir dilim tam buğday ekmeği hem tokluk hissini arttıracak hem vücudunun ihtiyacı olan b12 vitamini karşılayacağını düşünüyorum.
böyle beslenmeyle çok aç kalacağını düşünüyorum, o da mutsuz eder di mi ama yaaa :)
günaydin canim insallah
günaydıınnnn herkesee güzel bi gün olur inşallah
beğen butonu belkide vardı farkedemedikgizli duruyor bende şuan sizde nasıl bimiyorum
günaydın kızlar :))
sabah sabah tartım kırıldı yaaaaa( Şu cam olanlar hani, cumaya kadar yeni bir tartı almam lazımmmmm
çok az değil mi canım yaaaa, yanında domates zeytin olsa iyidi. bir de o etimeki yemek yerine ince bir dilim tam buğday ekmeği hem tokluk hissini arttıracak hem vücudunun ihtiyacı olan b12 vitamini karşılayacağını düşünüyorum.
böyle beslenmeyle çok aç kalacağını düşünüyorum, o da mutsuz eder di mi ama yaaa :)
günaydin canim insallahhakket cee deyip kayboluyor bizlen dalga mi geciyor bu button ne
günaydin canim gecmis olsun canim :26:
ayy kızlar bugün anca gelebildiiim alışverişe çıktık tabak kaşık falan aldık banabenim tepkimi bi görmeniz lazımdı ama "allaaamm evime tahta kaşık aldım rende aldııımmm" diye saf saf seviniyom
ay ben sivilce sandıydım :26: yağ bezeleri için de bişey önereyim inşallah bu yarardemiştim ya hani buz kalıbına maden suyu döküp dondurdum onla yüzüme 1 haftadır masaj yapıyorum, gözümün altında 3 tane yağ bezesi vardı demin baktım 2 tane kalmış:124:
hayatım neden mutsuzsun :26:
olur mu ablacım helal olsun
çok hoşlaştım ben bu laftan
inşallah utandırır
dene bence hayatım mikkemmel oluyo
haklısın bidenemay benim özgüven tavan yaptı bugün totom kalktı oturamıyom çarşı dönüşü annemin arkadaşına uğradık benden 1 yaş büyük oğlu var ama pek samimi değiliz küçükken yanıma uğramazdı onların evine gidince odasından çıkmazdı, 2-3 yıldır da görmedi hiç, bugün de gelmicekti yanımıza ama annesi zorla getirdi içeri beni görünce böyle oldu çocuk bi selam verip odasına gider diyodum ama kalkana kadar yanımdan ayrılmadı bi iltifatlar bi iltifatlar çocuk resmen yazdı bana "ya yolda görsem tanımam valla ne kadar değişmişsin ne güzel olmuşsun ya" dedi kekeledi azcık da haftaya gideceğimi öğrenince üzüldü gariban ben de pek yüz vermedim eskiden o bana nasıl davranıyosa ben de öyle davrandım napalım küçükken o kadar soğuk davranmasaymış
kizlar topikdeki calismayan kizlar icin diyorum
su jilliani 3 Level ya Sabah 1i
oglen 2yi
aksamda 3u yapsak nasil olur acaba 10 gunde bitirsek bu isi ise yararmiki yoksa hergun tek levelmi yapmak lazim
geçmiş olsun canım..üzülme werirsin yine..çiğ köftede dokunmuş olabilir acı bağırsakları çalıştırır bide..Slm kızlar,kötü bir hafta sonu geçirdim ctesi oğlumun doğum gününü kutladık.Pasta poğça yedim pişmanlığı hala geçmedi.PAzar hastaydık maaile.eşim grip oğlum grip benimde migrenle başladı sonrada mide ağrısıyka devam etti.Şuan migren geçti ama midem ağrım hala devam ediyor.Çok ağrıyor ne yapmalıyım bilmiyrm.Normalde hiç midem ağrımazdı benim.Hafta sonu yemek olayı çok karıştı kolalar çiğköfteler işte ondanmı oldu üşüttüm mü bilmiyrm hala çok ağrıyor ama.
inşallah hatırlar canım..ay en azından unuttuğunda bahaneleride war..benimki aklına gelmez gelsede umursamaz..telafide etmez..hadi hayırlısıkizlar demistimya evlilik yildonumunde ne alayim diye dun esim tras makinesinden sikayetci olup Durdu habire konustu bende ona yeni bitane almaya karar verdim
hic hatirlatmiyorum evlilik yildonumu hersene hatirlatirdim bakalim kendinden hatirliycakmi hic sanmiyorum ama
bide bizde soyle bi durum var biz almanyay gelme konulari oldugu icin 17 haziranda resmi nikahi kiydik 25 eyluldede dugun yaptik hep hangisini kutluycaz felan diye muhabbet ediyordu bu sene 17sinde hic bisey yapmadi hatirlatmadimda bi cicek bekledim amagelmedi
oyuzden bu sefer hatirlatmiycam sonra basinin etini yemek icinnede olsa unutucak
hatirlayan erkek cok azdir herhalde
simdi bahanelerini yazayim
a bu aymisdi ben bidahaki ay diye hatirliyodum
askim cok calisiyorum aklimdan cikmis
hadi kalk gidip sana hediye alalim
yusuf hatirliyomiki[erkek kardesim kendi bisey yapmadimi hep unu misal veriyor ]
erkekler unutur Boyle gunleri akillari cok dolu kafalarindan cikiyor
ay adama bu Kadar yuklendim Burda simdi beni utandirir bide hatirlarmisboyle kalirmisim
ay cok heyecanliyim gelsede su 25i hatirlayip hatirlamayacagini gorsem
olsun müzzeyencim tatil bitti geri toparlarsin sen istesen
inşallah suzim.uğraşıyorum bakalım.sarilayimyine toparlariz canim
geçen haftada ben diyette değilmişim gibiydim tatlım..bazen insanın gözü dönüyor..ama toparlamaya çalışıyorum..toparlarsın canım..yürüyormuşsun daha rahat atarsın..ben yürüyemiyorumda keşke fırsatım olsada yürüsem..bana neler oluyor bilmiyorum
haftasonu hiç de diyette biriymişim gibi davranmadım (alkali su içme dışında). pazar sabah saat 14 de kadar süren bir brunchçok pişmanım çook
bu sabah bunun olumsuz neticesini gördüm tabii, bakmayın 73,5 gösterdiğine çizelgenin bu sabah ben tam olarak 74.0 kilo idim
sabah iki dilimle yapılan kaşarlı tost şekersiz çay, öğle yemeğinde ekmeksiz bir kase çorba, 4 tane yaprak sarma bir kase yoğurt, ara öğün tuzsuz bir adet domates, bol bol su içtim yeşil çay içtim. umarım telafi edebilir kötü geçen haftasonunu. ha bir de sabah akşam yürüyorum bir saatten fazla.
kızlar yaaa fit olmak istiyorum fiiit :) hadi motivation :)
hatırladım canım ben seni..kaç kiloydun ayrılmadan önce..werirsin yine..hande hamile değil.zaten handeden sonra ece we ben sanırım bi kişi daha regl olamadı..noluyo dedik cidden..öyle bağlı bir topiğiz ki!ne olsa beraber yaşıyoruzMerhaba güzel bayanlar
Burda yaklaşık 2 ay yazdım haftalık kilo veriyordum nerdeyse ama sonra niye gittim bende hatırlamıyorum :26: sizden ayrı kalmak yaramadı 69 kg ile geri döndüm. Bu arada en çok merak ettiğim Handenin hamile olup olmadığıbeni tekrar aranıza alır mısınız Burda olmazsam hedefe ulaşamayacağım belli oldu
güzel menün canım ama 1 tabak patates yemeği biraz fazla gibi geldi bana..Merhabalar. Pek giremiyorum yazılanları okuyamadım. hepinize kucak dolusu sevgiler..Bugünkü menüm
Sabah: 1 kase cornflex
Ara: Az üzüm
Öğlen: 1 kase çorba, 1 kase cacık, 1 dilim karpuz, 1 kaşık et sote
Akşam: 1 tabak patates yemeği, Yarım dilim ekmek, 2-3 kaşık pilav, 1 kase yoğurt
Birde bugün 3-4 km yürüdüm.
hoşgeldin canım..bende 2.ci doğumdan sonra 25 kilo werdim burada..werirsin sende..herkese merhaba uzun zamandır kk takipçisiyim fakat yoğunluktan dolayı üye olup form konularına dahil olamadım hiç...2.doğumumdan sonra almış olduğum 25 kiloyu bu güne kadar veremedim açıkcası vermek içinde çabalamadım ama artık yeter dediğim bir noktada kendimi tutmaya başladım...1 ay oldu bu gün tartıldığımda 83 kg dan 79 a düştüğümü gördüm ve iyice motive oldum hazır olmuşkende aranıza katılmak istedim :) herkese tekrar merhaba umarım hepimiz hedefimize ulaşırız...
bence 1 lewel yap canım..kizlar topikdeki calismayan kizlar icin diyorum
su jilliani 3 Level ya Sabah 1i
oglen 2yi
aksamda 3u yapsak nasil olur acaba 10 gunde bitirsek bu isi ise yararmiki yoksa hergun tek levelmi yapmak lazim
günaydın canım..Günaydın kızlarrr
sabah yenen fazla kilo yapmıyor canım..kahwaltımı güzel yapıyorum ben..aşırıya kaçmadan..Günaydınnn kahvaltımı yaptım pek.2 dilim peynir,2 dilim kaşar,2 dilim de etimek :26: etimekleri yemeyedim iyidi ama yarın onu da yemeyecem yavaş yavaş diyet piskolojisine girsem iyi olacak.
günaydın canım..benimkininde pili bitmek üzere ayy bitiwerirse naparım ben..hemen yedek almam lazım..tartı benim resmen öbür yarım oldu ewde olmayınca üzülüyorum onsuz yaşayamaz oldumgünaydın kızlar :))
sabah sabah tartım kırıldı yaaaaa( Şu cam olanlar hani, cumaya kadar yeni bir tartı almam lazımmmmm
güzel menün tatlım..kahvaltımı yaptım bende 8:45 te yazim unutmadan
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
domates salatalık
yarım dilim beyaz beynir
birazdan biberiye çayımı içcem ara öğün olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?