70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yazınızı okumak bana da iyi geldi. ben de motive oldum, demek ki olabiliyormuş, inşallah bundan sonra da hep birlikte hayal ettiğimiz kilolara doğru yolculuk yapabiliriz. :)

bende daha önceleri akşamları sadece salatayla beslenip, yürüyüş bandında sabah bir akşam bir saat spor yaparak istediğim kiloya ulaşabilmiştim. ama zaman içerisinde o muhteşem iştahım :))) bena 75 gösterdi.
şimdi sıra kendimize çeki düzen vermekte, hep birlikte kızlar.

dün yediklerim ve sporum:
toplam gün içinde 7 km yürüyüş (telefonumda bir uygulama var s health, gün içinde attığım adımların km karşılığını gösterir)
, sabah iki dilim ekmekle kaşarlı tost, şekersiz çay,
öğle ekmeksiz mercimek çorba,4 adet yaprak sarma bir kase yoğurt,
ara öğün bir domates,
akşam (oğlumun "anne kendi ellerimle senin için hazırladım dediği için bir hamburger (evde hazırlanmış- içinde kaşar salam domates) bir kase sebzeli çorba, biraz ceviz, gece geç saatte bir şekersiz filtre kahve.

günaydin yavru kuslarim ay ben dün aksam biraz fazla kacirdim ama yinede almamissim sükür

tras makinesi iyi fikir canim hadi bakalim seninki hatirliyacakmi benimki tamdan odun gününü bile bilmiyor
he öyle olur zaten yapmaz deriz yapacaklari tutar
haftasonu öyle oluyor canim gelen giden oluyor falan iste
bosver canim
selam canim ben seni hatirliyorum ama niye gidin onu unuttum :44: hepimiz saldik canim simdi toparlama zamani
öglenle aksam i degistirmis olsaydin cok daha güzel bi menü olurdum
hosgeldin canim
iyi yapmissin insan kendini güzel hissedince birde birileride bunu sana belli ediyorsa deyme keyfine ben ozaman kralice elisabeth gibi sanediyorum kendimi
aynurcum sen simdi temellimi denizliye gidiyorsun yoksa tatil icin dimi :44:

Günaydınnn kahvaltımı yaptım pek.2 dilim peynir,2 dilim kaşar,2 dilim de etimek :26: etimekleri yemeyedim iyidi ama yarın onu da yemeyecem yavaş yavaş diyet piskolojisine girsem iyi olacak.

Günaydınnn kahvaltımı yaptım pek.2 dilim peynir,2 dilim kaşar,2 dilim de etimek :26: etimekleri yemeyedim iyidi ama yarın onu da yemeyecem yavaş yavaş diyet piskolojisine girsem iyi olacak.

günaydin canim
bende yaptim kahvaltimi 2 dilim sürme peynir 2 dilim salam 1dilim kasar peyniri ikiye böldüm üzerine koydum ve yarim salatalik

çok az değil mi canım yaaaa, yanında domates zeytin olsa iyidi. bir de o etimeki yemek yerine ince bir dilim tam buğday ekmeği hem tokluk hissini arttıracak hem vücudunun ihtiyacı olan b12 vitamini karşılayacağını düşünüyorum.
böyle beslenmeyle çok aç kalacağını düşünüyorum, o da mutsuz eder di mi ama yaaa :)

Ben aslında hiç ekmek yemiyorum kahvaltı dahil,iş arkadaşımla beraber kahvaltı yapıyoruz ona baka baka bende yidim, kıtır kıtır ama yarından itibaren yemiycem

günaydıınnnn herkesee güzel bi gün olur inşallah

beğen butonu belkide vardı farkedemedik gizli duruyor bende şuan sizde nasıl bimiyorum
günaydin canim insallah hakket cee deyip kayboluyor bizlen dalga mi geciyor bu button ne
günaydın kızlar :))

sabah sabah tartım kırıldı yaaaaa ( Şu cam olanlar hani, cumaya kadar yeni bir tartı almam lazımmmmm

günaydin canim gecmis olsun canim :26:

bende hayatta doymam bu kadar şeyle sonra başım döner halsiz kalırım ama arkadaş alışık sanırım bu duruma

günaydın canım ptesi sendromu işte neyseki bitti

desene çocuğun dibi düşmüşş

kahvaltımı yaptım bende 8:45 te yazim unutmadan

1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
domates salatalık
yarım dilim beyaz beynir

birazdan biberiye çayımı içcem ara öğün olarak

Arkadaşlarım tsk ederim geçmiş olsun dilekleriniz için insanın evladi hasta olunca çok zor oluyor maalesef ama şimdi çok sşükür iyi

Sabahki menum

Beyaz peynir, mozzarelle, zeytin domates, salatalık, bol limonlu maydonoz ve tere bi dilim ekmek ve taze sıkılmış meyve suyu

Kahvaltimi tam bi prenses gibi yaptim

kizlar topikdeki calismayan kizlar icin diyorum
su jilliani 3 Level ya Sabah 1i
oglen 2yi
aksamda 3u yapsak nasil olur acaba 10 gunde bitirsek bu isi ise yararmiki yoksa hergun tek levelmi yapmak lazim

Canim bence dayanamazsin ben bir leveli zor yapiyorum kendini okadar kasma kilon çok az kaldi yavaş yavaş verki geri gelmesin birdaha kilolar

geçmiş olsun canım..üzülme werirsin yine..çiğ köftede dokunmuş olabilir acı bağırsakları çalıştırır bide..
inşallah hatırlar canım..ay en azından unuttuğunda bahaneleride war..benimki aklına gelmez gelsede umursamaz..telafide etmez..hadi hayırlısı
olsun müzzeyencim tatil bitti geri toparlarsin sen istesen
sarilayim yine toparlariz canim
inşallah suzim.uğraşıyorum bakalım.

geçen haftada ben diyette değilmişim gibiydim tatlım..bazen insanın gözü dönüyor..ama toparlamaya çalışıyorum..toparlarsın canım..yürüyormuşsun daha rahat atarsın..ben yürüyemiyorumda keşke fırsatım olsada yürüsem..

hatırladım canım ben seni..kaç kiloydun ayrılmadan önce..werirsin yine..hande hamile değil.zaten handeden sonra ece we ben sanırım bi kişi daha regl olamadı..noluyo dedik cidden..öyle bağlı bir topiğiz ki!ne olsa beraber yaşıyoruz ..yada gülme komşuna gelir başına hesabı oldu
güzel menün canım ama 1 tabak patates yemeği biraz fazla gibi geldi bana..ama baya yürümüşsün yakmışsındır..

hoşgeldin canım..bende 2.ci doğumdan sonra 25 kilo werdim burada..werirsin sende..
kizlar topikdeki calismayan kizlar icin diyorum
su jilliani 3 Level ya Sabah 1i
oglen 2yi
aksamda 3u yapsak nasil olur acaba 10 gunde bitirsek bu isi ise yararmiki yoksa hergun tek levelmi yapmak lazim
bence 1 lewel yap canım..
Günaydın kızlarrr
günaydın canım..
sabah yenen fazla kilo yapmıyor canım..kahwaltımı güzel yapıyorum ben..aşırıya kaçmadan..

günaydın kızlar :))

sabah sabah tartım kırıldı yaaaaa ( Şu cam olanlar hani, cumaya kadar yeni bir tartı almam lazımmmmm
günaydın canım..benimkininde pili bitmek üzere ayy bitiwerirse naparım ben..hemen yedek almam lazım..tartı benim resmen öbür yarım oldu ewde olmayınca üzülüyorum onsuz yaşayamaz oldum
kahvaltımı yaptım bende 8:45 te yazim unutmadan

1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
domates salatalık
yarım dilim beyaz beynir

birazdan biberiye çayımı içcem ara öğün olarak
güzel menün tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…