Slm kızlar,kötü bir hafta sonu geçirdim ctesi oğlumun doğum gününü kutladık.Pasta poğça yedim pişmanlığı hala geçmedi.PAzar hastaydık maaile.eşim grip oğlum grip benimde migrenle başladı sonrada mide ağrısıyka devam etti.Şuan migren geçti ama midem ağrım hala devam ediyor.Çok ağrıyor ne yapmalıyım bilmiyrm.Normalde hiç midem ağrımazdı benim.Hafta sonu yemek olayı çok karıştı kolalar çiğköfteler işte ondanmı oldu üşüttüm mü bilmiyrm hala çok ağrıyor ama.
yazikhafifledi o da ondan kayboluyor bizle beraber diyette bu buton
cok güzel yapmissin kahvaltini canim affiyet olsunkahvaltımı yaptım bende 8:45 te yazim unutmadan
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
domates salatalık
yarım dilim beyaz beynir
birazdan biberiye çayımı içcem ara öğün olarak
günaydin canimHerkese günaydınnnn gününuz aydın olsun
cok sükür canimArkadaşlarım tsk ederim geçmiş olsun dilekleriniz için insanın evladi hasta olunca çok zor oluyor maalesef ama şimdi çok sşükür iyi
öyle olmali zaten kahvaltiyi prensesler gibi yapmaliyizSabahki menum
Beyaz peynir, mozzarelle, zeytin domates, salatalık, bol limonlu maydonoz ve tere bi dilim ekmek ve taze sıkılmış meyve suyu
Kahvaltimi tam bi prenses gibi yaptim
hadi bakalim müzzücüm :13:bu sefer bende verecem insallah sizlengeçmiş olsun canım..üzülme werirsin yine..çiğ köftede dokunmuş olabilir acı bağırsakları çalıştırır bide..
inşallah hatırlar canım..ay en azından unuttuğunda bahaneleride war..benimki aklına gelmez gelsede umursamaz..telafide etmez..hadi hayırlısı
inşallah suzim.uğraşıyorum bakalım.
geçen haftada ben diyette değilmişim gibiydim tatlım..bazen insanın gözü dönüyor..ama toparlamaya çalışıyorum..toparlarsın canım..yürüyormuşsun daha rahat atarsın..ben yürüyemiyorumda keşke fırsatım olsada yürüsem..
hatırladım canım ben seni..kaç kiloydun ayrılmadan önce..werirsin yine..hande hamile değil.zaten handeden sonra ece we ben sanırım bi kişi daha regl olamadı..noluyo dedik cidden..öyle bağlı bir topiğiz ki!ne olsa beraber yaşıyoruz..yada gülme komşuna gelir başına hesabı oldu
güzel menün canım ama 1 tabak patates yemeği biraz fazla gibi geldi bana..ama baya yürümüşsün yakmışsındır..
hoşgeldin canım..bende 2.ci doğumdan sonra 25 kilo werdim burada..werirsin sende..
bence 1 lewel yap canım..
günaydın canım..
sabah yenen fazla kilo yapmıyor canım..kahwaltımı güzel yapıyorum ben..aşırıya kaçmadan..
günaydın canım..benimkininde pili bitmek üzere ayy bitiwerirse naparım ben..hemen yedek almam lazım..tartı benim resmen öbür yarım oldu ewde olmayınca üzülüyorum onsuz yaşayamaz oldum
güzel menün tatlım..
geçmiş olsun canım..üzülme werirsin yine..çiğ köftede dokunmuş olabilir acı bağırsakları çalıştırır bide..
inşallah hatırlar canım..ay en azından unuttuğunda bahaneleride war..benimki aklına gelmez gelsede umursamaz..telafide etmez..hadi hayırlısı
inşallah suzim.uğraşıyorum bakalım.
hoşgeldin canım..bende 2.ci doğumdan sonra 25 kilo werdim burada..werirsin sende..
bence 1 lewel yap canım..
günaydın canım..
sabah yenen fazla kilo yapmıyor canım..kahwaltımı güzel yapıyorum ben..aşırıya kaçmadan..
günaydın canım..benimkininde pili bitmek üzere ayy bitiwerirse naparım ben..hemen yedek almam lazım..tartı benim resmen öbür yarım oldu ewde olmayınca üzülüyorum onsuz yaşayamaz oldum
güzel menün tatlım..
yazikbak acidim simdi
cok güzel yapmissin kahvaltini canim affiyet olsun
günaydin canim
cok sükür canim
öyle olmali zaten kahvaltiyi prensesler gibi yapmaliyiz
hadi bakalim müzzücüm :13:bu sefer bende verecem insallah sizlen
teşekkür ederim kızlar
benim de yeni tartı almam lazım valla bizde tartıyla bütün olduk ailecek
Olay budur işte şekerim, artık güvenin iyice gelmiştir.
iyi yapmissininsan kendini güzel hissedince birde birileride bunu sana belli ediyorsa deyme keyfine ben ozaman kralice elisabeth gibi sanediyorum kendimi
aynurcum sen simdi temellimi denizliye gidiyorsun yoksa tatil icin dimi :44:
günaydın canım ptesi sendromu işte neyseki bitti
desene çocuğun dibi düşmüşş
benimkininde pili bitmek üzere ayy bitiwerirse naparım ben..hemen yedek almam lazım..tartı benim resmen öbür yarım oldu ewde olmayınca üzülüyorum onsuz yaşayamaz oldum
hafifledi o da ondan kayboluyor bizle beraber diyette bu buton
günaydin kuzumgünaydın kuzucuklar
geldi geldi artık denizliye gitmeye hazırım
ay dünden beri tam bi prenses gibiyimokul başlıyo yavrum pazartesi ders başı yapcam artık ordayım
he iyi o zamandüştü tabi ya tınk diye bi ses geldi yere bi baktım aaa dip
ben de yaşamıyorum tartısız ya denizliye giderken evdekini yanımda götürcem
kalındı zaten o da yapsın diyet azcık incelsin
benim heryerde bi tartim varevde isde annemgilde ben kacsam tartidan heryerde beni buluyor :111:
ben daha su icmedim bugün
günaydin kuzumyani eyüpde denizlide dimi :44: yirim seni prenses
sen niye icmedinben deee :18:
ayy ne güzel işte ben çok arıyorum tartı ya kimse gitsem ya bozuk ya pili yok ya da hiç yok
hemen hemen su iç çabuk tatlım ben 1 litreyi devirdim bilee
amanın öğle yemeği saati gelmiş daha su içmeyenler var aramızda, sabah kalkar kalmaz ilk iş 2 bardak suuuuuu
bu saate kadar 2 lt rahat oldu
sen niye icmedinsu kücügün diye icmedim önce sen ic diye ay ne kandirikciyim ama
tamam tatlim bi molaya gidem gelem ozaman iceyim yoksa sokakda cisim gelir mazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?