70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hanımlar

geçmiş olsun..

hafifledi o da ondan kayboluyor bizle beraber diyette bu buton
yazik bak acidim simdi
kahvaltımı yaptım bende 8:45 te yazim unutmadan

1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
domates salatalık
yarım dilim beyaz beynir

birazdan biberiye çayımı içcem ara öğün olarak
cok güzel yapmissin kahvaltini canim affiyet olsun
Herkese günaydınnnn gününuz aydın olsun
günaydin canim
Arkadaşlarım tsk ederim geçmiş olsun dilekleriniz için insanın evladi hasta olunca çok zor oluyor maalesef ama şimdi çok sşükür iyi
cok sükür canim
Sabahki menum

Beyaz peynir, mozzarelle, zeytin domates, salatalık, bol limonlu maydonoz ve tere bi dilim ekmek ve taze sıkılmış meyve suyu

Kahvaltimi tam bi prenses gibi yaptim
öyle olmali zaten kahvaltiyi prensesler gibi yapmaliyiz
hadi bakalim müzzücüm :13:bu sefer bende verecem insallah sizlen

teşekkür ederim kızlar

benim de yeni tartı almam lazım valla bizde tartıyla bütün olduk ailecek

günaydın kuzucuklar

Olay budur işte şekerim, artık güvenin iyice gelmiştir.

geldi geldi artık denizliye gitmeye hazırım
iyi yapmissin insan kendini güzel hissedince birde birileride bunu sana belli ediyorsa deyme keyfine ben ozaman kralice elisabeth gibi sanediyorum kendimi
aynurcum sen simdi temellimi denizliye gidiyorsun yoksa tatil icin dimi :44:

ay dünden beri tam bi prenses gibiyim okul başlıyo yavrum pazartesi ders başı yapcam artık ordayım

günaydın canım ptesi sendromu işte neyseki bitti

desene çocuğun dibi düşmüşş

he iyi o zaman düştü tabi ya tınk diye bi ses geldi yere bi baktım aaa dip

benimkininde pili bitmek üzere ayy bitiwerirse naparım ben..hemen yedek almam lazım..tartı benim resmen öbür yarım oldu ewde olmayınca üzülüyorum onsuz yaşayamaz oldum

ben de yaşamıyorum tartısız ya denizliye giderken evdekini yanımda götürcem
hafifledi o da ondan kayboluyor bizle beraber diyette bu buton

kalındı zaten o da yapsın diyet azcık incelsin

günaydin kuzum yani eyüpde denizlide dimi :44: yirim seni prenses

sen niye icmedin su kücügün diye icmedim önce sen ic diye ay ne kandirikciyim ama
ayy ne güzel işte ben çok arıyorum tartı ya kimse gitsem ya bozuk ya pili yok ya da hiç yok

hemen hemen su iç çabuk tatlım ben 1 litreyi devirdim bilee

tamam tatlim bi molaya gidem gelem ozaman iceyim yoksa sokakda cisim gelir mazallah

amanın öğle yemeği saati gelmiş daha su içmeyenler var aramızda, sabah kalkar kalmaz ilk iş 2 bardak suuuuuu
bu saate kadar 2 lt rahat oldu

amanın öğle yemeği saati gelmiş daha su içmeyenler var aramızda, sabah kalkar kalmaz ilk iş 2 bardak suuuuuu
bu saate kadar 2 lt rahat oldu

bu saate Kadar 2 litre su icdiysen aksama Kadar ne Kadar iciyosn cnm:26:

sanki fazla olur gibi en ideal 2 bucuklitre bence ben emzirdigim icin yarim litre daha iciyorum

sen niye icmedin su kücügün diye icmedim önce sen ic diye ay ne kandirikciyim ama

tamam tatlim bi molaya gidem gelem ozaman iceyim yoksa sokakda cisim gelir mazallah

ayayayayy hemen içiyorum bebeğeem benim evde de çişim geliyo sıkıldım tuvalete gitmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…