- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
ay dur şimdi aklıma geldi kahvaltıdan önce 1 bardak içmiştim
sen niye icmedinsu kücügün diye icmedim önce sen ic diye ay ne kandirikciyim ama
tamam tatlim bi molaya gidem gelem ozaman iceyim yoksa sokakda cisim gelir mazallah
amanın öğle yemeği saati gelmiş daha su içmeyenler var aramızda, sabah kalkar kalmaz ilk iş 2 bardak suuuuuu
bu saate kadar 2 lt rahat oldu
ups! hemen içiyorum
bekliyorum canim insaallah hatirlargünaydin yavru kuslarimay ben dün aksam biraz fazla kacirdim ama yinede almamissim sükür
tras makinesi iyi fikir canimhadi bakalim seninki hatirliyacakmi benimki tamdan odun gününü bile bilmiyor
he öyle olur zaten yapmaz deriz yapacaklari tutar
haftasonu öyle oluyor canim gelen giden oluyor falan iste
bosver canim
selam canim ben seni hatirliyorumama niye gidin onu unuttum :44: hepimiz saldik canim simdi toparlama zamani
öglenle aksam i degistirmis olsaydin cok daha güzel bi menü olurdum
hosgeldin canim
iyi yapmissininsan kendini güzel hissedince birde birileride bunu sana belli ediyorsa deyme keyfine ben ozaman kralice elisabeth gibi sanediyorum kendimi
aynurcum sen simdi temellimi denizliye gidiyorsun yoksa tatil icin dimi :44:
suzim benim cok buyuk sorunum oldu ya ekmek olayi hatta yedigim hersey gecen aldigimiz ekmeklerede jelatin koyduklarini ogrendik ekmek makinesi kendimiz aldik kendimiz yapalim diye gittim Maya aldim ondada var cikti sonra esim arastirdi ohne Emulgator bulduk onu kullaniyorum simdi dun Burda degirmen var esim ordan un almaya gitmis Adam demis kuru mayalarda var ama Yas mayalarda yok onlari kullanin diyegünaydin canim
bende yaptim kahvaltimi 2 dilim Eki Görüntüle 798923 sürme peynir 2 dilim salam 1dilim kasar peyniri ikiye böldüm üzerine koydum ve yarim salatalik
Allah daha iyi etsin canim cocuklarin hastaligi cok zor oluyorArkadaşlarım tsk ederim geçmiş olsun dilekleriniz için insanın evladi hasta olunca çok zor oluyor maalesef ama şimdi çok sşükür iyi
bi fikirdi canim nasil olur diyeCanim bence dayanamazsin ben bir leveli zor yapiyorum kendini okadar kasma kilon çok az kaldi yavaş yavaş verki geri gelmesin birdaha kilolar
Amin canim Amingeçmiş olsun canım..üzülme werirsin yine..çiğ köftede dokunmuş olabilir acı bağırsakları çalıştırır bide..
inşallah hatırlar canım..ay en azından unuttuğunda bahaneleride war..benimki aklına gelmez gelsede umursamaz..telafide etmez..hadi hayırlısı
inşallah suzim.uğraşıyorum bakalım.
geçen haftada ben diyette değilmişim gibiydim tatlım..bazen insanın gözü dönüyor..ama toparlamaya çalışıyorum..toparlarsın canım..yürüyormuşsun daha rahat atarsın..ben yürüyemiyorumda keşke fırsatım olsada yürüsem..
hatırladım canım ben seni..kaç kiloydun ayrılmadan önce..werirsin yine..hande hamile değil.zaten handeden sonra ece we ben sanırım bi kişi daha regl olamadı..noluyo dedik cidden..öyle bağlı bir topiğiz ki!ne olsa beraber yaşıyoruz..yada gülme komşuna gelir başına hesabı oldu
güzel menün canım ama 1 tabak patates yemeği biraz fazla gibi geldi bana..ama baya yürümüşsün yakmışsındır..
hoşgeldin canım..bende 2.ci doğumdan sonra 25 kilo werdim burada..werirsin sende..
bence 1 lewel yap canım..
günaydın canım..
sabah yenen fazla kilo yapmıyor canım..kahwaltımı güzel yapıyorum ben..aşırıya kaçmadan..
günaydın canım..benimkininde pili bitmek üzere ayy bitiwerirse naparım ben..hemen yedek almam lazım..tartı benim resmen öbür yarım oldu ewde olmayınca üzülüyorum onsuz yaşayamaz oldum
güzel menün tatlım..
bende 3tane var biri kayinvalidenin biri benimdi simdi esim yag felan olcenlerde Aldi ama hala cozemedim nasil olculuyorbenim heryerde bi tartim varevde isde annemgilde ben kacsam tartidan heryerde beni buluyor :111:
gorusurukmola vaktim geldigörüsürük sekerler
ayy ne güzel işte ben çok arıyorum tartı ya kimse gitsem ya bozuk ya pili yok ya da hiç yok
hemen hemen su iç çabuk tatlım ben 1 litreyi devirdim bilee
bu saate Kadar 2 litre su icdiysen aksama Kadar ne Kadar iciyosn cnm:26:
sanki fazla olur gibi en ideal 2 bucuklitre bence ben emzirdigim icin yarim litre daha iciyorum
kalmis 7 bardagin canim
aferin sana eyüp seni daha fit görmeli şunun şurasında ne kaldııı 16sına
kızzlaaaarrrrokulun ilk günü fotoğraf çekinip yükliyim mi buraya hııı yükliyim mi
3 litre rahat içiyorum, öğleden sonra biraz yavaşlıyorum :)) sabahları daha rahat su içiyorum niyeyse :)) fazla su tüketiminin bi zararı varmı onuda bilmiyorum açıkçası, konu hakkında bilgisi olan kızlar bilgilendirin bizi :44::44::44::44:
500'lük şişe aldım yanıma ordan da 2.5 bardak gidersee.. iyi gidiyorum iyi
o bi de geç gelir 23'ünde falan oh oh yandan
yukle gorelim merak ediyorum zati seni
ben Kacar kizlar ahmet uyudu hemen jilliani yapip geleyim opuldunuz
resim isteriz tabi gorelim bu guzelligi bi
ay tamamdır ilk gün hemen yükliycem
SELAM KIZLAR
Hafta sonu çok yoğundu misfirim vardı giremedim. 2 gündürde öğrencilerin uyu haftsı yine çok yogunum. Dün pazara gittim.30dakika koşu bandında yürüdüm.45 dakika pilates yaptım yorgunluktan uyuyamadım.inşallah bu kiloar gidecek
Bu gün menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta 4 zeytin domates,salatalık,yeşillik tarcın çayı
öğle: 8 tana zeytinyağlı yaprak sarma yoğurt
Biraz sonra üzüm ve biraz erik yemek istiyorum.
Akşam tavuk çorbası ve salata yerim
bu gün spor yapmayacağım. kızımı parka götüreceğim. o parkta oynarken bende ordaki spor aletlerini kullanırım.
günaydın kuzucuklar
ben daha su icmedim bugün
çok iyi yaaa, menünüz ve diyet temponuz çok hoşuma gitti, belli ki diyete konsantresiniz, bu motivasyon ile kilo vermemek olanaksız. iyi şanslar. darısı başıma :)
prens prenses ohh ikiniz iyi bulmussunuz birbirinizievet o da denizlide1 hafta geç gelir ama o üst sınıflardan ya prensimiz rahat takılıyo
amanın öğle yemeği saati gelmiş daha su içmeyenler var aramızda, sabah kalkar kalmaz ilk iş 2 bardak suuuuuu
ay birde hamile olunca bunun birde 2 katini düsünayayayayy hemen içiyorum bebeğeembenim evde de çişim geliyo sıkıldım tuvalete gitmekten
afferimay dur şimdi aklıma geldi kahvaltıdan önce 1 bardak içmiştim
ay cok sükürbugün bi daha tartıldım 70.0 çok şükür
hakklisin canimsokakta gelmesin tabi ama yemek öncesi içilmeliydi tatlım olmadı bu şimdi
doğrusunu yapmışsınsın canım bende sabah 2 bardakla başlıyorum öğlene kadar sürekli su içiyorum
aferin sana eyüp seni daha fit görmeli şunun şurasında ne kaldııı 16sına
birazda bizler abartiyoruz gibi canim bak mesela bunda yok öyle birsey gecen biri dedi rama da domuz yagi var burda denetleme yeri var oraya teelefon actim yok öyle birsey dediler bende cok korkarim arastiririm hemen asli var mi diyebekliyorum canim insaallah hatirlar
suzim benim cok buyuk sorunum oldu ya ekmek olayi hatta yedigim hersey gecen aldigimiz ekmeklerede jelatin koyduklarini ogrendik ekmek makinesi kendimiz aldik kendimiz yapalim diye gittim Maya aldim ondada var cikti sonra esim arastirdi ohne Emulgator bulduk onu kullaniyorum simdi dun Burda degirmen var esim ordan un almaya gitmis Adam demis kuru mayalarda var ama Yas mayalarda yok onlari kullanin diye
aldigim herseyin once arkasina bakiyorum bide listem var icinde domuz yagi felan olan numaralar var onlari kontrol ediyorum ay nezormus ne yedigimiz belli degil gecen parktayiz kizimla turk kadinlarla konusuyoruz kadin dediki alman simiti varya ondan alma dedim neden bunlar gun yapiyolarmis gunu bäckereida yapiyolarmis bunlar istemisler iste simit obu felan bir guzel yemisler sonra kadinin teki demiski satan kiza bunlarda domuz la alakali bisey varmi ve sok olmuslar kiz evet demis ustlerini suruyoruz parlaklik versin diye kadin diyo orda kusmamak icin zor tutum kendimi ogun bugundur ne alirim ne cocuklarima aldiririm bende onlarda yok sanarak habire kizima alirdim disari ciktigimizda
Allah daha iyi etsin canim cocuklarin hastaligi cok zor oluyor
bi fikirdi canim nasil olur diye
Amin canim Amin
bende 3tane var biri kayinvalidenin biri benimdi simdi esim yag felan olcenlerde Aldi ama hala cozemedim nasil olculuyor
gorusuruk
bende daha sadece Sabah ackarnina ictigimle duruyorum bende iceyim
canim dün secemmm bilgi paylasmisdin bizlen istersen dönüp bakayim bulursam yapistirayim tekrardan :26:3 litre rahat içiyorum, öğleden sonra biraz yavaşlıyorum :)) sabahları daha rahat su içiyorum niyeyse :)) fazla su tüketiminin bi zararı varmı onuda bilmiyorum açıkçası, konu hakkında bilgisi olan kızlar bilgilendirin bizi :44::44::44::44:
yükle kuzum yüklekızzlaaaarrrrokulun ilk günü fotoğraf çekinip yükliyim mi buraya hııı yükliyim mi
:130:kizlar tekrar geldim cok yoruldum simdi ara ogun elma yiyorum 1litrelik suyumuda yanima aldim
güzel canim menün affiyet olsunSELAM KIZLAR
Hafta sonu çok yoğundu misfirim vardı giremedim. 2 gündürde öğrencilerin uyu haftsı yine çok yogunum. Dün pazara gittim.30dakika koşu bandında yürüdüm.45 dakika pilates yaptım yorgunluktan uyuyamadım.inşallah bu kiloar gidecek
Bu gün menüm
bu gün spor yapmayacağım. kızımı parka götüreceğim. o parkta oynarken bende ordaki spor aletlerini kullanırım.
güzel canım afiyet olsun..Sabahki menum
Beyaz peynir, mozzarelle, zeytin domates, salatalık, bol limonlu maydonoz ve tere bi dilim ekmek ve taze sıkılmış meyve suyu
Kahvaltimi tam bi prenses gibi yaptim
inşallah suzim..hadi bakalim müzzücüm :13:bu sefer bende verecem insallah sizlen
mola vaktim geldigörüsürük sekerler
suyu bide ben içebilsem ah..amanın öğle yemeği saati gelmiş daha su içmeyenler var aramızda, sabah kalkar kalmaz ilk iş 2 bardak suuuuuu
ewweeeett yükle merak ediyorum kız..kızzlaaaarrrrokulun ilk günü fotoğraf çekinip yükliyim mi buraya hııı yükliyim mi
ohh bol bol spor..bende böyle oturuyorum..bişey yapasım yok ondan sıkılaşamıyorumda..kizlar tekrar geldim cok yoruldum simdi ara ogun elma yiyorum 1litrelik suyumuda yanima aldim
güzelmenü canım..yaprak sarma yalnız sanki fazla gibi..SELAM KIZLAR
Bu gün menüm
Merhaba kızlar bende hiç su içmeyenlerdenim bugün :18: diyete yavaş yavaş adepte olucam yarın 2 lt deviririm artıköğlen minik minik köfteler oluyor ya sulu ondan yedim 6-7 tane ama suyunu yemedm yanında salata ve bi kaşık bulgur akşam ne yerim bilmiyorum ama bi kase yoğurt yesem içine yulaf koyup olur mu :44: bi dilim kesme dondurma yedim bide :18:
ay sagol dilegimSelam Şeker
Suzim nette okumuştum su içemeyenler için
Su sürahinize 3 tarçın çubuğu, 1 kabuklarıyla dilimlenmiş limon ve 1 avuç taze nane atıyorsunuz ve gün içinde normal su yerine bunu içiyorsunuz.
yulafi ben hep sabahlari yerdim kahvalti yapmaya üsendigim zaman corba salata yogurt yesen yada yogurta salatalik dograrsan da güzel olurMerhaba kızlar bende hiç su içmeyenlerdenim bugün :18: diyete yavaş yavaş adepte olucam yarın 2 lt deviririm artıköğlen minik minik köfteler oluyor ya sulu ondan yedim 6-7 tane ama suyunu yemedm yanında salata ve bi kaşık bulgur akşam ne yerim bilmiyorum ama bi kase yoğurt yesem içine yulaf koyup olur mu :44: bi dilim kesme dondurma yedim bide :18:
bugün neler yedin tatlim bi anlat bakim :94:güzel canım afiyet olsun..
inşallah suzim..
suyu bide ben içebilsem ah..
ewweeeett yükle merak ediyorum kız..
ohh bol bol spor..bende böyle oturuyorum..bişey yapasım yok ondan sıkılaşamıyorumda..
güzelmenü canım..yaprak sarma yalnız sanki fazla gibi..
bende su içmeyenlerdenim canım..damacana bağlıcam ağzıma1 dilim yemişin kesme dondurma..ben bu hafta 2 kilo almıştım şuan onu wermeye çalışıyorum 2 gündür kaçamak yoktu.ama eşim saat 11de cornetto getirmiş tam 2 tane cornetto yedim..ama pişman değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?