70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen niye icmedin su kücügün diye icmedim önce sen ic diye ay ne kandirikciyim ama

tamam tatlim bi molaya gidem gelem ozaman iceyim yoksa sokakda cisim gelir mazallah

sokakta gelmesin tabi ama yemek öncesi içilmeliydi tatlım olmadı bu şimdi

amanın öğle yemeği saati gelmiş daha su içmeyenler var aramızda, sabah kalkar kalmaz ilk iş 2 bardak suuuuuu
bu saate kadar 2 lt rahat oldu

doğrusunu yapmışsınsın canım bende sabah 2 bardakla başlıyorum öğlene kadar sürekli su içiyorum
ups! hemen içiyorum

aferin sana eyüp seni daha fit görmeli şunun şurasında ne kaldııı 16sına

bekliyorum canim insaallah hatirlar
günaydin canim
bende yaptim kahvaltimi 2 dilim Eki Görüntüle 798923 sürme peynir 2 dilim salam 1dilim kasar peyniri ikiye böldüm üzerine koydum ve yarim salatalik
suzim benim cok buyuk sorunum oldu ya ekmek olayi hatta yedigim hersey gecen aldigimiz ekmeklerede jelatin koyduklarini ogrendik ekmek makinesi kendimiz aldik kendimiz yapalim diye gittim Maya aldim ondada var cikti sonra esim arastirdi ohne Emulgator bulduk onu kullaniyorum simdi dun Burda degirmen var esim ordan un almaya gitmis Adam demis kuru mayalarda var ama Yas mayalarda yok onlari kullanin diye
aldigim herseyin once arkasina bakiyorum bide listem var icinde domuz yagi felan olan numaralar var onlari kontrol ediyorum ay nezormus ne yedigimiz belli degil gecen parktayiz kizimla turk kadinlarla konusuyoruz kadin dediki alman simiti varya ondan alma dedim neden bunlar gun yapiyolarmis gunu bäckereida yapiyolarmis bunlar istemisler iste simit obu felan bir guzel yemisler sonra kadinin teki demiski satan kiza bunlarda domuz la alakali bisey varmi ve sok olmuslar kiz evet demis ustlerini suruyoruz parlaklik versin diye kadin diyo orda kusmamak icin zor tutum kendimi ogun bugundur ne alirim ne cocuklarima aldiririm bende onlarda yok sanarak habire kizima alirdim disari ciktigimizda
Arkadaşlarım tsk ederim geçmiş olsun dilekleriniz için insanın evladi hasta olunca çok zor oluyor maalesef ama şimdi çok sşükür iyi
Allah daha iyi etsin canim cocuklarin hastaligi cok zor oluyor
Canim bence dayanamazsin ben bir leveli zor yapiyorum kendini okadar kasma kilon çok az kaldi yavaş yavaş verki geri gelmesin birdaha kilolar
bi fikirdi canim nasil olur diye
Amin canim Amin
benim heryerde bi tartim var evde isde annemgilde ben kacsam tartidan heryerde beni buluyor :111:
bende 3tane var biri kayinvalidenin biri benimdi simdi esim yag felan olcenlerde Aldi ama hala cozemedim nasil olculuyor
mola vaktim geldi görüsürük sekerler
gorusuruk
ayy ne güzel işte ben çok arıyorum tartı ya kimse gitsem ya bozuk ya pili yok ya da hiç yok

hemen hemen su iç çabuk tatlım ben 1 litreyi devirdim bilee

bende daha sadece Sabah ackarnina ictigimle duruyorum bende iceyim

bu saate Kadar 2 litre su icdiysen aksama Kadar ne Kadar iciyosn cnm:26:

sanki fazla olur gibi en ideal 2 bucuklitre bence ben emzirdigim icin yarim litre daha iciyorum

3 litre rahat içiyorum, öğleden sonra biraz yavaşlıyorum :)) sabahları daha rahat su içiyorum niyeyse :)) fazla su tüketiminin bi zararı varmı onuda bilmiyorum açıkçası, konu hakkında bilgisi olan kızlar bilgilendirin bizi :44::44::44::44:

herseyin fazlasi zarar canim su yunda oyle bence sen yinede bi arastir internetten
:26:

500'lük şişe aldım yanıma ordan da 2.5 bardak gidersee.. iyi gidiyorum iyi

o bi de geç gelir 23'ünde falan oh oh yandan

benimde yanimdA HERGUN 2 litrelik sise var onu ictimmi yetiyor bana

resim isteriz tabi gorelim bu guzelligi bi

SELAM KIZLAR
Hafta sonu çok yoğundu misfirim vardı giremedim. 2 gündürde öğrencilerin uyu haftsı yine çok yogunum. Dün pazara gittim.30dakika koşu bandında yürüdüm.45 dakika pilates yaptım yorgunluktan uyuyamadım.inşallah bu kiloar gidecek
Bu gün menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta 4 zeytin domates,salatalık,yeşillik tarcın çayı
öğle: 8 tana zeytinyağlı yaprak sarma yoğurt
Biraz sonra üzüm ve biraz erik yemek istiyorum.
Akşam tavuk çorbası ve salata yerim
bu gün spor yapmayacağım. kızımı parka götüreceğim. o parkta oynarken bende ordaki spor aletlerini kullanırım.

çok iyi yaaa, menünüz ve diyet temponuz çok hoşuma gitti, belli ki diyete konsantresiniz, bu motivasyon ile kilo vermemek olanaksız. iyi şanslar. darısı başıma :)

çok iyi yaaa, menünüz ve diyet temponuz çok hoşuma gitti, belli ki diyete konsantresiniz, bu motivasyon ile kilo vermemek olanaksız. iyi şanslar. darısı başıma :)

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.yaklaşık 10 yıldır 75 kiloarla yaşayırorum. Artık çok sıkıldım. Bu sürede diyet deneyimim oldu ama uzun zamandır 70 altını göremediim. Tam anlamı ile diyet yapamadımda bir sürü olumsuzluk yaşadım. inşallah bu kez halledeceğim.

Merhaba kızlar bende hiç su içmeyenlerdenim bugün :18: diyete yavaş yavaş adepte olucam yarın 2 lt deviririm artık öğlen minik minik köfteler oluyor ya sulu ondan yedim 6-7 tane ama suyunu yemedm yanında salata ve bi kaşık bulgur akşam ne yerim bilmiyorum ama bi kase yoğurt yesem içine yulaf koyup olur mu :44: bi dilim kesme dondurma yedim bide :18:

ay su begen buttonunu dövecem yakalamaya calisiyorum habire

evet o da denizlide 1 hafta geç gelir ama o üst sınıflardan ya prensimiz rahat takılıyo

prens prenses ohh ikiniz iyi bulmussunuz birbirinizi
amanın öğle yemeği saati gelmiş daha su içmeyenler var aramızda, sabah kalkar kalmaz ilk iş 2 bardak suuuuuu
ben senin kadar icsem calismakdan cok wc de otururum herhalde :18:
ayayayayy hemen içiyorum bebeğeem benim evde de çişim geliyo sıkıldım tuvalete gitmekten
ay birde hamile olunca bunun birde 2 katini düsün benimki bana diyordun senin ikamet kayitini wc ye cikartak en cok vakti orda geciriyorsun
ay dur şimdi aklıma geldi kahvaltıdan önce 1 bardak içmiştim
afferim
bugün bi daha tartıldım 70.0 çok şükür
ay cok sükür
hakklisin canim
birazda bizler abartiyoruz gibi canim bak mesela bunda yok öyle birsey gecen biri dedi rama da domuz yagi var burda denetleme yeri var oraya teelefon actim yok öyle birsey dediler bende cok korkarim arastiririm hemen asli var mi diye burda yasamak hakketen zor ya bak gecen yogurtun icinde vardin birde yazmislar domus icerir diye yazik arablardin sanirsam kadin aliyordun kadina alma sakin dedim düsün yani yogurta bile koyulurmu
canim dün secemmm bilgi paylasmisdin bizlen istersen dönüp bakayim bulursam yapistirayim tekrardan :26:
kızzlaaaarrrr okulun ilk günü fotoğraf çekinip yükliyim mi buraya hııı yükliyim mi
yükle kuzum yükle
kizlar tekrar geldim cok yoruldum simdi ara ogun elma yiyorum 1litrelik suyumuda yanima aldim
:130:
güzel canim menün affiyet olsun

kizlar kardesim basimin etini yiyor bana dogum günümde süpriz yapmisdin simdide sen bana yardim et diyor sözlüsüne süpriz yapmak istiyor ne yapayim diyor onlan ugrasiyorum catlak fikirlere acigim

Sabahki menum

Beyaz peynir, mozzarelle, zeytin domates, salatalık, bol limonlu maydonoz ve tere bi dilim ekmek ve taze sıkılmış meyve suyu

Kahvaltimi tam bi prenses gibi yaptim
güzel canım afiyet olsun..

hadi bakalim müzzücüm :13:bu sefer bende verecem insallah sizlen
inşallah suzim..

mola vaktim geldi görüsürük sekerler

suyu bide ben içebilsem ah..
kızzlaaaarrrr okulun ilk günü fotoğraf çekinip yükliyim mi buraya hııı yükliyim mi
ewweeeett yükle merak ediyorum kız..

kizlar tekrar geldim cok yoruldum simdi ara ogun elma yiyorum 1litrelik suyumuda yanima aldim
ohh bol bol spor..bende böyle oturuyorum..bişey yapasım yok ondan sıkılaşamıyorumda..

güzelmenü canım..yaprak sarma yalnız sanki fazla gibi..

bende su içmeyenlerdenim canım..damacana bağlıcam ağzıma 1 dilim yemişin kesme dondurma..ben bu hafta 2 kilo almıştım şuan onu wermeye çalışıyorum 2 gündür kaçamak yoktu.ama eşim saat 11de cornetto getirmiş tam 2 tane cornetto yedim..ama pişman değilim

ay sagol dilegim tadi nasil ki güzeldir ama severim tarcini limonu bi naneden süpheliyim
yulafi ben hep sabahlari yerdim kahvalti yapmaya üsendigim zaman corba salata yogurt yesen yada yogurta salatalik dograrsan da güzel olur

bugün neler yedin tatlim bi anlat bakim :94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…