70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende 30 luk çıtır olucam inşallahhh ama benim daha 19 kg yolum var :) sen baya halletmişsin kalanıda bir an önce gider inşallah :)

inşallah canım ben beyaz ekmek yemeyi bıraktım sadece birde çikolata çips gibi aburcuburlardan uzak duruyorum artık çok canım isterse bitter çikolata yiyiorum onun haricinde sınır koymadım kendime ekmek yemeyince insan acıkmıyor buna emin oldum artık . yeşil çay içiyorum bir kaç fincan karbonatlı su içiyorum ki suyu çok içerim zaten normalde de.. spor olarak da calleneticks e başladım tam olarak hepsini yapamıyorum ama uğraşıyorum ... çocuklarda ayrı bir spor zaten şimdilik yapabildiklerim bunlar bilinçlenmeye sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum umarım hepimiz başarılı oluruz ... :)

kızlaaarr ben bugün pizza yedim.. ama akşama bişey yemiycem ,yani, hımmm,umarım, inşallah? ben nasıl irademe sahip çıkıcam ya?? ufffffff!!

kızlaaarr ben bugün pizza yedim.. ama akşama bişey yemiycem ,yani, hımmm,umarım, inşallah? ben nasıl irademe sahip çıkıcam ya?? ufffffff!!

yapma güzeim yaa ben beyaz ekmek canavarıydım şimdi tadını unuttumm 4 gün kaldı bak o kilolar gidecek

Dogru canim bende duydum yogurtlarda oldugunu ama ben bakiyorum yazmiyor kendim yapmaya calisiyorum ama aliyorumda off ne zormus Burda yasamak hakkaten
yaparsan sklasirsin canim ise yariyor
bende 30 luk çıtır olucam inşallahhh ama benim daha 19 kg yolum var :) sen baya halletmişsin kalanıda bir an önce gider inşallah :)

Amin canim insallah sende verirsin istedigin kiloya inersin

selam kızlar 2 gündür nette yine sorun olduğu için giremedim....durumumu bildireyim regl olduğum için tatlı,pasta ne varsa götüryorum valla Allah sonumu hayır etsin

selam kızlar 2 gündür nette yine sorun olduğu için giremedim....durumumu bildireyim regl olduğum için tatlı,pasta ne varsa götüryorum valla Allah sonumu hayır etsin

Selam cnm bu hiç iyi olmamis maalesef((

Ya kizlar neden regl olunca tatliya yükleniyorsun benim öyle bo krizim olmuyor olsada hafif sütlü tatli yiyorum eger gerçekten zayıflamak istiyorsak regl günüde kendimize dur demek lazim verdiğin kiloyuda geri aliyorsun yazik değilmi sana sonrada pişman oluyorsun

Sabah menumu yazmıştim

Öğlen:bir kase brokoli çorbası yanina yoğurt
Akşam:bi haşlanmış tavuk butu,haşlanmış sebze ve bir tane haşlanmış patates yaninada yoğurt

2 buçuk litre su ictim yatana kadar 3 olur sporumuda yaptim

slm canım nasılsın
özel mesaj kutunu boşaltırmısın:26:

Haftada bir gün olur canim gündüZ yersen akşama kadar eritirsin akşamda bi çorba iyi olur

Iradede senin elinde canim gerçekten çok zayıflamak istiyorsan yemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…