prens prenses ohh ikiniz iyi bulmussunuz birbirinizi
yükle kuzum yükle
ewweeeett yükle merak ediyorum kız..
kizlar benim acilen cikmam lazim öptüm[/Q
görşürüz. kendine iyi bak
hosgeldin canim benimde 2. dogumumdan kalan kilolari veriyorum ama ben takiyorum aksine kilolari allha sukur yine kurtuldum kilolardan son 3kilo kaldi onuda verip kurtulucam kendimi sismanken yasli gibi hissediyorum ben simdi 32lik citir oldum tekrardan
yazınızı okumak bana da iyi geldi. ben de motive oldum, demek ki olabiliyormuş, inşallah bundan sonra da hep birlikte hayal ettiğimiz kilolara doğru yolculuk yapabiliriz. :)
bende daha önceleri akşamları sadece salatayla beslenip, yürüyüş bandında sabah bir akşam bir saat spor yaparak istediğim kiloya ulaşabilmiştim. ama zaman içerisinde o muhteşem iştahım :))) bena 75 gösterdi.
şimdi sıra kendimize çeki düzen vermekte, hep birlikte kızlar.
dün yediklerim ve sporum:
toplam gün içinde 7 km yürüyüş (telefonumda bir uygulama var s health, gün içinde attığım adımların km karşılığını gösterir)
, sabah iki dilim ekmekle kaşarlı tost, şekersiz çay,
öğle ekmeksiz mercimek çorba,4 adet yaprak sarma bir kase yoğurt,
ara öğün bir domates,
akşam (oğlumun "anne kendi ellerimle senin için hazırladım dediği için bir hamburger(evde hazırlanmış- içinde kaşar salam domates) bir kase sebzeli çorba, biraz ceviz, gece geç saatte bir şekersiz filtre kahve.
kızlar ya bana hareket lazım :)
işe gel servisle, oturarak çalış, servisle eve git nolcak benim bu halim
kizlar benim acilen cikmam lazim öptüm
kızlaaarr ben bugün pizza yedim.. ama akşama bişey yemiycem ,yani, hımmm,umarım,inşallah? ben nasıl irademe sahip çıkıcam ya?? ufffffff!!
Dogru canim bende duydum yogurtlarda oldugunu ama ben bakiyorum yazmiyor kendim yapmaya calisiyorum ama aliyorumda off ne zormus Burda yasamak hakkatenay su begen buttonunu dövecemyakalamaya calisiyorum habire
prens prenses ohh ikiniz iyi bulmussunuz birbirinizi
ben senin kadar icsem calismakdan cok wc de otururum herhalde :18:
ay birde hamile olunca bunun birde 2 katini düsünbenimki bana diyordun senin ikamet kayitini wc ye cikartak en cok vakti orda geciriyorsun
afferim
ay cok sükür
hakklisin canim
birazda bizler abartiyoruz gibi canim bak mesela bunda yok öyle birsey gecen biri dedi rama da domuz yagi var burda denetleme yeri var oraya teelefon actim yok öyle birsey dediler bende cok korkarim arastiririm hemen asli var mi diyeburda yasamak hakketen zor ya bak gecen yogurtun icinde vardin birde yazmislar domus icerir diye yazik arablardin sanirsam kadin aliyordun kadina alma sakin dedim düsün yani yogurta bile koyulurmu
canim dün secemmm bilgi paylasmisdin bizlen istersen dönüp bakayim bulursam yapistirayim tekrardan :26:
yükle kuzum yükle
:130:
güzel canim menün affiyet olsun
kizlar kardesim basimin etini yiyor bana dogum günümde süpriz yapmisdin simdide sen bana yardim et diyor sözlüsüne süpriz yapmak istiyor ne yapayim diyor onlan ugrasiyorumcatlak fikirlere acigim
yaparsan sklasirsin canim ise yariyorgüzel canım afiyet olsun..
inşallah suzim..
suyu bide ben içebilsem ah..
ewweeeett yükle merak ediyorum kız..
ohh bol bol spor..bende böyle oturuyorum..bişey yapasım yok ondan sıkılaşamıyorumda..
güzelmenü canım..yaprak sarma yalnız sanki fazla gibi..
bende su içmeyenlerdenim canım..damacana bağlıcam ağzıma1 dilim yemişin kesme dondurma..ben bu hafta 2 kilo almıştım şuan onu wermeye çalışıyorum 2 gündür kaçamak yoktu.ama eşim saat 11de cornetto getirmiş tam 2 tane cornetto yedim..ama pişman değilim
bende 30 luk çıtır olucam inşallahhhama benim daha 19 kg yolum var :) sen baya halletmişsin kalanıda bir an önce gider inşallah :)
selam kızlar 2 gündür nette yine sorun olduğu için giremedim....durumumu bildireyim regl olduğum için tatlı,pasta ne varsa götüryorum valla Allah sonumu hayır etsin
slm canım nasılsınSabah menumu yazmıştim
Öğlen:bir kase brokoli çorbası yanina yoğurt
Akşam:bi haşlanmış tavuk butu,haşlanmış sebze ve bir tane haşlanmış patates yaninada yoğurt
2 buçuk litre su ictim yatana kadar 3 olur sporumuda yaptim
kızlaaarr ben bugün pizza yedim.. ama akşama bişey yemiycem ,yani, hımmm,umarım,inşallah? ben nasıl irademe sahip çıkıcam ya?? ufffffff!!
slm canım nasılsın
özel mesaj kutunu boşaltırmısın:26:
Selam canimm benimm iyiyim sen nasilsin
Kutum dolu değilki canim ama yinede bi bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?