hayalcim önce küçük hedefler belirle kendine.Mesela ilk hedefin 7 li rakamların altına düşmek olsun.İnan 10 kilo 15 kilo deyince insan sıkılıyor ve offfff daha çok kilo var diyosun ben bizzat daha önceki deneyimlerimden biliyorum.
Ben 40 giyiyorum ama bacaklarımı sevmiyorum çok kalın duruyor.
a.s.canım senide tebik ederim çok güzel haberler bunlar insanı gaza getiriyosunuz valla bende haftaya pazar söyleyecem zemuszemus
ben 44 beden giyiniyorum 2 doğum yaptım hamilelikte ben hiç kilo almadığım halde beden hem yağ oranı artıyor hemde belin kalınlaşıyor sana tavsiyem kilo vermeden hamile kalma sonra kilo versende farketmez vucud kendini bırakıyor ve toparlaması zor yırtıklarda cabasımafoldumben
Nasıl yani hiç mi kilo almadın?
senin yine 2 tane cocuğun varmış hayell,benim yırtıklarımı görsen korkarsın.hemde daha bekarımsırf kilolar yüzünden
Tesekkürler kızlar,burda yazdıklarınızı takip ettiğimden beri daha kararlı davranıyorum diyet konusunda ve gerçekten aynı amacı hedefleyen insanlarla bir arada olmak insanın isteğini körüklüyor.
İnsana baslarda kilolar gitmiyormus gibi geliyor ama haftada bir tartılınca emeğin karsılığı ortaya cıkıyor.
Kızlar benim boyum 173 ama bende 42-40 arasında giyiyorum.Benden daha kısa ve daha kilolu olan arkadaslarım var daha küçük bedenlere giren.sanırım bunun sırrı spor yapıp sıkılaşmakta.
iyi o zaman önce kilolar gider sonra bebiş gelir:ecrin_bebek: bende bi ara diyetisyene gitmiştim doğum yapmayan kadın istediği kiloya daha çabuk kavuşurmuş öyle söylemişti bende onun yalancısıyım
burda konuştuklarımızı uygulayan her kim olursa olsun kilo verir. senin 2 çocuğun var. evdi yemekti çocuklardı derken zaten pek oturamıyosundur. benden daha çok yoruluyosundur
yediklerim nasıl sence
Bence sana gaz vermek istemiştir.Hadi kızlar böyle diyenlere inat verelim şu kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?