70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bende biliyorum ama bunun hayali bile güzel ne verdiysem artık hazirana kadarmafoldumben

Ben 40 giyiyorum ama bacaklarımı sevmiyorum çok kalın duruyor.

ben 44 beden giyiniyorum 2 doğum yaptım hamilelikte ben hiç kilo almadığım halde beden hem yağ oranı artıyor hemde belin kalınlaşıyor sana tavsiyem kilo vermeden hamile kalma sonra kilo versende farketmez vucud kendini bırakıyor ve toparlaması zor yırtıklarda cabasımafoldumben

a.s.canım senide tebik ederim çok güzel haberler bunlar insanı gaza getiriyosunuz valla bende haftaya pazar söyleyecem zemuszemus

Tesekkürler kızlar,burda yazdıklarınızı takip ettiğimden beri daha kararlı davranıyorum diyet konusunda ve gerçekten aynı amacı hedefleyen insanlarla bir arada olmak insanın isteğini körüklüyor.
İnsana baslarda kilolar gitmiyormus gibi geliyor ama haftada bir tartılınca emeğin karsılığı ortaya cıkıyor.
Kızlar benim boyum 173 ama bende 42-40 arasında giyiyorum.Benden daha kısa ve daha kilolu olan arkadaslarım var daha küçük bedenlere giren.sanırım bunun sırrı spor yapıp sıkılaşmakta.

senin yine 2 tane cocuğun varmış hayell,benim yırtıklarımı görsen korkarsın.hemde daha bekarım sırf kilolar yüzünden

Nasıl yani hiç mi kilo almadın?

mesela ilk hamile kaldığımda 68 kilo idim doğum dan 15 gün sonra tatıldım aynı kilo ama vucud öyle demiyo 2 hamaleliğimde 72 kilo daydım doğumdan sonra yine aynı hatta doğımdan sora 3-4 kilo veriyorum hamileliğimin ilk aylarında kilo kaybı oluyor 5.aya kadar ancak kendi kiloma geliyorum geriye 4 ay kaldı bu zamanda da 7-8 kilo alıyorum oda doğumda gidiyor:teytey:

Çok güzel ya.Benim ablamda 76 kiloyla hamile kalmış 72 kiloyla doğumdan çıkmış.Hamileliği boyunca ekmekten tiksinmiş.

zaten bizde bunu için burdayız yılmak yok yola devam kilolara savaş açtık biz kazanacaz ok :içelim:

iyi o zaman önce kilolar gider sonra bebiş gelir:ecrin_bebek: bende bi ara diyetisyene gitmiştim doğum yapmayan kadın istediği kiloya daha çabuk kavuşurmuş öyle söylemişti bende onun yalancısıyım

burda konuştuklarımızı uygulayan her kim olursa olsun kilo verir. senin 2 çocuğun var. evdi yemekti çocuklardı derken zaten pek oturamıyosundur. benden daha çok yoruluyosundur

selam kızlar. ben sabah kahvaltısında 1 dilim ekmeğimi 2 ye böldüm. yarısıyla azcık peynir diğer yarısıylada fındık ezmesi yedim 1 çay kaşığı. öğlen 2 adet tavukburger yiyeceğim yağsız pişmiş. yanında 1 dilim ekmek. arada bi elma yerim. akşamda ıspanak yemeği yaptım 1 kaşık zeytinyağlı. üzerine 1 yumurta kırıp haşlanmış karnıbaharlı yoğurtla yerim artık yanında 1 ekmekle. ekmekler çavdar ekmeği. kepek ekmek demir eksikliğine yol açıyomuş uzun kullanılınca o da saç döküyo. en güzeli çavdar yada tam buğday ekmeği. daha önce uyguladığım diyet yüzünden saçlarım döküldüydü. neyse da spor yapamadım. gece geç yattım sabah geç kalktım. birazdan koşarım 1 saat. bugün 1 saat koşacam galiba. sabah kaçta kalkarsanız kalkın yine 3 öğün ve ara öğün kuralını bozmayın. aman geç kalktım kahvaltıyı atlayayım olmaz. kilo vermek öğünde ne yediğimizden çok genel olarak o gün aldığımız kalori ile ilgilidir. ya sen 2000 kaloriyi akşam yemeğinden önce aldıysan akşam yemeğini hafifte yesen erkende yesen fark etmez. kilo kaybı günlük alınan kaloriyle ilgilidir

burda konuştuklarımızı uygulayan her kim olursa olsun kilo verir. senin 2 çocuğun var. evdi yemekti çocuklardı derken zaten pek oturamıyosundur. benden daha çok yoruluyosundur

yok canım o kadar değil sen benden daha hareketlisin evde ne kadar hereket etsemde bir faydası yok

Hugocuk peki kendini nasıl hissediyorsun .Doymuş hissediyomusun kendini.Benim canım artık hiçbirşey yemek istemiyor iştahım kapandı iyice senin iştahın nasıl?

kızlar akşam eşim çok üzdü benisenağlama sen kilo veremezsin dedi bende 10 kilo verirsem ne yapıcan dedim o da başbakanlığa adaylığımı koyucam:roflol: dedi dalga geçti benimlemafoldumben gıcık şeyalsanaalsanasmile çok üzgünüm ama ona inat vericema.s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…