70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün neler yedin tatlim bi anlat bakim :94:
sabah 1 dilim ekmek biraz peynir zeytin 2 3 çatal menemen 1 domates we 1 salatalım yedim suzim..öğlende bezelye yemeğinden aldım 5 kaşık yanındada yoğurt..akşam ise hafif bi menü yiyecektim ama çocukları oynatmaya çıktım orada 3 tane kurabiye yedim yanında 2 erik 1 tane büyük incir yedim..onları yiyince baya doydum we 7de ewe çıktım wakitgeç oldu başka yemedim.eşimin babaannesine gittik orada lokum 2 bisküwi arası sadece ufacık ucundan aldığım lokumdan koyup yedim..şuan açım dayanmaya çalışıyorum.61.500 olayımda cumaya..dün akşam 2 cornetto götürdüm ama pişman değilim..
pıst pıst naptınız yövrum gelin bakiyim şefkatli kollarıma :94:

uyukluyorum tatlım

sevgili a20 senin şu lafların öldürüyor beni. tam bi neşe kaynağısın kız sen.. bu arada burcun neydi merak ettim.

yirim seni burç olayları karışık bende ya burcum yay, yükselen yengeç öyle de karmakarışıkımsı bi kızçeyim
uyukluyorum tatlım

acı çekme yavrum yat uyu ben de uyucam birazdan son bi kez bakiyim dedim bizim hatunlar napmış netmiş

ben artıkın vaz caydım ondan gelmiyorum kg vermekten diil bu sebepden çırpınmaya son verdim ( artıkın kendi gidecekse gitsin gitmiycekse dursun yerinde napiiim yaaaa ( ben doğru bildiğklerimi uygulaycam okadaaaaarrrr

sabah kahvaltısını erken saatte sıkı sıkı yapcam sebzelerimdi peynir zeytin ara ara yımırta falan feşmekan yane zaten bol su içiyorum öğleyi abartmıycam akşamı erken ve az tutcam bool bol yüriiiceem daha az ve vaktinde uyuyciiiim

bundan sonrada ister gitsiiin ister dursun yeni yeni şu şaptiri şuptiri diyetleri falan uygulamaycam elimdeki ile yetincem şimdide karabuğday diyeti çıkmış anam derya Baykal baya baya fit olmuş ama yinede umurum diil ekmeğin kjepeği buğdayın karası derken kendi ruhum karardı sinirlerim kepeklendi ayol aaaaaaaaaa yane....yane!.

Ay sizin işiniz de zormuş canım yaaaa, Allah kolaylık versin.

kızzlaaaarrrr okulun ilk günü fotoğraf çekinip yükliyim mi buraya hııı yükliyim mi
Tabii ki yükle canım sorulur mu hiç?

kızlar ya bana hareket lazım :)

işe gel servisle, oturarak çalış, servisle eve git nolcak benim bu halim
Leslie ve jillian var canım, youtubeden yaz ordan bakabilirsin.

gönderdim canım
şimdi çıkıyorum geri gelicem yemek yeyip biraz laflayalım
Hayırdır kızlar, ne oluyor burda???

Günaydın kızlar
Cuma'ya az kala biraz dikkat.
Bende bu hafta buraya yazıcam kilomu liste yapılmıyor sanırım?
Hoşgeldin Dilekim,
gir listeye bekleriz.

Canım sen bir ara hamilelik mi düşünüyodun, yanlış hatırlamıyosam? Nasılsın, nerelerdesin, bir gittin pir gittin?

ara ara sizi görmeye gelcem gönlümün Çıtırları bu arada 78 kg yim bakalım birkaç zaman sonra ne olcamm

Canım sen bir ara hamilelik mi düşünüyodun, yanlış hatırlamıyosam? Nasılsın, nerelerdesin, bir gittin pir gittin?

hala düşünüyorum ama düşünmekle yetiniyorum gitmediğim yer kalmadı hepsi şu göbüşün gitsin diyor 78 kg yim senin kg ile hamile kalanlar var ama seninyağlar hep karın bölgesi ondan diyolar polikistik over mişim bide kg karın bölgesinde toplaşınca hayaaal hayaaal görsen top yutmuş gibi karnım kol ince bacak ince kalça yok göğüs var diyesenki hamiledir ama nirdeee içi boş yağ tulumu
ALLAH'dan ümit kesilmez bidene kısçem var ALLAH ona ömür sağlık versin evvela sonra hiç olmayana sonrada isteyene hep versin innnnnşşşşşşş...................................ALLAH!

günaydın hem çocuk sahibi olmak istiyorsunuz hem çocuk sahbi olmanız için kilo ver göbeğini erit diyor doktor hemde kilo vermek için hiç bi çaba sarfetmiyorsunuz hiç bişey kendiliğinden olmuyor ki ben çok rahat buldum sizin bu tavrınızı kusura bakmayın ama şahsi fikrim bu yönde madem diyetle gitmiyor sporla gidebilir gidecek vaktim yok diyorsanız evde kendinize ayırabileceğiniz yarım saatiniz vardır illaki onlarla da internette bi sürü kolaylıklar var ben iş sizde bitiyor.

Neolmus cnm yanlış birşeymi yaptik arkadaşım mesaj yazamamis burda buldu buraya yazdi suçmu:26:

günaydın kızlarr güzel bi gün olması dileğiyle...

akşamki menümü yazmamıştım, 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 1 orta boy biber dolması

bugünkü kahvaltım;
1 haşlanmış yumurta
2-3 çatal peynir
5 zeytin
2 dilim buğday ekmeği
domates salatalık maydonoz çok mu oldu bugün kahvaltım

Hiçte çok değil cnm gayet iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…