70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yapma güzeim yaa ben beyaz ekmek canavarıydım şimdi tadını unuttumm 4 gün kaldı bak o kilolar gidecek

ben anladım tabak boyutunu değiştirmeliyim. servis tabağından tatlı tabağına geçiş başladı kızlar, ilgilenenlere duyurulur. bi de sabahki ara öğünümü yemek için evden fındık kayısı ceviz falan almayı unutmasam!!:26:

yok canım bence yanlış anladın sen bence napıosunuz der gibi girmiş araya niye suç olsun ki :13:
Nebilim cnm bide soru işareti koyunca dedim herhalde yanlis yaptim diye gelince kendi yazar neyse

canım benim ya motivasyonun için çok sağol
Rica ederim cnm burda niçin varız birbirimize destek olmak için

günaydın kızlar ;

kahvaltılar yapıldı. enerjiler depolandı inşallah hepimiz için güzel bir gün olur
Günaydın cnm

selamm kızlaaarrrr,, bende geldim yanınızaaaa :))
Günaydın cnm hosgeldin yanimiza

selam güzeller,, kocaman bir göbeğim var vücut oranıma göre ve en çok yağ da bu bölgede:// bana tavsiyeniz var mıı ?? varsa bekliyorum kızlar, malum 17 bin sayfayı okumak olanaksızzz(

bende ara öğünlerimi evden almayı unutuyorum hep yaa sonra işe gelince arıyorum fıldır fıldır

selam güzeller,, kocaman bir göbeğim var vücut oranıma göre ve en çok yağ da bu bölgede:// bana tavsiyeniz var mıı ?? varsa bekliyorum kızlar, malum 17 bin sayfayı okumak olanaksızzz(

Valla cnm diyet + spor ve günde 200 mekik çek başka bi tavsiye bilmiyorum

Birde boğazımiza dur demek lazim

günaydın tatlım :)) sadece bölgesel bir sorunun var sanırım, bunun için sporun şart olduğunu zaten biliyorsundur. Göbek bölgesi yağ yakımı için yoğurt yemenin çok faydalı olduğunu bende bu topikte okudum

Valla cnm diyet + spor ve günde 200 mekik çek başka bi tavsiye bilmiyorum

Birde boğazımiza dur demek lazim

bgn herşey yeniden başladım, diyetimi yürüyüşle destekliyorum bacaklarım inceldi göbek duruyo 200 mekik zorluycak sanırım ama bunu da koydum listemeee:))) bi de çok yemiyorum aslında ama hep bi şişknlik hep bi şişkinlik(

Tamamdır Fadime abla bnde gelip cuma yazarım.
Gün içinde sürekli yazamıyorum affola

evet ya tek sorunum büyük göbeğim, göğüs altından kalçaya kadar offf:S yoğurduda evde kendim yapıccam, light alıyorum ama çok daha katkılı olduğunu bile bile löp löp yiyorum( brncmr teşekkür ederimmmmmmm^_^

arkadaşım günaydın,
şu an kaç kilodasın bilmiyorum ama sana tavsiyem akşamki menün çok fazla ekmek türü olmuş. şöyleki,
çorba zaten ekmek yerine geçiyo
üstüne 1 dilim ekmek
ve biber dolması zaten pirinç ya da bulgurdan olduğu için yine karbonhidrat....
bence çorba yanına ızgara balık köfte yada tavuk olabilirdi
yine büyük bi kase yağsız veya 1 tatlı kaşıklı salata olabilirdi (yeşillikli)
çorba varsa ekmeksiz, ekmek varsa çorbasız olabilirdi. yine ikisi de yoksa 2 yemek kaşığı bulgur veya pirinç veya erişte veya makarna benzeri olabilirdi. eğer et benzeri yoksa sebze yemeğinden de 4 yemek kaşığı kadar yiyebilirdin. ben bu şekilde uzun bi periyotta oldu yaklaşık 5 ay gibi ama 8 kg verdim. ve sağlıkla. aslında yeme şeklimi buna göre oturtmam gerekiyodu ama ben bozdum, yaşam şeklim değişti ve o yüzden kg aldım. yanlış anlama tavsiye sadece benim ki

kızlar dün hareketsiz olduğumdan şikayetçiydim ya :)) aradım taradım bana en çok uyan ve rahatlıkla yapabileceğim ip atlamaya karar verdim.

şimdi benim başlangıç kilom :73.9

bu cuma sabahı kilo bildirimi yapıcam ki bu sadece diyetle verilen yada verilemeyen kilo olacak
ve ondan sonra sabah 300 akşam 300 ip atlayacağım, bakalım bir yararı olacak mı hep birlikte göreceğiz

yaklaşık 1 aydır 70-71 kg dolanıyorum, her türlü çabaama ragmen 69 ou göremedimm kızlar, burda sizee hesap verme sorumluluğuyla güzelce minik diyetimi, şişe şişe suyumu, tatlı mekiklerimi, sevimli yeşil çaylarımı ve ek olarakta ağır kokulu biberiye çayımla önümüzde ki cumaya kadar 69 u görmek istiyorum:)))
bu arada, biberiye çayı sindirimi hızlandırıyomuş ve tokluk hissi veriyormuşş, böylece zayıflamamıza yardımcı oluyomuş çift etken yani ehuhehu:))

ip atlarken göğüslerini iyice sarıcak hatta sıkıcak bi sütyen giy cnm, çok sarkma çatlama yapıyoooo,,, bnm yakın arklarımdan biri ip atlayarak 5 kilo verdi 1 aydaa hiç yemeklerine dikat etmeden hemde:))

tavsiyen için teşekkür ederim canım şuan 66.9 kgdayım çalıştığım için annem evde o gün ne yapmışsa kendime göre uyarlıyıp onu yiyorum canım ve inanki hiç bi akşam oh ya doydum bugün diyerek kalkmıyrum çay su falan içip kendimi doymuş gibi kandırıyorum sürekli sıvı tükettiğim için ieter istemez 1 dilim de olsa ekmek ihtiyacım oluyor canım hem ben en masum ekmekten yiyorum ki :56:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…