Hiçte çok değil cnm gayet iyi bence
yapma güzeim yaa ben beyaz ekmek canavarıydım şimdi tadını unuttumm 4 gün kaldı bak o kilolar gidecek
Nebilim cnm bide soru işareti koyunca dedim herhalde yanlis yaptim diye gelince kendi yazar neyseyok canım bence yanlış anladın sen bence napıosunuz der gibi girmiş araya niye suç olsun ki :13:
Rica ederim cnm burda niçin varız birbirimize destek olmak içincanım benim ya motivasyonun için çok sağol
Günaydın cnmgünaydın kızlar ;
kahvaltılar yapıldı. enerjiler depolandı inşallah hepimiz için güzel bir gün olur
Günaydın cnm hosgeldin yanimizaselamm kızlaaarrrr,, bende geldim yanınızaaaa :))
Günaydın cnm hosgeldin yanimiza
Nebilim cnm bide soru işareti koyunca dedim herhalde yanlis yaptim diye gelince kendi yazar neyse
Rica ederim cnm burda niçin varız birbirimize destek olmak için
Günaydın cnm
Günaydın cnm hosgeldin yanimiza
ben anladım tabak boyutunu değiştirmeliyim. servis tabağından tatlı tabağına geçiş başladı kızlar, ilgilenenlere duyurulur. bi de sabahki ara öğünümü yemek için evden fındık kayısı ceviz falan almayı unutmasam!!:26:
selam güzeller,, kocaman bir göbeğim var vücut oranıma göre ve en çok yağ da bu bölgede:// bana tavsiyeniz var mıı ?? varsa bekliyorum kızlar, malum 17 bin sayfayı okumak olanaksızzz(
selam güzeller,, kocaman bir göbeğim var vücut oranıma göre ve en çok yağ da bu bölgede:// bana tavsiyeniz var mıı ?? varsa bekliyorum kızlar, malum 17 bin sayfayı okumak olanaksızzz(
Valla cnm diyet + spor ve günde 200 mekik çek başka bi tavsiye bilmiyorum
Birde boğazımiza dur demek lazim
Ay sizin işiniz de zormuş canım yaaaa, Allah kolaylık versin.
Tabii ki yükle canım sorulur mu hiç?
Leslie ve jillian var canım, youtubeden yaz ordan bakabilirsin.
Hayırdır kızlar, ne oluyor burda???
Hoşgeldin Dilekim,
gir listeye bekleriz.
günaydın tatlım :)) sadece bölgesel bir sorunun var sanırım, bunun için sporun şart olduğunu zaten biliyorsundur. Göbek bölgesi yağ yakımı için yoğurt yemenin çok faydalı olduğunu bende bu topikte okudum
günaydın kızlarr güzel bi gün olması dileğiyle...
akşamki menümü yazmamıştım, 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 1 orta boy biber dolması
bugünkü kahvaltım;
1 haşlanmış yumurta
2-3 çatal peynir
5 zeytin
2 dilim buğday ekmeği
domates salatalık maydonoz çok mu oldu bugün kahvaltım
kızlar dün hareketsiz olduğumdan şikayetçiydim ya :)) aradım taradım bana en çok uyan ve rahatlıkla yapabileceğim ip atlamaya karar verdim.
şimdi benim başlangıç kilom :73.9
bu cuma sabahı kilo bildirimi yapıcam ki bu sadece diyetle verilen yada verilemeyen kilo olacak
ve ondan sonra sabah 300 akşam 300 ip atlayacağım, bakalım bir yararı olacak mı hep birlikte göreceğiz
bende ara öğünlerimi evden almayı unutuyorum hep yaasonra işe gelince arıyorum fıldır fıldır
ip atlarken göğüslerini iyice sarıcak hatta sıkıcak bi sütyen giy cnm, çok sarkma çatlama yapıyoooo,,, bnm yakın arklarımdan biri ip atlayarak 5 kilo verdi 1 aydaa hiç yemeklerine dikat etmeden hemde:))
arkadaşım günaydın,
şu an kaç kilodasın bilmiyorum ama sana tavsiyem akşamki menün çok fazla ekmek türü olmuş. şöyleki,
çorba zaten ekmek yerine geçiyo
üstüne 1 dilim ekmek
ve biber dolması zaten pirinç ya da bulgurdan olduğu için yine karbonhidrat....
bence çorba yanına ızgara balık köfte yada tavuk olabilirdi
yine büyük bi kase yağsız veya 1 tatlı kaşıklı salata olabilirdi (yeşillikli)
çorba varsa ekmeksiz, ekmek varsa çorbasız olabilirdi. yine ikisi de yoksa 2 yemek kaşığı bulgur veya pirinç veya erişte veya makarna benzeri olabilirdi. eğer et benzeri yoksa sebze yemeğinden de 4 yemek kaşığı kadar yiyebilirdin. ben bu şekilde uzun bi periyotta oldu yaklaşık 5 ay gibi ama 8 kg verdim. ve sağlıkla. aslında yeme şeklimi buna göre oturtmam gerekiyodu ama ben bozdum, yaşam şeklim değişti ve o yüzden kg aldım.yanlış anlama tavsiye sadece benim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?