yaklaşık 1 aydır 70-71 kg dolanıyorum, her türlü çabaama ragmen 69 ou göremedimm kızlar, burda sizee hesap verme sorumluluğuyla güzelce minik diyetimi, şişe şişe suyumu, tatlı mekiklerimi, sevimli yeşil çaylarımı ve ek olarakta ağır kokulu biberiye çayımla önümüzde ki cumaya kadar 69 u görmek istiyorum:)))
bu arada, biberiye çayı sindirimi hızlandırıyomuş ve tokluk hissi veriyormuşş, böylece zayıflamamıza yardımcı oluyomuş çift etken yani ehuhehu:))
önemli değil tatlımm:))bunuda öğrendiğim iyi oldu, çok sağol tatlım :))
bende 70 li başladım canım 2 hafta oldu ve şuan 66.9 yani sen takıl bize derim benBide biberiye çayını bende kulanıyorum inşalah görürüm fydasını
Canım arkadaşın dediği gibi kendini sıkasın da yok gibi, 2 ay sıksan gider bi 8-10 kg. istiyosun madem, biraz zorlasan diyorum, spora başlasan verirsin mutlaka.hala düşünüyorum ama düşünmekle yetiniyorumgitmediğim yer kalmadı hepsi şu göbüşün gitsin diyor 78 kg yim senin kg ile hamile kalanlar var ama seninyağlar hep karın bölgesi ondan diyolar polikistik over mişim bide kg karın bölgesinde toplaşınca hayaaal hayaaal görsen top yutmuş gibi karnım kol ince bacak ince kalça yok göğüs var diyesenki hamiledir ama nirdeee içi boş yağ tulumu
ALLAH'dan ümit kesilmez bidene kısçem var ALLAH ona ömür sağlık versin evvela sonra hiç olmayana sonrada isteyene hep versin innnnnşşşşşşş...................................ALLAH!
2 kişi arasında olunca, bize de anlatın da biz de bilelim dedim, malum burası herkese açıkya ondan canımNeolmus cnm yanlış birşeymi yaptik arkadaşım mesaj yazamamis burda buldu buraya yazdi suçmu:26:
günaydın canım, inşallahgünaydın kızlar ;
kahvaltılar yapıldı. enerjiler depolandı inşallah hepimiz için güzel bir gün olur
Hoşgeldinselamm kızlaaarrrr,, bende geldim yanınızaaaa :))
Takıl bize hayatını yaşa, hergün buraya gel, yazılanları oku, faydasını görürsün.selam güzeller,, kocaman bir göbeğim var vücut oranıma göre ve en çok yağ da bu bölgede:// bana tavsiyeniz var mıı ?? varsa bekliyorum kızlar, malum 17 bin sayfayı okumak olanaksızzz(
tavsiyen için teşekkür ederim canım şuan 66.9 kgdayım çalıştığım için annem evde o gün ne yapmışsa kendime göre uyarlıyıp onu yiyorum canım ve inanki hiç bi akşam oh ya doydum bugün diyerek kalkmıyrum çay su falan içip kendimi doymuş gibi kandırıyorumsürekli sıvı tükettiğim için ieter istemez 1 dilim de olsa ekmek ihtiyacım oluyor canım hem ben en masum ekmekten yiyorum ki :56:
Amin canim zor cok zorAy sizin işiniz de zormuş canım yaaaa, Allah kolaylık versin.
Tabii ki yükle canım sorulur mu hiç?
Leslie ve jillian var canım, youtubeden yaz ordan bakabilirsin.
Hayırdır kızlar, ne oluyor burda???
Hoşgeldin Dilekim,
gir listeye bekleriz.
gunaydinGünaydın herkeseees
selam güzeller,, kocaman bir göbeğim var vücut oranıma göre ve en çok yağ da bu bölgede:// bana tavsiyeniz var mıı ?? varsa bekliyorum kızlar, malum 17 bin sayfayı okumak olanaksızzz(
önemli değil tatlımm:))
aaa çok iyi maşallahhh ama yaa, inş bende görcem o rakamlarııııı:))
biberiye çayını ne zmn içiyosunn pekii?
hoşgeldin canım..Günaydın kızlar
Cuma'ya az kala biraz dikkat.
Bende bu hafta buraya yazıcam kilomu liste yapılmıyor sanırım?
noldu vacım sana böyle..diyet iyice sinirlerini bozmuş..walla benimkinide bozdu...ara werdim artık..kilo aldı 2..onu werip korumaya geçicem..ben artıkın vaz caydım ondan gelmiyorum kg vermekten diil bu sebepden çırpınmaya son verdim( artıkın kendi gidecekse gitsin gitmiycekse dursun yerinde napiiim yaaaa ( ben doğru bildiğklerimi uygulaycam okadaaaaarrrr
sabah kahvaltısını erken saatte sıkı sıkı yapcam sebzelerimdi peynir zeytin ara ara yımırta falan feşmekan yane zaten bol su içiyorum öğleyi abartmıycam akşamı erken ve az tutcam bool bol yüriiiceem daha az ve vaktinde uyuyciiiim
bundan sonrada ister gitsiiin ister dursun yeni yeni şu şaptiri şuptiri diyetleri falan uygulamaycam elimdeki ile yetincem şimdide karabuğday diyeti çıkmış anam derya Baykal baya baya fit olmuş ama yinede umurum diil ekmeğin kjepeği buğdayın karası derken kendi ruhum karardı sinirlerim kepeklendi ayol aaaaaaaaaa yane....yane!.
güzel menü canım..gayet iyi fazla falan değil..günaydın kızlarr güzel bi gün olması dileğiyle...
akşamki menümü yazmamıştım, 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 1 orta boy biber dolması
bugünkü kahvaltım;
1 haşlanmış yumurta
2-3 çatal peynir
5 zeytin
2 dilim buğday ekmeği
domates salatalık maydonoz çok mu oldu bugün kahvaltım
hoşgeldin canımselamm kızlaaarrrr,, bende geldim yanınızaaaa :))
inşallah canım..günaydın kızlar ;
kahvaltılar yapıldı. enerjiler depolandı inşallah hepimiz için güzel bir gün olur
insaLLah birde geLin damat fotosu isterikçok yakışıyoruz dimiinşallah onunla çekildiğim fotoğrafı da yüklicem bigün buraya :97:
çok yakında
aynen canim ya kafamin icindeki hareketLiLik vucutumda oLsa manken gibi olmusdumkızlar ya bana hareket lazım :)
işe gel servisle, oturarak çalış, servisle eve git nolcak benim bu halim
ahhh ben diyetde olmazam neLer yapardim o sarmalariBen diyette olmasn tencerenin dibini görürdüm canım. o yüzden 8 yaprak sarma benim için çok az
kizlar benim acilen cikmam lazim öptüm
görşürüz. kendine iyi bak
pizza ne ki tadi nasilkızlaaarr ben bugün pizza yedim.. ama akşama bişey yemiycem ,yani, hımmm,umarım,inşallah? ben nasıl irademe sahip çıkıcam ya?? ufffffff!!
sagol canimavatarın çoookkk şeker
öyle canimDogru canim bende duydum yogurtlarda oldugunu ama ben bakiyorum yazmiyor kendim yapmaya calisiyorum ama aliyorumda off ne zormus Burda yasamak hakkaten
yaparsan sklasirsin canim ise yariyor
Amin canim insallah sende verirsin istedigin kiloya inersin
regliyken metobolizma daha hizli calisiyormus canim eger dikkat edersen regl bitiminde güzel rakam görürsün tartidaselam kızlar 2 gündür nette yine sorun olduğu için giremedim....durumumu bildireyim regl olduğum için tatlı,pasta ne varsa götüryorum valla Allah sonumu hayır etsin
Sabah menumu yazmıştim
Öğlen:bir kase brokoli çorbası yanina yoğurt
Akşam:bi haşlanmış tavuk butu,haşlanmış sebze ve bir tane haşlanmış patates yaninada yoğurt
2 buçuk litre su ictim yatana kadar 3 olur sporumuda yaptim
banami dedinpıst pıstnaptınız yövrum gelin bakiyim şefkatli kollarıma :94:
öglene kadar iyi gidiyor sende tatlim ama ondan sonra can sIkIntIsIndan yiyorsun herhalde bende aslinda öyleyim sIkIntI stress mutsuzluk beni yemek yemege tetikliyorsabah 1 dilim ekmek biraz peynir zeytin 2 3 çatal menemen 1 domates we 1 salatalım yedim suzim..öğlende bezelye yemeğinden aldım 5 kaşık yanındada yoğurt..akşam ise hafif bi menü yiyecektim ama çocukları oynatmaya çıktım orada 3 tane kurabiye yedim yanında 2 erik 1 tane büyük incir yedim..onları yiyince baya doydum we 7de ewe çıktım wakitgeç oldu başka yemedim.eşimin babaannesine gittik orada lokum 2 bisküwi arası sadece ufacık ucundan aldığım lokumdan koyup yedim..şuan açım dayanmaya çalışıyorum.61.500 olayımda cumaya..dün akşam 2 cornetto götürdüm ama pişman değilim..
uyukluyorum tatlım
bende deniycem sagol dilegimGüzel Suzim tarçının tadı ben severim zaten.
yapiliyor fistik a20 aynur yapiyor listemizi gir bencede eskisi gibi beraber yine vermeye calisalimGünaydın kızlar
Cuma'ya az kala biraz dikkat.
Bende bu hafta buraya yazıcam kilomu liste yapılmıyor sanırım?
hello canimben artıkın vaz caydım ondan gelmiyorum kg vermekten diil bu sebepden çırpınmaya son verdim( artıkın kendi gidecekse gitsin gitmiycekse dursun yerinde napiiim yaaaa ( ben doğru bildiğklerimi uygulaycam okadaaaaarrrr
sabah kahvaltısını erken saatte sıkı sıkı yapcam sebzelerimdi peynir zeytin ara ara yımırta falan feşmekan yane zaten bol su içiyorum öğleyi abartmıycam akşamı erken ve az tutcam bool bol yüriiiceem daha az ve vaktinde uyuyciiiim
bundan sonrada ister gitsiiin ister dursun yeni yeni şu şaptiri şuptiri diyetleri falan uygulamaycam elimdeki ile yetincem şimdide karabuğday diyeti çıkmış anam derya Baykal baya baya fit olmuş ama yinede umurum diil ekmeğin kjepeği buğdayın karası derken kendi ruhum karardı sinirlerim kepeklendi ayol aaaaaaaaaa yane....yane!.
insallah canim insallah ama care elindeyken bence bosvermehala düşünüyorum ama düşünmekle yetiniyorumgitmediğim yer kalmadı hepsi şu göbüşün gitsin diyor 78 kg yim senin kg ile hamile kalanlar var ama seninyağlar hep karın bölgesi ondan diyolar polikistik over mişim bide kg karın bölgesinde toplaşınca hayaaal hayaaal görsen top yutmuş gibi karnım kol ince bacak ince kalça yok göğüs var diyesenki hamiledir ama nirdeee içi boş yağ tulumu
ALLAH'dan ümit kesilmez bidene kısçem var ALLAH ona ömür sağlık versin evvela sonra hiç olmayana sonrada isteyene hep versin innnnnşşşşşşş...................................ALLAH!
Günaydın herkeseees
onu tak bunu tak kafayi yiyecem fadimem yakinda yaAy sizin işiniz de zormuş canım yaaaa, Allah kolaylık versin.
Tabii ki yükle canım sorulur mu hiç?
Leslie ve jillian var canım, youtubeden yaz ordan bakabilirsin.
Hayırdır kızlar, ne oluyor burda???
Hoşgeldin Dilekim,
gir listeye bekleriz.
kahvaltin süper canimgünaydın kızlarr güzel bi gün olması dileğiyle...
akşamki menümü yazmamıştım, 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 1 orta boy biber dolması
bugünkü kahvaltım;
1 haşlanmış yumurta
2-3 çatal peynir
5 zeytin
2 dilim buğday ekmeği
domates salatalık maydonoz çok mu oldu bugün kahvaltım
hosgeldin canimselamm kızlaaarrrr,, bende geldim yanınızaaaa :))
insallah canimgünaydın kızlar ;
iyi fikir canimben anladım tabak boyutunu değiştirmeliyim. servis tabağından tatlı tabağına geçiş başladı kızlar, ilgilenenlere duyurulur. bi de sabahki ara öğünümü yemek için evden fındık kayısı ceviz falan almayı unutmasam!!:26:
bende üst bölgeden sikayetcigim canimselam güzeller,, kocaman bir göbeğim var vücut oranıma göre ve en çok yağ da bu bölgede:// bana tavsiyeniz var mıı ?? varsa bekliyorum kızlar, malum 17 bin sayfayı okumak olanaksızzz(
ne yersem siskinlik yapiyor banada :26:bgn herşey yeniden başladım, diyetimi yürüyüşle destekliyorum bacaklarım inceldi göbek duruyo200 mekik zorluycak sanırım ama bunu da koydum listemeee:))) bi de çok yemiyorum aslında ama hep bi şişknlik hep bi şişkinlik (
kolay gelsin canimkızlar dün hareketsiz olduğumdan şikayetçiydim ya :)) aradım taradım bana en çok uyan ve rahatlıkla yapabileceğim ip atlamaya karar verdim.
şimdi benim başlangıç kilom :73.9
bu cuma sabahı kilo bildirimi yapıcam ki bu sadece diyetle verilen yada verilemeyen kilo olacak
ve ondan sonra sabah 300 akşam 300 ip atlayacağım, bakalım bir yararı olacak mı hep birlikte göreceğiz
biberiye cayini bilmiyorum odami form dan :26:yaklaşık 1 aydır 70-71 kg dolanıyorum, her türlü çabaama ragmen 69 ou göremedimm kızlar, burda sizee hesap verme sorumluluğuyla güzelce minik diyetimi, şişe şişe suyumu, tatlı mekiklerimi, sevimli yeşil çaylarımı ve ek olarakta ağır kokulu biberiye çayımla önümüzde ki cumaya kadar 69 u görmek istiyorum:)))
bu arada, biberiye çayı sindirimi hızlandırıyomuş ve tokluk hissi veriyormuşş, böylece zayıflamamıza yardımcı oluyomuş çift etken yani ehuhehu:))
öğle yemeğine gittim ama moralimi bozan bi telefon gelince hiç bişey yiyemedim öğle menüm boş bugün..
tüh kötü olmus canim :26: ama sonra sinirlenip daha fazla yeme canim yersen kendine edersin kötülügü yine sana olur yani
benimde üzüntüye bagli herhaldeyok canım merak etme sinirlenince veya üzülünce yiyemiyorum ben
benimde üzüntüye bagli herhaldeaman nebileyim keske bütün üzüntüler problemler olmaza bitarafdan allaha sükür sagligimiz yerinde diye sükrediyorum ama bazende omuzlarimda kocaman bir yük var sanki kaldiramiyorum
aglasak rahatlarmiyiz acabaama artik agliyamiyorumda herhalde
insaLLah birde geLin damat fotosu isterik
banami dedin
selam kizlar
Hosgeldin canimSen öncedende bizim grupdaydin dimi yoksa yanlis mi hatirliyorum :26:
:
benimde üzüntüye bagli herhaldeaman nebileyim keske bütün üzüntüler problemler olmaza bitarafdan allaha sükür sagligimiz yerinde diye sükrediyorum ama bazende omuzlarimda kocaman bir yük var sanki kaldiramiyorum
aglasak rahatlarmiyiz acabaama artik agliyamiyorumda herhalde
ay valla dokunsalar ağlayacak moddayım bende gel beraber ağlayaım da rahatlayalım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?