70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende 70 li başladım canım 2 hafta oldu ve şuan 66.9 yani sen takıl bize derim ben bide biberiye çayını bende kulanıyorum inşalah görürüm fydasını

bunuda öğrendiğim iyi oldu, çok sağol tatlım :))
önemli değil tatlımm:))

bende 70 li başladım canım 2 hafta oldu ve şuan 66.9 yani sen takıl bize derim ben Bide biberiye çayını bende kulanıyorum inşalah görürüm fydasını

aaa çok iyi maşallahhh ama yaa, inş bende görcem o rakamlarııııı:))
biberiye çayını ne zmn içiyosunn pekii?

Canım arkadaşın dediği gibi kendini sıkasın da yok gibi, 2 ay sıksan gider bi 8-10 kg. istiyosun madem, biraz zorlasan diyorum, spora başlasan verirsin mutlaka.

Neolmus cnm yanlış birşeymi yaptik arkadaşım mesaj yazamamis burda buldu buraya yazdi suçmu:26:
2 kişi arasında olunca, bize de anlatın da biz de bilelim dedim, malum burası herkese açıkya ondan canım

günaydın kızlar ;

kahvaltılar yapıldı. enerjiler depolandı inşallah hepimiz için güzel bir gün olur
günaydın canım, inşallah

selamm kızlaaarrrr,, bende geldim yanınızaaaa :))
Hoşgeldin

selam güzeller,, kocaman bir göbeğim var vücut oranıma göre ve en çok yağ da bu bölgede:// bana tavsiyeniz var mıı ?? varsa bekliyorum kızlar, malum 17 bin sayfayı okumak olanaksızzz(
Takıl bize hayatını yaşa, hergün buraya gel, yazılanları oku, faydasını görürsün.

Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

keşke bende eve gidince annemin yemeklerini bulabilsem ama evlenince bütün sorumluluk senin üzerinde ve bir süre sonra dalga geçiyosun herşeyle. evet tatlım o zaman annen sana yardım edicek, sende annene. ve diyelim dolma mı yaptı sende salata yap kocaman belki de 3-4 kişilik ve önce o salatayı ye ardından dolmayı ye yoğurtla. hatta salata yapmaya başlamadan 1 veya 2 bardak su iç sonracığıma afiyetle yemeğini ye ve inan bu şekilde doyarak kalkacaksın o sofradan. böylece annen senin için yemek yapma derdine girmeyecek,sende onu üzmeyeceksin

1. Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay-ıhlamur-papatya -5i 1 yerde -7 otlu çay önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR

Amin canim zor cok zor

Günaydın herkeseees
gunaydin
selam güzeller,, kocaman bir göbeğim var vücut oranıma göre ve en çok yağ da bu bölgede:// bana tavsiyeniz var mıı ?? varsa bekliyorum kızlar, malum 17 bin sayfayı okumak olanaksızzz(

spor sart canim jilliani tavsiye ederim gobegi eritmede bire bir

gobek eritmek icin kardiyo sart diyolar yoksa yuzunuz kizarana Kadar mekik ceksenizde kardiyo yapmiyosaniz gobek gitmez diyor uzmanlar oyuzden jillian canim

önemli değil tatlımm:))

aaa çok iyi maşallahhh ama yaa, inş bende görcem o rakamlarııııı:))
biberiye çayını ne zmn içiyosunn pekii?

valla canım bazen ilk biberiye çayını içiyorum sabah bazen de ara öğünümde onu tam oturtamadım her ikisinde de bağırsakları çalıştırdığı için tuvaletin yolunu tutuyorsun canım

Günaydın kızlar
Cuma'ya az kala biraz dikkat.
Bende bu hafta buraya yazıcam kilomu liste yapılmıyor sanırım?
hoşgeldin canım..
noldu vacım sana böyle..diyet iyice sinirlerini bozmuş..walla benimkinide bozdu...ara werdim artık..kilo aldı 2..onu werip korumaya geçicem..
güzel menü canım..gayet iyi fazla falan değil..
hoşgeldin canım
günaydın kızlar ;

kahvaltılar yapıldı. enerjiler depolandı inşallah hepimiz için güzel bir gün olur
inşallah canım..

öğle yemeğine gittim ama moralimi bozan bi telefon gelince hiç bişey yiyemedim öğle menüm boş bugün..

seLam kizLar

çok yakışıyoruz dimi inşallah onunla çekildiğim fotoğrafı da yüklicem bigün buraya :97:

çok yakında
insaLLah birde geLin damat fotosu isterik
kızlar ya bana hareket lazım :)

işe gel servisle, oturarak çalış, servisle eve git nolcak benim bu halim
aynen canim ya kafamin icindeki hareketLiLik vucutumda oLsa manken gibi olmusdum
Ben diyette olmasn tencerenin dibini görürdüm canım. o yüzden 8 yaprak sarma benim için çok az
ahhh ben diyetde olmazam neLer yapardim o sarmalari ekmegin arasina bile koydugumu bilirim
kizlar benim acilen cikmam lazim öptüm
görşürüz. kendine iyi bak

kızlaaarr ben bugün pizza yedim.. ama akşama bişey yemiycem ,yani, hımmm,umarım, inşallah? ben nasıl irademe sahip çıkıcam ya?? ufffffff!!
pizza ne ki tadi nasil ay yil gecti sanki pizza yemeyeli ben bi 6lilari göreyim kendime tonlu pizza hediye etcem ödül olarak
sagol canim kendimde öyleyimdir
öyle canim
selam kızlar 2 gündür nette yine sorun olduğu için giremedim....durumumu bildireyim regl olduğum için tatlı,pasta ne varsa götüryorum valla Allah sonumu hayır etsin
regliyken metobolizma daha hizli calisiyormus canim eger dikkat edersen regl bitiminde güzel rakam görürsün tartida

pıst pıst naptınız yövrum gelin bakiyim şefkatli kollarıma :94:
banami dedin
öglene kadar iyi gidiyor sende tatlim ama ondan sonra can sIkIntIsIndan yiyorsun herhalde bende aslinda öyleyim sIkIntI stress mutsuzluk beni yemek yemege tetikliyor
Güzel Suzim tarçının tadı ben severim zaten.
bende deniycem sagol dilegim
Günaydın kızlar
Cuma'ya az kala biraz dikkat.
Bende bu hafta buraya yazıcam kilomu liste yapılmıyor sanırım?
yapiliyor fistik a20 aynur yapiyor listemizi gir bencede eskisi gibi beraber yine vermeye calisalim
hello canim hosgeldin tekrar
insallah canim insallah ama care elindeyken bence bosverme hem kilonuda ver hem hamis de kal allahin izniyle insallah
Günaydın herkeseees

onu tak bunu tak kafayi yiyecem fadimem yakinda ya
kahvaltin süper canim
hosgeldin canim sen öncedende bizim grupdaydin dimi yoksa yanlis mi hatirliyorum :26:
günaydın kızlar ;

insallah canim
iyi fikir canim
bende üst bölgeden sikayetcigim canim elma tipi mi diyorlar bize
ne yersem siskinlik yapiyor banada :26:
kolay gelsin canim
biberiye cayini bilmiyorum odami form dan :26:

yok canım merak etme sinirlenince veya üzülünce yiyemiyorum ben
benimde üzüntüye bagli herhalde aman nebileyim keske bütün üzüntüler problemler olmaza bitarafdan allaha sükür sagligimiz yerinde diye sükrediyorum ama bazende omuzlarimda kocaman bir yük var sanki kaldiramiyorum
aglasak rahatlarmiyiz acaba ama artik agliyamiyorumda herhalde

ay valla dokunsalar ağlayacak moddayım bende gel beraber ağlayaım da rahatlayalım yaa

ben geldiiim te allaam ya alıntıların yarısı geliyo yarısı gelmiyo

insaLLah birde geLin damat fotosu isterik

banami dedin

yüklerim tabi :81: gel bakiyim yamacıma yövrum :94:

yarısı dediydim de 1 tane gelmiş kafamı duvarlara vurcam
ayşegül ablaaa hoşgeldin hatırladın mı benii kader abla ne telefonu hayırdır kötü bişey mi var :26:

ay valla dokunsalar ağlayacak moddayım bende gel beraber ağlayaım da rahatlayalım yaa

omuz geldi :80: ağlanacak omuz var :80: omuz geldi hanıımm :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…