isyerindeyim tatlim
ay valla dokunsalar ağlayacak moddayım bende gel beraber ağlayaım da rahatlayalım yaa
ay insallah ne güzel olur :123: ama bugün :113: bu durumdayim o yüzden kimseyi evlenmeye tesvik edemiycemben geldiiimte allaam ya alıntıların yarısı geliyo yarısı gelmiyo
yüklerim tabi:81: gel bakiyim yamacıma yövrum :94:
yarısı dediydim de 1 tane gelmiş kafamı duvarlara vurcamayşegül ablaaa hoşgeldin hatırladın mı benii kader abla ne telefonu hayırdır kötü bişey mi var :26:
ay insallah ne güzel olur :123: ama bugün :113: bu durumdayim o yüzden kimseyi evlenmeye tesvik edemiycem
gectibugün ellesme modunda degilim
ay karistiriyorum arada kusura bakma karistirdim demekdeğildim aslındaaa ama artık işte geldim burdayımmmm:)) göbek eritme de ustayımm dicem inş:))
:))
omuzu napimomuz geldi :80: ağlanacak omuz var :80: omuz geldi hanıımm :80:
omuzu napimbana bi pasaport bi kacacak ev lazim alip basimi gidesim var acaba müge anli bulurmu beni
zaten yasinda kücük istesende vermeyiz senihadi insallah olmadi eyüpü sIkIstir biyerde cekiver hemencecik
ben geldiiimte allaam ya alıntıların yarısı geliyo yarısı gelmiyo
yarısı dediydim de 1 tane gelmiş kafamı duvarlara vurcamayşegül ablaaa hoşgeldin hatırladın mı benii kader abla ne telefonu hayırdır kötü bişey mi var :26:
omuz geldi :80: ağlanacak omuz var :80: omuz geldi hanıımm :80:
isyerindeyim tatlimyoksa cokdan acmisdim bende musluklari
canım yaa dün akşamdan beri nişanlımdan haber alamıyorum ailesini aradım evde yatıyor dediler saatler geçti mutlaka arardı deyip aradım tekrar ailesini bana yalan söylemişer meğersem telaşlanmim diye dün akşam maç izlicem diye çıkmış şu saate kadar yok ulaşılmıyor normalde izinli olur bugün ama nolur nolmaz die iş yerini aradım izinli sürekli telefondayım ama yok iş kafama girmiyo ya bişey yapamıyorum yaşıyo mu onu bile bilmiyorum Allah korusun ya
iş yeri falan dinlemiyorum valla geçiyorum lavaboya döküyorum içimii
afferim kuzumayok yavrum önce mezun olup mühendis hanım olmam lazımben kandırırım onu
canım yaa dün akşamdan beri nişanlımdan haber alamıyorum ailesini aradım evde yatıyor dediler saatler geçti mutlaka arardı deyip aradım tekrar ailesini bana yalan söylemişer meğersem telaşlanmim diye dün akşam maç izlicem diye çıkmış şu saate kadar yok ulaşılmıyor normalde izinli olur bugün ama nolur nolmaz die iş yerini aradım izinli sürekli telefondayım ama yok iş kafama girmiyo ya bişey yapamıyorum yaşıyo mu onu bile bilmiyorum Allah korusun ya
Takma kafanı canım ya, hayat fani, işte geldik gidiyoz, iyi şeyler düşünelim iyi yaşayalım canı mbenim.seLam kizLar
insaLLah birde geLin damat fotosu isterik
aynen canim ya kafamin icindeki hareketLiLik vucutumda oLsa manken gibi olmusdum
ahhh ben diyetde olmazam neLer yapardim o sarmalariekmegin arasina bile koydugumu bilirim
pizza ne ki tadi nasilay yil gecti sanki pizza yemeyeli ben bi 6lilari göreyim kendime tonlu pizza hediye etcem ödül olarak
sagol canimkendimde öyleyimdir
öyle canim
regliyken metobolizma daha hizli calisiyormus canim eger dikkat edersen regl bitiminde güzel rakam görürsün tartida
banami dedin
öglene kadar iyi gidiyor sende tatlim ama ondan sonra can sIkIntIsIndan yiyorsun herhalde bende aslinda öyleyim sIkIntI stress mutsuzluk beni yemek yemege tetikliyor
bende deniycem sagol dilegim
yapiliyor fistik a20 aynur yapiyor listemizi gir bencede eskisi gibi beraber yine vermeye calisalim
hello canimhosgeldin tekrar
insallah canim insallah ama care elindeyken bence bosvermehem kilonuda ver hem hamis de kal allahin izniyle insallah
onu tak bunu tak kafayi yiyecem fadimem yakinda ya
Ay kıyamam ne oluyor kızlar size yapmayın ama
ay valla dokunsalar ağlayacak moddayım bende gel beraber ağlayaım da rahatlayalım yaa
malesef sorumsuz bir kocan olunca takiyorsun iste fadimecimTakma kafanı canım ya, hayat fani, işte geldik gidiyoz, iyi şeyler düşünelim iyi yaşayalım canı mbenim.
Ay kıyamam ne oluyor kızlar size yapmayın ama
Hemen aklına kötü bişey getirme canım ya, çıkar biryerlerden merak etme.
tebrikler canimO kadar tatlı yememe rağmen bugün tartıda 75.5 i gördüm inanamıyorum.
afferim kuzuma
aklina kötü birsey getirme canim insallah sarji falan bitmisdir sadece:26: hem isyerindende izinliymis:26: ailesi ne diyor peki :26:
haber bekliyoruz canim merak ettik simdi bizde :26:
sen beni 2 hafta sonrasina bi firlat ben seni cumartesine firlatirimay bekleyemiyorum artık biri beni cumartesi gününe fırlatabilir mi?
izinliyse evde niye yok bu çocuk o zaman ailesi de ulaşamıyor onlar da ben gibi ayy valla yicem kafayı yaa
izinliyse evde niye yok bu çocuk o zaman ailesi de ulaşamıyor onlar da ben gibi ayy valla yicem kafayı yaa
dün arkadaşlarıylamı çıkmış yanlız mı ?
yalnızdı akşam 8 gibi konuştuk maç izlicem bitince de aricam seni dedi bende tamam dedim bekledim bekledim hatta maç bitmeden msj attım eve geçince ararsın die o da msjıma hemen çağrı attı gece kalktı kç kere ne arama ne msj hiç bişey yok sabah aradım kapalı teli saat 10 gibi de ablasını aradım işte onlar da bana yalan söylemiş şu saat oldu kapalı biraz önce konuştum ablasıyla kötüye bişey olmaz korkma falan diyo aklınca içimi ferahlatcak daha da fena oldum off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?