70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay valla dokunsalar ağlayacak moddayım bende gel beraber ağlayaım da rahatlayalım yaa
isyerindeyim tatlim yoksa cokdan acmisdim bende musluklari
ay insallah ne güzel olur :123: ama bugün :113: bu durumdayim o yüzden kimseyi evlenmeye tesvik edemiycem
gecti bugün ellesme modunda degilim

değildim aslındaaa ama artık işte geldim burdayımmmm:)) göbek eritme de ustayımm dicem inş:))
:))
ay karistiriyorum arada kusura bakma karistirdim demek insallah canim
omuz geldi :80: ağlanacak omuz var :80: omuz geldi hanıımm :80:
omuzu napim bana bi pasaport bi kacacak ev lazim alip basimi gidesim var acaba müge anli bulurmu beni

canım yaa dün akşamdan beri nişanlımdan haber alamıyorum ailesini aradım evde yatıyor dediler saatler geçti mutlaka arardı deyip aradım tekrar ailesini bana yalan söylemişer meğersem telaşlanmim diye dün akşam maç izlicem diye çıkmış şu saate kadar yok ulaşılmıyor normalde izinli olur bugün ama nolur nolmaz die iş yerini aradım izinli sürekli telefondayım ama yok iş kafama girmiyo ya bişey yapamıyorum yaşıyo mu onu bile bilmiyorum Allah korusun ya
omuz geldi :80: ağlanacak omuz var :80: omuz geldi hanıımm :80:

isyerindeyim tatlim yoksa cokdan acmisdim bende musluklari

iş yeri falan dinlemiyorum valla geçiyorum lavaboya döküyorum içimii

yapma ya :26: telaşlanma ya bişey olmamıştır inşallah Allah korusun :26:

yok yavrum önce mezun olup mühendis hanım olmam lazım ben kandırırım onu
afferim kuzuma

aklina kötü birsey getirme canim insallah sarji falan bitmisdir sadece:26: hem isyerindende izinliymis:26: ailesi ne diyor peki :26:
haber bekliyoruz canim merak ettik simdi bizde :26:

Takma kafanı canım ya, hayat fani, işte geldik gidiyoz, iyi şeyler düşünelim iyi yaşayalım canı mbenim.

ay valla dokunsalar ağlayacak moddayım bende gel beraber ağlayaım da rahatlayalım yaa
Ay kıyamam ne oluyor kızlar size yapmayın ama

Hemen aklına kötü bişey getirme canım ya, çıkar biryerlerden merak etme.

malesef sorumsuz bir kocan olunca takiyorsun iste fadimecim
O kadar tatlı yememe rağmen bugün tartıda 75.5 i gördüm inanamıyorum.
tebrikler canim ama birde yemeseydin daha fazla eksi cikacakdin onuda düsün

afferim kuzuma

aklina kötü birsey getirme canim insallah sarji falan bitmisdir sadece:26: hem isyerindende izinliymis:26: ailesi ne diyor peki :26:
haber bekliyoruz canim merak ettik simdi bizde :26:

izinliyse evde niye yok bu çocuk o zaman ailesi de ulaşamıyor onlar da ben gibi ayy valla yicem kafayı yaa

ay bekleyemiyorum artık biri beni cumartesi gününe fırlatabilir mi?
sen beni 2 hafta sonrasina bi firlat ben seni cumartesine firlatirim
izinliyse evde niye yok bu çocuk o zaman ailesi de ulaşamıyor onlar da ben gibi ayy valla yicem kafayı yaa

ya diyorum kendi kendime erkek iste merak ederler diye düsünmüyor diye aklima kötü birsey gelmiyor insallah da öyledir canim ya :26:

kizlar benim saatim geldi 1 saat erken cikmak icin izin aldim kafam catliyor gidip eve 1 saat uzancam :80:

dün arkadaşlarıylamı çıkmış yanlız mı ?

yalnızdı akşam 8 gibi konuştuk maç izlicem bitince de aricam seni dedi bende tamam dedim bekledim bekledim hatta maç bitmeden msj attım eve geçince ararsın die o da msjıma hemen çağrı attı gece kalktı kç kere ne arama ne msj hiç bişey yok sabah aradım kapalı teli saat 10 gibi de ablasını aradım işte onlar da bana yalan söylemiş şu saat oldu kapalı biraz önce konuştum ablasıyla kötüye bişey olmaz korkma falan diyo aklınca içimi ferahlatcak daha da fena oldum off

şimdi senin ne kadar içini ferahlatmaya çalışsak da biliyorum işe yaramayacak ( umarım bir an önce güzel bir haber alırsın diye dua etmekten başka çaremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…