70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi senin ne kadar içini ferahlatmaya çalışsak da biliyorum işe yaramayacak ( umarım bir an önce güzel bir haber alırsın diye dua etmekten başka çaremiz yok

bunları anlatmış olmak bile iyi geliyor insana sağolun canım ya bir derdim var topiğne döndü burası sayemde kusura bakmayın kızlar dua edin canım edin :26:

insaallah onemli bisey yoktur canim guzel haberlerini bekliyoruz
icini ferah tut kotu dusunme canim

iNŞALLAH GÜZEL HABER ALMIŞSINDIR.

ERKEKLER BİRAZ VURDUMDUYAZ OLUYORLAR . Nede olsa Erkekler Marstan Kadınlar Venüsten geliyorlar

SELAM KIZLAR
Bu gün çok yoruldum. okulda işler çok yoğun. çocukların uyum proplemi ver ve sınıf çok kalabalık.üzerimden bir tır geçmiş gibi hissediyorum.
menüm
1 yumurta 1 dilim kaşar,5 siyaz zeytin dometes salatalık 1 dilim tahıllı ekmek yeşillik tarcın çayı içtim
öğle 4 kaşık spaketti bir kase yoğurt
ara üzüm
akşam salata yiyeceğim.
bu gün spor günüm ama yapamayacağım lesi 5 mil yapacağım.

kizlar bugunku menum
Sabah 2dilim ekmek surme peynir 4zeytin domates salatalik kahve
oglen 1elma 1seftali 1 Armut ve kizima Yesil mercimek corbasi yediriyodum 4kasik
ara 5findik
aksam firinda tavuk patates var arti CORBA azar azar yerim artik

spor olarak jillian yapiyorum

sen beni 2 hafta sonrasina bi firlat ben seni cumartesine firlatirim

gel yavrum fırlatıverem :82: ne var 2 hafta sonra

noldu var mı bi haber :26:

bunları anlatmış olmak bile iyi geliyor insana sağolun canım ya bir derdim var topiğne döndü burası sayemde kusura bakmayın kızlar dua edin canım edin :26:

ay olur mu ablam benim ne depresyonlarımı çekti bu hatunlar

canim biz hepimiz arkadasiz burda Allah yardimcin olsun kötü dusunme sen rahat tut içini

Son düzenleme:
selam hanımlar,benim durumlar vahim regli oldum misafirim de var günlerim çok güzel ve tatlılarla geçiyor,maalesef bu cuma kötü bir sonuç beni bekliyor

ya kızlar hani benim belimde bacağa yayılan bi ağrı vardı ya ondan pek spor yapamıyorum dediydim, hala geçmedi araştırıyorum hep bel fıtığı belirtileri çıkıyo :18: şimdi zamanım kalmadı ama denizliye gidince hemen doktora gideyim en iyisi :18:

ölecemsinirimden dün evlilik yıldönümümdü iş yüzünden kutlayamadık bugun işten erken çıktım adam 9da gelecek die HAZIERLIK yaptım evde sofra urdum bu gecede adam eve geç gelecek artık isyan ediyoorummmm ülennnnnnnnnnnn

aman ormancııııı
canım ormancııııı
ay ölüyorum yardım et ormancı
bi yıldönümü kutlayamadım gittii ormancıııı

ballı nerde bu raa sahi baktım hç bişey yamzmamış
bifadime abla ece suziş var galba

nice senelere canim
ballinin pcsi bozuk esi yaptirdi ama olmamis eside izinde oldugu icin pek gelemiyor

geçmiş olsun çoookkk, inşallah hemen kurtuluverirsin ağrılarındannn(

aslında bgn çok güzel beslenmiştim,uyandığımda limonlu su,1 saat sonra avuç çi büyüklüğünde peynir, 1 domates, 2 dilim çavdar ekmeği yrım limon,1 saat sonra biberiye çayım ve mor erik adı neydi unuttum, öğlen brüksel lahanası ve yogurt ama sonraaaaaa uhuhuhu ağlıycüük,,, 3 fincan filtre kahve içtim arkadaşımla lak lak yaparken ama korkmayın şekersizdi:) akşam yerle bir ettim tüm günümün çabasını 7.30 da pide yedim çok pişman oldum sonra bu arada tüm gün boyunca 3 lt su içtim...
bgn başlangıçtı, güzel başlangıcım pidenin gölgesinde kaldı ama yarın böyle olmayacaaakkk kızlarrr söz veriyorum bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…