şimdi senin ne kadar içini ferahlatmaya çalışsak da biliyorum işe yaramayacak( umarım bir an önce güzel bir haber alırsın diye dua etmekten başka çaremiz yok
bunları anlatmış olmak bile iyi geliyor insana sağolun canım ya bir derdim var topiğne döndü burası sayemde kusura bakmayın kızlar dua edin canım edin :26:
yalnızdı akşam 8 gibi konuştuk maç izlicem bitince de aricam seni dedi bende tamam dedim bekledim bekledim hatta maç bitmeden msj attım eve geçince ararsın die o da msjıma hemen çağrı attı gece kalktı kç kere ne arama ne msj hiç bişey yok sabah aradım kapalı teli saat 10 gibi de ablasını aradım işte onlar da bana yalan söylemiş şu saat oldu kapalı biraz önce konuştum ablasıyla kötüye bişey olmaz korkma falan diyo aklınca içimi ferahlatcak daha da fena oldum off
insaallah onemli bisey yoktur canim guzel haberlerini bekliyoruz
icini ferah tut kotu dusunme canim
yalnızdı akşam 8 gibi konuştuk maç izlicem bitince de aricam seni dedi bende tamam dedim bekledim bekledim hatta maç bitmeden msj attım eve geçince ararsın die o da msjıma hemen çağrı attı gece kalktı kç kere ne arama ne msj hiç bişey yok sabah aradım kapalı teli saat 10 gibi de ablasını aradım işte onlar da bana yalan söylemiş şu saat oldu kapalı biraz önce konuştum ablasıyla kötüye bişey olmaz korkma falan diyo aklınca içimi ferahlatcak daha da fena oldum off
sen beni 2 hafta sonrasina bi firlat ben seni cumartesine firlatirim
bunları anlatmış olmak bile iyi geliyor insana sağolun canım ya bir derdim var topiğne döndü burası sayemde kusura bakmayın kızlar dua edin canım edin :26:
ölecemsinirimden dün evlilik yıldönümümdü iş yüzünden kutlayamadıkbugun işten erken çıktım adam 9da gelecek die HAZIERLIK yaptım evde sofra urdum bu gecede adam eve geç gelecek artık isyan ediyoorummmm ülennnnnnnnnnnn
ballı nerde bu raa sahi baktım hç bişey yamzmamış
bifadime abla ece suziş var galba
ya kızlar hani benim belimde bacağa yayılan bi ağrı vardı ya ondan pek spor yapamıyorum dediydim, hala geçmedi araştırıyorum hep bel fıtığı belirtileri çıkıyo :18: şimdi zamanım kalmadı ama denizliye gidince hemen doktora gideyim en iyisi :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?