70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nice senelere canim
ballinin pcsi bozuk esi yaptirdi ama olmamis eside izinde oldugu icin pek gelemiyor

kızlae meraba bi kaç gündür gelemedim morelim çok bozuk hemde çok 3 gğndğr sonbahar temizliğine giriştim anca bitti kardeşim geldi sağolsun o yardım etti ama bu sırada rejiö falan unutuldu gelsin tatlılar gitsin yemekler ohhh 3 gündür sanki önümden bi kaçıran varmış gibi çatlarcasına yiyorum sonra midem bulanıyo kusmak için lavanoya gidiyorum kusamıyorum ya kızlar ben napıyorum kendime ya ne oluyor bana böyle hiç bişeyi zaten tam yapamıyorum hep bozuyorum rejimi o kadar morelim bozukki ağladım ağlıcam kendime kızıyorum neden yiyorum sonra mutsuz oluyorum allahım yardım et bayrama kadar 10 kilo vermem lazım eşimle iddaya girdik ama kaybedicem sanırım offf neden kendime inancım yok ya hemen motivasyonum kırılıyor napcam bilimiyorum çok pişmanım çok nasıl dur dicem bu boğazıma inancımda kalmadı kendime 3 gündür ağladım ağlıcam ben hiç zayuf olamıcam offf:2::2::2:

cnm varmı bi haber bende merak ettim

kendini birakma canim tamam 3gun yemissin ama yarin yeni bi gun oyle dusun ve basarma inancini asla birakma
ben diyete baslamadan once trdeydik 70le gitmistim ama aklima negelirse yedim odereceki 5kilo aldim zaten daha dogum yapali 3ay olmustu sonra evime gelince pazartesi beklenirya diyette ben onu bile beklemedim tabi bu arada arabayla geldikyolda cikolar halleyler kekler ne varsa yedim bikac tane halley kalmisti ama dedim ben diyetteyim artik yemiycem yemedimde onlar oyle Durdu istedigim seyleri yiyincede diyete adapte olmam cok daha kolay oldu ve ilk ay 8kilo verdim sende simdi oyle dusun
3gun istedigimi yedim simdi Kilo verme Zamani isteyince oluyor canim benim kilolar Durdu gitmiyor artik
esime gore gidicek bisey kalmadigi icin gitmiyor ama
gobegim 71cm bana gore superde
o alt gobek yokmu delirtiyo beni 83 cm soyle 75 felan olsa razi olcam o derce yani sirf oyuzden spora verdim kendimi her firsatta spor yapiyorum

canım çok sağol bi kendime inanabilsem zeten kolay olucak herşey ben o kadar kilo veremeyeceğimi düşündüğümden belkideinancım kırıldı ya ne oluyo bana anlamadım belkide 9 aydır adet görmüyorum onun etkisimi acaba allahım ben kendime neden bu kadar kötülük yapıyorum sen gerçkten çok azinliisn ben bi 10 kilo versem razıyım toplamda ahh ne yapsam ne yapsam spor yaparkende çok sıkılıyorum bide eşimle iddiya girdik bayramam kadar 10 kilo vericem diye şaşıdım kaldım ececim kendime tavsiyelerin için sağol bu arada senin gibi olsam hiç alt göbeği fln sorun etmezdim sen rahat ol yapabileceğinden fazlasını yaptın

ben dün 5 tane hallayi arka arkaya yedim golden fsıtıklıda yanında cabası(

Ana okulu mu, 1.sınıf mı canım? İşin zor gözüküyor Allah yardımcın olsun, ama en azından tam gün değildir dimi?

Geçmiş olsun canım, umarım önemli bişey değildir.

Biz gelek mi, kabul eden mi

:18::18::18::18:
:24

:26::26::26::26:
Anladın sen onu, ama ben de sendenim

Neden o derece abarttın ki, önce çok mu kısmıştın, işte şu işi bir ayarlayabilsek, çok kısarak, ne bileyim sabah kahvaltıyı, öğlen öğününü atlayarak diyet yapılmaz, herşeyi dozunda yesek, listemize güzel uysak, belki bu kadar abartmayacağız, sen de olan olmuş artık üzülme, bundan sonra düzenli beslenmeye bak canım, gidecek o 10 kg. başka yolu yok.

ben dün 5 tane hallayi arka arkaya yedim golden fsıtıklıda yanında cabası(

Eğer liste sonu olursan sana cceza 1 sayfa büyük harflerle BEN ŞİŞKOYUM yazacaksın, tüm kızçeler için de geçerli, hadi bakalım, akşam yiyin de göreyim, sabah kim BEN ŞİŞKOYUM yazacak, bir de ben olurmuşum

günaydın fit olma yolunda ilerleyen hatunlar ;

sabah çavdarlı simit ve kaşar peynir yedim ( çok mu oldu acaba :18::18::18:

Günaydın canım,
ÇAvdarlı simit nasıl oluyor ki? Kaşar peyniri de kalorisi yüksek, diyette genelde lor peynir tavsiye ediliyor, ama tabii çalışıyosan zor da, simit de haftada 1 kez yiyebilirsin, onda da susamlar varya o nedenle kalorisi fazla oluyor canım.

günaydınn kızlarr dün akşam 6 gibi haber aldım sorumsuz nişanlımdan dediğiniz gibi erkek milleti sorumsuz oluyormuş..
hepinize çok teşekkür ederimm

çavdarlı simitin susamı olmuyor canım daha önce yemiştim bende hiç simit tadı vermiyo valla o yüzden yemiyorum onu normali duruken çıtır çıtır mmm

bencede güzel bi ceza cnm inş bubeni motive eder

emin ol biraz ugrassan kilolar gidicek

gunaydin kizlar nasilsiniz
benim cok uykum varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…