söz ver bana bgn kaçamak yok:)))
ımmmmmmm yeşil çay
kaşar peynir olmamalıydı diye düşünüyorum ama şöyle de düşünüyorum en azından sabah biraz fazla hareket edersennnn gitsin kaloriler gitsin kaloriler:)))
Ana okulu mu, 1.sınıf mı canım? İşin zor gözüküyor Allah yardımcın olsun, ama en azından tam gün değildir dimi?
Anaokulu ve 4 yaş grubu 30 öğrencim var. Bu gün ailleri içeri almadım. tam 5 öğrenci koro halinde ağlıyordu. Kabus fgibiydi.
ALLAHIM SEN BANA YARDIM ET ŞU SINIFIM BİR DÜZENE GİRSİN
uzun bir ödül verdik kendimize canım şimdi toparlanma zamanı geldi bugün misafirlerim gidiyor yalnızlık beni bekliyor tekrardanyarın diyete kaldığım yerden devam Alahın izniyle
Ana okulu mu, 1.sınıf mı canım? İşin zor gözüküyor Allah yardımcın olsun, ama en azından tam gün değildir dimi?
Anaokulu ve 4 yaş grubu 30 öğrencim var. Bu gün ailleri içeri almadım. tam 5 öğrenci koro halinde ağlıyordu. Kabus fgibiydi.
seni düşünemiyorum cnm allah yardımcın olsun biz evde kendi çocuğumuza zor bakarken bide sen ıonca çocukla ugraşıyosun ya
seni düşünemiyorum cnm allah yardımcın olsun biz evde kendi çocuğumuza zor bakarken bide sen ıonca çocukla ugraşıyosun ya
kızlar kahvaltıyı yaptım da geldim yediklerim 2 salatalık bir yumutta yarım dilim ekmek biraz peynir 2 zeytin 1.5 litre su nasıl olmuşmu bu arada benim hedefim haftaya cumaya kadar 2 kilo vermek böyle hedefi olan varsa birbirimizle iddaya girelim belki bu bizi motive eder ne dersiniz
30 öğrenci çok değil mi ya :26:benim kardeşim de 4-5 yaş grubuna bakıyordu 20 kişi diye bıraktı şimdi başka yere başladı 2 yaşa bakıyor 4 öğrencisi var
Zor bir iş yapıyorum. özellikle okulun ilk bir ayı çok zor oluyor. Onların alışması kuralları benimsemesi zor oluyor. Ama sonra bir düzen oluşuyor. Çocukların sevgileri ve gözlerindeki ışığı görünce bütün yorgunlugun geçiyor. iyiki bu işi yapıyorum diyorum.
inşallah canım ya çok morelim bozuk benim şu kiloları kendim için vermek artık incexik birisi olmak istiyorum
kızlar kahvaltıyı yaptım da geldim yediklerim 2 salatalık bir yumutta yarım dilim ekmek biraz peynir 2 zeytin 1.5 litre su nasıl olmuşmu bu arada benim hedefim haftaya cumaya kadar 2 kilo vermek böyle hedefi olan varsa birbirimizle iddaya girelim belki bu bizi motive eder ne dersiniz
doyduysan ne alaabana göre az bile bu benim her hafta hedefim var canım kasıma kadar her hafta 1 kilo versem isteiğime ulaşıyoum daha fazla versem ne alaa yarın inşallah 65.7kg inşallah tuttuurumm
Selam kızlar sürekli giremiyorum ama takipteyim benim zaman daraldı 74oldum 26 sına kadar 4 kg zor gözüküyo bakalim hayırlısı inşallah
Slm herkese haziranda yazdığım cevabı buldum size amlatöak için girdim
26'sında 71 kilo idim eşimle iddiayı kazandım fakat o zaman dan şimdiye bu kiloları geri aldım özellikle ramazanda 5kilo aldım ki sade suyla veya biraz çorbayla iftar etmeme rağmen 82 kiloya çıktımşuanda yine 77-78 kiloyum niye alıyorum bilmiyorum habire açıııım sakızla suyla kahveyle oyalıyom kendimi ama midem kazınıyo ne yapabilirimsizce
bozma moralini tatlım ya gidecek o kilolar sabret yavaş yavaş gitcek ama hiiiç gelmeyecek emin ol doyduysan ne alaabana göre az bile bu benim her hafta hedefim var canım kasıma kadar her hafta 1 kilo versem isteiğime ulaşıyoum daha fazla versem ne alaa yarın inşallah 65.7kg inşallah tuttuurumm
CANIM AĞZINDAN BAL DAMLIYO:) BAK YAIZM BİLE TATLI İÇERİKLİ KEŞKE BENDE Bİ 6 LI RAMLARI GÖREBİLSEM O ZMAN BEREBER YARIŞALIMMI HAFTAYA CUMAYA KADAR 2 KİLO ŞUAN BEN 74,6 ÇIKTIM:)
zor bir iş yapıyorum. özellikle okulun ilk bir ayı çok zor oluyor. Onların alışması kuralları benimsemesi zor oluyor. Ama sonra bir düzen oluşuyor. çocukların sevgileri ve gözlerindeki ışığı görünce bütün yorgunlugun geçiyor. Iyiki bu işi yapıyorum diyorum.
bencede iyiikide yapıyosun çocukların dünyası tertemiz ve saf herseyden mutlu olabiliyolar ne mutlu sana
bozma moralini tatlım ya gidecek o kilolar sabret yavaş yavaş gitcek ama hiiiç gelmeyecek emin ol
CANIM AĞZINDAN BAL DAMLIYO:) BAK YAIZM BİLE TATLI İÇERİKLİ KEŞKE BENDE Bİ 6 LI RAMLARI GÖREBİLSEM O ZMAN BEREBER YARIŞALIMMI HAFTAYA CUMAYA KADAR 2 KİLO ŞUAN BEN 74,6 ÇIKTIM:)
yarışalım tatlım yarın kilo bildirimi yapcaz ya ondan sonra girelim yarışa ben şuan kilomu bilmiyorum net olarak haftada 2 kilo veremem ben ama keşke verebilsem bünyem zayıf çünkü tansiyonum düşüyor 2'ye falan o yüzden 1 kilo olarak belirledim hedefimi hatrın için 1,200gr olsun
bozma moralini tatlım ya gidecek o kilolar sabret yavaş yavaş gitcek ama hiiiç gelmeyecek emin ol
yarışalım tatlım yarın kilo bildirimi yapcaz ya ondan sonra girelim yarışa ben şuan kilomu bilmiyorum net olarak haftada 2 kilo veremem ben ama keşke verebilsem bünyem zayıf çünkü tansiyonum düşüyor 2'ye falan o yüzden 1 kilo olarak belirledim hedefimi hatrın için 1,200gr olsun
öğlen yemeğim ;
ızgara köfte, bol yeşil salata eşliğinde :))
ve yanımda içilmeye hazır sade soda (içine limon sıkılmış)
tmm tatlım o zaman yarın kilo bildiriminden sonra başlıyoruz bu arada adın neydi benimki gamze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?