70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen yemeğim ;

ızgara köfte, bol yeşil salata eşliğinde :))

ve yanımda içilmeye hazır sade soda (içine limon sıkılmış)

Selam kızlar
Bu günkü menüm
sabah: 3 kaşık müslü ve yoğurt yedim. tarcın çayı içtim.
öğle 5 adet zeytinyağlı yaprak sarma yağurt tarçın çayı içtim.
ara armut yiyeceğim.
akşamda ızgra balık salata yiyeceğim.
bu ara su içmeyi unutyorum.
Biraz sonra koşu bandında 30 dakika tempolu yürüyüş yapacağım.

inşallah canım ya çok morelim bozuk benim şu kiloları kendim için vermek artık incexik birisi olmak istiyorum

bozma moralini tatlım ya gidecek o kilolar sabret yavaş yavaş gitcek ama hiiiç gelmeyecek emin ol

Selam kızlar sürekli giremiyorum ama takipteyim benim zaman daraldı 74oldum 26 sına kadar 4 kg zor gözüküyo bakalim hayırlısı inşallah

Slm herkese haziranda yazdığım cevabı buldum size amlatöak için girdim
26'sında 71 kilo idim eşimle iddiayı kazandım fakat o zaman dan şimdiye bu kiloları geri aldım özellikle ramazanda 5kilo aldım ki sade suyla veya biraz çorbayla iftar etmeme rağmen 82 kiloya çıktım şuanda yine 77-78 kiloyum niye alıyorum bilmiyorum habire açıııım sakızla suyla kahveyle oyalıyom kendimi ama midem kazınıyo ne yapabilirimsizce

kızlaaarr bu çizelge nasıl güncelleniyor ben 1 kilo daha vermişim bu gün tartıldım ayyyy çok mutluyummmm

aleykümselam iddiayı kazanmış olmana sevindim ama bi ayda 10 kilo aldın ki :26:keşke koruyabilseymişsin yeikleine dikkat ediyorsan eğer hareketsizlikten alıyor olabilir misin acaba?:26:

öğlen yemeğim ;

ızgara köfte, bol yeşil salata eşliğinde :))

ve yanımda içilmeye hazır sade soda (içine limon sıkılmış)

dışarda yediğimiz köftelerin en az %40 ı yağ imiş, bana gittiğim bi diyetisten öyle söylemişti, o bilgiden sonra dışarda köfte yiyemez oldum:))) menün çok güzelmiiişşşş eğer köfte ev usulüyseee:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…